Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

Onsdag =)

Publicerad 2010-03-31 17:40:01 i Allmänt

Happy day!
För idag får jag packa inför i morgon :) Som tur blir det inte så mycket packning alls. är ju bara hemma över helgen så.. :) Vart i skolan idag med, från 8-15, så är rätt trött redan nu.. tentan gick nog inte bra alls.. :( Meeen jag känner ingen depp för det utan jag kämpar på ialf :) Inget att deppa för! :) Så ska fortsätta städa och sånt nu :) Käka lite med nu :) hehe..

Älsklingslåt nu är : Kesha - your love is my drug ! :)

På lördag blir det utgång, så vi ska göra västerås ösäkert ;)

Pusspåer!

tisdag!

Publicerad 2010-03-30 21:36:18 i Allmänt

Idag har man haft skola, intro för en ny kurs :) Får väl se om denna blir roligare då.. Kan ju alltid hoppas.. Sen vart de plugg med sandra :) Så hoppas på det bästa i morgon då.. Tror inte de kommer gå så bra, men begär inte mycket alls av mig själv just nu så.. Men försöka ska jag ialf.. :) Sen vart de att promenera till post terminalen, var så jävla långt!! Skulle hämta sandras körkort!! Asså gick dit med sandra då:P Sen vart de hem till sandra öfr plugg och lite tv :) NU är man hemma igen och ska väl plugga lite till, sen somna i tid, för tentan börjar kl 8 i morgon, sen har man förelösning till 15 så.. Jobbigt... Men på torsdag kl 12 blir det att åka hem!!!!! :) Happy!

Älsklingslåten nu är Nomy - you better die young ! ;)

PUSS

!

Publicerad 2010-03-29 15:13:34 i Allmänt

Ännu en DILF!



Bradley Cooper, så jävla het!

"Please don't waste my time";)

Puss!

ont ont

Publicerad 2010-03-29 12:41:35 i Allmänt

Min jävla piercing gör ont hela tiden!! :@ Vill inte ta ut den, men känns som jag kanske måste. Fan om jag måste, de ska var två inte en.. Ialf för mig..

Lite bilder från helgen:


Måndag och 3 dagar kvar

Publicerad 2010-03-29 11:27:07 i Allmänt

Yes, på torsdag får jag åka hem till familjen igen!! Känns som de var en evighet sedan.. :) Eller så är det för att jag behöver en paus från skolan och sundsvall .. För allt prat med sandra om göteborg, så längtar jag mer och mer att få flytta bort från sundsvall, träffa nya människor och starta det liv jag ville från början, sundsvall var bara början av en lång resa.. Ialf, idag blir det plugga som en galning har en omtenta på onsdag..:( Men ska nog gå och köpa bröd innan, är inte så sugen på musli idag så:D

Puss&Kram

Söndag!

Publicerad 2010-03-28 22:21:09 i Allmänt

Shiiiit;D Vakna upp och så klart var man bakis, konstigt.. Var dok rätt nykter när jag skulle sova, men ändå var man bakis:D Kvällen var helt okej.. roligast var när vi tjejer festa hos mig och bara dansa och sjöng som dårar;D Sen blev det förfest i nacksta, där var de väl kul, men blev för mycket.. Sen blev det stads, där var de inte så kul.. mest ångest laddad stämning.. Men var kul att festa med sandra och frida ialf:) heheh..
Runt 12 idag blev det donken med tjejerna och sen gick jag och sandra och hyrde film, det blev, sunes sommar och closer..:) Så bra filmer:) hehe.. Sen blev det kebabtallrik;D fan de är ju bakisdag så;P Sen prata vi och skratta som vanligt:D Nu är jag hemma ialf, ska kika på datan lite och sen blir det tv/sängen :)

Och på torsdag åker jag hem!! :) Såå jävla glad för det, behöver komma hem och back to my real life :) Ne, men tillbaka till min verklighet så att säga.. Sundsvall är bara tillfälligt så:) Saknar min familj otroligt mycket, älskar dom!<3 Och saknar mina vänner med så mycket!! Utgång blir det på lördagen med brudarna!! :)


Bild från igår;)

Puss&Kram

PARTY!!!

Publicerad 2010-03-27 18:10:00 i Allmänt



PARTY med dessa brudar! :)

Nu köör vi brudar! Fullast vinner ;)

Fredag..

Publicerad 2010-03-26 23:47:07 i Allmänt

Hejsan,

Kom nyss hem från Sandra:) Idag blev det fira att Sandra klarat körkortet och vi gjorde det med fika och sen käk på Wayne's :) Sen gick vi hem till henne och vänta på att henne kompis frida skulle komma med bussen :) Vi gick sen och möte henne, köpte lite popcorn och sådant och hyrde en film :) Minns inte filmens namn, för den var inte så bra heller:D Så tänker inte tipsa direkt:D Sen blev det lite prat och skratt, men nu är man hemma igen och ska sova :) En ny dag i morgon;P PARTY blir det då!!:) Alltid lika kul!:) Fast först blir det Ikea och birsta!:) Sen är det bara att Tagga inför kvällen ;)

Puss och godnatt!

igen

Publicerad 2010-03-25 22:23:48 i Allmänt

kl är 22.20 och jag borde kanske sova, men har ingen lust att ligga där och kanske somna runt 1 på natten bara för jag ska upp kl 9 och hämta en bok.. fast jag ska hämta den:D men hatar att inte kunna sova som förut, är nog för vi är ledig så mycket att jag vänder dygnet hela tiden.. Och jag är överlycklig att de är fredag i morgon.. Och är glad att min naturkunskap b lärare inte är sur eller något för jag inte har boken än, utan skrev att de gör inget om jag blir sen med en uppgift.. Så de känns bättre :)

Och den 1 april får jag äntligen pka hem till familjen och vännerna i Surahammar:) Ska bli skönt att lämna sundsvall bakom sig och bara få tid med familjen och vänner.. Men man ska vara tillbaka redan den 5 april.. suckk... All tid är värdefull när jag är hemma! :)

PUsspåer där hemma!

Torsdag !

Publicerad 2010-03-25 15:50:41 i Allmänt

Hallo!

Idag vakna man runt 8 för att ställa sig i duschen och fixa sig för jag och sandra skulle åka till birsta för lite shopping och handla lite mat :) Och så klart gjorde vi det med;D shoppa ett par nya brillor inför sommaren,


------------------------------------------------------------------------------------
Guld kedja längst upp på brillorna! ;)

Stora och så jävla snygga ! :) Jag tycker ialf det! :)
Sen blev det så klart bolaget idag med, för i helgen blir det P2 drinken menar jag då!! Så köpte absolut vanilla och sourz apple! :) Naajs, de kommer bli! :) Ibland får man dricka lite drinkar;) hehe.. Så kommer bli riktigt najs ;)
Piercingen är fortfarande inge bra, så kunde  inte köra yoga igår:(, hoppas den snart slutar ha inflamation! :)

Nu ska jag vara duktig och göra mitt PM! :)'

Sliten som fan är man, för de är plugg hela tiden, så klaga inte ;)

Puss!

onsdag ..

Publicerad 2010-03-24 11:29:18 i Allmänt

Dagen börja med att jag gick till skolan för att hämta men tenta som jag inte klara dok, men man fick svaren på varje fråga så ;) hehe.. Sen var det dags för tvätt, eller jag håller på för fullt med tvätten, så det ligger fan tvätt överallt just nu .. hehe.. Sen ska jag gå till skolan för att plugga med sandra och ikväll blir det yoga!! :) Ska bli skönt att få strecka ut sig och massa.. Men är lite orolig över min piercing fortfarande, den gör ont och krånglar hela tiden.  Hoppas den slutar snart, för de är skit jobbigt.. Nu blir det kika på tv/plugga / Tvätt:)

Puss

bättre sent,

Publicerad 2010-03-23 23:16:12 i Allmänt

än aldrig;)

Hade seminarium idag, så inte hunnit skriva något alls..  Så var i skolan från 10-16.. seggt som tusan.. menmen:) Sen följde jag med sandra hem och jag kolla på tv och hon gjorde en skolsak :) Sen blev det tv kväll, tisdagar är min och sandras tv kväll tror jag:D först, dating in the dark, sen desperat housewife och sen cougar town! :) Sen gick jag hem för jag blev hungrig ;) Så har ätit lite nu och ska väl sitta vid datan ett litet tag till, sen sova:)
I morgon blir det tvätt och skolarbete:( Ingen rolig onsdag, meeen längtar till torsdag för då får vi pengra igen!!! :)

Puss!

måndag..:)

Publicerad 2010-03-22 21:14:48 i Allmänt

Dagen börja med lite dåligt humör, men nu är jag på lite bättre humör.. kan vara för att jag har ont i halsen igen och problem med en va piercingarna.. Men gick till studion som pierca mig och skulle bara göra rent den med koksalt :) Trodde jag skulle få ta ut den, för den gjorde så ont.. Eller den gör ont i bland.. men rätt lungt nu, så oroa inte er;) Var hemma hos sandra idag och plugga lite :) Känner mig duktig, men ett litet problem har jag dok.. HAR ingen bok till naturkunskap B:( Fan ska jag göra.. kostar fan 400 kr boken lix.. men ska kika om någon säljer den så jag kan köpa en använd bok så att säga :) Blir lite mat och hollywood fruar/ two and a half men:) Sen blir det nog sängen för min del, men ska kika på boston tea party med ;) Så jävla bra! :) Just ja, jag och sandra var även på afro dans igen, jag är käääär i den dansen! :)

maten väntar nu!

Pusspåer!

mjukis love

Publicerad 2010-03-21 19:39:03 i Allmänt



Är kär i min nya mjukis dress:) Snyggaste färgen och jag kommer synas ialf;) haha.. Är från Bikbok, kostar 199kr per del! :) Skulle köpt rosa, men fanns inte i small alls.. Så blev babyblå ;) Passar bra med mitt blonda hår, ;D

Pussisar

skit skit

Publicerad 2010-03-21 17:19:09 i Allmänt

ännu en helg som har bara sprungit iväg.. Rolig helg? Jaa, man ska inte klaga ialf:) Igår vart det lite rosevin och party :) Blev lite onykter och så klart ska alla gå på en krog där lilla jag inte kommer in så då fick jag gå hem, :( Meen ska inte klaga, var rätt skönt att gå hem och bara sova bort alkoholen :) Fick ialf träffa massa roliga personer på festen och så:) hehe.. Idag så tog jag och sandra en liten promenad och snacka :) Nu sitter jag hemma och har nyss ätit lite mat och känner mig lite piggare än vad jag gjorde hemma hos sandra tidigare, jag typ halv sov i sängen medans hon satt med skolarbete ;D.. Såå vad händer sen då? De vet man aldrig..

Puss

skitsnack

Publicerad 2010-03-20 14:51:09 i Allmänt

Har inget humör för massa jävla skit snack alltså.. Snacka på så mycket du vill, för snart vänder jag ryggen till. För jag har funnits där för dig hela tiden nu.. Och nu vågar du göra så här mot mig.. Att du vågar alltså.. Trött att höra på massa lögner.. Så bestäm dig hur fan det ska vara innan du snckar skit!

hallou

Publicerad 2010-03-20 12:56:05 i Allmänt

Var nyss på street/afro dans på ego:) Fyfan att man är har en kropp som en 95 åring:D Stel som fan, men när man är full kan man dansa fan:D haha.. ialf vad jag tror att jag kan:D ska snart hoppa in i duschen :) SKöönt ska det bli ialf.. Idag blir det att dricka lite rosevin ;)

Puss

=)

Publicerad 2010-03-20 00:15:06 i Allmänt

Jaha, kom nyss hem från bion då.. :) SHUTTER ISLAND var ju as bra! :)


Ni som inte sett den, ni måste se den.. Helt klart:) Såå gå och se den nu!:D

Nu blir det sängen för min del ialf!:)
PUSS

då är det torsdag,

Publicerad 2010-03-18 14:35:59 i Allmänt

och fan va veckorna går fort.. Kan man stanna upp och få leva lite kanske?:)
Igår så var jag och sandra på yoga och sen så gick jag hem efter ett tag efter jag vart hos sandra, skulle hem och sova. MEN då hade dom fest i salmingslokalen i mitt hus och några jag känner var där så jag kika förbi där och helt plötsligt så var jag på kåren med dom med:D Drack inget för jag har haft skola idag så.. Men följde med ut och dansa och skratta som fan:D Såååå man kan ha roligt fast man är nykter :) Så de så:) Blev dok sent, somna väl runt 3 halv 4:D skulle upp kl 8 typ :) Därför är man lite seg idag, men käkat lite godis så;) Snart gå ner på stan och fixa boken till naturkunskap B och sen hem igen och tvätta lite, sen blir det film :) Imorgon är man ledig och förhoppningsvis blir det ikea med sandra :)

Puss!

framtid..

Publicerad 2010-03-17 11:33:29 i Allmänt

Allt jag vill nu är att bara bli antagen till göteborgs universitet eller uppsalas universitet! :) Det är min dröm att få plugga till dietist eller kostvetare! Och att sedan få förmodlingen bosätta sig i göteborg skulle vara det bästa av allt och få jobba som dietist eller kostvetare.. Min framtid är i göteborg och kanske en dag få bo i London:) Jag har ialf drömmar och mål i livet! :) Första jag flytta hem igen och förhoppningsvis få ett sommarjobb och hålla alla tummar jag har för att jag blir antagen :) Jag provade ialf på sundsvall och mittuniversitetet, detta har gett mig erfarenheter för livet och träffat underbara personer också:) Men det är dags för min del att se något nytt igen och kanske få plugga något jag gillar:) Men om jag inte hade flyttat till sundsvall hade jag inte träffat alla jag gjort och jag haft och kommer ha skit kul tills jag flyttar hem igen! :) Men kommer inte flytta hem än, men inte såå långt kvar nu och denna sommar som kommer ska bli den bästa som finns! :) Längtar! :) Saknar alla där hemma och tider vi haft och tider vi kommer få :) <3

Puss!<3

Onsdag och happy!

Publicerad 2010-03-17 09:29:00 i Allmänt

Idag ringde dom från komvux här i sundsvall och säger att jag får läsa Naturkunskap B på distans!!! ÄNTLIGEN! :) Visserligen är det på 10 veckors tid och hinner precis att komplettera den kursen till högskolan.. Meeeen jag är så jävla glad ändå och känner äntligen lite hopp. :) För jag har inte naturkunskap b alls, vi fick inte läsa det med vårat program på gymnasiet, såå jag måste läsa det nu för att sedan söka in på dietist och andra utbildningar :) HAPPY! Tänk att allt går min väg nu, och äntligen börjar det bli vår här i sundsvall, så jävla glad:)

Puss!

; )

Publicerad 2010-03-16 14:28:04 i Allmänt

"When it comes down to it, it’s all just a game..."

"In my head, I see you all over me.
In my head, you fulfill my fantasy."

"that we all need love
and i'm not afraid
to feel the love but i don't feel that way"


Delar av låt texter

Tisdag då..

Publicerad 2010-03-16 11:55:00 i Allmänt

Idag vakna jag upp med ett leende på läpparna, var ett tag sedan jag gjorde det alltså.. Så det kändes skönt att vakna upp och känna sig lycklig.. Detta kan bero på att äntligen känns det som om allt går min väg.. Att jag känner att jag äntligen kan leva lite nu och inte känna ångest.. Sen är jag glad att en viss person finns i mitt liv och kommer alltid finnas där oavsätt vad! :)

Och idag kommer äntligen sandra till sundsvall igen :) Äntligen lite girltalk alltså;) Haha;) Och nu håller vi alla jävla tummar vi har att jag även klarade min jävla omtenta!!!! För då är äntligen en kurs avklarad för min del! :) För igår som sagt fick jag reda på en uppgift och att jag fick D också, först hade jag knappt nå poöng alls och sen kunde jag få ett D ialf, känner mig bra! :)

Ännu en ny bra låt: In my head - Jason Derulo! :)

Idag ska jag fan testa på Body combat för första gången, kommer nog gå så bra så:) haha..

HÖRS!;)
Puss

SÅ KLART!

Publicerad 2010-03-15 18:57:47 i Allmänt

YES, äntligen klara man den där jävla uppgiften!!!! :D Fick fan ett D med på skiten!! :) Så jävla glad alltså:) Duktiga Simone! ;) Sen så sa mamma att det blir grease den 23 om jag bara fixar en som kan ta hand om min kanin!!! Denna dag kan inte bli bättre! :) Nu kan jag inte ge upp alltså, för nu går allt så jävla bra för mig!:) Och tack för  att du finns i mitt liv, verkligen tack <3

kommer alltid vara en del av mitt liv<3

I can't give up! :)

hihihh,

Publicerad 2010-03-15 15:50:15 i Allmänt

uttråkad som fan så, jag våga håret;D


Var otroligt jobbigt, men fint blev det, enligt mig då;)
PUSS

Brillor!

Publicerad 2010-03-15 12:55:26 i Allmänt

Det är nog dags för att köpa ett par nya, eftersom en söp bort mina :P Men har ju några par, men är ute efter ett par nya nu, för jag vill ha ett par rosa :)



Så jävla snygga!

Dok inte rosa, men så jävla snygga .. Lila/vita är dom!

De här är rosa, och dom är så snygga ;)

Rainbow brillorna! Så snygga så.. Alla dessa brillor är från http://www.brillor.nu/
Sjukt snygga brillor!

Inte alls dyra heller, ligger runt 100-200 kr så..

Puss

Måndag!

Publicerad 2010-03-15 12:08:36 i Allmänt

Hallååå, idag hade man seminarium då:) Gick väl bra, för det var inte direkt svårt.. Känns som att de är rätt enkelt arbete ändå vi har gjort och då känns det bättre att sedan göra sån egna uppgift utifrån det arbete vi gjort.. Enklare att sammanställa allt.. :)



Måste bara få säga en liten onödig sak, men mitt hår är äntligen bra! Förut var det sliten som tusan och nu försöker jag använda mig av rätt produkter och fan allt;D Vet att de är onödig info, men ;)

Sen äter min kanin mig ur huset alltså, han är hungrig hela tiden ;D kanske för att han får finmat så att säga:D

Aja, mat nu och sen köpa kanin mat då;D

PUSS

(=

Publicerad 2010-03-14 19:55:57 i Allmänt

En super bra låt : Rihanna - Te Amo

Imorgon kommer Sandra tillbaka till Sundsvall :) Hon är saknad ska hon veta! :)
Äntligen lite girltalk! =) Så ska bli kul att snacka lite skit med henne och bara skratta sönder sig som vi brukar:) Ska bli najjjs;D

Nu ska jag väl skicka in min skoluppgift som jag har segat med i flera veckor nu, så håll tummarna att jag får godkänt nu då;)

PUSS

I'd give anything

Publicerad 2010-03-14 17:00:15 i Allmänt

That last kiss
I'll cherish.

And time makes
It harder
I wish I could remember
But I keep
Your memory.


I
wish I could still call you friend!

<3

Söndag ..

Publicerad 2010-03-14 16:10:36 i Allmänt

Idag vakna man runt halv 3:O Plus att man vakna med världen huvudvärk:O Och jag drack 3 cider igår, så hur kan jag känna mig bakis?:S Aja, men mår bättre nu och ska snart göra lite mormorkyckling, VÄRLDENS GODASTE KYCKLING! vi kallar den för det för att de är min mormors recept:) Sen ska jag också göra klart en skoluppgift,:) Sen idag prata jag med min mamma om att åka och se på GREASE!!! :) Har velat sätt den så länge nu och nu kommer det bli av! :) Då blir det jag, mamma och min lillesyrra! :)

Igår ialf, blev det lite dricka med nägra vänner :) Först blev det kåren och sen stads!:) Jag hade rätt kul ändå fast jag hade världens huvudvärk då med... men kände inte för att sitta hemma helt själv så:)



PUSS!

lördag igen då..

Publicerad 2010-03-13 14:36:41 i Allmänt

Är så trött nu och satt nyss med teori, och jag är nog kung när det gäller bilprovningen alltså:) haha, inte för att skryta men;D Igår så blev det filmkväll typ, popcorn och cola :) Kolla dok på två skitfilmer, 2012 och nån mer som jag inte minns namnet på för den var så dålig;D meen, var kul ialf:) idag ska man väl inte göra något alls, sova kanske;D imorgon ska jag plugga teori igen och sen göra klart en skoluppgift ialf, lika bra så man får betyg i kursen :) gjorde en tenta igår och hoppas den gick bra så jag får betyg på kursen!!! håller tummarna! :)

Kanske städa lite med? funderar på det ialf.. lägenheten ser ju ut som den gör;D men skyller mycket på min kanin ;D

Lite gammal bild,;)

Grattis till Manne också!:)

Puss

NY

Publicerad 2010-03-12 17:13:00 i Allmänt

Köpte en ny jacka från Ellos :)



Får dok den inte fören den 10 april :( För den är så populär :)

;)

skolan, hem, skolan...

Publicerad 2010-03-12 10:24:58 i Allmänt

Jaha, då har man gjort tentan då, kändes sisådär, fast jag pluggat som fan, menmen.. känns som jag inte bryr mig.. men klarar jag den så är det fan bra :) Så nu är jag hemma en snabbis för att få i mig lite mat och så.. sen är det tillbaka till skolan för göra lite grupparbete och sådant.. sen vad fan händer idag då? gaah, hatar helgen som inte är planerade.. suger..

menmen, :)

PUSS

Bygglov alltså!

Publicerad 2010-03-11 12:05:43 i Allmänt

;D Jag döör, kolla nyss på prorammet bygglov och de var i surahammar för att göra om kärnhuset kallas det.. Eftersom jag har bott i surahammar nästan hela min uppväx så var det extremt roligt att kolla;D Meen varför kunde ingen gjort om när jag gick på högstadiet? Dåligt..:D Meen vilken dialekt vi har, usch fyfan:D hoppas inte att jag pratar så jävla illa;D Aja, men de blev skit fint i kärnhuste (fritidsgården) .. Skulle vilja hänga där med kidsen;D

Puss igen!

godmorgon !

Publicerad 2010-03-11 10:58:26 i Allmänt

Då har man ätit frukost och pluggat lite folksjukdomar igen :) Och om ett litet tag ska jag gå till skolan för att hämta en bok .. och den boken ska jag läsa till nästa tenta! KUL. nej.. meen får skylla sig själv lite kanske... men är man inte intresserad av just denna kurs så är de svårt att plugga som en galning för att klara den.. men måste ju, så lika bra att sätta i gång..:) Men sen är det ju körkortet!! FAN, jag måste komma igång och plugga till det så jag kan klara det och slippa det.. älskar ju att köra bil så lika bra att ta tag i det .. efter denna vecka, då jävlar!! :) Sen ska jag åka hem och köra med mamma lite så jag kan skiten :)



PUSS

är de fortfarande,

Publicerad 2010-03-10 19:47:06 i Allmänt

jaa, jag är fortfarande trött.. borde egentligen duscha av mig all jävla svett från träningen, men är för slö så satt mig vid datan först, men snart så ska jag gå till duschen och bli fräsch igen :) Sen ska jag läsa lite till om folksjukdomar :) eller jag ska läsa kapitelet igen ;D sen blir det fan sängen, är helt slut alltså:) I morgon ska jag vara duktig och plugga så jag kan allt, men tänkte även ta en lång promenad också, om vädret tillåter. för nu börjar snön försvinna från gatorna så man kan gå ut och må bra lix:) Vill ha helg nu, inte för jag vet avd som händer, men behöver helg igen :) hihi..

Puss&Kram på er!

trött man blir..

Publicerad 2010-03-10 15:47:23 i Allmänt

jaa, jag läser ett kapitel och jag håller på att somna direkt:D bra där.. ligger i sängen och läser om folksjukdomar, för jag har en tenta på fredag.. de är bara ett kapitel, men somnar ändå.. de är intressant med, men har man läst det ett antal gånger så blir man rätt trött.. Så nu ska jag väl ta de lungt innan jag ska iväg och träna, dsga för det känner jag.. blev ju en paus när jag var hemma, men nu är det dags igen.. idag blir det bodystep och jag kommer bli röd som en tomat i ansiktet och svettas som fan:D meen då känns de värt det :) sen var jag ner på stan och köpte lite mat, lyxa till det med fläskfile och sådant ;) Köpte även syoos värmeskydd till håret då:) Hoppas de funkar bra, för de var det ända jag hade råd med och som verkar vara bra :)

Ännu en lyx låt som ni måste ha är : Jeremih - Imma star

Så lägg till och lyssna ! :)

Längtar som faan till påsk, för då får jag åka hem och träffa min familj som jag saknar som FAN! Och saknar alla mina vänner med, ska bli kul att ses igen :)

Saknar dig!

Puss

huvudet gör mig galen..

Publicerad 2010-03-09 13:48:33 i Allmänt

förvirrad som fan.. ena dagen känns det som beslutet jag gjorde var bra, men vissa dagar önska jag att jag aldrig flyttat och allt var som det bruka.. och idag känns de som en dag där jag önskar att allt var som de brukade.. Saknar faktiskt känslan att ha någon att alltid ringa och alltid berätta om sin dag... Saknar att säga jag älskar dig.. saknar nog allt med det att göra.. gah, bring me back!

oscarsgalan!

Publicerad 2010-03-09 11:13:54 i Allmänt




Lite snygga klänningar från oscarsgalan 2010 ! :)

delar av låtar jag tycker om! från takida!

Publicerad 2010-03-08 19:07:03 i Allmänt

All I want
All I need
Is to make you breathe
All that I want
All that I need
Is to make you breathe, yeah (Takida - reason to cry)

Don't you leave me alone
I've been through hell now show me heaven.. (Takida - losing)
One last goodbye, now you see it clear
Disappointment running through you, now the end is near (Takida - end is near)

The scars reveal the hidden place deep down in you
Like a shadow from the past and nothing is true
A reflection from a dejected face, it comes to
Memories will last, I am crying for you, (Takida - the things we owe)





fullt upp el?

Publicerad 2010-03-08 15:35:08 i Allmänt

jadå, det har man jämt känns det som.. men just nu känner jag bara för att ta de lungt och ska plugga till tentan på fredag som jag ska klara:) Sen hoppas jag att på fredag ska jag få gå och kolla på GREGA! vill verkligen se honom live.. :)



Orka sminak mig till skolan idag, känner mig så duktig;D Snart jag väl vara duktig och plugga lite och så.. Seeen blir det att kolla på tv för att de de nya hollywood fruar;D måste ju se det..:P

Älskar black eyed peas - meet me halfway!

Puss

Trött man är ...

Publicerad 2010-03-07 17:28:29 i Allmänt

jaa, trött är man hela tiden.. tur att nästa vecka är man ledig hela veckan, dok inte måndagen, men vi ska ha grupparbete då så.. Har inte ens gått ut och handlat än som jag borde, så jävla seg jag är.. drack en vin flaks aigår och klart jag blev lite onykter, men sen var de ju lungt.. kanske dansa och skratta för mycket, ;D Fast jag inte hade sandra med mig i helgen så har jag haft en skit rolig helg, förfest hos mig i fredags och sen utgång och sen igår blev de jue förfest hos sindre och dom och sen utgång igen! ;D Galet, men så jävla kul!:D Körde sanning och konsekvens med bara killar med, eller vi körde bara sanning;D Funfun..:D



Puss på er!;D

säger bara, lördag!

Publicerad 2010-03-07 15:51:27 i Allmänt

Förfest i nacksta hos sindre och dom.. Full blev man och sedan blev det ner på stan för att sedan gå på stads.. Kul kväll? Jaaa, helt klart:D dansa och bara ha super kul! :) Dok var man nykter på krogen, men hade lika kul för det :P



Så här såg man ut igår då;D har nog bilder på kameran med, men orkar inte göra de nu så:D

Puss!

=)

Publicerad 2010-03-06 15:43:49 i Allmänt



By Sindre :) Till mig då:P

GAH!

Publicerad 2010-03-06 15:30:58 i Allmänt

Måste gå på andreas grega den 12 mars!!! MÅSTE! Sk fan tjata så nån följer med mig:)
Sen vill jag fan se maskinen den 17 april på silk i västerås!:D

GAH!

kaos!

Publicerad 2010-03-06 13:15:46 i Allmänt

ångrar jag det? jaa, de gör jag.. om man kunde vrida tillbaka tiden.. för vill tillbaka och ha det som förut.. bring me back! tillbaka till det gamla.. saknar det, allt var enklare då.. bring me back now!

Just nu, äta sen dra ner på stan och häma lite H&M kläder!

nytt ord!

Publicerad 2010-03-04 19:07:43 i Allmänt



Säger bara DILF, Johnny Depp är en DILF..

Mitt och sandras ord, eller hur sandra?;)

torsdag..

Publicerad 2010-03-04 11:48:48 i Allmänt

har otroligt ont i halsen, men kämpar på med att dricka massa te.. hatar dok te, eller inte hatar, men inte så gott direkt.. sen ska man kanske orka gå ner på stan och köpa lite dricka till i helgen, för jag ska fan dricka i helgen.. ska inte bli sjuk nu.. har grupparebet i morgon med så.. en massage skulle inte hellr vara fel, min kropp gör ont, säkert från förra helgens bravader;D aja, ska väl vila lite idag och sen tvätta på kvällen.. Puss&Kram!



Miss you girls! <3

Musik is the shiiit!

Publicerad 2010-03-03 22:33:02 i Allmänt

Rihanna - Rude boy

Come here
Rude boy, boy
Can you get it up
Come here
Rude boy, boy
Is you big enough
Take it, take it
Baby, baby
Take it, take it
Love me
Love me


Älska låten!

onsdag...

Publicerad 2010-03-03 16:57:58 i Allmänt

Vart i skolan hela dagen.. nu är man hemma och har ätit, ska snart gå ner på stan och träffa sandra och fika på barista igen, var där igår;D var lätt där i 3 timmar:D Ge mig helg nu tack, behöver det så jävla mycket!! Party i helgen igen och jag får köpa min egan alkohol!!! ;D

Bye!

HELGEN!

Publicerad 2010-03-01 16:33:12 i Allmänt

Jaa, fyfan..:) Lördagen var ju galen, förfest hos jennifer och robin blev det.. började redan då bli full:D sen ner på silk och fixa lokalen :) sen börja allt folk komma och bjöd på shots så jag blev dyngrak;D har lite minnesluckor:D Jennifer blev lika dyng som mig:D jag fick åka taxi en till henne själv och då var hon och hennes kille redan där:D shiit vilken kväll alltså:D har blåmärken på benen och på rumpan;D ramla inne på toan så macke fick hjälpa mig upp:D sååå pinsamt så:D haha.. meen fyller bara 20 en gång så får man ha så kul som jag och jennifer hade:D

Dagen efter så började jag och jennifer prata om allt som hänt och vi skratta sönder ;D plus så had ejag zelinas jacka och jag somna med den med:D haha, sjukt kväll.. men otroligt rolig;D Lite bilder från festen :

Mina underbara tjejer! :) <3

Här var jag nog rätt full;D Mitt underbara tjejgäng, dok madde fattas! <3

Jag, min bror och jennifer som också fyllde 20 år! <3

Nee, blir party i helgen som kommer igen :) Men då blir det lugnare från min sida ialf:D Är baar i västerås jag blir så full jämt;D WHY?:D

Nee, nu ska jag handla;D
PUSS och tack till alla som och fira mig och jennifer och tack för alla presenter!

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela