Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

Lång helg!

Publicerad 2012-04-29 19:14:29 i Allmänt

Hejsan!

Underbart väder västerås bjuder på idag men blev lunch på stan och sen köpa lite saker inför i morgon bara sen har jag bara legat inne för somna i soffan :D Och nu ska jag väl käka nu och sen lite skolarbete, känns ju sådär :/

Igår vart det först jobb sen hem och duscha och fixa sig, eve och zelina gjorde mig sällskap sen åkte dom ner på stan och jag åkte ner lite senare för jag var inte helt klar :P Möte upp eve och vi satte oss på pitcher's och tog en cider.. Åkte sen till Malma för inflyttningsfest hos Bella :) Hade jätte trevligt där och sen blev det ner på stan för att dansa på Bmb :P Men jag och eve gav upp vid typ halv ett och gick till donken och käka :) Sängen lockade mer så :) Sen ska man orka dricka i morgon så :P haha..

Ja, i morgon blir det först jobb 11.45-18, sen fixa sig snabbt för att sen åka på husfest! Kommer nog bli riktigt jävla galet för rätt många som ska dit så :D Men därför är de bättre att vara där i tid :) Ska försöka ta bilder i morgon, men som sagt så är jag sjukt dålig på de men ska försöka :D

Pusspåer!

Helg, äntligen!

Publicerad 2012-04-27 16:48:47 i Allmänt

yeay! Underbart med helg.. Fast ska jobba i morgon dock =) Faast idag blir det tvätta, för skulle gjort det igår men glömde helt bort de :D Så får bli idag på en fredag, men ska ändå upp tidigt så gör inte så mycket :P Idag vart det skola som sagt.. Och det gick såp bra sååå :) Så glad över det.. Projektskissen är igång nu med så fan nu jävlar! =D Och igår så köpte jag äntligen min eyepencil från Make up store och den heter Wave och är så grymt snygg! Finns en bloggare som gjort/ gör sminkningar med den och dör va snyggt de blir när hon sminkar med den och så klart annat då!

Aja, vänta till 19 sen får jag tvätta! Pusspåer

Shopping!

Publicerad 2012-04-26 21:43:24 i Allmänt

Hej! Dagen börja med skola.. Första delen börja med föreläsning om teorier och modeller, sen efter lunchen kom våran "mentor" in och hade hört att vi var missnöjda med kursen som vi går nu.. Var otroligt skönt att få berätta för nån som kan göra något åt det! Så tack till henne och även den läraren vi hade idag! Efter skolan blev det ner på stan, skulle fylla på busskortet, nytt smink från MUS :) sen när jag tänkte åka hem så möte jag Zelina och bestämde mig då att följa med henne hem och sen åka runt med henne och hennes mamma till tati, erikslund shopping och ÖB :) fick med mig hem tunika typ och spets bolero :) hihi! Efter en lång dag blev det käka på Max och nu ligger jag i soffan igen och snart blir det sängen!! Skola i morgon och ska träffa gruppen ! Pusspåer!

Ny bäddat:)

Publicerad 2012-04-25 22:01:34 i Allmänt

Godkväll! Blev stan tidigare idag, köpte en ny bh, sloggi trosor som sägs vara osynliga, torr schampo, ansiktskräm och skrubb till ansiktet:) även en present till Petra!:) efter en liten shoppingtur så blev det hem och laga mat.. Efter maten blev det bädda sängen och diska! Sen blev det soffan och somna :D sov typ en timme sen vart det upp och byta om till träningskläder, för idag körde jag ett IW-pass!:) svettigt värre ;D så efter en dusch så längtar jag nu efter den ny bäddade sängen, ska bli mysigt!:) hihi! Fick nyss ett samtal från pappa som är i Finland på jobb då, snacka lite skit men sen så är de så kul för pappa är inte alls teknisk av sig när det gäller mobiltelefoner, så att han fattar sin nya blackberry touch är ett mirakel :D han berätta att han kollat internet, sin mail och m.m. och han lät så stolt :D hahaha aja han är rolig han:D ne nu blir det sängen för har skola i morgon! Pusspåer!:)

Game of thrones

Publicerad 2012-04-25 11:27:12 i Allmänt

Hallå! Vakna tidigt idag, runt halv 8!:P gick upp och käka frulle, kika lite på tv sen börja jag kolla datan och beställde hem en väska eller mer en sportväska, eftersom dom snodde min så får jag köpa ny.. Börja även ta bort de gamla sängkläderna för ska bädda nytt idag :) kom på också att jag inte sett game of thrones på länge, den andra säsongen då! Så har hunnit kolla på ett avsnitt och sen sprang jag iväg och slängde massa skräp och lämna in två par skor till skomakarn och nu ska jag kolla på det nyaste avsnittet, sen blir det stan för att köpa present och lite annat till mig!:) hihi så ser min dag ut hittills :) pusspåer!

Kvällsmat m.m..

Publicerad 2012-04-24 20:40:54 i Allmänt

Hade inget att göra så blev att städa min kaninsbur och då fick han även springa runt i lägenheten och de älskar han!:) han gillar även att bita på mattan och såg även att han bitit lite på mina tofflor :D mupp kanin !;D sen blev det diska, dammsuga och efter de så torka jag golvet :) så nu förtjänar jag att lugga i soffan och kika på top model 17 och sen lyckan i L.A :) hihi! Har också ätit kvällsmat, blev avokado och keso! Är sjukt gott:) hoppas ni har haft en grym tisdag!:) pusspåer!

hahahaha;D

Publicerad 2012-04-24 17:46:53 i Allmänt

Kanske inte borde skratta men fick nyss ett samtal från Christina som är i London med sin syster m.fl. Ialf så ringde hon och berätta att hon är på flygplatsen och att dom hade varit där två timmar innan flyget skulle gå och när dom väl gick till gaten så kom dom försent :D Och de skulle gå ett flyg nu men de kosta 5000kr och de är ju mycket för att bara flyga hem, så de blir i morgon kl 5 el 6 ( hon visste inte ;D ) och detta gör ju att våran gruppträff kanske får lida och jag kan känna mig lite stressad men vi får se i morgon hur det blir, hon skulle ringa när hon landat i sverige :) Annars så får vi köra på fredag och är dock inte sugen på att gå till skolan på fredag men arbetet måste bli klart!!
Men som sagt skrattar lite åt dom för de är ju något som aldrig händer och så händer de bara för vi ska göra klart arbetet i morgon! :D Men i värsta fall får vi göra saker hemma i morgon och ses på fredagen! :) Var bara tvungen att berätta :P

Pusspåer!

:)

Publicerad 2012-04-24 15:38:13 i Allmänt

Har hunnit laga korvstroganoff med fullkornsris! En lång PW på ca 1,5 timme! Har solat i solarium då!:P och nu tar jag en paus i soffan och läser nya vecko revyn :) faktiskt massa bra och roliga saker att läsa om!:) Det gilla's! Snart ska jag väl läsa arbetet och göra anteckningar! Pusspåer!

Ledig dag!

Publicerad 2012-04-24 10:26:46 i Allmänt

Hej!

Japp, idag är man ledig ifrån skolan, wiho! Fick sova ut och vakna piggare ialf :P Har hunnit fixa lite referenser sen ska jag väl gå igenom arbetet, läsa och se om de är något jag vill ändra på eller så .. Men som vi alla i klassen säger är att vi inte alls vet hur arbetet ska se ut eller så, så man hoppas ju bara på att man gör något rätt.. Inte speciellt bra att lärarna inte är här och kan hjälpa! :@

Snart blir det att ut och gå en pw, sola och sen hem igen för att fixa lite skolan som sagt sen laga lite mat!

Ett stort grattis till Petra som fyller 20 år idag! :)

Pusspåer

Teater!

Publicerad 2012-04-23 18:20:39 i Allmänt

I lördags var jag på min lillasysters teater, råttfångaren heter den !:) va bra men är ingen teater människa så går bara för syster är med och att hon är så grymt duktig!:) en bild på henne när han spelar råttprinsen!:) pusspåer

Girlpower!

Publicerad 2012-04-23 11:46:11 i Allmänt

Jessie J - Laserlight

You make me feel good,
You make me feel safe,
You make me feel like I could live another day
You make me feel good,
You make me feel safe,
You know I wouldn't have it any other way.


Nicki minaj - Starships

Starships were meant to fly
Hands up and touch the sky
Can’t stop ‘cause we’re so high
Let’s do this one more time

Starships were meant to fly

Hands up and touch the sky
Let’s do this one last time
Can't stop...

Jobbar!

Publicerad 2012-04-20 15:59:01 i Allmänt

Sitter på jobbet nu och har min rast! Två timmar kvar nu innan jag slutar! Sen kommer mamma och hämtar mig så blir det pizza till kvällsmat! :) är bara jag och mamma hemma så!:) sover kvar hos mamma och dom för ska gå på min lilla systers teater i morgon med familjen så:) orkar inte åka tillbaka till stan bara för att sitta hemma själv, boring ju :D nej jobba vidare nu då! Pusspåer!

Fråga Olle!

Publicerad 2012-04-19 22:24:41 i Allmänt

Hej! Sitter och kollar på fråga Olle-dokumentären och skäms:D har inge problem alls att prata om sex och så, meen att en del folk vill visa de i tv och massa crazy saker folk gillar och gör, får ialf mig att skämmas :D haha ! Men vad hade varit roligt med fråga Olle om de inte var lite crazy :) ialf, idag vart det skola! Satt med Christina och gjorde grupparbetet, nu har vi inte så mycket kvar, grymt skönt! Efter skolan så fick jag skjuts av Christina till Coop så jag fick handla lite sen hem och bara byta om till träningskläder för körde ett IW-pass!:) efter ett svettigt pass så vart det hem och laga mat och så! Tvätta idag med! Snart blir det sängen ialf för jobbar i morgon! Pusspåer!

Trött :/

Publicerad 2012-04-18 18:11:03 i Allmänt

Hej! Sitter i soffan här hemma och vill bara gå och sova meen ska iväg och träna ett IW pass först ! :) träna varje dag som gäller!! Haft skola i dag, föreläsningen på förmiddagen var otroligt intressant! Hade tre personer från AA som berätta sin historia och om AA som står för anonyma alkolister ! Jätte intressant var det! Sen blev det lunch och sen gjorde vi lite på grupparbetet!:) när jag kom hem blev det mat och om ca en timme är det träning som gäller!! I morgon är det skola med fast ska bara jobba med grupparbetet och blir bara jag och Christina som ska fixa resultatet!:) och på fredag blir det jobb! Ha en fortsatt trevlig onsdag! Pusspåer! :)

New shoes ;)

Publicerad 2012-04-17 19:22:58 i Allmänt

Hej!

Klicka hem ett par nya skor! Ett par svart med hög klack :P Ovanligt!



Hoppas dom sitter bra och strl passar! Dom va på rea på en hemsida, :P 175kr är inte farligt för ett par skor !

Idag var det skola igen då, fast blev bara halvdag så det var grymt skönt! Luncha med tjejerna i skolan först, blev en sallad! Sen blev det hem och gick en PW i ca en timme så grymt skönt! Handla lite sen och sen blev det laga lite mat :) Nu sitter jag framför tv:n ! Skola i morgon med, dock heldag men ska man väl stå ut med! Längtar dock till helgen, paus behövs tack!

Aja, hoppas alla haft en bra tisdag! Pusspåer

Avokado!!

Publicerad 2012-04-17 15:53:08 i Allmänt

Det som är gott är även nyttigt som fan , bra de!:)

Soffläge!

Publicerad 2012-04-16 19:42:58 i Allmänt

Hej!

Varit i skolan idag, en heeeeldag! Så var rätt slut när jag gick hem idag, först va det planerat att jag skulle iväg och köra ett IW-pass.. men tar en paus från träningen idag bara! Så tog en lång, varm dusch och sen blev det lite mat i magen! Nu är det tv:n som gäller till de är sängen som gäller :P En hel vecka i skolan, som de ser ut nu då.. Ledig fredag, men som student är man aldrig ledig! :/

Eftersom jag blev av med min ryggsäck som jag faktiskt tyckte va snygg, så ska jag köpa en ny för har fått pengar från försäkringsbolaget! funderar på denna :P



Älskar ju rosa, men kanske blir lite barn-varning på mig?! ;D Åh vet inte, vill hitta nån som är rosa med lite svart i typ :P haha..  Ska fundera ;D

Aja, nu blir det tv:n igen då! Pusspåer!

Söndag!

Publicerad 2012-04-15 18:37:55 i Allmänt

Hejsan! Haft en grym helg! Fredagen spenderades hos mamma och pappa som ni redan vet:) sen även halva lördagen! Min lillasyster laga till och med mat åt mig i lördags! Va super gott med så:) i går vart det vin och lite annat alkoholhaltiga drycker hos Zelina med Eve , sen ner på stan och efter mycket springande på stan gick vi till pitcher's ! Sen blev det hem eller ja hem och hem :D idag blev det mat på american pizza palace, mums! Sen lite shopping på erikslund :) blev två nya nagellack då av mavala :) nu sitter jag med skolarbete men ger snart upp för ögonlocken åker snart ner :D hihi! Hoppas ni haft en bra helg!! Pusspåer!

Hemma hos mami och papi!

Publicerad 2012-04-13 19:54:25 i Allmänt

Heeej!

Sitter på min mammas data nu och kikar på tv medans mamma pratar med en i telefonen! :P Sen blir det att hämta lilla syster efter hennes teater träning, i morgon har hon premiär! :) Skulle ha gått på den meeeen jag är ju så seg på att fixa biljetter så alla var slutsålda :/ Men får gå nösta helg eller så.. Måste se den för min syster är grym ! Hon är jätte duktig och är otroligt stolt över henne :)

I morgon är det jobb som gäller sen hem och laga nån mat till mig och syster för mamma ska iväg till sthlm.. Ska även köra syster till teatern ska även hinna med att sola innan jag åker hem till stan igen! :) Får se vad kvällen bjuder på dock:P

Ha en bra fredag nu, pusspåer!

Älskar nagellack!

Publicerad 2012-04-13 13:23:35 i Allmänt

Mavalas vår färger! Alla sex färger är så grymt snygga och jag vill ha alla! Verkligen vår och sommar färger och dessa kommer sitta super snyggt på mina naglar;) så blir att köpa dom! Vad tycker ni då?:) pusspåer!

Torsdagsmorgon!

Publicerad 2012-04-12 10:25:52 i Allmänt

Hejsan! Vakna idag och fick ett sms av Christina där hon skrev att hon inte mådde nå bra idag och att vi ska jobba hemma idag istället.. Klart de är skönt att inte gå till skolan men vill bara få allt gjort! Men får fixa lite hemma idag och i morgon sen tar jag helg!! Såg även att jag fått VLT i morse :D aldrig haft den så blev rätt chockad! Men kändes vuxet att läsa tidningen på morgonen ;P ska iväg snart på en PW sen plugga och kanske tvätta! Pusspåer!

IW-pass!

Publicerad 2012-04-11 18:31:54 i Allmänt

Hej!

Om ca en halvtimme ska jag iväg och köra ett IW-pass! Svettas bort lite ;) haha!
Idag har jag varit i skolan en heldag.. Vi har hunnit med att göra enkäten, dela ut den och fått svar på alla! Sen även gjort missivbrevet och visa den med :) Duktiga vi är! I morgon är det en heldag till som gäller, skriva bakgrund, introduktion och även metod om vi hinner! :) Kanske vi är på rätt spår och hinner med två arbeten på en månad! Idag ska jag hinna hitta bra fakta om psykisk ohälsa och depression, skriva ner det jag hinner också! =)

Nej, nu ska jag fortsätta innan de är dags för träning! Pusspåer!!

Sleepy!

Publicerad 2012-04-10 22:11:00 i Allmänt

Hejsan!

Idag var jag inte speciellt pigg när jag skulle iväg till skolan, men christina kom och hämta upp mig sen åkte vi till skolan, börja planera och fixa lite inför grupparbetet! Men fick ett litet nerslag av att den läraren som ska examinera oss i detta är i Kina och kan bara nås via mail, ÅH SÅ BRA! Sånt kan göra mig så arg och vi kan ju knappt nå om det vi ska göra nu men tydligen ska vi klara oss själva, bra jobbat där skolan!! Efter skolan vart det köpa schampoo och balsam från märket Aussie! Dags att prova om det är så bra ;) hih!


Sen blev det ett nytt Seche- dra fast top coat! Bästa ever!!! =)

Efter den lilla trippen på stan så blev det hem direkt eftersom vädret var helt värdelöst! Laga mat och sen vart de sitta och leta efter en vetenskaplig artikel, hitta ingen fören typ nyss och orkar inte översätta den för ska hoppa i säng snart så! Blev även core idag med cassa och bella, duktiga vi är! =)

Skola i morgon med och troligen torsdag med.. Men bara le och va glad :P

Hoppas ni haft en bra tisdag, Pusspåer!

Bikbok shoes!

Publicerad 2012-04-09 12:00:10 i Allmänt

Dessa två skor är grymt snygga i från Bikbok! :) I want!





Idag blir det tvätta, komma på ett syfte och frågeställningar till grupparbetet sen senare om vädret är fint så blir det en PW ! Efter denna helg blir det köra på med träningen! :) Ha en bra dag nu! Pusspåer!

Mums!

Publicerad 2012-04-05 15:42:51 i Allmänt

Är på jobbet och har just nu fika paus!:) och som vanligt dagen innan helg får vi nån bakelse!!:) är ingen direkt socker människa men de är gott ibland :)

Rosa ;)

Publicerad 2012-04-04 22:38:54 i Allmänt

Mitt nästa inköp!:) hihi!

Sola!

Publicerad 2012-04-04 14:23:26 i Allmänt

Hej! Har precis varit och sola! Få lite färg är aldrig fel;) nu blir det hem och fixa mat sen tvätta igen! Andra gången denna vecka men blir så när man har massa tvätt! Fick hem mitt linne igår från Nelly.com! Super nöjd faktiskt! Ha en bra onsdag nu! Pusspåer!

Turn me on

Publicerad 2012-04-02 15:15:55 i Allmänt

My body needs a hero
Come and save me
Something tells me you know how to save me
I've been feeling weird, oh!
Oh, I need you to come and rescue me

Make me come alive
Come on turn me on
Touch me, save my life
Come on and turn me on
I'm too young to die
Come on and turn me on
Turn me on
Turn me on
Turn me on
Turn me on
- David Guetta feat Nicki Minaj
Hejsan!

Idag blev det upp tidigt för att börja tvätta! Har tvättat sedan 10 och är snart klar, har lite på tork i tvättrummet.. Sen är det färdigt! Fast har ändå massa tvätt kvar! :( Aja, får ta tag i det en annan dag denna vecka :D Försökt planera och letat efter saker till grupparbetet vi ska börja med! Psykisk ohälsa är vårat ämne som är väldigt stort ämne men hoppas vi hinner göra klart det ! =) Ikväll ska jag iväg på ett IW-pass! Ett bra avslut på denna dag, i morgon är det en heldag i skolan, ska lära oss Spss något som har att göra med kvantitativ metod :P

Hoppas ni får en jätte bra måndag! Pusspåer!

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela