Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

hårvård

Publicerad 2012-12-30 14:59:57 i

japp dags att köpa nytt shampoo och balsam .. Men även inpackning till håret :)
Har provat goldwells som är fri från parabener, silikon och sulfater och tycker de varit as bra så fortsätter med de, så tänkte då testa även inpackning från goldwell :)
 

De är inpackningen, så håller tummarna att denna inpackning gör underverk med :) För Shampoot och balsamet har gjort underverk för mitt hår.. Äntligen börjar de bli bättre så =)
 
Aja, ska plugga nu! Pusspåer

Lördag

Publicerad 2012-12-29 17:42:43 i

Blev en snabb shopping idag, fast kom inte upp ur sängen för en 13 ! Anledningen behöver ingen vet än ;) ialf, kom hem med ny väska, ny plånbok, nytt smink från MUS och pensel spray för smink penslar då :) fan inte shoppat på år och dar så förtjänar detta!:) hunnit börja med hemtentan med! Fast mycket kvar men fan jag hinner i morgon med :) hihi! Snart kommer Eve och Jossan hit, får se vad vi hittar på :) ha en bra lördag! Pusspåer!

Work

Publicerad 2012-12-28 09:16:45 i

Sista jobb-dagen för denna veck ialf, inte för i år dock jobbar även måndag! Men ska bli skönt att vara ledig i helgen, blir plugg i helgen men eh kan vara skönt de med:) va på gymmet igår, fyfan va jag saknat de! Får se om man ska ta sig dit i helgen med om det hinns med! Bara ut och gå ska jag ialf, behövs efter all mat och godis! Men efter nyår blir de ändra lite, tänka mycket mer på kosten och lägga upp träningen bättre!!! Fyfan beach 2013;) aja på tåget till jobbet nu då! Ha en grym fredag! Pusspåer!

Julafton och juldagen

Publicerad 2012-12-25 12:30:53 i

Hej! Igår hade jag en jätte mysig julafton med familjen!:) fick allt jag önska mig plus lite till ;) hihi, alla blev jätte glada över alla julklappar!:) idag blir det iväg till farmor och farfar :) sen blir det party med vänner! Ha en fortsatt mysig jul alla!:) pusspåer

Merry christmas!

Publicerad 2012-12-23 23:54:43 i

Hej! Ville bara önska alla en god jul !:) i morgon kommer dagen bestå av julmys med familjen hela dagen och kommer vara upptagen :) så GOD JUL:) pusspåer

Jobb

Publicerad 2012-12-21 13:55:12 i

Oj oj idag är de löning plus snart jul och jag jobbar på Systembolaget:D vilken kombo ;P haha! Ha en grym fredag för jag kommer vara as trött efter en 9 timmars jobb dag! Pusspåer!

Tröttis

Publicerad 2012-12-19 08:09:59 i

Ohja! Sjukt jävla trött är jag så blir kaffe först på jobbet! Men roliga är att jag ska äntligen få ha dom nya kläderna !!:) inte jobbat sedan förföra helgen och dom hade klädbytardag förra måndagen! Så ska se lite bättre ut nu eftersom dessa kläder sitter såå mycket bättre :) måste stryka kläderna bara! Aja kommer nog bli en jobbig men rolig dag! Hihi! Pusspåer

Happy

Publicerad 2012-12-18 15:54:15 i

Sjukt glad, klarat policy tentan!! Fan väntat i 20 dagar och fick ett positivt besked !!!:) hihi så nu är jag glad och ska snart iväg och träna också :) plus så är jag klar med alla julklappar ! Bra där! Blir inge mer skola för min del denna vecka utan jobb i fyra dagar nu ! Kommer nog vara rätt död på lördag men blir att fira bror som fyllde 25 den 15 dec! Full fart!!:D men sen får man ledigt i tre långa dagar!:) pusspåer!:)

God natt !

Publicerad 2012-12-18 00:06:11 i

Blir sova nu efter en lång dag! Först va de skola och även hann vi med kompletteringarna! Bra där! Jo sen hem och hjälpa syster med smink och håret inför hennes bal ikväll :) och fyfan va söt hon vart och självklart är :) så hon dansar väl loss nu på balen :) sen snabbt iväg till hälla för att köpa en sak, hem och byta om och vidare mot gymmet! Körde ett ben/mage/rygg pass fast 15 min uppvärmning på bandet sen 10 min efter :) bra där med! Käkat lite och fan nu är de säng dags ! Pusspåer och godnatt :)

Julbak

Publicerad 2012-12-17 09:24:50 i

Igår va jag hos mamma och pappa för lite julbak, blev knäck, mjuk chokladkola, choklad med nötter i, ischoklad och pepparkakor :) så blev mycket och trött blev man :D men sen gick vi på bio, the hobbit!!! As bra så klart men får lite panik nu för MÅSTE se dom andra nu! :) hihi! Idag ska jag iväg till skolan, ny kurs och allt! Pusspåer!

Paus!

Publicerad 2012-12-13 15:26:26 i

Tar en paus nu ifrån pluggandet! Läst igenom allt fyra gånger och fan ber till gudarna att de har fastnat nått! Men kikar lite på tv nu och käkat min första lussebulle !!! Mamma och pappa förbi och lämna tre nybakade :) och dom hämta även ena av mina vinterjackor för ska kemtvätta en för hatar att tvätta i vanlig maskin! Aja va as gott med en lussebulle :) hihi! Pusspåer!

My day

Publicerad 2012-12-13 01:08:32 i

Plugg dag och även tränat och blivit bjuden på mat! :) längtar till fredag efter ett typ då tentan är klar och man får andas över helgen ialf för på måndag börjar ny kurs! Aja puss och godnatt:)

Mina nya skor!

Publicerad 2012-12-11 22:14:38 i

Pappa skulle vara snäll och köpa Converse åt mig i Kina och bad han köpa rosa men haha pappa trodde han köpt rosa med fick lila :D men vart lika glad för de dom kom hela vägen från kina, bara de är coolt :P så tack pappa nu har jag totalt fyra converse i färgerna rosa, svarta, vita och lila har bara använt dom rosa men i vår sen ska jag använda alla :)


Min dag i övrigt har bestått av plugg , käkat hos Jennifer och nu pluggat med men är sjukt trött nu så blir läsa igenom allt en sista gång sen sova! Ge mig fredag nu istället ! Aja pusspåer :)

Plugg

Publicerad 2012-12-11 13:53:01 i

Hej ännu en rolig dag med plugg! Somnar nästan så längtar ännu en gång till träning så man får göra nå kul!:) plugga vidare då!

Måndag!

Publicerad 2012-12-10 13:01:16 i

Hej! Suttit och pluggat nu ett tag och blir ett break nu för ska iväg till gymmet med Jennifer! Sen hem igen och plugga vidare, vill skriva klart allt så jag bara kan läsa allt om och om igen! Så mina dagar fram till fredag förblir plugg och träning! As kul!

Igår va de även andra advent så fick äntligen tända två ljus eftersom jag köpt en adventsljusstake :) hihi! Ha en bra måndag ! Pusspåer!

Darin - astrologen

Publicerad 2012-12-09 18:02:20 i

Du är den vackraste jag mött,
Inte tuff och kall och hård som andra,
Du har väckt upp det jag trott var dött,
Och när jag har dig när du tar mej,
Min hungrande kropp får frid bortom all rum och tid.
Då är du den finaste jag mött. - Astrologen
 
Har ni inte hört denna låt SÅ lyssna, jag får gåshud varje gång jag hör den!
 
De är magnus ugglas låt men darin gjorde den bättre!
 
 

Fredag

Publicerad 2012-12-07 13:47:46 i

Hej! Sitter på jobbet nu och har lunch, blev grillad kyckling med keso :) enkelt som fan! Men behöver ju dricka 1,5 liter vatten per dag nu när jag detoxar, så köpte en flaska Ramlösa rött päron.. As god!!! Inge stort fan av kolsyrat vatten med smak el utan men den här är as god! Men sen får de bara bli vatten igen! Hoppas detoxen ger resultat sen!;) pusspåer!

Sängen

Publicerad 2012-12-06 22:31:28 i

Ligger nu i sängen för ska sova!! Jobb i morgon så! Idag gick jag ner på stan för att byta en bh från cubus för va hål i spetsen , ialf fanns då inte i min storlek i samma modell så fick byta till en annan som kosta mer utan att lägga till pengar själv! De kallar jag service!:) så bra där cubus!:) gick även in på kicks och köpte nagellack :) tränat och pluggat idag! Men nu SOVA! pusspåer!

Påväg till mig ;)

Publicerad 2012-12-06 14:05:53 i

Eftersom nån idiot va inne i mitt källarförråd i mitt lägenhetshus där jag bodde förut, och tog mina älskade shepherds så beställde jag nya nu =) Älskade verkligen mina och vill ha såna så får bara köpa nya då! Arg att dom snodde allt, fan vill ha allt tillbaka! men inte mycket att göra nu åt det så..
 
 
Så nu är dom äntligen på väg hem till mig och så slipper jag frysa om fötterna :)
 
Pusspåer

kosttillskott

Publicerad 2012-12-04 15:51:16 i

Hej!
 
Idag blev jag fin i håret, Johanna var super snäll och klippte mig idag så är jätte nöjd som vanligt :)
Sen hem direkt och fixa mat... och plugga :/  Denna tenta kommer nog gå åt helvete, men ger de ett försökt!
Ialf beställde nyss två kosttillskott, B och D vitamin! Dessa ska vara bra mentala och den ena ska vara bra för hud,hår och naglar :) Så 100 dagar/ 100 tabletter =)
Dessa är det =)
 
Iväg och träna snart och även hämta ut mammas julklapp, glömt helt bort så måste hämta den :P
 
Aja, pusspåer :P

Kommer och går

Publicerad 2012-12-03 23:04:02 i

Personer kommer och går men dom personerna jag har i mitt liv nu får mig att må underbart! Visst kan man komma ifrån vissa men betyder man så finns man där oavsett vad!



Vill ha!

Publicerad 2012-12-03 19:09:29 i

Hitta ett par söta hörlurar :) mina gick sönder för ett tag sen så använd mina som jag fick med telefonen men gillar inte dom så såg dessa och funderar om jag ska köpa dessa :) hihi hello Kitty :D

Söndag 1 advent...

Publicerad 2012-12-02 19:42:01 i

Heejsan,
 

Håller på med tvätten nu och bara kikar på tv.. Är super trött och seg i kroppen, kryssning gjorde mig helt slut :D Men hade en qas grym kryssning dock inga bilder för ja hade fullt upp att ha kul :P Först så käka vi 18.00 för då hade vi bokat bord på båten.. va god mat men jag är nog lite töntig och tycker bara mammas mat är godast :) Om ni förstår vad jag menar! Men sen gick jag och janina till hytten för att fixa oss och lite senare dök faster och johan upp, jag dela hytt med faster,janina och johan men vi va 25 pers på denna kryssning, asså som åkte ihop =) Men en del bodde på däck 8, vi bodde på 7 med några till då! Efter vi va klara så va det iväg mot tax-freen, köpte vin och present till lillebror :P Gick sedan tillbaka till hytten och förfesta med några :) Efter ett tag gick alla förutom jag och janina för vi gick till en annan hytt som va med oss då och satt där och drack lite :) Och under kvällen vart de både sitta och umgås med alla på ena feststället där alla mer dansa bugg och sådant och de andra stället där de va mer party musik :P Hade ialf as kul, dansa mest på däck 10 med janina och malin mfl.. Så längtar redan till nästa, men ett tag kvar med detta gäng ialf maj/juni blir nästa av .. Så tack alla igen för en grym kryssning! <3
 
Igår vart de bara hem och typ byta om och gå hem till jennifer för lite film tittande men båda var helt slut så jag gick hem elva och gick och la mig och sov direkt typ.. Idag vart de lite julmarknad med mamma och syster på vallby friluftsmuseum..  Kallt som fan va de så jag frös as fort men brända mandlar blev de ialf :P Tradition på marknader :) Sen tog vi en tripp på erikslund dock inte shoppingcentret men runt om för behövde köpa kanin mat och andra saker :)
 
Aja, jag har haft en bra helg men tillbaka till verkligheten i morgon då, PUH!
 
Pusspåer

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela