Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

Kämpar på, men..

Publicerad 2011-10-27 14:10:12 i Allmänt

Just nu så kämpar jag på, men känner att ett litet snedsteg kan göra att man hamnar fel igen.. Vill inte så .. Skolan går dock bra, behöver bara plugga nu inför tentan så hoppas jag att den går så bra att jag kommer tillbaka igen till den jag vill vara.. Just nu är det svårt med tanke på inge csn och måste ju leva och bo som jag gör för att annars kommer jag nog inte må så bra direkt.. men man ska aldrig ge upp och varför jag inte ger upp är för skolan, vänner och självklart min familj! Prata med min underbara mamma igår i 1 timme 20 min och sista hon sa var att hon är stolt över mig att jag kämpar på och det går bra nu! Dom orden gjorde mig ännu mer glad! Så vill inte göra nån besviken och inte göra mig själv besviken och ge upp nu! Hade nog inte orkat utan min mamma! Älskar henne mest av allt! <3 Men självklart så skulle jag inte orkat heller utan restan av min familj eller mina underbara vänner! <3

Ne, ska väl göra mig i ordning nu och möta upp eve m.fl. sen hem igen och plugga! Ska köpa nytt kollegieblock och skriva så det ryker i den om begrepp, strategier, risk-frisk faktorer och massa mer när det gäller folkhälsa!!! :)

Pusspåer!

Meeh, trött..

Publicerad 2011-10-24 20:40:26 i Allmänt

Är bra trött idag.. Jobbat och sen stressa jag till skolan för att gå igenom allt inför i morgon.. Är nervös inför att prata inför hela klassen, men tror de kommer försvinna när jag väl står där dock.. Men hatar att prata inför folk så.. :P menmen, ska ju inte vara först så :P Men läst igenom de jag ska säga och känner att sängen står bara och väntar på mig just nu, så snart ska jag krypa ner och sova ordentligt!!

Pusspåer!

Börjar närma sig..

Publicerad 2011-10-20 14:44:48 i Allmänt

Hej!

Jaa, börjar allt närma sig slutet av min första kurs! Hoppas dock att tentan går bra och att vi klarar uppgiften vi skriva på.. Så kanske jag kan få pengar från CSN ! Hoppas verkligen för är i stort behov att ha pengar.. :/ Aja, har ialf haft en bra vecka känner jag, pluggat en del och nu blir det tenta plugg innan den 3 nov! ojoj, kommer bli rätt off för ska fan klara tentan! Igår vart de träning med, vi gick på afro dans! Och kan säga att jag aldrig varit så jävla svettig ;D hahah.. Men kul var det och känns i kroppen idag :P Idag hoppas jag på träning med, step up! Men just nu vill jag mest bara sova ;D Skulle behöva sova en dag för att ta igen all dålig sömn.. stress och annat inför uppgiften, men när den nu är klar så kanske man kan sova lite ..

aja, ska börja uppdatera bättre, fixa blogg appen på mobilen nu så! :P haha..

Pusspåer!

Onsdag!

Publicerad 2011-10-12 21:43:33 i Allmänt

Hejsan,

Fick hem dom här underbara skorna igår :)


Dom är jätte höga, men så jävla snygga! Så mina fötter kommer väl döda mig, men är det värt ;)
haha..

Snart slut på denna skolvecka, jobbar fredag i hallsta och sen jobb i sura på lördag! Men plugget är inte slut för det, utan blir plugg dag i morgon! Sen fredag blir jobb så kommer nog somna direkt när jag väl kommer hem, sen lördag blir det plugg innan jag ska fira jossan som blir 21 på fredag! :) Och sen plugg söndag! Men ska fan klara tentan så jag får csn igen! :)

Nu blir det sängen dock, är helt slut..

Pusspåer!

Flytt avklarad!

Publicerad 2011-10-06 09:23:42 i Allmänt

Hej!

Japp nu har man flyttat till Västerås! :) Känns otroligt skönt.. Har nära till skolan nu och bor äntligen själv med :P haha.. Inte för att de är så jobbigt att bo hemma, men tycker de är skönare att bo själv.. Ta hand om sig själv och ingen som säger när man ska göra vad.. :P Har dock inte sovit själv en enda natt än :P Men kan ju inte klaga eftersom de är ju rätt mysigt med sov sällskap ;) haha.. Men i morgon blir det jobb och hem till mamma och pappa då! Blir billigare att bo hemma när man ska jobba så :) Så blir jobb fredag och lördag! pengar behövs! :) Sen vad man ska göra annars i helgen vet jag inte dock, är skit sugen på bio men är ju i sura under fredagen så och lördagen vill jag dricka lite vin istället ;) haha.. Ska bara orka ta mig till jennifer för mitt vin står där :P Idag är jag helt jävla förkyld och ont i huvudet, men ska orka ta mig iväg och handla lite tror jag, sen bara plugga!

Pusspåer!

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela