Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

flytt inom kort!

Publicerad 2011-09-28 19:13:08 i Allmänt

Hej !

Japp, fick mina nycklar idag till lägenheten! :) Dock vart jag lite besviken på att den var lite väl av lång istället för mer fyrkantig om ni nu förstår.. Meen jag är såååå redo att bo själv igen.. Bara att få flytta in och fixa och dona så att de ser ut som att jag bor där så kommer jag må så bra igen :) Älskar ljus, blommor och färger så kommer verkligen se att de är en tjej som bor där, nu är lägenheten rätt tråkig så :P haha... Men ska flytta lite i morgon ialf, blir väl typ alla köks saker, inredning och så.. sen säng och allt stort blir på lördag efter jobbet! Och jag är så tacksam att många av mina vänner vill hjälpa till! :) haha, så blir väl en packa upp/vinkväll på lördag då ;) haha.. De gillas ;) Jobbar dock fredag och lördag så, hade vart skönt med ledig fredag eftersom då hade jag kunnat flytta allt då istället, men eh.. :) Den är ju min nu så! :) hihi..

Aja, trött som fan idag ialf.. Funderar på en dusch och bara nöta jersey shore tills jag somnar :P haha..

Pusspåer!

..

Publicerad 2011-09-26 18:12:26 i Allmänt

Vissa personer kommer jag nog aldrig förstå mig på, men de är kanske de som gör dom så intressanta.. Är nog därför man har så svårt att släppa taget helt och hållet för att dom gör de mer intressant..

dålig uppdatering;D

Publicerad 2011-09-26 14:03:36 i Allmänt

Hej!

Jaa, otroligt dålig på att skriva här! :/ Ska bättra mig .. Men har haft fullt upp med plugg och skolan så klart.. nu känns de som att man verkligen går i skolan igen.. Har ett seminarium på onsdag, vi ska skriva ett arbete (grupparbete), sen en salstenta! ojoj! Och så ska man flytta till västerås också ! Känns som den här veckan kommer bli jobbig/rolig för ska plugga som fan och även hinna med att packa och flytta! Men känns som när jag väl har flyttat så kommer de nog bli bättre.. Behöver verkligen bo själv och så.. Kan inte plugga hemma för allt och alla stör mig.. :P
Men helgen var grym!! Först på fredagen vart de jobb och sen in till pizza hut för att käka med syrran, mamma och pappa.. Och sen åkte jag till hallsta för lite eh jaa, myspys ;P Vakna och fick ett ryck att åka och sola! Sen hem för att packa smink, fest kläder och så.. Drog till eve för att fixa mig och sen bli bjuden på tacos! :) Mums, älskar tacos, har blivit som en tradition att äta tacos innan vi ska festa ! :) Sen in till stan till zelina för att förförfesta! :)
Alla blev lite onyktra och sen tog vi taxi ner på stan för att förfesta vidare på en tatto studio :P Hade kul där, träffa trevliga människor där så! :) De roliga är att vi sa att vi ville inte till krogen utan mer en pub, men fulla som vi va så blev det krogen ;D Men hade fan de grymt där, träffa på massa personer som man inte brukar umgås med ! Älskart! Så tack alla för en grym kväll! :) Efter krogen är en helt annan historia, finns bara två som vet vad jag menar med de;D Kan ju säga att de tog ca 1,5 timme innan vi va på donken och käka.. Och då ligger inte bmb och donken sååå långt ifrån varandra ;D

Aja, igår kände man verkligen att de hade vart en rolig lördag, bakis va jag inte dock, men kroppen va sliten! :P

Och idag vakna man med världens jävla förkylning, ont i halsen och snorrig som fan! Hoppas inte jag mår som jag gör i morgon för måste åka till skolan och träna!

Pussspåer!

Söndag ..

Publicerad 2011-09-18 11:58:41 i Allmänt

Hejsan,

Redan söndag och känns som helgen har bara sprungit förbi igen.. Känns som man inte hinner ta igen sömnen som man förlorat i veckan, men denna helg har jag nog tagit igen den mesta sömn jag har förlorat :) Så de känns bra! Igår va de kulturnatta i västerås, andra gången jag var där.. :P Först var vi på Zelinas skola och måla och annat :P hahah.. Målade av varandra :P Sen gick vi ner på stan och vi satte oss på bill&bob.. Sen gick vi runt mest innan jag och zelina betsämde oss att gå på en krog istället.. Tillslut hamna vi på den nya i västerås, Poco loco tror jag den heter :P Och fyfan va värdelös den krogen var! Okej jag va nykter kan väl ha en stor inverkan, men ändå.. Va för "lantligt" inrett.. menmen, vi dansa och kolla på människor.. alltid nått :P haha.. Gick och käka sen på saffets och sen åkte vi hem, eller jag körde hem zelle och sen fick jag åka hela vägen hem till sura! Men om 2 veckor flyttar jag äntligen till Västerås! :) Underbart! Längtar att få bo själv och i en större stad! Närmare till skolan och så! :)

Aja, ska kolla över grupparbetet så har jag gjort mitt idag sen får jag ta en lugn söndag innan skolveckan börjar igen! Men går nog bara mån-ons så ska inte klaga ;)

Pusspåer!

helg igen! :)

Publicerad 2011-09-16 10:12:32 i Allmänt

Hejsan,

Nu är det äntligen helg igen, veckorna bara springer iväg.. Men är rätt glad att dom gör de för vill flytta nu!! Längtar tills jag bor själv i en lägenhet! :) sen att bo i en lite större stad än byhålan surahammar kan ju inte bli bättre :P Ialf, haft skola i veckan, både bra och dåliga föreläsningar.. Idag är man ledig och ska väl börja fundera på sin arbete vi har, vi ska skriva om tumörsjukdomar.. Hoppades på att få om narkotika men nej.. Men allt är ju intressant om man får veta mer om det.. Idag får jag se vad jag ska hitta på antingen blir det in till stan eller om jag ska ta mig till hallsta :P Just nu vill jag bara ligga i sängen och sova :P hahaha..
Imorgon ska jag in till stan på kulturnatta med zelina :) Får se vad vi ska hitta på så :)

Pusspåer!

Bio bio!

Publicerad 2011-09-12 17:01:26 i Allmänt

Hejsan,

Haft skola idag :) Som vanligt halv sover man i början för läraren står och pratar och pratar, om inget intressant.. Men efter rasten så byte dom lärare eftersom dom skulle prata om två olika saker idag och då orkade jag lyssna för hon var mer intressant att lyssna på.. Men trött man blev efter, mycket att ta in nu ju! Tur att man har lite kött på benen så att säga :) Men nu är man hemma och tar de lugnt, beställa lite kurslitteratur sen också :) En bok som vi ska ha, har jag läst och den är super intressant så =) Gillar't!

Igår va jag på bio, de blev Jägarna 2 :) Trodde att den skulle vara helt värdelös, men hade fel! Den var bra och spännande också :) Så den är sevärd för att vara svensk film ;) haha..

Bara tre skoldagar kvar sen ledigt igen! Och jag är ledig på lördagen! :) Lyx!

Pusspåer!

Hur många lingon finns det i världen?

Publicerad 2011-09-08 11:42:36 i Allmänt

Hej!

Igår vart de lite film tittande, kikade på "hur många lingon finns det i världen?" . Självklart var den bra, men hade lite högre förväntningar på den för många sa att han den var sååå bra och att man skratta jätte mycket.. Men klart jag skratta och så, men inte så mycket som alla påstod :) Aja, men klart man ska se den och den var bra :) Men en sång i filmen var så himla fin, Du är allt heter låten med antingen Sonja Alden el Shirley Clamp :) Otroligt vacker låt..

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Lalala...
När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst I hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge
Ja, grymt vacker låt :) När dom sjöng den i filmen blev man lite stum för de var så vackert :)

Halsen mår inte som den ska igen! Halsmandlarna är svullna och mår inte så bra heller, men behövde sova ut idag och så, men ska till skolan ialf för att ha lite kunskap om bibblan på skolan :P Låter inte kul och är nog inte de, men måste ju lära sig att kunna söka och så i olika databaser så tar min energi till de idag ialf, sen blir de hem för att vila :P

Pusspåer

hahah!

Publicerad 2011-09-07 13:44:06 i Allmänt

Hej!

Har haft skola idag, men när jag satte mig i bilen för att åka hem insåg jag att jag hade glömt körkortet & plånboken hemma!:D Vilket jävla minne man har och blev jätte nervös att jag ska bli stoppad och sen behöva säga "oj, har glömt det hemma" :D För när min lillebror blev stoppad en gång så hade han glömt de och fick säga alla i familjens födelsedatum :P Okej de är inte svårt, men igentligen får man böter om man inte har nå slag Id eller så med sig :P Men som tur så blev jag inte stoppad och nästa gång jag ska köra ska jag fan komma ihåg körkortet :) Sista skoldagen i morgon.. Idag får jag se vad jag ska göra.. Är sugen på en lång dusch, helst skulle jag vilja ligga i ett bad med bra musik och tända ljus och bara ta de lugnt, men vårat badkar kan man inte använda än :( Sen vill jag bara ligga i sängen och vila typ :P haha.. aja, får se då :P

Pusspåer

Trött...

Publicerad 2011-09-06 19:39:50 i Allmänt

Hej!

Idag mår kroppen inge bra :/ Gör ont överallt och är så jävla trött att jag skulle kunna somna nu! Men kan inte sova nu för då kommer jag vakna as tidigt och de behöver jag inte :P Är bara två skoldagar kvar nu och sen är de helg igen.. Längtar till helgen, behöver sova  :P hahaa.. Sen ska jag fixa friskis kort i morgon :) Så man slipper vara så jävla trött jämt.. Dags att börja träna nu fan! Aja, har inge mer kul att skriva så får bli pusspåer nu :P

You had me at hello
Hello
Hello
You had me at hello
Hello
Hello
It was many years ago..

usch för alkohol!

Publicerad 2011-09-04 21:33:03 i Allmänt

Hej!

Ja, usch blir inte dricka på ett tag för min del.. Min kropp klarar tydligen inte av att dricka i Sverige för här blir man jätte full och mår skit och dagen efter ligger man i antingen soffan el sängen för kroppen pallar inte nå annat :D När jag va i alanya kunde jag fan dricka 3 dagar i sträck men inte hemma :P aja, ska ialf inte dricka om de inte är nå sp som händer för de kostar pengar och tar en hel dag att bli människa igen :P Skönt att man börjar 13 i morgon ialf och sen blir det att möta upp Cassa för att fixa gym kort på friskis! För nu jävlar ska de bli träna av! Dags att träna bort all alkohol man har druckit i sommar och få en snygg kropp :P haha.. Aja blir sängen snart.. Ska bli skönt att sova ut lite!

Pusspåer!

Back to work!

Publicerad 2011-09-02 23:22:54 i Allmänt

Hej,

I morgon blir de jobb.. Har inte jobba på ca 2 veckor nu och känns väl som de är dags att sätta på sig bolags kläderna och möta alla igen :) Kommer nog bli kul att träffa "dom gamla vanliga" igen så att säga :P Men som även är tur är väl att de är en kort dag och att man får åka hem sen och vila lite sen blir de festa! Är inte ett dugg sugen nu på att dricka, men blir nog annat i morgon när man väl är fixad och sitter med sina underbara vänner :) sen har jag nog inte festa med folket i surahammar på bra länge så ska bli kul att se "alla" igen :) Ne sova nu då!

Pusspåer!

Kämpar glöd!

Publicerad 2011-09-01 13:51:51 i Allmänt

Hej!

Eftersom jag inte får csn nu fören jag har klarat av 15 hp så är de dags att kämpa med både ekonomin och skola.. Kommer bli kämpigt men jag är otroligt glad att jag har underbara föräldrar som finns vid min sida och hjälper mig så gott dom kan :) Annars hade jag inte kunnat studera alls.. Men ska söka jobb så jag får in lite där och sen får man vara snål och tänka på vad man köper.. Inte mycket shopping dock och de är värdelöst, men har ju kläder så de räcker igentligen :P haha.. Men älskar ju skor och kläder :P Men som tur är att de känns bra med plugget och allt.. Så de finns kämpar glöd! :) Ne, har helg nu och ska bli skönt med en paus från all info från skolan.. Vill även börja träna så dags för de med.. :)

Nu ska jag väl hitta på nå ialf, vad vet jag inte :P

Pusspåer

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela