Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

blää

Publicerad 2010-11-30 12:28:07 i Allmänt

Äckliga människor förtjänar att bli kallad äckliga.

mår skiiiitt

Publicerad 2010-11-29 18:39:05 i Allmänt

Hejsan,

jaa vakna ett i natt och börja spy som en galning och spydde on and off till 6 i morse.. Och just nu har jag inte spytt sedan dess, men inte för jag mår bättre ändå.. Dags att bli sjuk känner kroppen, eller? Gah! Hatar mest av allt vara sjuk, andra kanske tycker de är skönt, men jag hatar det mest av allt. hatar att ligga och må skit och känna sig så värdelös att man inte ens kan röra på sig utan då kanske man spyr eller nå.. Aja, hoppas att jag mår bättre i morgon för jag vill träna.. Skulle ha jobbat i dag ju, men kroppen orkar ju inte ens köra bil så.. BRA DÄR! behöver ju pengarna mer än någonsin.. Aja, men som tur jobbar jag inte fören fredag nu och hinner bli frisk till dess ialf..

Nu blir det snart mat och hoppas jag kan äta för de är potatisgratäng och fläskfile så.. Skulle inte sitta fel.. men allt jag vill göra är att sova för kroppen orkar inget!

Aja, Pusspåer!

Back on track

Publicerad 2010-11-28 17:49:08 i Allmänt

Hejsan,

Haft en underbar helg, :) Igår så hade jag det jätte jätte kul:) Träffa underbara människor och hade svin kul med mina vänner :) Äntligen en drama fri kväll som sluta bra också:) Vilket jag har längtat efter hur länge som helst .. Var på en spelning i folketshus i surahammar och massa människor var där med olika åldrar med:) Festa från nio till tre på natten :) heheh..

Idag vakna man upp med ett leende också och mår toppen idag med:) Aldrig haft en mer lyckad helg när man tänker på att den var drama fri :) Aja, i morgon blir det inventering på jobbet fast börjar inte fören fyra :)

Ska lägga upp bilder från i går med och 80-tals festen, men är lite seg ;P

Pusspåer

sova!

Publicerad 2010-11-25 22:22:31 i Allmänt

Japp, nu blir det sova för min del.. ska upp tidigt för att åka hela vägen helt själv till hälla i morgon bitti! Hur ska jag klara av det? får väl se:P Och så blir det jobb på lördag med, fast i sura då, så de är skönt de ialf.. Bara att ta sig igenom morgon dagen så blir de bra.. Lönehelg och så jobbar man på bolaget, känns som man kommer vara rätt död i morgon efter 18 då när jag slutar.. :P Fyfan längtar dit just nu, eller nej, längtar till lördag efter 13 för då är man ledig igen! Sovasovasova nu! :)

Pusspåer! :)

.

Publicerad 2010-11-24 23:12:18 i Allmänt

Vet att de är svårt att ta första steget, men dags att göra det.. Leva det liv man vill, för man behöver de.. Är för ung för att bli för fast i det gamla.. Dax att skapa nya minnen..:) Dock finns alltid de gamla minnerna kvar, men bästa är att minnas dom bästa och le och må bra åt de bästa man har haft i det gamla.. :)

I wanted
I wanted you to stay
'Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
And I forgive you
For being away for far too long
So keep breathing
'Cause I'm not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and, never let me go

Want!

Publicerad 2010-11-23 14:22:40 i Allmänt


Vill ha som fan! Kanske blir ett par till våren ?! ;)

ledig!=)

Publicerad 2010-11-23 13:12:46 i Allmänt

Hej,

jaa idag är man ledig, men i morgon blir de jobb ialf, fast jag jag skulle inte jobbat, men dom behövde mig så klart man ställer upp :) Men idag så har jag hunnit med att sova ut i soffan dock, för i morse kom sotarn hit och brandalarmet kom igång och våran hund gillar inte de så han börja skälla som en galning sååå fick inte sova längre då och då var klockan typ 8 så.. Men vila lite i soffan i typ 3 timmar, men har diskat och så.. :) Ikväll blir det träning också..:) Men ska nog vila lite till innan jag orkar göra nå mer:P

Ha en bra dag nu!:)

Pusspåer


Old pic..

Men måste bestämma mig, om jag ska ha som jag har nu som är då mittbena eller om jag ska gå tillbaka till lugg igen.. Måste doch boka tid.. och hinna bleka håret också..

de är dags för

Publicerad 2010-11-22 23:32:56 i Allmänt

en förändring, TACK!

Hejsan,

Idag har man jobbat då, dock bara till 13.. sen vart de att umgås med zelle innan jag skulle hämta ut min körkort och fan jag blev chockad att jag såg ialf helt okej ut på kortet :) Sen vart de att umgås mer med zelle sen vart de hem till mig och chilla lite och kika i gamla skolkataloger, och fyfan vilka bilder och folk man minns att man vart kär i typ;D Sen hur folk har gått från vara fula till snygga och värt om..:P haha, så jävla kul.. och minns mycket väl hur jag kolla in en viss kille och några år senare blev man tillsammans med honom;D sjukt! :P Aja, men vilka minnen man har från tiden på låg och högstadiet;D

Sen körde jag hem zelle och nu ligger man i sängen igen med datan i knäet:P

Ledig i veckan, jobb i helgen dock!

Pusspåer

dags att lära sig?

Publicerad 2010-11-21 22:34:37 i Allmänt

Kanske är dags att lära sig av sina misstag.. Tror nog de.. För många misstag har man gjort, men ändå har man inte lärt sig av alla dom heller.. Inser mer och mer att bättre att lära sig av dom och aldrig mer göra om det igen.. Känns som denna helg har man gjort misstag som jag nog aldrig kommer göra igen och aldrig heller lita på en del människor, för en del människor säger mycket, men gör en helt annan sak.. Men som tur är har jag riktiga vänner som finns i mitt liv som man kan lita på till 100% och finns där oavsett vad.. Och en familj som finns där oavsett vad! Så ska skita i alla andras liv och låta som göra sina misstag och hoppas dom kanske lär sig en dag, dock kommer de säkert ta ett tag.. Ärlighet varar längst säger man..

Pusspåer!

Dax för sängen!

Publicerad 2010-11-20 01:19:32 i Allmänt

Hejsan,

Haft en bra dag på jobbet idag, mycket skratt och så klart lite stressigt.. men de hör nog till ibland.. sen blev det åka in till stan med zelle för att umgås lite med jossan, satt hemma hos henne och sen åkte vi till en av hennes vänner.. stanna dock bara där ett tag för jag var grymt trött och ville mest hem till sängen min:P haha.. Men innan jag körde hem zelle blev det Max ;P Sen körde jag hem zelle till sin pappa och jag fick åka hela vägen hem själv sen, men de gick så bra så:P Nu ska jag ialf sova! :)

I morgon blir de ialf fest, 80-tals fest med!:P Fyfan va spännande;) Bilder kommer, de lovar jag!

Pusspåer!

Work!

Publicerad 2010-11-17 21:17:30 i Allmänt

Hejsan, japp idag var de jobb för min del, :) Dock blir de andra planer för mig nu, kommer fokusera på mitt liv och försöka verkligen kunna få plugga till de jag vill bli, så kommer inte plugga kursen nu som jag tänkt utan blir att strunta i den och jobba lite nu och sen hoppas på vårens antagningar.. För kursen nu kommer inte hjälpa mig sååå, tråkigt, men så är de.. Känns som jag har tagot för mycket på mina axlar och jag orkar inte bära de just nu.. Klara av det i sundsvall, men då levde jag ett helt annat liv än vad jag gör idag.. Så fokus SIMONE nu.. Få mig på fötter igen:)

Helgen kommer nog bli riktigt kul, 80-tals fest!!! :P Hatar 80 tals mode, men vafan, lika bra att ta del av något man aldrig vart med om, eftersom jag är 90:a så har jag aldrig vart med om 80-talet så:P


Typ sådär ska jag väl se ut, men måste fixa benvärmare !! Hur jag nu ska hinna de dock! Men kanske i morgon eller nå.. haha, kommer bli najs!:)

Nu blir de the hills sen nå annat! Pusspåer

It's what it's!

Publicerad 2010-11-17 00:02:06 i Allmänt

Hejsan,

haft en skit bra dag, eftersom jag klara körkortet idag, men slutet av dagen var väl sådär.. Eller inte dåligt, men kanske mer att de blir inte alltid som man trodde och då kan man känna att vad hände och varför? Men beror nog mycket på att man inte tar tag i det och förstår eller förklarar sig.. Men hoppas de löser sig eller ialf blir lite bättre.. Men vänner eller inte, hoppas dock på vänner.. It's what it's, ibland kanske man ska göra de bästa av det.. :)

Aja, i morgon blir det jobb för min del, och får ta bilen dit, HELT själv!;P Sjukt känsla de kommer vara!:) Sen hem och soova, för skola för första gången på länge, gaah, nervös, hatar vara ny och försöka passa in.. aja, de blir nog bra de:)

Sova nu ialf! Pusspåer

KÖRKORT!

Publicerad 2010-11-16 15:40:52 i Allmänt

JAA! NU HAR FAN JAG MED KÖRKORT! :P hahah.. Så jävla skööönt!

Så nu får ni akta er från vägarna! ;)

Pusspåer

One step closer!

Publicerad 2010-11-15 23:21:34 i Allmänt

Take me away
A secret place
A sweet escape..

Ett steg närmare! :)

Pusspåer, Sov dags!

Now or never!

Publicerad 2010-11-15 11:49:34 i Allmänt

Jaa, nu eller aldrig! Behöver bara självförtroendet att jag ska FAN klara av det..

Wish me luck!

Pusspåer

Idag!

Publicerad 2010-11-14 17:47:59 i Allmänt

Hejsan, idag är det fars-dag! Så Grattis pappa!:) Världens bästa pappa! <3

Sen helgen har väl vart bra, i fredags vart det filmkväll hemma hos zelina med eve också:) Sen Igår vart de att sitta och dricka lite med eve, zelina och patrik hos patrik då:) Först vart de lite väl mycket dricka för min del kanske, men sen så vart de vatten sen så allt gick bra :P hahah.. Sen idag vakna man med många frågor och funderingar dock, att de alltid ska vara nå slags drama.. ovanligt.. Men jag blev såå glad igår när en av mina vänner från sundsvall hörde av sig,:) Kunde inte blivit gladare! Snacka lite och funderar på att snart dra till götet och hälsa på :) Skulle behövas en sväng dit ner och komma bort kanske:)

Aja, snart fika med familjen då!

Pusspåer

Äntligen fredag!

Publicerad 2010-11-12 11:33:42 i Allmänt

Hejsan!

Kan bara säga äntligen fredag då! Längtat efter denna dag såå mycket, en lugn kväll väntas idag ialf:) Ska bli skönt att bara kika film och umgås med människor som gör en glad:) Sen i morgon vet man aldrig vad som händer, blir en tripp till jobbet ialf för att fixa en vinare utifall man hittar på nå tok på lördag;D man vet ju aldrig med dom personerna man umgås med:P men ska ialf plugga teori och så, behöver de!:)

Sen alla människor, glöm inte att fira fars-dag på söndag! Jag kan ialf säga nu, att jag är otroligt glad att jag har den pappan jag har! Han är bäst :)

Nu blir de plugga !

Pusspåer

sjuk alltsååå!

Publicerad 2010-11-11 22:37:29 i Allmänt

Nej, jag är inte sjuk, men jag och zelius kan nog ha dom sjukaste konversationerna på msn så jag nästan dör;D Träffas typ varje dag, men ändå kan vi snacka flera timmar i telefonen, skriva på msn och fan vet allt:D Men har man samma humor och så, så är de fan inga problem;D aja, idag har man jobbat och sen blev de träning! Sen åka hem för att äta och duscha, underbart är de!:) Nu sitter man vid datan igen och ska väl sova snart, ska fan sova ut i morgon, känner att jag behöver de:)

Plugga teori också ska jag hinna med innan jag somnar!

Pusspåer

trött!

Publicerad 2010-11-10 19:11:24 i Allmänt

Hejsan,

Tröttast idag igen.. Att man är så klen, orkar knapp jobba för fan och 20 år är man;D sjukt dåligt..:D Nee, klart man orkar, men när man väl kommer hem så blir man segast i sverige och orkar knappt umgås med nån:D Mjo, ska orka träna i morgon ialf, missa i tisdags för jag jobba så.. måste ta igen så..:) Sen ska man orka bleka syrrans hår idag också, sen plugga och sen fan ska jag sova! Börjar inte fören 11 i morgon så de är skönt :) Sen är man ledig, vad jag vet nu ialf:) aja, ska väl snart käka med.. Sen kan jag väl säga att en del folk borde förstå att ingen ide att kasta bort min tid,för jag ger igen, de lovar jag ;P

Pusspåer

long long way

Publicerad 2010-11-09 21:34:17 i Allmänt

Hejsan,

idag är jag nog mest seeeggg! Skulle vilja sova i tusen år och vakna upp med min prins vid min sida;) haha.. Skulle inte vara fel:) nee, men skämåsido, så vill jag sova, för jag är så trött idag.. Jobbat idag och börja tidigt och sluta sent så.. i morgon är de samma tider, så kommer nog vara lika död då som nu.. dock fick man skratta lite när man snacka med zelina, men sen blev man seg igen:P hahahah.. så blir nog sova snart så man orkar med i morgon igen då:) Vill ha helg, blir en lugn helg så de ska bli underbart :) Mer än så hände inte idag, jobb jobb gäller dessa dagar bara..

Aja, puss påer!

sing with me

Publicerad 2010-11-08 11:19:31 i Allmänt

Guess you're outta luck
Don't touch
Back up
I'm not the one
Buh bye
Listen up it's just not happening.
-P!nk - U + ur hand

That last kiss
I'll cherish
Until we meet again
And time makes
It harder
I wish I could remember
But I keep
Your memory
You visit me in my sleep

-P!nk - Who knew

It's gonna take a long time to love
It's gonna take a lot to hold on
It's gonna be a long way to happy, yeah.
-P!nk - long way to happy

Long way to happy

Publicerad 2010-11-07 22:03:28 i Allmänt



Now I'm numb as hell and I can't feel a thing

But don't worry about regret or guilt cause I never knew your name
I just want to thank you
Thank you
From the bottom of my heart
For all the sleepless nights
And for tearing me apart yeah yeah

It's gonna take a long time to love
It's gonna take a lot to hold on
It's gonna be a long way to happy, yeah
Left in the pieces that you broke me into
Torn apart but now I've got to
Keep on rolling like a stone
Cause it's gonna be a long long way.

P!nk - long way to happy

jaha!

Publicerad 2010-11-07 17:49:58 i Allmänt

Hejsan, ännu en helg som snart säger hejdå och en ny vecka börjar snart.. I veckan blir de nog inte så mycket, jobb och sådant.. och för första gången på länge är inte helgen planerad heller, känns otroligt skönt.. Hoppas på en film/mys helg denna gång ialf:) Helgen var ialf helt okej denna gång, maskeradfest hos erica och hennes kille, sen igår vart de fest i surahammar då, först förfest hos cassa sen vart det rondellen.. Igår var de rätt kul först , men sen mot kvällens slut så börja man bli seg och trött så var bara att börja gå hemåt i kylan.. Men blir ju alltid kaos när man festar i sura så, men som tur så rörde de inte mig speciellt mycket och de är jag såå glad över.. :) Men allt jag kan säga är väl att en dag kommer en viss person förstå varför de är som de är och gå vidare också.. Kommer dock alltid bry mig om personen.. Oavsätt vad som händer.. :)

Gå vidare eller försöka?

Aja, ska snart få en god middag här hemma! MUMS!

Pusspåer!

Hallu!

Publicerad 2010-11-04 11:32:40 i Allmänt

Hejsan, snart ska jag övningsköra och fixa lite :) Sen blir de träning lite senare också..:P Händer inte för mycket idag för vill bara att denna dag ska försvinna så de blir fredag! För i morgon är de jobb som gäller, sen fixa sig inför kvällen för i morgon blir det ännu en maskeradfest!:) Fast då hemma hos en vän i stan :) Ska bli skit kul! Älva denna gång, funderar på vad för sminkning man ska orka göra, hmmm.. De kommer jag nog lösa, blir svart sminkning ialf, för jag ska vara en älva som är elak,;P hihihi.. Blir nog bra de där..

Pusspåer

Smile

Publicerad 2010-11-03 21:59:16 i Allmänt

Just nu så ler jag fan för kunde inte blivit en bättre dag..:P Haft en jätte bra dag på jobbet, skrattat och drygat typ hela tiden, har nog dom bästa arbetskamraterna:) Sen fick man en trevlig kväll också:) hihih.. Lite sisådär mysig också ;P Aja, så är de ialf:) Hoppas att helgen blir lyx med, för fyfan vad jag vill ha en ännu en bra helg:) Fest och underbara människor :) Aja, ska snart kika på paradise hotel sen sova!


But in your heart know that I'm with you all along, kommer alltid ihåg den!

Pusspåer!

tiisdag!

Publicerad 2010-11-02 22:28:56 i Allmänt

Hejsan,

Inte hänt så mycket idag alls, vart med zelina och dryga lite med henne a.k.a belly;D sen vart de att träna med gummorna eve och zelina :) Sen hem käka och duscha sen kika på tv och nu ligger man i sängen för att kika på något paradise hotel avsnitt och sen blir de sova, för i morgon blir de jobb :) Sen får väl man se vad som händer efter ;D haha..

Pusspåer! Längtar till helgen redan, behöver en underbar helg igen;)

Underbar dag!

Publicerad 2010-11-01 22:45:01 i Allmänt

Hejsan,

Haft en bra dag idag, drog in till stan för att träffa Jennifer för en fika på stan och kika lite i butiker, blev gränden och sen gick vi och sa hej till Jonna som jobba för fullt:) Stod där och snacka ett tag om både de ena och de andra, sen kom även madde förbi och snacka lite.. Men sen jag,jennifer och madde och kika lite mer i butiker.. Men efter ett tag så blev jag trött och alla dom andra med så jag åkte hem till surahammar igen och gick hemm till zelius:P Snacka lite där och sen åkte jag hem, så är hemma nu och ska nog kika lite på paradise hotel och sen sova, nu dag i morgon så!:)

Pusspåer (Längtar till helgen redan!);)

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela