Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

Gott nytt år!

Publicerad 2010-12-31 10:28:07 i Allmänt



Gott nytt år mina vänner! :)

Haft en underbar vecka och hoppas de nya året blir som jag vill det.. Att man får starta om på nytt! Massa pussar och kramar! <3

Onsdag (:

Publicerad 2010-12-29 09:55:36 i Allmänt

Hejsan,

Japp idag är det onsdag om ingen vet :P haha.. I måndags vart det en sväng till stan för att kolla in mellandags rean, men hitta bara ett par nya nike skor och en partyväska kan man säga.. Lite smink också.. Sen vart det hem till eve för att kolla på narnia - prins caspian om jag minns rätt...:) Var sååå klart jätte bra :) Sen hem för att sova.. Igår så vart det jobb i hallsta .. jobba till 18 sen så vart det att åka till tillberga för att hälsa på johanna och peppe :) Johanna blekte även mitt hår, så nu är man super blond igen :P haha.. Klockan bara stack iväg så kom hem rätt sent hehe... Idag börjar man lite senare ialf, 11.45 .. Så sitter nu och funderar på om jag ska orka åka in tidigare och sola eller om jag ska strunta i de .. För hinner ingen annan dag så.. Beslutsångest!!
Ska ialf hämta ut ett par skor idag som är fixade:P

Pusspåer!

Juldagen bravader ;)

Publicerad 2010-12-26 21:20:26 i Allmänt

Hejsan,

Igår var det som sagt juldagen och först vart det hem till farmor och farfar och käka lite julmat :) Sen vart det stress hem och lämna av familjen för att sen åka till surahammar för att hämta zelle och åka till eve.. :) Fixa till sig lite mer och byte kläder och sen gick vi till Cassa för att förfesta :) Vart en del folk på förfesten och jag hade det super trevligt :) Men sen vart det att gå upp mot sport baren för att möta upp resten av folket man känner :P Festa och dansa och hade det riktigt kul faktiskt, lyckad kväll tycker jag :) Efteråt blev det så klart efterfest hos danne och festa till typ 4, men tillslut palla jag inte mer så gick och sov istället :P hihih.. Vakna och hade huvudvärk och mådde sisådär, men efter lite pizza och cola så mådde jag lite bättre ;P haha. Satt hemma hos eve och snacka och sen åkte jag hem :)

Nu sitter jag och kollar på two and a half men och ska snart sova.. Super trött idag är jag, men de var det värt :) I morgon blir det jobb till 13 sen in till stan med eve för lite shopping.. ska hitta en kuvertväska till nyår är målet :)

Puss och godnatt på er

Juldagen :)

Publicerad 2010-12-25 12:09:39 i Allmänt

Hejsan, idag bär det av till farmor och farfar på lite julmat och så:) Sen får man ta bilen till eve tror jag de blir för att fixa sig inför kvällen :) Utgågn står på schemat och hoppas fan det blir kul idag, inge drama tack :) Men om en viss person är där har jag lovat mig själv att totalt skita i honom och bara ha kul, för han förtjänar inte ett skit.. Så just därför ska jag ha en lyx kväll! :) hehe.. Ska låta håret torka nu och sen fixa sig då.. Vet fortfarande hur, men de löser sig :P haha..

Bilder blir det nog, om jag får med min kamera :P

Pusspåer

God jul!

Publicerad 2010-12-24 01:30:34 i Allmänt

Jaa, jag får önska alla en god jul! :)

It's a dead end..

Publicerad 2010-12-22 23:01:16 i Allmänt

Ger man verkligen allt och får inget tillbaka så är de dött.. Man kan inte vara ledsen för något man aldrig hade.. Och de fanns aldrig något där, dött var det.. Time to say it, goodbye forever..

Rihanna - Love the way you lie part 2

Publicerad 2010-12-22 22:50:21 i Allmänt

On the first page of our story
the future seemed so bright
then this thing turned out so evil
I don’t know why I’m still surprised
even angels have their wicked schemes
and you take that to new extremes
but you’ll always be my hero
even though you’ve lost your mind..

in bed..

Publicerad 2010-12-21 22:28:21 i Allmänt

Hejsan,

Jaa, nu ligger man i sängen igen, snart dax att sova då.. igen :P hehe.. I morgon bär de av till jobbet igen då, men börjar inte fören 11.45 så lite skönt är de, :) Jobbar till halv åtta ungefär så blir lite längre än vanligt, men bara att kämpa på.. sen måste jag hinna in till stan för att köpa det sista till mina föräldrar.. Så de är bra att stan har öppet extra öppet till nio på kvällen :P Sen torsdag kommer de en lååång dag, börjar halv nio och slutar halv åtta.. Sen ska man spela bingolotto också.. Men kul kommer de bli tror jag, :)

Idag vart de sola som sagt och träning, men blev inge pump som jag trodde utan åkte till badhuset och gymma istället, men var lika kul de med:)

Nu blir de sova eller om jag ska kika på the hills kanske:P hihih..

Pusspåer

work work..

Publicerad 2010-12-21 08:28:42 i Allmänt

Så ser mina dagar ut innan julafton!! Jobb igår och jobb idag och onsdag och torsdag med..:P Pengar säger jag :P hahaha.. Men hinner med lite roligt i mellan som att sola idag och träna :) Känns skönt :) hehe. Behövs innan all julmat och alkohol :P Ska snart iväg till jobbet med så, men slutar två idag så efter de blir de sola med tjejerna :) hehe.. Och sen träna med eve.. I morgon måste jag innan jobbet in till stan köpa dom sista julklapparna och sen blir det jobb till 19, eftersom vi har längre öppet onsdag och torsdag! Kommer bli två jobbiga dagar, men är värt de.. träffa folk och tjäna extra pengar.. Jobba ju över igår med.. money! :P

Pusspåer

Helgens bravader ;P

Publicerad 2010-12-19 22:07:25 i Allmänt

Hejsan,

Lördagens bravader ;)

Hämta min bror i västerås, åkte och fixa lite grejer och så.. Åkte sen hem och käka och fika för bror fyllde 23 den 15 december som jag säkert redan skrivit.. Sen vart de att bestämma sig vad man jag skulle hitta på sen på kvällen.. Antingen var det att ha en lugn kväll eller en utgång och efter lite övertalan och såå blev det utgång :P haha.. Åkte hem till zelle för att fixa mig och övertala henne att följa med fast hon inte mådde på topp, men efter lite prat så självklart ville hon ut med ;P Sen så ville även jossan med så självklart så blev det så med, alltid roligt med fler folk :) Åkte sen in till stan för att möta upp lite folk på strike, jag, jossan och zelle satt och kolla på medans dom andra spela.. Sen vart de att dra vidare till bmb, möte också upp patrik och annsi.. :) Så vart in på bmb och så klart träffar man på massa andra människor man känner :P Dansa, drack och snacka skit som vanligt :P Och självklrt glömmer man bort tiden så lite efter två så kom man på att fan dom stänger nu jue, så vart och hämta jackan snabbt och fixa skjuts hem.. Zelles mamma var så snäll och hämta oss också :) Vart hem till sura då och hem till patrik där jag typ låg och sov medans alla snacka och lyssna på musik ;D sen runt 5 vart de och gå hem till zelle för att sova :P hehe.. Dock så blev de lite drama och kaos.. men sånt hör väl till..

 

Nu ska jag kika på the hills och sen sova, för jobb i morgon och hela veckan!

 

Pusspåer

Fading

Publicerad 2010-12-19 19:24:02 i Allmänt

Got my mind made up
I ain’t coming back again..


Saw you turn into a ghost right in front of my eyes
Tell me what’s a girl to do when she’s crying inside?
I’m about to go insane, I’m jumping off this train
Whether wrong or right I'll be gone by night..

Kul bilväder!

Publicerad 2010-12-18 16:24:02 i Allmänt

Neej, inte direkt.. Helt halt och drygt att köra är det. Men överlevde ialf :P haha.. Nyss käka lite och ska snart fika med, sen får vi se vad som händer, sjukt sugen att dricka lite vin och så, men verkar som de blir nyktert igen:( Känns sisådär.. Men man vet aldrig vad som händer..

Pusspåer

Today!

Publicerad 2010-12-18 00:02:41 i Allmänt

Hejsan,

kul att jag ska försöka hinna skriva innan klockan blir 24, kommer dock inte hinna:P Men ialf, idag den 17 dec så att säga, så vart det hemma ett tag sen åkte jag och gjorde zelina lite sällskap på jobbet :) Sen åkte vi hem till henne och snacka lite och beställde Sourz till nyår! :P Asså ska göra en drink på det så ni fattar ;) haha.. Blir typ som en P3 upptäkte vi, :P Ialf sen så åkte jag hem till macke och gjorde han sällskap tills han skulle sova, :) Drack lite julmust och kika på tv, som vanligt typ:P haha.. Sen nu sitter man hemma och ska väl kika på en film nu innan man hinner somna :)

I morgon får man se vad som händer, krogen eller inte! :)

Pusspåer

Lugn fredag igen då:)

Publicerad 2010-12-17 13:04:11 i Allmänt

Hejsan,

jaa, idag blir de lugnt med.. känner mig duktig:P haha.. Fast i morgon blir de party, ialf lite vin.. :) Men idag blir det vara hemma ett tag sen åka till usra för att umgås med en viss person ett tag ialf, sen får vi se vad som händer, antingen hem igen eller kanske dra till zelle:P Och i morgon kommer kära bror hem, han fyllde 23 den 15 december så.. sen blir han hemma över jul och nyår som de verkar så:) Alltid kul att ha hela familjen hemma :) Hoppas på en lugnare jul nu bara :P haha..

Nu ska jag gå ut med våran hund love och så!:)

Pusspåer

städ och hemma dag:P

Publicerad 2010-12-16 16:01:27 i Allmänt

Kanske är enda dagen på länge jag är hemma en heldag känns de som:D Lite skönt är de, för känns som jag hinner må bättre då.. Skulle dock behöva vissa personer här som jag saknar som fan.. Tittar man på bilder från tiden i sundsvall så ler jag otroligt mycket, för den tiden fick mig att må så otroligt bra.. Fick mig att växa som människa.. Så ni ska veta att ni är saknade! <3

Nu ska syster ha denna dator, sitter på familjens data för då kan man dunka musik för mina högtalare är vid denna data:P

Pusspåer

tiden..

Publicerad 2010-12-15 22:56:17 i Allmänt

Jaa, fan va tiden springer iväg, snart är de jul och då blir det massa mat och sånt.. sen så klart festa på juldagen, som vanligt.. Sen så är det inte långt kvar tills de är nyår och då bör de av till sthlm för att fira nyår där, för första gången så de ska bli kul :) Träffa lite nytt folk och bara festa loss! :) klänningen är beställd med nu så hoppas de passar perfekt för då jävlar :P hehe.. Sen är de nytt år lix.. Och jag säger bara de, hoppas innerligt att 2011 blir mitt år också.. 2010 var mycket mer drama och kaos än vad kag behövde, så dags att titta framåt och hoppas 2011 blir bättre.. mindre kaos, drama och bråk tack!

Nu blir de paradise hotel och sen sova! Hoppas man vaknar och mår bättre i morgon ialf, känner att kroppen inte riktigt hinner friskna till..

Pusspåer

funderar..

Publicerad 2010-12-14 23:05:40 i Allmänt

Hej,

funderar på om detta är verkligen värt de.. ger och ger, men får man verkligen tillbaka nå? känns som man inte får något alls tillbaka, bara att man mår dåligt över allt.. funderar på om de bästa är att klippa bandet och gå vidare föralltid.. fan hatar såna här saker.. en dag i taget nu, en dag i taget..

pusspåer

Bästa!

Publicerad 2010-12-13 14:11:07 i Allmänt

Jaa, bästa albumet nu är Rihannas- Loud!



Om ni inte har lyssnat på den så gör det! Massa bra låtar!:)

Play the game

Publicerad 2010-12-12 23:07:31 i Allmänt

Man kommer aldrig förstå sig på en del människor, för dom verkar ju inte inse själv att dom förlorar på det.. Man säger ju att man ska behandla folk som man själv vill bli behandlad.. Så tydligen ska man behandla en del folk som skit då.. Eller?!

Things just ain't the same
And I'm ready for change
Go on, begone, bye bye, so long
Can't you see that you're
Fading, fading, fading, fading
Away, away, away, away
I opened up my eyes, and I finally realized
Today, today, it's too late
You're fading away..

Go on, begone....

äntligen

Publicerad 2010-12-12 14:54:43 i Allmänt

Jaa, kom ju på att i morgon ska jag äntligen klippa mig!!!!!!! Behövs verkligen kan jag säga, mitt hår är så slitet efter all plattning och blekning känns de som! Så behövs verkligen klippa mig alltså! Skiter i om de blir lite kort, för helst har man fint hår än fult:P heheh.. Ni fattar vad jag menar! =)

Blir förmodlingen att umgås med brudarna sen ialf, snacka lite om gårdagen:P

Pusspåer!

Härligt med söndag!

Publicerad 2010-12-12 13:07:43 i Allmänt

Hejsan,

igår var det en händelserik dag :) Först var det upp 6 på morgonen för att åka till jobbet, dock inne i stan.. Så var bara att gå upp och köra iväg.. Sen jobba jag till 15.45 ca sen så klart så titta inte jag noga på parkeringshusets priser så skulle betala 100 kr för att komma ut därifrån!!!!!!! Och smart som man är så hade jag inte fört över pengar på mitt konto heller så fick ringa mamma :P Men till slut så kom jag därifrån och körde hem och var svin trött verkligen.. Så jag åkte hem till eve och satt där och snacka lite, men sen bestämde vi oss för att åka till stan, nyktra dock.. Men så sluta det inte för eve inte, hon blev full :P hahaha.. :) Jag var så klart nykter för jag körde ju bil :) Men träffa massa folk på bmb som man känner och hade faktiskt skit kul, dansa och snacka och skratta :) Lyckad kväll nykter! Såå ni som säger att man inte kan gå ut nykter, NI HAR FEL!:P Det blir vad man gör det till! :) Kom hem runt 4 i natt .. rätt seg idag är man.. dock är man ju förkyld och massa, menmen:P

Idag vetja inte vad som händer.. Kanske blir en hemma dag och bara tar de lugnt.. Jobbar i morgon så..

Pusspåer!

Julpynt

Publicerad 2010-12-09 11:11:20 i Allmänt

Hejsan,

igår vart det att åka in till västerås med zelina för att möta upp patrik för att inhandla lite julpynt :) Självklart så åkte vi först till ikea och kolla om dom hade nå roligt julpynt, men icke.. Så vi käka bara där och träffa på Jennifer med ikea med eftersom hon jobbar ju där:) Sen åkte vi till rusta för att kika, och där fanns de ialf mycket mer så hitta lite ialf:) Allt pynt skulle dock till patriks lägenhet för vi har snackat om de ett tag att vi skulle pynta hans lägenhet :P hahah.. Mest för de är kul :P Sen åkte jag och zelina och kolla på lite kläder och så, men hitta inget direkt, utan köpte body scrub och sånt istället:) Sen åkte vi och köpte fika och åkte sen till patrik för att pynta och fika.. Blev också att vi kolla på tomten är far till alla barnen :P Sjukt pinsam och rolig film!:) "Lägg av" ;D .. Sen vart det hem och sova typ.. helt död så:P

Nu sitter man och kollar på tv och senare ska jag sola och får se om jag orkar träna, för min hals dödar mig snart..

Sen fick man reda på intagningen från högskolan, och är reserv så håll tummarna nu att jag kommer in andra antagingen!!!!!!!!!!!!!! Vill plugga, vill flytta! :)

Pusspåer!

Finns ingen utväg

Publicerad 2010-12-07 23:42:47 i Allmänt

Om jag bara gått en annan väg
Det finns inget som kan ändra redan tagna steg
Skulle göra allt som stod i min makt, och ge vad som helst just nu
Men det jag vill nå, det kan jag aldrig få..

Då svek jag dig
Du trodde mig, såg upp till mig, men så svek jag dig
Så mycket som jag gömt för dig, Jag skäms här inom mig
Och jag önskar så, att kunde få, allt att ändra sig..

Finns ingen utväg ur mörkret
Och ingen framtid
För jag blir aldrig fri
Så kan mitt liv bli till nåt bra
Kan jag se en morgondag..

<3

Grym kväll!

Publicerad 2010-12-05 12:41:54 i Allmänt

Hej,

Riktigt grym kväll igår! Var på Wallmans salonger med jobbet, bra underhållning och trevligt sällskap är ju aldrig fel :) Sen bra mat och dryck också.. Blev nog mycket av de goda drycken kanske, därför de är som de är idag :P hahaha.. Men som tur har men en viss person som gör en på bra humör också.. En underbar vän från sundsvall som jag saknar så otroligt mycket!! Önskar jag hade pengar så hade jag tagit första flyget till NY.. :) Aja, livet är inte rättvist jämt, men tur att vissa personer finns kvar ialf:)

Hade ialf en bra kväll igår och skönt att få skjuts hela vägen hem också:) Så tack alla inblandade!! :)

Idag blir det julmarknad i lilla surahammar och sen hem för att sova!:P

Pusspåer

.....

Publicerad 2010-12-02 10:44:29 i Allmänt

Hejsan,

igår vart det en sväng in till stan för lite julklapps shopping:) Hitta till alla syskon, men till mamma och pappa är svårare :P hehe.. Men vet vad mamma ska få, men inte pappa, men de löser jag :) hehe.. Sen käka jag och zelina på spicy hot, MUMS.. Men så klart äter man för mycket och blir ett död efteråt;P haha.. Sen vart det hem till en annan vän och umgås bara ett litet tag och sen vart det bio med zelina och eve, Harry potter blev det :P hehe.. Var bra tycker jag :) Sen vart det att åka hem i det roliga vädret iskallt och halt :( .. Svett sverige! Vill till ett varmt land nu tack.. Idag blir det hemma och sen träning ikväll..

It's what it's, it's not always fair..

Pusspåer

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela