Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

helgen!

Publicerad 2010-05-30 18:11:31 i Allmänt

Hejsan,

vilken helg det har varit:) Två dagars blev det med:) fredagen var grym, förfest med sandra och sen blev det kåren och träffa några vänner, sen vart det oscar's :) Skit kul verkligen! :) Efterfest hos en kompis med blev det, hehe.. Men som vanligt blev jag as trött och gick hem =) Sen vart det birsta och handla flyttkartonger med sandra. Sen var det dags igen att festa, men förfesten vart hos mig med mig, sandra och linda.. :) Sen tog vi taxi till några andra, sjukt trevligt sällskap.. Och kan bara sen skriva att vi gick nog runt i hela jävla sundsvall under kvällen :) Sen vart det efterfest igen, men denna gång blev det lite väl sent :) Prata och skratta så tiden bara sprang iväg:) hehe..
Blev en del hejdå kramar och kommer kännas både jobbigt och kul att flytta hem.. Men som vi sa igår, denna tid är ett minne för livet! :)

Pusspåer

Godmorgon

Publicerad 2010-05-28 11:17:04 i Allmänt

Jahaja, vakna idag av telefonen alarmet, inge bra alls, får sämsta humöret av att vakna av alarm.. Men nu börjar humöret bli lite bättre och känner att jag vill bara ut på stan och hämta ut leget och skorna.. Måste även som jag upptäckte köpa en ny kalender.. :) Inge bra väder i sundsvall, känns rätt trist faktiskt.. menmen.. :)

Ska kika på tv ett litet tag sen ska jag börja fixa mig :) Själv torka håret är det som gäller:)

Pusspåer

27 maj!

Publicerad 2010-05-27 21:04:49 i Allmänt

Hejsan, eller god kväll:)

Ändra nyss min uppkörning och teorin, kände att jag måste köra lite i västerås innan jag kör upp. så boka nytt prov så hoppas de känns lite bättre :) Får ialf lite mer tid att läsa :) Sen som jag skrev förut har jag skickat in uppsatsen :) Skrev klart en anna idag med, så känns bra.. hoppas jag bara blir godkänd ;).. Målat om mina naglar ännu en gång denna vecka:) Och sen fick jag mailet om systembolaget träffen eller kursen kan man kalla det, så den 3 juni ska jag dit och lära mig lite och så:) Ska även se en film, fast den får jag se när jag börjar jobba :) I morgon blir det en heldag på stan typ:) Hämta ut mitt leg, kanske sätta i en ny piercing, käka sushi med sandra, hämta ut ett par skor från nelly och ska nog hinna köpa en present till johannas student:) Sen bär det av till skolan för det är venissage där och några vänner ska visa upp sina arbeten så ska kika förbi där:) Sen får man se vad som händer:) På lördag blir det utgång ialf:)

Nu blir det "kniven mot strupen"..

Pusspåer

klar.

Publicerad 2010-05-27 16:45:28 i Allmänt

Yes, är klar med uppsatsen nu, den är inga bra.. Men jag har ingen lust längre, trött på den och vill bara få allt överstökat! Nästa vecka är det bara opponering sen är skiten slut! Fan va skönt.. den här kursen har jag inte gillat från första början så känns bra att den snart är slut. Sen väntar jag på ett jävla betyg på en hemtenta jag gjorde för typ en månad sedan, vart är betyget?! haha, kolla nyss och då hade vi fått betyget;D ska göra om en fråga sen är jag klar! :) Skönt det ialf..

Ska skicka in min uppstas nu och sen bara göra om den andra eller måste fixa boken :D men de löser jag :)

Skriver mer sen! :)

Pusspåer

Funderat

Publicerad 2010-05-26 22:19:49 i Allmänt

Jaa, på en sak som gör att jag kommer sakna de somrar jag hade kille.. Nu blir det värsta känslo inlägget, men känner att dags att bli lite det.. Det som jag kommer sakna mest är nog när man planera något med sin kille och drog iväg bara han och jag till ett ställe där man inte kände någon.. Kunde mysa och bara ha det underbart.. Bara tänka på varandra. Kommer sakna det helt klart.. Har en del underbara minnen, som jag aldrig kommer glömma.. Kan bara säga göteborg, stockholm och en del andra ställen.. Ler när jag tänker på det. Har bilder som jag inte kommer radera heller. För varför göra det? De är ju minnen, inget som jag vill glömma bara för man nu är singel.. För de underbara tider man hade vill man minnas jue, eller? Klart.. Aja, kommer sakna det väldigt mycket..

Minnen finns för livet, glöm aldrig det!

26 maj!

Publicerad 2010-05-26 16:52:27 i Allmänt

Hejsan,

Ännu en dag i skolan, är helt färdig nu.. men blir nog lite till i kväll ialf.. Även har jag beställt biljetter till Pink nu! :) Hon ska spela i göteborg den 23 juli! :) Så blir jag, mamma och syrran som drar dit:) Naajs, ska det bli :) Sen ringde om mitt leg med, så äntligen får jag det. :) Mitt pas har ju gått ut och sen har jag inget körkort ÄN, så har inget leg just nu, men snart så:) hihih.. Är för trött för sitta här så blir att kika på tv och ska bara ta de lugnt ett tag..

Pusspåer

;)

Publicerad 2010-05-25 22:22:44 i Allmänt


Säger en sak bara: Payback is a bitch! ;)

And I want it all
It's gonna take more than that
;)
So true! ;)

25 maj.

Publicerad 2010-05-25 21:05:17 i Allmänt

Hejsan,

kan någon stoppa tiden och bara ge mig några andetag? Känns som jag skulle behöva det verkligen.. Bara 1 ½ vecka kvar snart och det känns som jag inte hunnit med allt. Vet inte vad jag ska hinna med, men ändå känns det som jag bara kastat bort tid.. Helgen som kommer blir det sista helgen här i sundsvall, ialf innan flytten. Flyttar den 5 juni.. Så nästa vecka blir det packa och fixa en sista sak i skolan. Sorgligt, men livet går vidare.. Funderar även mycket på vad som händer i höst.. Vad gör jag om jag inte kommer in i uppsala eller göteborg? Tror mycket att det blir en flytt till antingen uppsala eller göteborg.. Skulle vara underbart att få flytta till göteborg:) Älskar den staden, så får jag jobb där eller om jag ska plugga där så blir det flytt:) Helst vill jag plugga, ska försöka tills jag kommer in! :)

Idag satt jag och sandra i skolan i flera timmar och skrev och skrev på uppsatsen, sen vart det barista och lite käk :)
Men nu blir det tv :)

Pusspåer

Happy simme!:)

Publicerad 2010-05-24 18:36:48 i Allmänt

Yesyes, jag blev så glad nyss.. En jävla tenta som jag inte klarade först som jag fick göra om och då fick jag göra komplettering på den för jag fick Fx på den, och gjorde då kompletteringen och trodde inte ens att jag skulle klara den, men jag fick ett D och det var det högsta man kunde få!! :) Fan jag kan ibland alltså! :) Då är det bara två saker till sen är man helt klart med denna kurs!:) Happy simme!

Ville bara säga det, så hejdå!:)

Måndag!

Publicerad 2010-05-24 17:09:12 i Allmänt

Hejsan !:)

Idag vakna jag super sent eftersom jag la mig tidigt, men älskar nog mest av allt att sova ut :) Vaknar oftast med ett leende då:) Och det gjorde jag idag så klart:) Underbar helg passerade förbi, fester och händelser som jag bara skrattar åt nu :P hehe.. Sen vart det att sätta sig framför datan för att skriva på a-uppsatsen.. inte lika kul dock:P Men skrivit en heldel idag ialf:) Ska skriva lite mer senare, men snart är det dags för tvätt :) Behövs som fan, ser hemskt ut i lägenheten för jag sorterat alla kläder;P hehe..

Sen fick jag min utvärdering idag från naturen med, inte som jag förvänta mig men jag får nog ett G bara, men natur A och B är inte riktigt mitt ämne så:P men är bara glad att jag fått skiten gjort och behöver inte plugga nå mer med det :)



En bild från i fredags innan tjejerna kom förbi och festa med mig :) hihih..

Nu blir tv och tvätt;P

pusspåer

Söndag!

Publicerad 2010-05-23 20:24:34 i Allmänt

Gick och la mig runt 6 på morgonen:O Efterfesta är inte riktigt min grej ialf inte till kl 6 typ:P Lite sliten man är idag då.. men fick sova ut och sen blev det donken med några:) Sen vart det hem igen och skrev nyss klart mitt slutprov i natur B, tror inte det gick så bra, men måste göra det nu för mitt betyg från naturen ska skickas till högskolarna jag sökt till.. Hoppas på ett VG som slutbetyg ialf:) Så håll era tummar:) Snart ska jag väl bara ta de lugnt, äta något kanske? Behövs ju! I morgon och alla dagar fram till fredag blir PLUGGDAGAR! Ska försöka göra klart a-uppsatsen:P

Nu blir det tv !

Pusspåer

22 maj!

Publicerad 2010-05-22 15:28:48 i Allmänt

2 veckor kvar! :O
Tider går fort.. Igår vart det fest som sagt.. förfesten var ok och så.. Var i allmänthet helt okej.. :) Alltid kul att träffa nya människor och så också :) Idag blev det kebab och kolla på lite kläder:) Hitta örhängen som jag måste köpa, det var körsbär! :) Så klart jag ska köpa :P hehe.. Har fundera skit länge om jag ska tatuera in körsbär på handleden och skriva cherry! För alla säger att de är så jag så får se hur jag gör :P

Blir ta de lugnt ett tag sen blir det duschen! =) Blir dricka lite rose idag och hoppas på en bra dag! :)

Pusspåer

i will rock this shit!

Publicerad 2010-05-21 10:22:25 i Allmänt

Hejsan alla! ;P

Eller godmorgon kanske.. Första dagen jag vaknar så här tidigt utan att jag måste upp så att säga :) Jahaja, dagens schema är att gå en lång och skön promenad om ett tag :) Skriva lite på A-uppsatsen och sen ska jag handla på bolaget och handla lite juice till en ska ;P hahah.. Ni fattar kanske? Ialf ska festa idag med sandra och hennes tjejkompisar som är på besök :) Ska hålla hela natten så en bra middag och en lång promenad är nyckel för en bra utekväll :) För då orkar man mer :)

Tiden bara rinner iväg känner jag. snart bara 2 veckor kvar här i sundsvall.. Och i natt hade jag värsta jobbiga drömmen.. En dröm om den dagen jag lämnar sundsvall.. Är så glad att flytta, men mycket försvinner pga att jag flyttar.. Så drömmen var känslosam och samtidigt väldigt glad dröm. :P Men 2 veckor tills jag får börja jobba och de längtar jag efter som fan och en annan sak som jag vill göra klart snart! ;)

jaja, nu är det dags för frukost, gröt har vart min frukost ett bra tag nu! :)

Pusspåer

torsdag :)

Publicerad 2010-05-20 20:48:00 i Allmänt

Hejsan,
idag blev det lite stan med sandra, köpte en skit söt rosett

Som man ska i håret :) Kosta bara 30 kr med:) perfekt, har en i vit med ;) hihih..
Sen köpte jag en ögonskugga med, rosa blev det den här gången.. Sen hårsnoddar..
Sen vart de skolan för jag och sandra skulle kolla på några som hade sin examinations redovisning idag :) Sjukt intressant och bra redovisningar :) Bra jobbat killar! :) Sen vart de ner på stan för att köpa lite grillsaker för jag och sandra grilla lite idag :) Sjukt gott så klart :) Sen nu sitter jag hemma, tänker skriva lite på a-uppsatsen :) Duktig flicka ;P

Pusspåer!

20:56

Publicerad 2010-05-19 21:00:24 i Allmänt

Hej igen! :)

Sitter nu igen vid datan och tv:D hehe.. Är redan rätt trött, men vart ute och gått 2 gånger och sen ätit smoothie :) så himla gott är det med smoothie:) gjorde en jordgubb och en blåbär/hallon :) Och har snart läst ut teoriboken helt och då är det bara att läsa om den igen :) sen göra klart bonniers på datan med:) sen är jag nog redo för teori provet :) Som de inte är så långt kvar till;) hihih..

Nu blir det efterlyst!

Pusspåer

:)

Publicerad 2010-05-19 17:04:46 i Allmänt



haha, så najs bild;D lekte lite med camen;D

Hallou!

Publicerad 2010-05-19 13:24:54 i Allmänt

Då var det onsdag redan! Tiden går fort! :) Räknar dagarna nu, för inte långt kvar innan man lämnar sundsvall, är otroligt ledsen för det även fast jag inte trivs här.. Trivs då inte med programmet jag går, utan trivs med alla människor jag umgås med. Kommer sakna den tid jag haft här, ska ni veta! De som är mest jobbigt är att sandra och jag flyttar åt helt olika håll, hon till umeå och jag till surahammar och de är en lång bit i mellan:( Men äkta vänskap finns kvar oavsätt vart man bor! Bara titta på dom som finns kvar i mitt liv där hemifrån, äkta vänskap! :) Därför har jag orkat med allt i skolan och privata delar för att jag har den där äkta vänskapen och att de vet att jag finns här för dom med! :)

Seeen är jag nästan klar med naturen B nu! Har bara slutprovet kvar nu! :)

Pusspåer

hihi

Publicerad 2010-05-18 19:41:13 i Allmänt

Lite kläder jag vill ha och funderar på att köpa ;)




Är lite inne på jeans trenden så att säga, jeans jacka är nog det enda jag inte skulle köpa.. :P

tisdag:)

Publicerad 2010-05-18 15:07:04 i Allmänt

Ännu en dag i lycka :) Solen skiner och jag har massa plugg, :P haha.. Måste vara glad fast man har skola upp över öronen.. Annars skulle jag nog gråta varje dag :P Idag började jag äntligen skriva på A-uppsatsen, inte lika rolig som jag trodde den skulle vara, är rätt svårt att få fram vad jag ska jag skriva. eller de som är min problem område är, "varför får kvinnor lägre lön än män, men då utifrån feminiskt, etikts och professionell arbete" Sen är boken på engelska och den är på 150 sidor typ.. Inte så kul, men ska skriva den och hoppas på det bästa;D haha.. Sen ska jag göra klart naturen idag tänkte jag :) Sista veckan innan slurprovet och de :) hehe.. Sen måste säga att käkade värsta goda salladen idag, kycklingsallad! MUMS!

Pusspåer!

tillbaka!

Publicerad 2010-05-17 22:14:27 i Allmänt

Back in Sundsvall då.. Efter en underbar vecka hemma, med jobb, fester och bara umgåts med nära och kära :) Hur till och med hunnit handla idag när jag kom hem :) Sallads vecka blir det igen :) ut och gå också blir det :) ska man vara snygg inför sommaren 2010 så ;) hahaha.. som man inte redan är snygg dock ;D Har kollat på sista hollywood fruar med, maria och dom är ju bara för underbara :P Snart blir det sängen för jag är lite sliten från tågresan:) Fick skjuts av macke till tåget med, tackar så mycket :) Sen käka vi på choys med, så jävla gott där alltså! Bästa stället om man vill ha kina mat :)

När jag satt på tåget började jag fundera om jag är lycklig, och jag kom fram till att jag är lycklig. För det liv jag lever nu är det jag vill leva.. Att ha underbara människor runt mig och att jag känner mig fri. Inte lika bunden som jag var när jag yngre. Så lycklig är jag. Att man mår dåligt ibland hör till livet, men man kan alltid ta sig ur det om man vill, man måste ha viljan till det. Och de har jag.. :)

Är ni lyckliga? :) Hoppas ni är det! Pusspåer!

sista dagen och natten..

Publicerad 2010-05-16 19:08:47 i Allmänt

Yes, sitter hemma nu och kikar på 16 and pregnant.. Och de är sista dagen och de blir sista natten hemma då.. Sen blir det ca 3 veckor i sundsvall då.. Sen flyttar jag hem.. jobba hemma i sommar och hoppas man får plugga igen men att de blir rätt denna gång. :) Idag har jag haft ett bra samtal med min mamma om massa personliga saker, kan man säga.. Sen övningkört och hämta mina saker som jag lämnat hemma hos johanna :) Blir dippa och sånt med familjen, :) I morgon blir det åka tåg till sundsvall runt 14 tiden. Ska duscha nu och sen blir det väl kika på jersey shore :P

Pusspåer!

Kl 4.05

Publicerad 2010-05-16 04:09:30 i Allmänt

Party kväll, :) Med min underbara Johanna :) och massa därtill :) Konrad, tabazco och sen BMB blev det :) en del ute ställen blev det på en kväll :) Nu sitter man rätt pigg och vill sova.. Sova och vakna upp med ett leende hoppas jag på, men känns inte som det.. men livet är orättvist, eller hur? ska försöka sova nu och hoppas på det bästa, om ca 1 dag åker jag tillbaka till sundsvall då, skönt.. behöver ensam tid.. Min tid!

Pusspåer!

Back :)

Publicerad 2010-05-14 12:32:17 i Allmänt

Inte haft internet när jag varit hemma, för el ledning gick sönder, men nu är det fixat :) Är fortfarande hemma så att säga,:P Jobba i onsdags på bolaget och de var jätte kul och fick lära mig mycket :) Ska jobba i morgon med, då ska jag lära mig kassan bättre så jag kan jobba ordentligt :) Sitter nu och skriver på en goffman sak, inge kul alls.. Menmen, så är livet just nu :)

Blir mer och mer sugen på att gå på Pink när hon ska spela i göteborg! Ett plus är att takida ska vara förband! :) Vilken lyx konsert! :) Så jävla sugen, hoppas bara mamma och resten vill gå, för då kanske de blir en weekend i göteborg!:)

Pusspåer!

måndag ..

Publicerad 2010-05-10 11:35:46 i Allmänt

Ska snart sminka mig och göra mig redo för att gå till skolan, ska ha seminarium idag innan jag drar hem :) Helgen har vart skit bra, party fredag och lugn lördag :) Så skööönt :) Och igår skickade jag in två natur uppgifter och fick VG på dom med:) HAPPY! :) känns super skönt verkligen :) Igår var jag med sandra först i skolan och sen gick jag hem och fixa massa skola och sånt:) Sen kom sandra förbi och vi kika på tv och snacka massa som vanligt:D haha...

Nu blir det sminka mig! BYEBYE

plugg söndag..

Publicerad 2010-05-09 10:41:50 i Allmänt

Sitter redan nu och pluggar.. tråkigt men sant.. tvättar också, eller nu är det bara torktumlaren som går.. :) Så himal trött är jag med så det är hemskt åt det.. Sen runt 12 ska jag träffa sandra i skolan för jag ska göra en kompletterings uppgift.. sen hem igen för att göra klart natur uppgiften.. sen packa och fixa .. för i morgon åker jag hem igen .. skönt? jaa, de ska bli skönt att komma hem igen.. :) Ska ju jobba så;) hihih..

Ne, tillbaka till naturen då ..

Pusspåer

lugn lördag..

Publicerad 2010-05-08 21:09:36 i Allmänt

Yes, så är min lördag ialf:) Vakna och mådde skit idag, spydde lite och så var det ner till donken.. Käka lite fetmat, är nog det bästa mot när man är bakis :) Sen vart det en glass i solen med sandra :) Första mjukglassen i år :) Och många till ska det bli.. Sen vart det hem till sandra och kika på tv, men jag var ju tvungen att städa lägenheten för jag hade ju förfesten igår så.. så gick  hem och städa och fixa lite, gjorde kycklingsallad med, sen  vart de sitta vid datan och plugga som vanligt.. ska göra lite till nu och sen blir det sängen med tv :) hahahha..

Fredagen var ialf rolig! :)

Pusspåer

fredag :)

Publicerad 2010-05-07 10:10:47 i Allmänt

Hejsan,

Idag ska jag snart röra på mig till navet för att åak buss till birsta med sandra L och sandra S :).. Ska gå runt på ikea och kolla lite kläder:) Jag kan dok inte shoppa, men får kika på lite sen får jag köpa när jag börjat jobba om en månad alltså;) hihih.. har äntligen fått ett jobb, systembolaget blir det för min del:) Åker hem nästa vecka igen och ska provjobba också:) hihih.. Sen är det ungefär en månad kvar innan jag flytter hem med:) Underbart :) Idag blir det sen också festa med brudarna :) Fira sandra S födelsedag och fira att vi fått jobb:) resten av helgen blir dok plugg, men måste man så måste man jue..:P

Pussisar!

4 maj idag då..

Publicerad 2010-05-04 15:34:28 i Allmänt

Hejsan,
sitter just nu och kollar på tyra banks show :) ska väl snart ut och gå :) senare blir det hem till sandra och kika på tv eftersom de är tv kväll :P hehe.. Igår var på jag på intro och föreläsning på skolan.. sen avrt det ut till birsta och köpa lite mat och sånt :) sen vart det hem och fixa lite och sen kom sandra och gjorde mig sällskap, jag plugga och hon kika på tv typ:D haha.. nu sitter jag och väntar på ett samtal... nervös, att de inte kommer ringa .. hoppas ialf..

Käka värsta goda salladen idag, räksallad med fetaost :) MUMS!:)

Pusspåer

2 maj!

Publicerad 2010-05-02 15:50:45 i Allmänt

Hejsan,
Idag är det dagen att åka till sundsvall igen då, efter 2 underbara veckor hemma i surahammar:) Macke var nyss här och gav mig lite filmer så jag har något kul att göra när jag åker i 5 timmar på tåget.. Åker tåget från fagersta vid 18 tiden.. Sen har man 5 timmars färd hem.. Längtar inte.. Men kaninen följer med hem denna gång ialf:) Får han vara hemma lite och springa i lägenheten :) Sen i sommar får han en utebur :) Ska plugga nu lite innan jag ska övningsköra till fagersta :) hihih...

Pusspåer

1 maj :)

Publicerad 2010-05-01 17:45:40 i Allmänt

Hallå alla! :)
Hade alla en trevlig valborg ? Jag kan tycka valborg är överskattat när man blir äldre. för som liten ville man se brasan och allt som hör de till:) men först avr jag hos en tjeje kompis och drack och hade jätte trevligt, sen blev det till rocklunda på fest och hade det trevligt där med, men sen blev det hem till en annan, men jag kände att jag vill träffa lite surahammar folk med, så jag coh zelina åkte hem igen och träffa massa roliga människor:) Blev bilder och en film när mina två tjejkompisra dansar till leroy ;D hahha. sjukt roliga ;P

Idag blev det käka lite onyttigt med zelina och två till, och sen hämta mamma mig :) Nu har jag suttit vid datorn och gjort lite natur B saker.. idag blir det hemma med familjen, dagen innan jag ska åka till sundsvall igen, 2 veckor har gått fort:( föööör jävla fort... suger som fan.. men kanske måste åka tillbaka om två veckor ;)

Pusspåer

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela