Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

Nästa inköp!

Publicerad 2011-01-31 20:46:29 i Allmänt

Jaa, jag vill verkligen ha en Ed hardy keps!!!:)

Antingen en rosa:


Eller en svart:


Snygga som bara fan! Kul att dom kostar typ 650 kr bara :P Men eh, vill ju ha en sån så! :P

hih..

Publicerad 2011-01-31 19:53:04 i Allmänt

Blogginlägget som nyss kom ut, är från igår.. tydligen så hade jag inte publicerat de;D Men sånt kan ju hända :)
Haft skola idag och sen åkte jag och kika på ett rum, som var najs.. Så håller mina tummar :)

Idag fyller Eve år, 21 år!!!! Grattis igen stumpan !:)

Tröttast är sverige känner jag mig nu.. så blir sova tidigt och PLUGG i morgon för min del! puuhhh

Pusspåer

Bmb och födelsedagsfirande!

Publicerad 2011-01-30 22:53:27 i Allmänt

Hejsan,

Igår vart det först att fira av Anita på jobbet, så de blev smörgårstårta och en mumsig kaka :) Gick sen hem till eve för att börja med att fixa inför kvällens bravader:P Fast man var ju lite seg trots allt:P hehe.. Innan vi börja fixa oss så kom zelle också, sen börja vi äntligen sminka oss ialf:P Sen vart de käk på det med och dags att börja dricka efter de:P Och fyfan va Bols blueberry är gooood, smaka så gott så:) Sen fixa vi håret efter ett tag och då kom jossan också :) Vi gav då presenten till eve, och hon blev super nöjd och glad :) hihih.. Så smart ide zelle med goodiebag :) Runt halv tio kom zelles mamma för att skjutsa in oss till stan.. Så det blev en kväll på bmb för min och eves del, men zelle och jossan gick till Å istället, för de blev lite krångel först.. Men kul hade vi alla ialf:)
Blev en vimmelbild från bmb med :)

=)

Sen blev det taxi hem till surahammar igen och åkte hem till alle där de var lite folk, men han sov han:D haha.. kul kille;P ..
Och fyfan va skönt de var sen att sova efter en sån roliga kväll! Tack till alla som gjorde den så bra! :)


Nu blir det sova för jag ska till skolan i morgon !
Pusspåer

Shopping igen då..

Publicerad 2011-01-28 23:50:59 i Allmänt

hej!

Inge ångest jag har över att jag shoppar som en tok nu;D tror jag är rikare än kungen eller nå.. Nej, men idag blev det ett par nya skor, varma är dom ialf:
Shepherd svarta :) Var rea på dom så jag slog till ;)

Sen strumpbyxor tills  i morgon, nya strumpor och sen fick jag champagne glas av mamma som var super söta :) Såå tack mamma <3 :)
Sen har jag vart på hockey idag också med eve och zelina, att en hockey match kan vara så rolig undrar jag, kanske för vi tre har sjukhumor, men de gillas :) Sen vart de en liten tripp till la torre för att käka lite pizza..  Åkte sen hem och lämna av zelina för hon ville inte kolla på jersey shore alls, så jag och eve kika på det nya avsnittet som var LYX! :) Love it! Har även hunnit sola idag ockå, får vi inte glömma, ska ju fira eve i morgon så måste vara lite brun då:) hehe.. Nu blir det sova för i morgon händer de mycket.. Berättar mer om de sen;)

Pusspåer

Jersey shore

Publicerad 2011-01-28 10:19:46 i Allmänt

Jaa, asså jersey shore gör mina dagar! :) När man mår som sämst så kolla på jersey shore, underbart! ;)

Kolla på jersey shore dailies och mike säger om deena:She is what i called an experience retard, och jag dog;D Dom säger dom roligaste sakerna och festar som ingen annan;D lyx människor! :P


Bästa idag!

Publicerad 2011-01-27 22:26:33 i Allmänt

Zelina: Man blir ju som man umgås, så jag är säkert också super falsk.

Simone: fan då, gjorde dig falsk med!

Zelina: ja, hur fan kunde du?
tyckte väl att du betett dig lite konstigt!



Klockrent!!!!!!;D

Go your way then

Publicerad 2011-01-27 22:07:58 i Allmänt

Easy come, easy go
That's just how you live, oh
Take, take, take it all
But you never give
Should've known you was trouble
From the first kiss
Had your eyes wide open
Why were they open?

Gave you all I had
And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love
Is all I ever asked..

Shopping :)

Publicerad 2011-01-26 21:27:57 i Allmänt

Yes idag vart de lite inhandlat! :)


Denna väska blev det och

dessa skor :) Var rea på dom så självklart så köpte jag dom :) Och för dom är snygga :)
Sen en ny sportbh.. Älskar att shoppa, men får tänka på att inte lägga pengar på kläder och sånt för nu kommer plugget u första hand!! :)

Nu blir det sova snart för ska till skolan i morgon så :)

Pusspåer

Onsdag ..

Publicerad 2011-01-26 08:44:05 i Allmänt

Hejsan!

Haft två dagar i skolan nu och idag vart de ledigt ialf.. :) Ska in till stan med zelle och eve idag, kika runt lite och sen åka hem för att klippa sig :) Skriver mer sen hur dagen har varit istället, för nu är jag så jävla trött att jag ska nog vakna till :P

Pusspåer

Bakis-dag!

Publicerad 2011-01-23 22:30:13 i Allmänt

Hejsan,

Idag har det varit en riktigt bakisdag! Segat hela dagen hos eve och snacka massa :) Igår så vart det först jobb och sen hem och käka med mamma och sen åkte jag till eve för att fixa mig inför kvällen :) Sen spela jag, zelina och eve lite spel och drack lite vin och sen kom josefine över med:) Efter ett tag kom även mia förbi och vi satt och snacka och drack vin ;P heheh.. Sen vart det hem till matte på fest och var där ett bra tag :P Dansa och sjöng och massa kul :P haha.. Så därför man mådde som man gjorde idag :P I morgon bär det av till uppsala igen..

Nu blir de sova ialf!

Pusspåer

Löördag!

Publicerad 2011-01-22 15:58:05 i Allmänt

Heejsan,

idag är de lördag vilket jag gillar för jobbat klart nu och ska väl snart röra mig till eve.. Sminka sig och så blir de och sen dricka lite vin och spela spel!! :) Längtat tills jag får dricka lite vin!!!!!!!:P haha.. sen får man väl se vad som händer sen dock.. men nåå kul blir de nog.. tjejsnack är ju typ bästa som finns.. :P Haft en hel skolvecka med nu så, känner mig rätt död efter den så..:) Men känner att snart är jag på fötter igen med skola och så, bara att fixa lite annat så är jag på rätt väg ialf :) Ne, packa lite och sen kanske röra på sig :P

Pusspåer och hoppas ni får en bra kväll!

Hjälp!!

Publicerad 2011-01-20 19:34:45 i Allmänt

Hjälp mig att välja!

Antingen en svart:


Eller en rosa:


Vilken tycker ni?!

Runaway!

Publicerad 2011-01-20 18:51:18 i Allmänt

I was just trying to be myself
You go your way I'll meet you in hell
All these secrets that I shouldn't tell I've got to run away
It's hypocritical of you
Do as you say not as you do
Never be your perfect girl
I've got to run away.. - P!NK

snart helg!

Publicerad 2011-01-20 18:40:03 i Allmänt

Hejsan,

Jag har längta efter att torsdag skulle komma så jag bara hade fredagen kvar sen så är de helg! :) Fyfan vad underbart med en hel vecka av stress, bilkörning och träning.. Okej träning är så klart kul, men man blir så trött efter skolan och all jävla körning att man vill helst bara hem och sova.. Men hoppa träningen idag för idag är jag så slut för jag fick stressa till skolan för jag visste inte att vi hade obligatorisk närvaro idag så!!:P Ja, herregud.. :P Joo sen så är de massa krångel med skolan med, har ju ingen inloggning alls till skolan nät så kommer inte åt allt som man ska.. Kanske frå vänta ett tag på det med.. Så de är drygt.. Sen att jag inte har en bostad där i uppsala gör de inte bättre, utan får betala massa bensin för att komma dit och de är fan inte billigt alls.. Puuuhhh.. Ja, som tur har man jobba som en dåre på systembolaget så man kan betala :P hahaha.. Men i morgon börjar jag 13.15 och slutar 16.. Så åker jag hem till jennifer och umgås med henne ialf.. :) Sköönt att ha en helg som är mer eller mindre planerad, men nå sömn får man inte :P Jobb lördag är det med.. :P Men pengar får man då!! :) Längtar efter min lön nu, får se hur bra den är;D

Sova tidigt idag! :P

Pusspåer

To cool for school ;P

Publicerad 2011-01-18 16:41:22 i Allmänt

Hallå!

haha, nee jag är för cool att inte gå i skolan så nu jävlar har man äntligen börjat plugga igen, känns skönt att sitta i skolbänken igen och lära sig lite grann :) Eller en del kanske.. Har börja en kurs som heter kostvetenskap A - näringslära.. Och tycker de låter intressant och kul :) Inte direkt redo för en tenta om ca 4 veckor, men eh..:) Men de roliga är att jag aldrig vart i uppsala om de inte har vart att bara vänta där på ett tåg typ.. :P Så att köra dit helt ensam och är sämst på att fatta vägbeskrivningar så är de faan inte kul :P Igår så tappa jag bort mig på morgonen och idag tappa jag bort mig efter skolan;D Hur fan lyckas jag?! Så fick be om hjälp båda gångerna, som tur var de två snälla killar som hjälpte mig, fast hade hjälpt mig om de var snyggare :P hahaha.. Skämåsido ;)
Idag är jag extremt trött och vill bara sova, men ska iväg snart och träna, men känner inte fö det alls.. Puhh.. Längtar till helgen, sugen på lite vin och spel med tjejerna! :P Mest sugen på vin;D hahaha.. fan att jag inte hade vin hemma så att jag fan tagit mig ett glas efter träningen :P hahah.. H

Hämta ut mina böcker idag också.. Kul att man är tjocka som bara fan.. :P Men en bok är nog jätte intressant, för handlar just om näringslära, så funderar på att köpa den.. Har bara lånat dom så.. :)

Aja, ska väl åka iväg tänkte jag :)

Pusspåer!

dead and gone

Publicerad 2011-01-16 02:17:02 i Allmänt

So, how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us..

Just nu kan jag inte mer än säga att de är borta det som en gång fanns.. Kommer aldrig bli vänner, aldrig..

löördag!

Publicerad 2011-01-15 15:28:58 i Allmänt

Hej!

Hade en super trevlig kväll igår hos Johanna och peppe, snacka lite och skratta en del :) Men blev inte jätte sent för jag skulle upp och jobba idag så.. Men jag och zelina åkte förbi max och käka pommes och cheddardip :P haha.. MUMS är det! Och sen vart det hem och kolla på jersey shore :P Sen somna jag .. Idag då som sagt vart de jobb mellan 9-13 och sen åkte jag hem och duscha och har nyss käka lite mat! Har mått lite dåligt idag, men känner mig bättre nu ialf.. Så ska väl orka sminka mig snart eller om jag ska vänta och se om jag behöver ;P Älskar att sminka mig om de är typ fest och så, men till vardags så hatar jag de.. :P Får se vad som händer idag, känns som antingen vill man bara sega och inte göra något eller så vill jag hitta på något kul:P

Aja, får se sen :P

Pusspåer

nehepp! ;P

Publicerad 2011-01-14 13:46:10 i Allmänt

Ingen bio blev de inte:P Men drar till tillberga och hälsar på igen då!:) Men denna gång får jag sällskap ialf :)

mycket ..

Publicerad 2011-01-14 13:00:40 i Allmänt

Hejsan,

Hänt väldigt mycket på bara några dagar känner jag.. Igår fick jag reda på att jag kom in på kursen jag hadae sökt till i Uppsala.. Och eftersom jag bor en bit ifrån uppsala så självklart börjar man undra hur jag ska klara av att pendla och allt.. För kostar en del att ta antingen buss/tåg eller om man ska ta bil dit ungefär varje dag.. men förhoppningsvis kanske jag löser de så jag slipper behöva oroa mig .. Men inte konstigt att man känner sig stressad för man börjar redan på måndag också.. Men tror att de första veckorna kommer bli lite jobbiga och intensiva, men får klara av det.. Har ialf börja kolla på om jag ska flytta antingen till västerås eller till uppsala.. Eller om jag ska bo kvar hemma och försöka kämpa på.. Mycket som går runt i mitt huvud nu, men som tur så har jag ialf en familj som ställer upp.. :) Aja, fixat ialf några böcker nu som kanske kommer snart ialf, så man är lite förbered :)

Idag ska jag nog på bio också, blir the tourist ialf..:) Men innan dess så väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan prata om skola och allt de där.. Kanske hittar en lösning ialf..

Pusspåer

haha! :P

Publicerad 2011-01-13 23:23:55 i Allmänt

Hejsan!

Idag har man umgåts med Cassa och Emmy :P Och de första cassa sa när jag kom var att jag skulle bli intervjuad av henne och emmy och att dom skulle lägga ut de på deras blogg sen ;P haha.. såå jag ställde upp =) .. Kolla in deras blogg och intervjun ;) http://cel.bloggplatsen.se/ ...
Sen gjorde vi en tigerkaka och mums så god den blev , haha.. :) Snacka lite skit och sådant :P Sen vart de hem till mia och dricka lite kaffe :) Och nu är man hemma igen och funderar på om jag ska kika på en film eller så:P

Pusspåer



träning:)

Publicerad 2011-01-12 22:37:35 i Allmänt

Hej!

Idag som sagt vart de träning och jag testa på Zumba :) Riktigt kul var de och jag svettades som aldrig för ;D Jobbigt men kul :)

Så testa på det!! :) Man blev ju lite sugen att köpa allt som tillhör så man kan köra de hemma också:P haha..
Nu blir de kolla klart på en film och sen sova! Ny dag i morgon att ta tag i !

Pusspåer

Kanske går..

Publicerad 2011-01-12 13:22:04 i Allmänt

Hejsan,

Har man bokad tid oss en studievägledare då!! Kanske kan gå att lösa allt med plugget då.. Vet att jag ska göra högskoleprovet, men vill ha andra vägar och kunna få hjälp med att hitta rätt väg :) Går framåt ialf, bara att jag måste ta den svåra vägen dit är de jobbiga..

Idag ska man testa på Zumba då;D kommer nog skratta åt hur dålig jag är, men kul att testa på någon nytt ialf :) Sen ska jag sola idag med, så skönt.. :)

Nu ska jag städa mitt rum och få ordning på mina jävla kläder ;D

Pusspåer

Loud <3

Publicerad 2011-01-11 21:07:50 i Allmänt

En låt som är helt underbar är Rihanna - California King Bed

Just when I felt like giving up on us
You turned around and gave me one last touch
That made everything feel better
And even then my eyes got wetter
So confused wanna ask you if you love me
But I don't wanna feel so weak
Maybe I've been California dreaming.

Hela hennes nya album är ju grymt bra, lyssnar varje dag på det och har inte tröttnat än och jag tröttnar fort :P Så Fan jag ska gå på henne när hon kommer till sverige! :)

Idag har jag jobba i hallsta och sen vart det hem och kika klart på Teen mom och sen åkte jag iväg och träna med zelina :) Äntligen är mn igång med träning då, nu ska jag träna som fan !:) hehe..

Pusspåer

not goodbye

Publicerad 2011-01-11 17:01:48 i Allmänt

This is not a goodbye, this is see you later..

Kärlek

Publicerad 2011-01-10 23:36:48 i Allmänt

Kärlek till dom personer som alltid funnits där för mig! <3 Och Vill bara skriva att tack till min mamma som alltid gör så att jag mår bättre när jag mår som sämst och alltid finns där när jag mår som sämst.. Du är guld värd mamma! Kan alltid lita på att du lyssnar när jag behöver och förstår varför jag mår som jag gör just nu.. Älskar dig <3

dags att se framåt!

Publicerad 2011-01-09 22:13:42 i Allmänt

"I can forgive you and i want to forget you"


Ja, jag orkar inte längre.. Gränsen är nåd nu! Finns inget mer jag kan göra.. För oavsätt hur jävla snäll jag är så kommer jag alltid få skit i slutändan.. Så nu är de slut på all skit.. Förlåter dig och nu glömmer jag dig.. Hoppas de kanske kan lösa mina problem för en gång skull..

Ialf, igår var de fest! Födelsedagsfest! Jesper fyller 22 år idag så vi fira honom igår:) Med massa folk och dricka :P haha.. Hur kvällen än sluta så var festen ialf rolig..:) Har lite bilder så lägger upp dom sen :)



Är inte jobbigt att säga, hejdå!

Pusspåer

Sängen!

Publicerad 2011-01-06 23:53:26 i Allmänt

Hejsan,

jaa nu sitter man i sängen med datan i knät och ska snart sova, för i morgon blir det jobb! :) Idag har jag hunnit med att umgås med Alle ett tag, spela lite spel och sen vart de hem till zelina för att spela klart ett spel vi inte hann igår och kika på filmen dumpad blev det med :) En ledig dag och så fort den gick med! :) Haft en bra dag ialf så nu blir det sängen för min del.. :) Pusspåer

hahaha!

Publicerad 2011-01-06 13:22:58 i Allmänt

"Du vet väl om att du är värdelös,
att du är oviktig här och nu,
att du är hatad för din egen skull,
för ingen annan vill vara som du."

ogillar

Publicerad 2011-01-06 11:52:26 i Allmänt

Hejsan,

jaa, jag ogillar verkligen vädret! Bara snöar hela jävla tiden.. kan de ta slut och bara försvinna så vi kan få vår nu! Lediga dagen och de snöar som fan! Vågar man åka ens idag någonstans?! Får fundera på det helt klart.. men blir bara deppig att sitta inne och sega med så... Skulle vilja ta en sista minuten iväg till ett varmt land och bara sola och bada.. Men får anpassa sig efter sveriges skitväder och sola i solarium och bada i ett badhus!

Igår vart de att jobba och sen åkte jag hem till zelina ett tag, vi spela lite yatzy, kasta gris och kortspel. hehe:) Men jag var så himla trött så jag hämta min syster och sen  så åkte vi hem och fika lite för jag hade namnsdag igår (Hanna) var de :) Och sen så var det sängen för min del.. Aldrig varit så trött .. Vakna idag ialf runt 10 så kändes bra. I morgon blir det jobb med, men börjar inte fören 11.45 !:) Och sen på kvällen ska jag och zelle åka till ella och sam för att festa lite, fast jag får bli nykter för jag ska jobba på lördag :) Men på lördag då jävlar blir de festa av! :P haha..



Får se vad som händer idag! :P

Pusspåer

<3

Publicerad 2011-01-05 23:18:12 i Allmänt

Love the way you lie part 2

[Rihanna]

On the first page of our story
the future seemed so bright
then this thing turned out so evil
I don’t know why I’m still surprised
even angels have their wicked schemes
and you take that to new extremes
but you’ll always be my hero
even though you’ve lost your mind

[Chorus]
Just gonna stand there and watch me burn
but that’s all right because I like the way it hurts
just gonna stand there and hear me cry
but that’s all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Ohhh, I love the way you lie

[Rihanna]
Now there’s gravel in our voices
glass is shattered from the fight
in this tug of war, you’ll always win
even when I’m right
‘cause you feed me fables from your hand
with violent words and empty threats
and it’s sick that all these battles
are what keeps me satisfied

[Chorus]

[Rihanna]
So maybe I’m a masochist
I try to run but I don’t wanna ever leave
til the walls are goin’ up
in smoke with all our memories

[Eminem]
This morning, you wake, a sunray hits your face
smeared makeup as we lay in the wake of destruction
hush baby, speak softly, tell me that you're awfully sorry
that you pushed me into the coffee table last night
so I can push you off me
try and touch me so I can scream at you not to touch me
run out the room and I’ll follow you like a lost puppy
baby, without you, I’m nothing, I’m so lost, hug me
then tell me how ugly I am, but that you’ll always love me
then after that, shove me, in the aftermath of the
destructive path that we’re on, two psychopaths but we
know that no matter how many knives we put in each other’s backs
that we’ll have each other’s backs, ’cause we’re that lucky
together, we move mountains, let’s not make mountains out of molehills,
you hit me twice, yeah, but who’s countin’?
I may have hit you three times, I’m startin’ to lose count
but together, we’ll live forever, we found the youth fountain
our love is crazy, we’re nuts, but I refused counsellin’
this house is too huge, if you move out I’ll burn all two thousand
square feet of it to the ground, ain’t shit you can do about it
'cause with you I’m in my fuckin’ mind, without you, I’m out it

[Chorus]

I love the way you lie

Segast

Publicerad 2011-01-04 20:29:45 i Allmänt

Hejsan,

idag är man seg alltså.. Ska lägga sig tidigt så jag orkar i morgon .. Idag på jobbet var det otroligt segt.. Aldrig varit med om sådan seg dag .. I morgon hoppas jag på lite mer folk så man kan fylla på och så.. Behöver fart annars blir man seg jue :P hahaha..

Längtar till helgen nu.. :)

Pusspåer

Film!

Publicerad 2011-01-03 23:16:44 i Allmänt

Hejsan,

Idag vart de film igen hos zelina, men idag vart de en barn film :P haha. "Det regnar köttbullar" blev det.. En super rolig film faktiskt :) Ni måste ju kolla på den om ni nu har barnsinnet kvar dock:P hahahah.. Sen är helgen planerad, känns bra.. Festfestfest blire :P haha.. men på fredag blir det att träffa en vän som man inte träffar allt för ofta så de blir kul :) Och på lördag blir det födelsedagsfest :) Blir nog skoj!

I morgon är de jobb så ska sova nu! Pusspåer

Bilder!

Publicerad 2011-01-03 14:03:43 i Allmänt





Lite mer nyårsbilder :)

hallåå

Publicerad 2011-01-03 00:52:07 i Allmänt

Hej,

Kom hem för ett tag sen, var hemma hos zelina och kika på film och käka smörgåstårta:P hihih.. Eve var också med ett tag men sen ville hon hem och kika på Arn :P Vi kika ialf på the watcher och flickan från ovan, om jag minns helt rätt:) Den första var skum, men dög ialf och den andra var bra, men kunde slutat bättre :) Och självklart var smörgåstårtan supergod :P Blir att sova snart och sova länge i morgon, för sen blir det jobb tisdag och onsdag och så klart fredag med :) Natti på er


Pusspåer

Bilder från nyår! :)

Publicerad 2011-01-02 14:07:48 i Allmänt

Japp, ska nog lägga upp lite bildern från nyår, var jag, zelina, josefine och eve-liina som åkte till stockholm och fira nyår där.. Bodde på ett hotell som heter hotell norrtull :)


Detta var allt vi hade att dricka :P haha..


Sängarna :) Jag och eve dela och jossan och zelle dela =)


Min drink ;) Så jävla god var den.. :)


Min outfit som jag faktiskt riktigt nöjd med :)


Jag och Zelina :)

Finns massa fler bilder, men ska kolla med tjejerna innan jag lägger upp alla ;P

Kommer lägga ut fler bilder på min FB för tycker de är bättre :)

Pusspåer

ett nytt år

Publicerad 2011-01-02 00:24:26 i Allmänt

Hej,

Ja ett nytt år är det och nya tag som gäller.. Dags att gå vidare från år 2010 som innehöll en hel del bra händelser som jag självklart saknar och kommer alltid minnas.. Och en del händelser som är dags att glömma föralltid.. Och dom dåliga stunderna ska man ta lärdom av och inte göra samma misstag igen.. Personer som funnits i ens liv som kanske ska försvinna föralltid och personer jag lärt känna ska finnas kvar.. År 2010 hände det en massa saker för min del, ex som flytten hem tillbaka till surahammar, händelser i sundsvall, lärde känna personer som jag alltid kommer att minnas och personer som alltid kommer finnas kvar i mitt hjärta och tårar jag gråtit.. Flytten från sundsvall fick mig att inse att jag vuxit som person och tiden i sundsvall gjorde mig starkare som person. Därför kommer de nog vara det starkaste minnet från 2010.. Hoppas och tror att 2011 kan bli mitt år, om jag bara kan ge mig styrkan att gå vidare från allt dåligt och se framåt! Så jag önskar alla ett riktigt bra 2011 nu och gör det bästa av det!

Bilder från nyår lägger jag upp sen.. Och vad som hände i stockholm så klart;)

Pusspåer

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela