Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

;D

Publicerad 2010-08-31 12:30:33 i Allmänt

Woho, inte långt kvar nu!:P Ny duschad och ska väl fixa håret lite innan ialf, blir nog att sminka sig på bussen dit.. :P Sen har man kameran nu också, så har lagt in lite bilder från den;P Sen raderat några så jag kan ta bilder idag och i morgon!:) Sen har jag nästan packat klart med!!:) Jag är ju tjej så de är mycket saker fast bara en fast kväll/natt ;)

Några fina bilder från några helger då: ;D



haha, en snoppdricka;D eller vad man nu ska kalla de, är ialf shot i den!;D



Jennifer och Erica!! :) Vilken kväll de vart alltså;D alla var jätte fulla ;D



Eve och Iida inna qwarn! :)



Och jag hemma hos jennifer för nån helg sen! :) Nykter på denna bild ialf;D

Nu ska jag fixa klart de sista sen bär de av till zelina snabbt sen stan! :P

Pusspåer!

Attitydsproblem!

Publicerad 2010-08-30 20:25:00 i Allmänt

Asså jag kan också ha de ibland, men fan vad arg jag blir när folk har de varje jävla dag helt i onödan! Suck säger jag bara! Aja, jag vet nog varför de är så, så jag orkar inte riktigt bry mig till hundra procent.. men blir sur för jag fanns där hela tiden och nu får man inget tillbaka så.. Give up and move on ? Kanske de.. Aja, skitsamma just nu får ta tag i sakerna sen när jag orkar och har tid för de! För i morgon och onsdag gäller de bara att ha kul och festa loss!!:)

Blir filmen seven idag hoppas jag! :P

Pusspåer!

Måndag!

Publicerad 2010-08-30 11:58:05 i Allmänt

Idag är de dax för första tränings dagen!!:P Core blir de ikväll och jag kommer nog vara död efter första passet så;D Sen i morgon drar jag, eve, zelina och jossan på en kryssning!! :) Fyfan va lyx de ska bli, sista saken innan jag säger hejdå sommar!:) Ska också hinna hämta min kamera idag hos johanna.. måste ju ha bild bevis hur jävla kul vi tjejer kommer att ha! :P Ingen fyllecell ialf, vet en som vart där och man kommer inte ut med att gräva sig ut;D haha.. Nämner inga namn dock;D..

Innan träningen och de vet jag ej vad som händer.. Måste fixa en sak ialf, får se om jag gör de idag eller nästa måndag!

Pusspåer

Lördag och söndag!

Publicerad 2010-08-29 21:55:37 i Allmänt

Heeejsan!!:)

Igår då, först var jag riktigt sliten och super trött men ändå skulle man till jobbet vid 9 tiden och jobba.. Dock bara till ett så:P Sen vart de in till stan för att shoppa lite, eller jag köpte en Bh och en typ klänning, kan lägga upp en bild på den sen :P Åkte in med zelina, som sista sak så käka vi på spicy och sen gick jag hem till Jennifer och zelina åkte hem.. Först var de tänkt att bli en lugn lördag med film och mat och så, men icke alls.. ;D Utan de blev förfest hos jennifer och robin :P Vi var bara tjejer också ;D Sen vart de taxi ner på stan och vi gick till Å.. :) Hade en kul kväll med massa dricka och sånt ;P haha.. Blev även sent igår, men kul var de:D Vakna upp hos jennifer med huvudvärk , som vanligt:D Men sen käka vi lite frukost och sen vart de film :) Sen kom mamma, pappa och lillebror och hämta mig ..:) Nu är man ny duschad och ska sova i en nybäddad säng!:)

Blir nog en film nu innan jag ska sova! Ny dag i morgon och då är de dax för träning också!!:)

Inga bilder från helgen heller:( Har inte hämtat min kamera än!:D

Pusspåer

Vilken dag:)

Publicerad 2010-08-27 23:53:34 i Allmänt

Hejsan, jobba som sagt på Hälla idag och de var grymt kul, mycket folk och otroligt trevliga människor:) Och dom jag jobba med var jätte snälla:) Skulle jag lätt göra om!:) Men låångt pass var de idag så var rätt trött när jag skulle möta upp klasskompisarna! Puuhh var slut jag är alltså.. Men tog en drink och snacka lite med dom och sen åkte jag bussen hem till sura .. Gick och träffa lite suringar med, men var för trött att vara kvar så pappa kom och hämta mig :) Så nu så är de dax för sängen:P Jobb i morgon sen blir de stan för hela slanten!:) Lite shopping och sen får vi se vart kvällen tar oss;D haha..

Pusspåer! och tack tjejer för en trevlig stund:)

Torsdag den 26!

Publicerad 2010-08-26 19:43:56 i Allmänt

Hejsan,

Igår var de en ledig dag..:P Sköönt som fan.. Va bara hemma och tog de lugnt, men sen åkte jag hem till zelina för att boka kryssning vi ska på den 31:a!! :) Eller blir jag,jossan, eve och zelina:) Ska bli så skönt, en avslutning på denna sommar som bara har sprungit förbi alltså.. Känns som jag jobbat hela tiden .. Inte hunnit med någon alls.. Men så är ju inte hela sanningen.. Gjort mycket ändå:) Sen helgen kommer bli KUL men jobbig.. ska jobba hela dagen i morgon på Hälla sen blir det träffa de "gamla" klasskompisarna från Carlforsska och ta en drink kanske.. sen hem för att sova och sen lördag jobba där med, fast i surahammar då.. Sen iväg till stan igen för att köpa lite grejen, smink och annat som man behöver.. Sen hem till jennifer för en filmkväll:) Såå Kul, men jobbig:) haha.. Ska inte klaga alls, för älskar att ha något roligt att göra :) OCH idag kommer min PAPPA hem!!!!! :) Äntligen! :) Min underbara pappa som varit borta i 1 månad! Saknat honom som fan..:) Så han kommer vara världens snällaste och köra mig till jobbet i morgon:)

Aja, nu blir de väl att fixa lite mat innan pappa kommer hem då!:)

Pusspåer!

woho!:)

Publicerad 2010-08-24 22:40:20 i Allmänt

Hejsan,

Haft en jätte bra dag!:) Först drog jag in och umgicks med Johanna:) Hon klippte min hår (tack gumman!) och sen gjorde vi en god sallad och kikade på en film, The last song blev de.. Jätte bra film!:)

Ni måste se den!:) Sen skulle johanna träna så jag åkte vidare till Zelina och där eve och jossan var med:) Vi snacka om kryssningen och mycket annat;D Så jävla skönt att kryssning äntligen blir av!!:) Imorgon bokar vi och nästa vecka drar vi, dock bara 23h, men dom 23 timmarna ska bli så jävla bra! :P
Sen kom lillebror hem idag från grekland och på torsdag kommer min pappa hem, han har varit borta i en månad nu så jag saknar honom så mycket!!:)

Nu tror jag att jag ska orka kolla på alice i underlandet, asså med johnny depp då:P

Sov gott sen!! Pusspåer!

24 augusti!

Publicerad 2010-08-24 10:28:45 i Allmänt

Hejsan,

Idag blir det att dra in till Johanna och umgås med henne.. Också få håret klippt!:) Just nu ska jag väl äta lite frukost och fixa lite här hemma.. Och får min kamera idag så jag är glad!:)

byebye

Woork!;D

Publicerad 2010-08-23 23:07:28 i Allmänt

Yes, inveterat idag med jobbet idag! Rätt slut;D massa siffror som springer runt i huvudet nu:D Så sängen nu och sova  så:) I morgon är de en ny dag, ledig så blir väl in till sura och umgås med johanna lite då:)

Pusspåer!

Vilken helg ialf lördag!;D

Publicerad 2010-08-23 10:28:21 i Allmänt

Hejsan,

Fredagen var njaaaa, inte mycket att säga där direkt så:D Men lördagen var nog bästa dagen under denna helg ialf:P Först börja det med inga planer , var hos zelina och vi visste inte alls vad vi skulle göra, men sen ringde eve och tyckte vi skulle hänga med henne och hennes syster och dricka lite :P Såå klart vi gjorde de och fan vad fulla vi alla blev då under kvällen;D kaos som fan:D Försfest lite hos Iida och sen blev de patrik, men sen blev det en cykelfärd till rondellen för att festa där:D kanske en av dom roligaste cykelfärden ever;D haha.. alla var rätt trötta efter att ha cyklat typ:D Sen vart det mer dricka där och tror de kanske blev för mycket för lilla mig ialf;D hahaha.. jaja, sen vart det hem till Iida igen.. fast hur jag och eve kom dit är nog historia, fan vi cykla och de gick nog sådär;D hihih..
Aja, kul var de ialf..:P Dricka med dessa brudar är fan riktigt kul, måste göras om så klart! :P


Nu kommer jag gå vidare och glömma allt det gamla, för som sagt de är gammalt för mig nu.. Jag tänker leva i nuet och i framtiden, bästa sättet för mig att gå vidare från allt annat.. Så kasta det gamla och in med det nya!

Pusspåer!

Lördag!

Publicerad 2010-08-21 11:56:24 i Allmänt

Faaan va det regnat! :P Öser verkligen ner.. Aja..:P

Igår vart det att jobba hela dagen, var helt slut efter halv 7 .. Men sen vart det hem till Zelina och typ komma på vad vi skulle göra en fredag.. Blev ialf in till stan en sväng och typ var på en förfest, rätt segt om jag får vara ärlig.. Var så trött och ville bara till sängen så.. Vart dock donken innan jag kom hem ;D haha.. idag vetja inte vad fansiken som händer, är inte sugen på något direkt..:P Vi får la se :)

Fan har lite bilder på min kamera, men kameran är hos johanna!!! :P

Får ta och hämta den så jag kan lägga in lite bilder snart! Pusspåer!

igår då..:)

Publicerad 2010-08-20 12:20:22 i Allmänt

Blev inget jobb igår ialf, får något med inveteringen hade pajat.. Men jobbar idag ialf, har lunch just nu så tänkte göra zelina lite sällskap, men hon har kunder nu så:P haha.. Fick i mig lite mat med.. Snart är de dags för nyttig mat och massa träning! :) Undrar vad jag ska göra idag, funderar hårt på att bara vara hemma och ta de lugnt idag, sen imorgon kanske göra något ialf.:P Längtar otroligt mycket att jag och några tjejkompisar ska dra på en kryssning, de blir det sista för denna sommar.. Funderar även på att dra till umeå snart, hälsa på sandra och de andra tjejerna :)

Har lunch ett tag till så blir väl att ta de lugnt, de är ju fredag på bolagetså;) haha..

Pusspåer!

real

Publicerad 2010-08-19 17:52:12 i Allmänt

ja, men märker verkligen vilka man kan lita på och vilka som är riktiga vänner! Vilka som finns där när man behöver dem, vilka som förstår när man mår dåligt.. Kanske är dags att inse de nu och bara ge upp de andra som får en att må dåligt!

Torsdag!

Publicerad 2010-08-19 10:50:04 i Allmänt

Hejsan,

Vilken upp och ner dag de var igår.. men idag känns de bättre ialf.. :) Idag blir det hemma ett tag och städa och fixa för fan mitt rum ser ut som ett helvete just nu:P Kläder överallt och kaninens bur är så stökig.. Så blir de idag, sen ska jag till jobbet runt 17 för att inventera :) Sen blir det väl hem igen och sova, för i morgon blir det en heldag på jobbet så:)

Lite tv nu sen fixa och städa!:)

Pusspåer

orka

Publicerad 2010-08-18 20:05:13 i Allmänt

för mycket för mig och känner mer och mer att snart så sticker jag långt bort och tar en paus från allt.. Man försöker verkligen varje dag, men känns som inget kan gå min väg längre.. Kanske är just en period just nu, men en hel sommar som gått upp och ned hela tiden, ibland orkar man inte med mer bara.. Jag behöver en paus snart..

Happy face!

Publicerad 2010-08-17 10:29:50 i Allmänt

Hejsan,

Idag hoppas jag verkligen på en bra dag! :) Kan behöva det som fan !:)

Pusspåer!

Svårt..

Publicerad 2010-08-16 22:08:39 i Allmänt

When it gets tough gotta fight somemore!

Sant så, men svårt när vissa saker verkar inte funka alls just nu.. Men ska fan inte ge upp.. Tack för alla som ger mig stöd! Behöver de verkligen!

Nu blir de sängen! Ett leende tack vare att något ialf gått bra idag!:)

Pusspåer!

Inse!

Publicerad 2010-08-15 20:52:59 i Allmänt

Fuck that! Ge mig styrka att inte ge upp nu! För mycket nu för mig.. Kan allt bara bli som de var, då skulle jag bli så glad! Tiden i sundsvall vill jag ha tillbaka med!

Sen önska mig lycka till i morgon!

Second chances they don't ever matter, people never change.


så är de!

Will we always say we tried?

Publicerad 2010-08-15 17:09:22 i Allmänt

Jobbiga tider känns de som.. När ska allt gå som man vill?!

Ibland undrar jag vad jag kämpar för igentligen..

!

Publicerad 2010-08-14 12:09:09 i Allmänt

Fan va seg man är att skriva då!:D Inte hänt något kul direkt i veckan förutom bion då:P jobbat mest och så.. Igår vart de att gå på en fest, men drack inte och var as trött så inge kul så direkt.. Nu är man hemma och ska plugga teori lite, sen fixa sig för kvällen då.. Fest idag ialf!! Puss!

Usch, trött

Publicerad 2010-08-11 20:12:05 i Allmänt

Idag var de fan allt som hände på jobbet, först var jag rätt pigg ändå, för att ha varit ledig i några dagar, men sen börja de komma en del folk och mitt huvud orkade inte med allt så mitt humör visades säkert, så förlåt.. Blev inte arg eller så på någon, men mitt ansikte visar nog tydligt ändå:P hehe.. Aja, sov inte så bra i natt så..Men denna natt ska jag sova bra och vakna med ett leende ialf:P För jobb i morgon med och på fredag så:P Men snart börjar de ta slut med jobb och fan dags att söka nytt då.. puuhh.. BARA att kämpa! :)

Nu blir det teori! Puss!

Duschen!!

Publicerad 2010-08-10 14:33:53 i Allmänt

Snart duschen, sen sminka sig lite för sen bär det typ in till stan för BIO!! :) Var ett tag sedan, sist var shutter island och hallå hur snygg har inte Leonardo DiCaprio blivit då! :) Sååå ska på inception idag för att se hur snygg han är då;) needå, utan den ska tydligen vara bra så, shutter island var ju as bra enligt mig så hoppas denna är lika bra! :)


Jahadå, duschen!! :) Pusspåer!

Ger aldrig upp!

Publicerad 2010-08-10 13:22:31 i Allmänt

Har betämt mig att utbildningen i skövde inte funka för mig ändå.. Orkar inte med en flytt igen och sen är jag inte säker heller, så blir att hoppas på uppsala, söka jobb och inte ge upp!! Ska fan komma in i uppsala nästa höst och plugga! Bara att höja mig på högskoleprovet! Bara att peppa mig själv att jag inte är misslyckad och inte ge upp! Är ju ung och fortfarande livet framför mig, så ge mig styrka att inte ge upp nu! Så låt inget annat gå fel nu, för då vet jag inte vart jag tar vägen..

Sen är jag glad att vi är sams nu ialf.. Låta tiden utvisa hur våran vänskap blir bara! :)

Pusspåer!

HAH!

Publicerad 2010-08-09 22:42:50 i Allmänt

Kommentera gärna utan namn:D Aja, hoppas den personen vet ens vad jag pratar om:D tror jag dock inte, menmen.. Stå upp för de du skriver, de gör jag ialf..:) Varför jag skrev så idag, är mycket för känner att de är för mycket drama och för mycket folk som bryr sig, fast dom verkar inte veta mycket ändå.. Visst att jag ibland kan snacka med, men fan jag ber om ursäkt om jag inser hur jävla fel jag har.. Så nu vet du :D

Idag har vart varit en ta de lugnt dag hos johanna :) I morgon blir det bio också!!! :)

Pusspåer!

FAN!

Publicerad 2010-08-09 12:36:59 i Allmänt

Förmodligen är jag struken från örebros universitet!! KUL! Vet fan inte vad jag ska göra, orkar inte vänta på att få börja plugga igen, men vill helst inte flytta till skövde heller.. funderar dock på att kanske då flytta till örebro och sen pendla från örebro till skövde.. Varför kan inget gå bra för mig ?!

Ibland önskar jag att jag bodde kvar i sundsvall.. Bara massa jävla fitt problem när man flytta till sura, ångrar fan att jag flytta hit igen.. Dock är de klart skönt att vara med sina vänner, men de är för mycket drama för ingenting.. Så snälla ta mig härifrån nu.. Sen en sak, jag bryr mig inte om vad visa tycker om mig heller, för alla gör misstag!

förvirrad!

Publicerad 2010-08-09 11:58:10 i Allmänt

Fan vet varken ut eller inte just nu.. Kanske skövde eller kanske örebro? Ville som sagt så gärna till göteborg, men var otroligt svårt att komma in där så.. aja, allt löser kanske sig!

Vilken helg!

Publicerad 2010-08-08 15:01:57 i Allmänt

Hejsan,

Berätta lite om helgen då kanske:P

I fredags blev det att jobba som vanligt då:P hehe, men sen vart det hem snabbt till zelina och sen åkte vi för att träffa Ella:) Satt och snacka och hade det trevligt, sen åkte vi tre in till stan för att käka på max, tog även en tripp förbi zelinas pappa för han fyllde år :) Käka på max och satt där och snacka lite, fan va max är gott;D Sen vart det hem och sova för jobb nästa dag blev det .. Efter jobbet vart det in till stan för att träffa Denize, Jennifer och Erica :) Fika lite och prata om allt fan:P hehe.. Alltid lika trevligt :) Sen blev det hem till jennifer och jag hoppa in i duschen och sen börja fixa mig för kvällen :) så igår vart det fest, förfest hos jennifer med några människor, sen vart det taxi ner på stan och träffa några vänner där och blev både bill och bob och pluto för min del :) Hade super kul tjejer och killer så tack så mycket :) Sov hos jennifer gjorde jag med, mådde inge bra alls i morse och såg nog lika hemsk ut som jag mådde:D haha.. Nu är jag ialf hemma och har äntligen fått duscha, :P hehe.. Nu ska jag snart kolla på nya avsnittet av jersey shore och sen blir det tv och sånt:P De var ialf min helg!! :P

I morgon får jag veta hur och vart jag ska flytta i höst!! Hoppas på ett visst ställe dock! Pusspåer!

godmorgon!

Publicerad 2010-08-06 08:31:44 i Allmänt

Jahapp, man har lite sovmorgon idag, ändå vakna man kl 8!! Hemskt jue.. Aja, vakna av mig själv så att säga så jag är ialf nästan pigg ;D.. Sen så ligger solen så att den lyser rakt in på min säng och jag typ döör av det, varmt som fan! Magen säger även dags för lite frukost så ska väl ta mig ner dit och äta lite!:)

Hoppas denna dag blir helt underbar! :) Ett leende på läpparna idag igen, me like!

Pusspåer! :)

japp..:)

Publicerad 2010-08-05 23:55:19 i Allmänt

Hemma igen efter en cykel tur från zelina då:) Trött som tusan och vill bara sova nu.. Så ligger i sängen och ska snart sova :) Jobb i morgon med så klart, så blir inge sovmorgon direkt:P .. Fortfarande ett leende på läpparna efter att jag fick reda på att jag kom in på en högskola i höst, plugga till hälsocoach låter ju intressant, ialf för mig :) Och en flytt ifrån surahammar blir det helt klart, så ännu gladare för de:) Och har mått så bra dessa senaste dagar, skrattat och haft jätte bra humör, så känns bra de ialf:) Mycket tack vare att jag inset att fan inget ska få stoppa mig från att må bra och ha ett jävla bra liv, problemen kommer och går så.:) Bara att kasta bort skiten och gå vidare, som alla andra verkar göra så:) Och imorgon ska jag äntligen få träffa min underbara vän Ella! <3 inte sett henne på hur länge sen som helst, så ska bli kul att få se henne :) På lördag blir de jobb i igen sen blir de stan och träffa folk där med! :) Gillar't! ;)

Nu är de sängen för min del! =) Puss och ha de bra nu! Saknar en viss person, men ska förhoppnigsvis besöka denna i sept kanske =)

YES!

Publicerad 2010-08-05 21:21:40 i Allmänt

Plugga i höst då!!! :) Fyfan va skööönt! Hälsocoach blir det i skövde, fast distans då! :)

Sitter och dricker med mitt pucko till vän, zelina:D hahaha.. :D

Pusspåer!

saknar!

Publicerad 2010-08-03 22:36:51 i Allmänt

Jaa, jag saknar nog tiden i sundsvall ändå.. Tittar på bilder från den tiden gör att man saknar alla människor och allt man gjorde där, fester och massa tok man gjorde:P


Fester!




Myskvällar!

Och mycket mycket mer! Minnen som kommer innas för livet och människor som alltid kommer stanna kvar som vänner :) Underbart! <3

Minnen stannar för livet och när man tittar tillbaka på dem så ler man, då vet man att man hade det underbart ändå! :)

Nervös!

Publicerad 2010-08-03 20:03:55 i Allmänt

Känner mig otroligt nervös inför andra uttagningen till högskolan.. Panik över att jag kanske inte kommer komma in och bli kvar i surahammar i höst med.. fan ska jag göra då?! Allt jag vill är att flytta och bara komma bort från denna lilla bysakskit.. Kanske inte blir världens längsta flytt, men skulle vara helt underbart att komma iväg, bo själv igen, träffa nya människor igen, och bara få plugga till de jag vill bli!! Så snälla, låt mig komma in i uppsala!! Skulle vara det bästa i sånt fall.. Hoppas ni håller alla era tummar nu! :) Och jag kanske har vart arg eller sur eller vad de nu tycker på min blogg, men inte haft den lättaste tiden just nu och de håller nog i sig tills jag vet om jag kommer in så.. Håll ut, snart blir jag glada simone igen ;P..

Övningsköra och plugga teori står på mitt schema i några veckor nu, säger inget datum för om det går åt helvete så orkar jag inte höra på de..

Pusspåer!

:S

Publicerad 2010-08-03 00:12:01 i Allmänt

Folk får snacka så mycket dom vill, men ingen vet ett skit så! Snacka med mig om de är något... För ni får veta sanningen från mig ingen annan! BYE!

!

Publicerad 2010-08-02 07:55:47 i Allmänt

Du kommer inse att det du nu kastat bort, kommer du sakna i slutändan.. För ingen kan ersätta det du nu kastat bort!!

Sliten!

Publicerad 2010-08-01 13:44:55 i Allmänt

Skriver ett längre inlägg om vad som hände igår, tänkte bara säga att jag är så jävla sliten och vill nog bara ligga i soffan hela dagen.. :) Jag börjar nog bli för gammal att dricka ;) eller?

Pusspåer!

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela