Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

Shopping, träning och solning ;)

Publicerad 2011-03-30 21:40:18 i Allmänt

Hejsan,

Idag vart det en tur på stan med Zelina och Eve =) Hitta så klart en del saker som dok inte följde med hem utan zelle har mina saker för hon tog fel påse :P Men får dom i morgon så :P Men köpte en jumpsiut från bikbok


FAST den var inte blå, utan rosa/lila :) Hitta ingen bild på just den jag köpte så :)
Sen har jag alltid velat ha ett läppglans som förstorar läpparna lite, och vi gick in till Make up store och hitta ett läppglans som jag köpte :) Eve köpte också ett :)..

Lip plumper X-treme heter den :) Testa den och tycker den var bra .. Vill ju inte ha jätte stora läppar för har rätt okej stora ändå, men fick en fin glans med så :)

Blev 3 par trosor och en värmespray för håret..


Hoppas den här är bättre än min förra.. Måste testa sig fram och se vem som är bäst för just mitt hår .. Sen vart det inte så mycket mer shopping, fast pengarna bara försvann ändå tycker jag ;D Självklart luncha vi på Spicy hot, 13C så klart ;) MUMS! Har även hunnit med att träna lite och solat idag :) Och i morgon ska jag äntligen klippa mig!! Mitt hår är så risigt och är i behov av att klippas så.. Ne, nu blir de snart sängen för är trött som fan..

Pusspåer

=)

Publicerad 2011-03-29 16:01:44 i Allmänt

Hejsan,

Vart i väg med mamma till kolbäck för att fixa en sak, sen ville jag åka förbi Åsby och kika lite, för jag har varit sugen på en vinhållare kanske man kan kalla det.. Och först tveka jag lite eftersom den kosta ändå 269 kr och som student måste man hålla koll på sina pengar.. :P För fick ingen jätte bra lön heller så.. Men eftersom jag kollat på den förut så köpte jag den, plus så gillar jag ialf vitt vin =)




Fin va? =) Nu ska jag bara fixa 6 vinflaskor också :P Men som tur ska pappa åka till Frankrike i April så får han köpa en eller två åt mig :P hihi..

Vart sugen på en tavla där det stod stort London på och sen såg man Tower bridge i bokstäverna :) Meen fanns bara en kvar och så såg den lite sliten ut på sidorna :(

Nu är jag hemma igen och ska väl vila ett tag för sen ska jag laga mat :)

Pusspåer

vart är våren?

Publicerad 2011-03-29 11:45:35 i Allmänt

Inte okej att mer snö kommer.. Tror inte vi får nån vår här i Sverige! Känns inte som de ialf.. För snart är det April och det kommer mer och mer snö nu.. Snart blir det flytt till typ ett varmt land, för är otroligt trött på snö, kallt och allt skit som kommer till! Nej, denna dag kan dra åt helvete för jag behöver vår nu!

Pusspåer

usch..

Publicerad 2011-03-29 00:19:58 i Allmänt

Benen skakar fortfarande från att jag knappt kom upp för våran jävla isbacke här hemma.. Fick ju panik av att däcken bara spann.. Men som tur kom jag upp efter några försök! Ne, bort med fittisen så man kan köra bilen upp hela vägen direkt istället! Aja, ska kolla på ett jersey shore avsnitt och sova sen.. Och hoppas att isen är borta i morgon, SÅ ge mig 30 grader varmt i morgon!

Pusspåer

ojdå!

Publicerad 2011-03-28 15:26:44 i Allmänt

Hej,

Helt glömt bort bloggen :P
Meen ialf, har haft en så jävla grym helg! :)

I fredags vart det tjejkväll hos Linda med mat, dricka och spel :) Sen i lördags vart den "utgång" i Sura :) Massa roligt i helgen alltså! =) Bilder kommer!

Pusspåer

onsdag..

Publicerad 2011-03-23 19:59:16 i Allmänt

Hejsan,

Inte hänt speciellt mycket under dom senaste dagarna för min del, mest var skola och plugg, vilket gör mig helt slut som människa.. Längtar efter fredagen nu så jag får göra min tenta och hoppas ialf få godkänt på den, och sen bara få åka hem.. Ska bli skönt också för ska vara hemma i en hel vecka också.. :) Sen helgen kommer bli riktigt kul :) På fredag bär det av till Linda för lite spel och vin kväll :) Och på lördag blir det fest i sura :P Japp, ska inte ut på bmb alls!! :P Men när de ändå händer nu i lilla surahammar så kan man väl ställa upp och festa där så, sen är de alltid kul att se alla också :) Ibland är de skönt att vara på hemmaplan så att säga :)

Lär bli en dag i morgon med massa jävla plugg med, vill inte, men måste.. Men tror jag ska ta mig iväg och ska också.. Förtjänar att ta en paus från skiten :)

Nu blir de läsa om proteiner!

Pusspåer

Grym helg!

Publicerad 2011-03-20 15:04:07 i Allmänt

Heejsan!

Japp, haft en grym helg med fredags myspys med familjen och i går vart det först jobb, hade fullt upp på jobbet så man var lite sliten från det sen, flaskor som gick i golvet och man fick städa.. Plus att de var öl som gick i golvet och de luktar inte gott alls.. :P Men hade ialf en rolig jobb dag så :) Men sen vart de hem och duscha för att man skulle hälsa på hos farmor och farfar.. Blev en del fika där så man åkte därifrån med "tjockis-mage" om ni förstår :P Åkte hem till Eve för att fixa sig inför kvällen.. Blev så att vi åkte in till stan till Cassa,Linda, Malin och Martina som satt och förfesta.. :) Hade det super trevligt och sen vart de taxi ner på stan, till Bmb så klart! :P haha.. Blev inte så mycket dans förutom i början :P Vi som hade sagt innan att vi skulle dansa :P Hade ialf en grym kväll med brudarna :) Men som vanligt så händer de ju alltid störda saker på fyllan och man skickar ju mest konstiga sms till fel personer;D meen, man lever bara en gång ;D

Längtar till sommaren som fan nu! :) Kommer bli en grym sommar tror jag! :)

En bild på mig och eve inna stan! :)

Fotograf: Eve :P hahah..

Just ja, filmen the fighter var bra! :)

Pusspåer!

Friday!

Publicerad 2011-03-18 10:37:07 i Allmänt

Hejsan,

Snart ska jag åka in till Stan med Eve! Kika runt lite och så, sen åka till Hallsta för att jobba i typ tre timmar :) Och ska jobba med min faster så de är kul ialf :) Och sen kommer nån i familjen och hämtar mig för vi ska till stan för att käka på hong kong och gå på bio!! :) Så blir en myspys fredag med familjen :)



Vi ska kika på The fighter :) Hoppas den är bra! :) Ni får veta sen ialf :P

Pusspåer

tisdag!

Publicerad 2011-03-15 23:07:27 i Allmänt

Hejsan,

Min dag har vart okej ialf.. Först var jag inte alls på humör för att plugga utan ville bara slippa skolan och plugget.. Men tyckte jag skulle vara duktig som läste och skrev en del om kolhydrater ändå :) Men sen vart de ner på stan för en fika, :) Vilket gjorde min dag mycket bättre :) Är otroligt glad att den personen finns i mitt liv fortfarande efter allt som har hänt.. :) Men sen vart de hem igen och plugga, men hade ett leende på läpparna hela tiden så :) Nu är jag super trött och nu väntar sängen på mig.. I morgon måste jag upp i bra tid för måste ut till el giganten för att köpa en laddare till mobilen eftersom jag är så dum att jag glömde min hemma i Sura.. Sen hem igen för plugg tills jag ska ner på stan för att möta Josefine på en fika :) Plugg resten av kvällen också! :)

God natt på er! :)

Pusspåer

Oturen följer mig..

Publicerad 2011-03-14 17:35:15 i Allmänt

Hej,

Ja, som om jag inte hade otur i fredags, så hoppades jag på att idag skulle de kanske lösa sig.. Me nej.. Utan bara för jag fick vänta i en kö i 30-40 min i fredags morse och missa min omtenta så får jag inte göra den fören i augusti.. Känns som inget går direkt bra för mig nu när jag pluggar och att jag inte har 100% motivationen till att plugga.. Och de känns så värdelöst, för när jag äntligen kom in på ialf en kurs som ingår i det jag vill plugga så går de åt helvetet.. Har en tenta den 25 mars och hoppas och ber att de går bra så jag slipper detta igen.. Så blir att läsa,läsa och skriva och göra gamla tentor.. Bara att kämpa på.. Men tror allt var enklare i Sundsvall för där fanns de folk runt om än som fanns där och nu i Uppsala så har jag ingen direkt att vända mig till, men som tur att jag har en underbar familj och underbara vänner där hemma som finns där för en.. :) Bara att kämpa på simme,  ;P

Nu blir det boken och jag :P

Pusspåer

Galen lördag! :P

Publicerad 2011-03-13 17:37:59 i Allmänt

Hejsan,

Lördagen var ju minst sagt galen och lite oplanerad kanske man kan säga.. :P Först så klart vart de jobb, men jag och min arbetskamrat hoppades på mycket folk så tiden skulle gå fort på jobbet, det blev minst sagt mycket att göra ändå :P Ölflaskor åkte i golvet, personer som ställde till med lite trubbel och ja, en händelserik jobb dag så att säga :) Sen vart det hem och duscha och packa lite saker för jag skulle åka hem till Eve för att sminka mig inför kvällens bravader.. För vi skulle ju till Iida för att fira henne :) Så vi var där och jag visste och kände på mig att jag och eve kommer vilja gå ut på krogen i slutändan så, och så vart de :P Blev stressa till bussen och väl på bussen så skulle jag försöka få på mig zelles skor, men eftersom jag är så jävla högvristad, så fick jag inte på dom direkt och höll på ett bra tag med dom och gjorde hål i min strumpbyxor med klacken (dock väldigt litet hål), sen fastna även mitt armband i strumpbyxorna (litet hål med dock), men ändå så irreterande.. Sen när vi gick till bmb på var de en lång kö, men kön gick fort.. När vi visa legitimationen så blev vi nekade såå vi blev deppiga och arga, men vi tänkte att vi provar i andra kön för att se, och där behövde vi inte ens visa leg, uatn fick gå direkt in ;D Och slapp betala med för som tur så kände tjejen i kassan igen oss :P Då hade vi jävla flyt :P Självklart blev det en SHOT på de ;) haha.. Hade en super trevlig kväll inne på bmb, :) Nattbussen var ju störd med;D

Haft en bra helg :) Nästa blir det troligen bio med familjen, sen kanske bastu på lördag! :P

Pusspåer

Ännu en torsdag..

Publicerad 2011-03-10 14:59:37 i Allmänt

Hejsan,

Jahapp, ännu en torsdag som är tråkig för man pluggar och mår inte direkt bra heller... och så är vädret sämst med.. Skulle önska att man inte behövde plugga och de var sol ute så man kunde vara ute istället :) Låter väl underbart! Men nej bor man i sverige så är de inte så .. Men glädjer med att i morgon gör man tentan och sen blir det helg igen och ska iväg och träffa johanna på kvällen ialf :) Alltid lika kul att träffa henne, berätta om allt ;D Finns massa att berätta som vanligt :P Sen blir det jobb lördag, oavsett hur man mår så ska jag jobba, behöver pengarna så.. Jobbar inte idag som jag skulle så, för kroppen säger nej så.. Sen på kvällen bär det av till Iida för lite födelsedags firande och dricka lite :) hihi.. OCH på söndag kommer pappa hem från polen, om de blir som de är sagt nu! :) Och så är mormor i sverige med så kommer bli en bra helg tror jag :)

Nu blir det plugg igen då!

Pusspåer

;)

Publicerad 2011-03-09 23:11:47 i Allmänt

No, we're not gonna waste another moment in this town.
And we won't come back your world is calling out.
We'll leave the past in the past,
Gonna find the future.
If misery loves company well,
So long, you'll miss me when I'm gone.

Won't look back,
When I say goodbye.
I'm gonna leave this a hole behind me,
Gonna take what's mine tonight.
Because every wasted day becomes a wasted chance.
You're gonna wake up feeling sorry,
Because life wont wait,
I guess it's up to you.

Glömde!

Publicerad 2011-03-09 16:09:14 i Allmänt

Glömde bort att säga när jag gick förbi bianco efter jag hade vart på make up store så såg jag dessa två par skor, sooom jag verkligen vill ha! Helst både, men skulle bli glad för ett par av dom ;)




Är dom inte snygga? Jooo klart dom är.. Blev kär i dom vid första ögonkastet! :P

pusspåer

Hemma!

Publicerad 2011-03-09 16:04:06 i Allmänt

Hejsan,

Idag mår man lite bättre, kan prata ialf och sover inte hela tiden, som jag för övrigt gjorde igår .. Sov nog bört 80% av dagen! Så jävla bortkastat! Jag är en person som vill göra något varje dag, inte bara sitta hemma och sega eller sova bort dagen.. Men igår sov jag fan mycket och kunde övern sova hela natten med..
Ialf, åkte till skolan idag men så klart så kunde jag knappt hålla mig vaken för jag mådde fortfarande dåligt, och sitta och lyssna på hur transfetter m.m. deras uppbyggnad ser ut och vilken funktion dom har i ca 3 timmar funkar inte riktigt när man mår som jag gör.. Men efter skolan så åkte jag ner på stan för att hinna förbi make up store, ville inte igentligen, för jag såg ut som jag inte sovit på flera år typ, men behövde de för måste ha ett nytt puder. så sprang in där snabbt och fråga om hjälp och sen var jag klar på 5 min typ. sen gick jag till tågstationen för att sedan åka hem.. Mamma var super snäll och hämta mig i stan, för hon skulle även göra lite ärenden i stan så.. :) Men nu är man äntligen hemma och ska lära lite i näringslära boken då!

Dual foundation heter de "pudret" jag köpte, är inte riktigt puder, utan foundation i puderform, men hon på make up store sa att de var perfekt över foundation och prova lite på bussen hem och man kan lika bra använda bara denna produkt för blir rätt täckande ändå :) Ialf till vardags :)

259 kr kosta den och "London" heter den jag har :) Såg nu på make up stores hemsida att alla namnet på dual foundation serien har namn från olika huvudstäder :P Lite roligt ;P

Aja, plugga nu!!

Pusspåer

skit då!

Publicerad 2011-03-08 10:16:59 i Allmänt

Hejsan,

Somna igår och kände mig lite sjuk, men tänkte att jag kanske bara var trött.. men vakna idag kl 7 och mådde skit.. Skulle gått till skolan, men kroppen orkade inte ens röra på sig och hela min kropp gjorde ont.. Hur fan kan jag bli sjuk just nu! Bli så arg på det, har en tenta på fredag som jag måste plugga till, men orkar ju knappt gå upp ur sängen.. Och sen har jag obligatorisk föreläsning idag och i morgon.. Otrolig tur man har känner jag! usch, nee försöka må lite bättre och åka iväg till skolan för ialf en och halvtimmes föreläsning sen hem och köpa glass ialf.


Pusspåer

Nickelback - Far away

Publicerad 2011-03-07 13:42:50 i Allmänt

"Far Away"

This time, This place
Misused, Mistakes
Too long, Too late
Who was I to make you wait
Just one chance
Just one breath
Just in case there's just one left
'Cause you know,
you know, you know

[CHORUS]
That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore

On my knees, I'll ask
Last chance for one last dance
'Cause with you, I'd withstand
All of hell to hold your hand
I'd give it all
I'd give for us
Give anything but I won't give up
'Cause you know,
you know, you know

[CHORUS]

So far away
Been far away for far too long
So far away
Been far away for far too long
But you know, you know, you know

I wanted
I wanted you to stay
'Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
And I forgive you
For being away for far too long
So keep breathing
'Cause I'm not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
'Cause I'm not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
Hold on to me and, never let me go


en låt som ger minnen tillbaka!

trött som fan

Publicerad 2011-03-07 07:14:34 i Allmänt

Hej,

klockan är 07:15 och jag är vaken för jag börjar skolan kl8... håller på att somna nu som bara fan för jag är så jävla trött nu! Önska man någon gång fick sova ut och bara vakna och känna sig pigg och glad.. Men som tur så slutar man 11 ialf, så hem dirr sen och förmodlingen plugga och vila lite, för kommer aldrig orka plugga om jag ska halv sova som nu!

Pusspåer

snart slut på helgen...

Publicerad 2011-03-06 16:51:35 i Allmänt

Hejsan,

Haft en skit bra helg igen :) Fredagen var lugn och skön, var hemma hela kvällen :) Igår vart de jobb först och sen hem till eve och käka lite tacos och fixa sig inför kvällen, sen vart det hem till Cassa för att fira henne och förfesta lite innan krogen! :) Hade super trevligt hos cassa, hon hade bjöd på jätte mycket gott, men kunde inte äta nå för har jag börja drinka så går de inte ner nå mat fören när man är fyllehungrig :P haha.. På krogen vart de galet som vanligt, ;D Men de är såna utgångar man älskar, när allt inte blir som de kanske ska, men kvällen var grym på alla sätt ialf.. :) sov i stan så zelle och eve kom och hämta mig där typ 11 så de var skötn ialf;P Haha, eve är ju så jävla rolig på fyllan, ;D


En bild från förfesten hos cassa, :)

Runt 19 bär det av tillbaka till Uppsala igen, men är bara där i 3 dagar sen hem igen för jobb och så:)

Pusspåer

workwork!

Publicerad 2011-03-05 08:40:04 i Allmänt

Snart klä på sig sina systembolagets kläder och åka till jobbet! :) Jobba i ca 4 timmar sen där det av tll eve!

Party ikväll för cassa och ut på bmb som gäller! :)

Hoppas på en lyxkväll, med drink,shot,drink,shot,shot som jag och eve säger;D Och kanske lite gos, vem vet!

Pusspåer!

!

Publicerad 2011-03-04 21:13:52 i Allmänt

Hejsan,

Sitter man hemma och halv sover då.. Ska snart åka och hämta bror och sen blir de sova, för ska jobba i morgon mellan 9-13 :P Värsta mördar passet;D eller inte! :P Sen blir det hem till eve och käka tacos och kika på nya jersey shore och sen börja fixa sig inför kvällen bravader, :) Berättar mer på söndag så ;)

Men idag har man vart och jobba lite i hallsta, :) Sen vart de hem och käka lite med mamma och lillasyster! :) Nu sitter man vid datan och segar då.. Tvätta av sminket och sen åka hämta bror som sagt och hoppa ner i sängen så man orkar festa i morgon :P hahah.. Bols+sprit+fruktsoda= spåra! ;D

Pusspåer!

home sweet home!

Publicerad 2011-03-03 22:20:21 i Allmänt

I'm going home
To the place where I belong.. De är gos dä! ;)

Japp, åker hem igen i morgon, för att man ska jobba i morgon och lördag.. Men också för Cassa fyller ju år!! :) Party igen så klart, :P gillar't! Fast efter denna helg och nästa (för nästa helg blir det inflyttningsfesdt/fördelsedags fest) måste jag helt seriös ta de lu ett tag, för vart mycket nu:P Fokus på skolan mer känner jag.. :)

Blir sängen snart!

Pusspåer

Torsdag!

Publicerad 2011-03-03 18:11:55 i Allmänt

Hejsan,

Gick ner på stan innan jag börja idag, skulle kolla efter en bättre ögoncreme än vad jag har just nu.. Så kolla på Face och lite andra ställen, men hitta en bra (förhoppningsvis) på kicks, Clinique är märket..


Eftersom jag är så torr under ögonen så att ibland blir sminket så dåligt där, så ville hitta nån ögoncreme som kan fixa de ;P Såå nu får jag prova denna då.. Hon på kicks sa att den här jätte bra och att den räcker länge, för man ska ta jätte lite också.. Så hoppas den är värd pengarna, för den kosta ändå 335 kr :P för 15ml med så.. :)

Pluggplugg nu igen..


Pusspåer

Gos!

Publicerad 2011-03-02 20:39:05 i Allmänt

Hallå!

Idag har man vart ledig så gick ner på stan för att sola lite och sen hem för att plugga! Inte så rolig dag kanske, men känns ialf som man gjort nå och därför är man super trött nu.. Vill mest av allt bara sova nu och vakna upp på fredag, vi kan hoppa över torsdagen tycker jag :P Men måste ju plugga så, kanske lika bra att ha torsdagen ändå.. Men vill så gärna åka hem och ha en skit kul helg igen!! :) Helgerna är bäst just nu, för då får jag umgås med mina vänner och min familj! :) Hoppas bara att pappa kommer hem så man får träffa honom, inte träffa honom sen jag flytta hit så:( Saknar min pappa! Aja, ska lägga mig i sängen nu ialf och läsa lite fys, sen sova!

Pusspåer

sängen ..

Publicerad 2011-03-01 20:33:28 i Allmänt

Hallå igen!

Är så jävla trött idag så ingen fattar de:P somnar nästan och klockan är bara halv nio.. hemskt ju.. men i morgon är man ledig så blir en heldag med plugg och de känns bra ialf :) Kan man köra på med fysiologin som bara faaan.. Skriva,läsa,skriva och läsa om och om igen.. :)


Syns inte såå bra, men skriver massa om celler, vävnader, hormomer och mycket mer.. men tror de blir sängen tidigt och upp tidigt så jag hinner läsa massa.. men ska hinna sola i morgon med hade jag tänkt ialf :)

Pusspåer och sov gott sen!

Tisdag ..

Publicerad 2011-03-01 16:50:04 i Allmänt

Hejsan,

Vart i skolan från 10-15 idag, :) Sen vart de ner på stan för att kolla efter en sak till mamma och sen köpa min klocka :) Sooom jag så klart köpte, så jävla fiin och fick 100kr rabatt på den med så har pengar kvar på presentkortet!! :)


Köpte även lite hårsnoddar och sånt, men blev ändå pengar kvar ! :)

Sen som jag skrev ju skulle jag lägga ut bilder på sakerna jag fick av familjen,

Dags att börja dricka drinkar;D hahahah.. 501 st för att vara exakt ;)
Sen fick jag ett par skit söta sockor som mamma stickat,

Självklart rosa !:P hihi..
Fick ju klockan med av familjen då, fast presentkort! :) Såå jag är super nöjd över allt jag fått, av både mina underbara vänner och familjen <3

Pusspåer

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela