Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

Natti!

Publicerad 2010-04-29 23:38:18 i Allmänt

Nu blir det sängen för min del! :)
Måste  ju vara utvilad, för i morgon blir det att göra västerås osäkert ;)



Puss&Godnatt! ;)

Bästa

Publicerad 2010-04-29 19:56:06 i Allmänt

Trosorna som finn är från märkena,
Björn borg och Frank dandy! :)



Sitter och kollar på uppercut.se och fan vad jag vill köpa massa nya björn borg och frank dandy, men jag har shoppat för mycket på internet så måste ta de lungt :) Men dom två st jag har i bild här är ju as snygga :)
hihihih, någon som har lust att köpa dom åt mig?;)

Pusspåer

upp och ner

Publicerad 2010-04-29 18:44:38 i Allmänt

mitt humör går fan upp och ner hela tiden.. ena dagen mår jag skit bra och orkar med allt.. men idag var de en sån dag som allt var skit och jobbigt.. plugget är jobbigt, har massa att göra och stressar sönder mig hela tiden... över vad? fan om jag inte hinner klart med allt i tid, så vem bryr sig? jag är trött på att ajag ska göra allt inom värsta tidsramen hela tiden.. så nästa gång ska jag helst börja lite tidigare och kanske inte ha för mycket att göra.. men ändå allt jag tänker på är vad jag måste göra när jag åker tillbaka till sundsvall med.. är ju bara en månad innan jag flyttar.. herregud.. klagsimone jag är då;P men efter ett litet prat med min mamma så mår jag mycket bättre :) behöver nog bara ta de lugnt och andas lite.. mycket går runt i mitt huvud hela tiden och känslor som går och ner hela tiden.. men jag har varit om värre så.. :)

Blir lite plugg nu, men inge jobbigt ;)
Senare blir de lyxfällan :)

Underbarlåt: Leona Lewis - Alive

Såg någon nya the hills igår eller?:O Fan jag längtar redan efter nästa onsdag alltså! igentligen tisdag, men vi får ju inte se det fören onsdag så:P Älskar the hills! ;)

Pusspåer

underbar onsdag!

Publicerad 2010-04-28 23:04:03 i Allmänt

Kan inte säga mer att den här dagen har varit underbar, massa skratt! :) Zelinas och min humor är nog bäst i världen, vi kan göra ett ljud och så skrattar vi som galningar;D men inte konstigt när man känner varandra så bra och umgåts sedan förskolan;D.. man blir ju som man umgås!:P eeeeller?;D

Nu blir de sängen ialf.. en ny dag i morgon:)

pusspåer

jahaja..

Publicerad 2010-04-28 10:14:24 i Allmänt

ännu en dag med hemtentan.. inne på den tredje frågan nu ialf.. men den är nog den jobbigaste ialf.. senare idag så blir det hem till zelina där hon ska få fixa mitt hår, bleka det så jag blir fin i håret igen :P Sen blir det stan på valborg med mina västerås brudar ;).. Grillning och dricka lite, blir najs:) Sen på söndag blir det hem till sundsvall igen, jag är GLAD att jag har sandra där uppe så man slipper må dåligt den sista månaden där.. för just nu känner jag bara för att inte åka tillbaka.. men en månad kan jag stå ut ialf;P men fyfan vad jag längtar till sommaren, för den här sommaren ska bli den bästa ever.. :)

Nu ska jag fortsätta med tentan och sen ska jag ta tag i disken som väntar på mig..

pusspåer

så jobbigt.

Publicerad 2010-04-27 15:04:45 i Allmänt

att tiden ska gå så himal fort och man hinner inte med något alls känns det som..  Känns det ända jag gör är att plugga.. Men så är det när man har hundra saker att plugga till så.. Men har ialf idag gjort lite annat, städat, damsugit och annat skit roliga saker.. Sen fick jag hem kavajen idag jag hade beställt, men den var så klart för stor som vanligt... hatar att beställa saker, men beställde en ny ;) hihih.. Just nu sitter man här och typ halv sover som vanligt.. Sen har jag ångest att jag åker till sundsvall på söndag också, vill fan inte det.. saknar det inte alls. Men 1 jävla skit månad kvar sen fan drar jag hem igen, eller flyttar hem:) Underbart, en sommar hemma:) jag gillar inte sura och en del människor här, men dom jag byr mig om och gillar gör det okej att bo här:) hihih..

Pusspåer

trött man är då..

Publicerad 2010-04-26 19:11:13 i Allmänt

Varför är man så trött hela tiden för? :S Gör inget ansträngande alls.. menmen..
Idag plugga jag med hemtentan och lite natur b också.. sen blev det stan och träffa jennifer :) käka lite lunch på stan och sen gick runt och kolla lite i butiker med gumman :) hihih.. Sen fick man skjuts hem av macke:) Laga nyss mat och blev as gott så klart ;) hjihi.. sitter nu vid datan och är svintrött och vill bara sova.. och klcokan är sju! fan gör man igentligen?:S ingen jävla aning alltså..

Sen kan jag tycka att ibland ska man prata om sina jävla känslor än att låtsas som ingenting, för de sårar bara det!

pusspåer

Underbar helg!:)

Publicerad 2010-04-25 19:52:17 i Allmänt

Hallou!

Underbar helg alltså:) fredagen var bra och rolig med spelkväll och massa prat :) Sen lördagen blev det sthlm med syrran och mamma för att gå runt på stan där och sen blev det Grease- den svenska versionen, och den var så himla bra alltså:) Helt klart värd att se och betala för.. :) Sen blev det tåget hem efteråt och sen hem till en killkompis där johanna hade sin födelsedagsfest.. och så klart fira vi även macke:) hehe.. johanna fick en tequila flaska och två roliga shotglas :) sen fick macke av mig ett par coola strumpor och sen ett roligt ölglas ;) hhihi.. blev lite för full och hände en del på kvällen , hehe.. men kul hade jag ialf:) sen blev det kebabtallrik med zelina idag och prata en del :) hihi.. nu är man hemma och dricker lite iste och kikar på tv och imorgon bär det av mot stan och ska fixa smink och sånt :)

Och sebastian karlsson som spelar Danne var så snygg i musikalen!! :)

Pusspåer

natt ;)

Publicerad 2010-04-23 23:41:20 i Allmänt

Yes, hemma från en spelkväll vetni :) Haft skit trevligt och nu är det dags för sängen! :) yesyes.. Lite snack och skratt var det med ikväll ;P Har även fick håret klippt och fint av johanna :) Och sen har man sökt jobb idag med :) Känner mig duktig, förutom att jag käka en halv pizza ;) hihihih...

Men sängen nu då! Pusspåer, för imorgon blir det GREASE på göta lejon och sen blir det PARTY! Hörs på söndag! ;)

FrEdAg

Publicerad 2010-04-23 11:51:20 i Allmänt

Yes, äntligen helg, fast jag är ju ledig i veckorna med så :P Snart ska jag sminka mig lite, ska ju iväg och fixa id kort och sen klippa mig och sen ska jag presentera mig på systembolgat i sura och lämna mitt cv med :) Och sen ska jag umgås med zelina :) Ska bli skit skönt att få håret klippt :) det behövs eftersom jag plattar mitt hår extremt ofta.. :P I morgon bär det av till sthlm också, för att se grease :) hihih..

Nu är de dax för att sminka sig!! :)

pusspåer

Kväll igen ;)

Publicerad 2010-04-22 22:50:34 i Allmänt

Händer en del när jag är hemma, skönt! :) Idag blev det som sagt plugg och lite sånt, besök av Macke, sen böev det fixa sig för jag och pappa skulle åka in till stan, först hämta upp lillsyrran sen möta mamma i stan:) Handla lite mat till djuren och sen blev det åka till coop:D Där skulle vi såklart handla, men även ta id kort, finns ju en sån där foto automat.. Så jag skulle ta för id kort och syrran för eu moped kort:) Sen vart jag som även körde idag runt i västerås:) Faan alltså, jag är nog den segaste människan på denna jord, kan köra bil och älskar att göra det med, men varför tar jag aldrig tag i det då? Någon som vet?... måste ha körkort jue..

Nu är det sängen som gäller! Imorgon står mycket på schemat!

Pusspåer

Torsdag :)

Publicerad 2010-04-22 15:04:46 i Allmänt

Hallou!

Idag börja typ min dag med att plugga som vanligt ;D, men idag började jag äntligen på hemtentan! :) Har nästan skrivit en hel sida om en viss myt :P Inte så intressant kan de tyckas, och de är inte det heller så;D hahaha.. Sen fick jag besök av macke också, han fick kaffe och jag drack iste ;P Ska åka till stan nu, berättar mer sen! PUSS

Kväll!

Publicerad 2010-04-21 22:34:41 i Allmänt

Haft en jätte trevlig onsdag ! :) Umgåts med macke, sen åka hem och vara med familjen :) Bara att få vara hemma och träffa alla är underbart :) Nu sitter jag i sängen och funderar om jag ska orka plugga något eller om jag ska bara sova tidigt ?!:P hehe.. blir nog kika på en fråga och sen leta efter svaret sen sova :P

Puss&godnatt!

Onsdag ..

Publicerad 2010-04-21 12:07:00 i Allmänt

Sitter med natur b uppgift igen, nu är det om lilla och stora kretsloppet och blodet och sånt :) Är skit trött med, inge bra alls..  Om ca en och halv timme ska jag till surahammar och träffa macke.. Och nu snöar det också, vad fan är de fär fel på vädret? Hatar det ialf.. De ska vara sol och varmt för fan.. Och oj vad jag tappa mitt humör idag, skulle ringa h&m och fixa en sak och så krångla alla telefoner, fyfan vad arg jag blev alltså... Inge bra, inte varit arg på as länge så kändes konstigt ;P haha.. Ska göra lite på naturen nu och sen blir det att sminka sig :)

Pusspåer

Shopping;)

Publicerad 2010-04-21 09:58:41 i Allmänt

Fan jag måste sluta köpa saker, eller?:D Älskar kläder och skor så nej jag kommer alltid köpa något, mitt beroende fan :)

Något som kommer snart i brevlådan är:

Har ett par vita såna här skor, behöver ett par svarta med känner jag ;)

Sen kommer även:

En oversize kavaj, som man bara måste ha känns det som! Snyggt till vardags och fest så:)

Sen två saker från  H&M ligger och väntar på mig i sundsvall, hoppas jag hinner hämta dom bara:P

Pusspåer, för nu blir det plugga vidare!

yes

Publicerad 2010-04-20 11:07:31 i Allmänt

blir stan.. Träffa zelina ska jag med göra, hon ska göra mig sällskap medans jag springer runt och letar efter böckerna jag måste ha:D haha.. Snällt av henne :)


Sminkad, och mjukis :) Nej, ska byta om snart till icke mjukis ;)


Pusspåer

Tisdag och hemma!

Publicerad 2010-04-20 09:57:57 i Allmänt

Hallou!

Sitter just nu och kommer på att jag måste åka in till stan för att fixa böcker till hemtentan:O Så måste gå ut och fråga pappa om skjuts och pengar till tåget:D Hoppas han är snäll idag, borde han vara han har ju sin bästa dotter hemma:D haha.. Nej, men de tror jag han kan.. Bästa vore om han kan köra mig hela vägen till västerås:D Måste åka med ett tåg 12.21 för jag ska kunna åka med mamma hem också, så  man slipper betala den hem resan med:)

Glömde bort att jag såg gran torino igår när jag åkte hem på tåget:) Har haft den i datorn skit länge men aldrig velat kolla på den, men fan den var ju as bra :) Helt förvånad, trodde den skulle vara skit tråkig..


Så har ni inte sett den, så gör det.. Helt klart bra och lite sorgsen, men de får man ta när de är en bra film :)

Nu blir de att springa ut till pappa! Pusspåer!

måndag!

Publicerad 2010-04-19 20:21:03 i Allmänt

HEMMA! :) Fyfan va jag blev glad när tåget började närma sig västerås! :) Lika glad blev jag att se min mamma !:) Sen vilket prat vi hade i bilen alltså ;P haha.. beställt en kavaj från ellos äntligen, :) Nöjd kommer jag nog bli med! :)
Men nu blir det duschen och sen bädda sängen :) Sen SOVA! :) Behövs verkligen!

Pusspåer!

Dax..

Publicerad 2010-04-18 22:04:54 i Allmänt

Att packa ner datorn, så blogga får jag göra när jag väl är framme hemma :) Har packat klart typ, har sminket och sånt så klart:) Har ju en föreläsning i morgon, sen drar man.. Kommer jag sakna sundsvall? inte själva sundsvall, men vissa personer här så klart:) Sandra är ju i umeå och så klart saknar jag henne, vi har ju våra roliga girltalks ;P

Nu blir det byebye!

Sovsött och pusspåer!

usch..

Publicerad 2010-04-18 18:44:27 i Allmänt

Känner mig otroligt hatisk mot allt just nu, känner väl att jag behöver komma hem och bara ta en paus från sundsvall ett tag.. Just ja, de ska jag ju;D  hahaha.. Tjatiga simone, men i don't care!;) Har ialf gjort klart alla mina natur B uppgifter för denna vecka och har diskat och städat lite:) Men har lite kvar dok :) Sen har jag nästan packat klart :) Har den stora väskan också.. så blir en del kläder och sådant :) Men är man tjej så är man, haha:)

Sitter nu och kollar på peak season på MTV och de är fan rätt bra ändå :) hehe.. Men inte bättre än the hills :)
Dax att städa klart!

pusspåer!



;)

söndag och

Publicerad 2010-04-18 14:19:32 i Allmänt

en dag kvar nu! Sen heeeemmmm ! :) kl 12.27 åker jag äntligen hem! :) Happy! :) Lycka kallas det ;) Nej, men ska bli otroligt skönt, bara vara hemma och ta de lungt :) Sen får har man sällskap av en hund och två katter om dagarna och så klart mina kära kanin :) sen på kvällen kommer familjen hem så känns bra att slippa sitta i en etta och inge sällskap alls, kanin va sällskap, men den har varit hemma nu ..:) Asså sällskap är ju vännerna så klart här uppe, men menade mer sällskap man har hela tiden ;P

Igår  vart de ut gång på tre olika ställen typ:D först kåren, sen stads, sen irish sen stads igen;D Vart hot och dit hela tiden typ:D Men var rätt dött på alla ställen så, sen gick jag hem vid halv tre typ för att sova.. :)

Nu sitter man med natur B igen :) dax att göra klart veckans uppgifter :)

Pusspåer!

Lördag ..

Publicerad 2010-04-17 19:05:39 i Allmänt

Jaha, idag kanske jag ialf gör något kul. Blir nog party men nyktert för min del! :) Måste ju sköta piercingarna, sen måste jag ju orka födelsedags festen nästa helg, för då ska jag röja som en galning, som vanligt när jag festar hemma ;) hahaha.. Minnen alltså:) På tal om minnen, älskar att tänka tillbaka på alla galna/roliga minnen med min vän Zelina! :) Vi prata om det idag, asså vilka minne jag har med den tjej alltså! :) Underbara minnen <3 Fler ska de bli med, kanske inte likna galna ;), men roliga :P haha.. Eh, va är unga och fan ska minnen vara galna;D hahah..



Färdig fixad!
Ha en bra dag och kväll nu.. Jag hoppas ialf att den blir rolig, för igår sög dagen!

pusspåer!

Godmorgon!

Publicerad 2010-04-17 09:17:47 i Allmänt

Tänk att jag är vaken kl 9 :O Helt sjukt.. Igår vakna man kl 12 typ:D Aja, gick och la mig rätt tidigt igår så, var helt slut igår, plugga natur hela dagen typ.. fick till och med låna två böcker från bibblan för att få ihop uppgiften..
Idag ska jag kolla på den andra natur uppgiften, kanske göra klart den, men får se.. :)

Nu blir de tv! :)

Pusspåer

SKA HA!

Publicerad 2010-04-16 17:34:40 i Allmänt



Älskar vingar, :) Så ska köpa den här piercingen när jag får byta helt! :) Nån gång ska jag även göra vingar på ryggen och inga små vingar heller ;)

Fredag!

Publicerad 2010-04-16 12:58:08 i Allmänt

Godmorgon! Vakna för ett litet tag sedan och sitter redan vid datorn med natur uppgiften! :) Dax att få den klar så jag kan göra laborationen :) Sitter även och funderar på vad jag ska göra för något idag, ska nog ialf ringa piercing studion och kolla om jag får byta tillbaka mina piercingar idag.. Hatar dom jag har nu, så stora och jobbiga..
Sen kanske bara sitta hemma och kika på en film och bara ha en lugn dag! :) Inte haft en sådan på länge känner jag, ialf inte på en helg.. :)

Och så för allas info så är det bara 3 dagar kvar! På måndag åker jag hem igen och är hemma i två hela veckor!! :) Ska bli skönt! :) Träffa alla och bara umgås med familjen.. Och den 24 åker jag, mamma och lillasyrran till sthlm och ska se grease på göta lejon!! :) Första musikalen ever! :) hehe.. Ska bli skönt att göra något med bara tjejerna i familjen, gå runt i sthlm och sedan se grease :)
Sen på kvällen blir det party för två underbara människor! :)

Nu ska jag göra klart skiten så jag får göra något annat idag!

Pusspåer

Leggings!

Publicerad 2010-04-15 18:53:10 i Allmänt



Hur snygga är inte dom blommiga!? Jag vill ha dom så mycket! Och dom andra är också super snygga, enligt mig då :) Meen simone får inte shoppa, hon har inga pengar ;)

Pusspåer

Trött man är..

Publicerad 2010-04-15 13:39:57 i Allmänt

Var nyss på ett seminarium, inge värt, men är man tvungen så.. Ska väl gå ut och gå kanske.. Funderar på det ialf.. Behöver lite motion och rensa skallen:) Sen ska jag väl gå och hämta ut biljetterna till tågfärden hem!!! :) blir bara glad när jag tänker på att jag får vara hemma i två hela veckor, älskar att vara hemma:) Ibland kan jag känna att jag vill vara här, men mest för då får jag vara ensam och bestämma allt själv :) Sen skönt att variera sig lite, umgås med dom personerna här i sundsvall och mina underbara människor i sura/västerås :) Händer en del hemma också, fira födelsedagar och GREASE och valborg! :) Naaajs ;)

Nu blir det väl mat !

sen gå ut ett tag!

Pusspåer!

i will always be here

Publicerad 2010-04-14 21:48:29 i Allmänt

Just know that you're not in this thing alone
There's always a place in me you can call home!

Glöm aldrig det!

Onsdag!

Publicerad 2010-04-14 18:17:43 i Allmänt

Jaha, då sa man upp lägenheten idag då.. känns bra och dåligt, för de är tråkigt att lämna allt man har haft här, men har 1 och halv månad kvar så:) Men ändå lite tråkigt så klart, man har ju lärt känna underbara personer här så.. Men glad för att FB finns, så man kan hålla kontakten :) Detta var bara ett steg i mitt liv, testat på att bo själv och se en helt ny stad, erfarenheter för livet! Nästa steg är förhoppningsvis GÖTEBORG!! Om jag kommer in där, kommer jag gråta sönder! Min dröm är att plugga där och bo där! :) Sen hoppas jag sandra kommer in där med, skulle vara super kul! :)

Ialf, idag var jag och sandra på skolan och plugga till seminariumet vi har i morgon, är otroligt trött på denna kurs nu, inte riktigt de jag är intresserad av heller så.. menmen, bara att göra uppgifterna lix.. Sen fick jag se idag att jag fått VG på två naturkunskap B uppgifter!!!! Fan va bra de går:P Duktiga simone ;) Bara kämpa på! :)

Ringde även faster idag om sommarjobb, så håll tummarna att hon kan fixa!! :) Var jätte kul att prata med henne med, var ett tag sedan jag prata med henne så..:)

Nu ska jag väl plugga lite mer!

Pusspåer!

måndag och tisdag!

Publicerad 2010-04-13 13:01:33 i Allmänt

Yes, igår blev det lunch på stan med sandra :) Va skit god lunch, salladsbuffe :) Sen vart ju som sagt hem och skriva naturkunskap och sådant:) Sen blev det att gå till sandra för att kika på film, vi kikade på american history X och The hangover :) ÄLSKAR båda filmerna, inte bara för de är två så jävla heta killar i dom;), men för ena är så underbar för man får ett perspektiv över hur livet verkligen kan vara för vissa.. och den andra är ju bara sjukt kul:D sen bradley copper, jag vet att jag tjatar, men han är ju för het!! Usch, nästan så man önskar man var äldre och bodde i usa:D haha..

Idag ska jag tvätta:D men ska först till gymmet för att säga upp mitt gymkort, gymmar knappt nu och tycker de är mer tillfälle att gå ute och gå och får friskluft :) Så slipper jag betala denna månad med:) känns bra :) Plus så får jag träna månaden ut, men jag ska ju hem den 19 så:P

Men ska fixa mig lite så ska jag gå ut ett tag då=) Pusspåer

Home

Publicerad 2010-04-12 16:00:29 i Allmänt

Yees, hemfärd igen då! Fast om en vecka, den 19 åker jag hem igen, blir hemma 2 veckor med:) Fyfan va underbart! :) Johanna fyller, macke fyller och sen grease också! Underbart! :) Party och bara ha så jävla kul! :)

UNDERBART! ;)

PUSS

måndagmorgon!

Publicerad 2010-04-12 09:47:23 i Allmänt

Jaha, då sitter man och väntar på att jag ska gå till skolan för jag ska på en föreläsning.. Enda föreläsningen denna vecka, har seminarium på torsdag.. Sen funderar jag på att dra hem ungefär en vecka tidigare.. I maj blir de ju inge hemfärd, för då är de fullt upp med skola och planera flytten hem.. :) Hem sweet home! :)

Ialf, måste säga till er som älskar jersey shore, jag älskar det ialf;) Jag har äntligen hittat låten som är i början av serien, Get crazy, get wild :) Lmfao - get crazy, lyx låt! :)

Sen ännu en underbar låt: Cheryl cole - fight for this love, är helt underbar alltså!:)

Just know that you're not in this thing alone.
There's always a place in me you can call home
!

Pusspåer!

Söndagkväll!

Publicerad 2010-04-11 23:13:01 i Allmänt

Hallou!

Högskoleprovet gick väl ok, får väl se om en månad:D Förväntar mig inte högt direkt;)
Sen vart de hem och fixa sig lite för att sedan dra till nacksta och vara lite social.. Lite bilder blev det också;D runt 40 bilder:D och 2 filmer:D Så jävla kul att vara nykter och alla andra är skit fulla;D Okej, jag och en till var nykter, men alla andra var fulla:D Somna lite här och där och sånt som man gör på fyllan:D Bilder lägger jag upp på FB.. :)

Sen vart då så klart kåren och sen stads, ville följa med till hoffmaestros spelning, men har inte råd:(

Idag vart de fika med Sandra :) Snacka skit och allvar :) Sen birsta för handla lite och sen nu har man suttit vid datan och gjort klart en naturkunskaps grej om näringslära :) Så sjukt intressant! :) Me like...

Så nu blir det sängen, föreläsning i morgon!

Om ca en vecka drar jag nog hem igen!!! Underbart! :) Älskar att dra hem, träffa alla underbara och bara få vara med min underbara familj! :) Happytimes!

Pusspåer!

Lördagmorgon!

Publicerad 2010-04-10 07:40:26 i Allmänt

YES, kl är 07:40 och snart dax för högskoleprovet!

Önska mig lycka till nu!! ;)

Pusspåer

fredag.

Publicerad 2010-04-09 19:57:23 i Allmänt

Hallou..
Sitter hemma och typ halv sover och de är FREDAG!:O Var till och med ledig idag, men är helt slut ändå.. Hänt mycket senaste veckan, kroppen börjar säga ifrån.. Och i morgon ska man göra högskoleprovet med så, som känns inte så kul... men ska prova och se hur de går.. :) Får se vad jag ska göra ikväll, sova tidigt eller om jag ska orka vara social:D Duscha nyss och de är fan de skönaste jag vet :) Sova och duscha är bääst;)

Funderar på om jag ska sminka mig med, beslutsångest!!!

eh, nu blir de väl kika på tv :) haha..

Pusspåer

torsdag!

Publicerad 2010-04-08 20:42:13 i Allmänt

Tiden går för fort, man hinner inte fatta allt som händer fören det redan har hänt..

Ialf, idag hade jag seminarium igen.. Helt ok var de :P Är väl inte så intresserad, menmen ;P Sen vart de plugga högskoleprov med sandra :) Gick väl sådär för mig, men gör de bästa jag kan ialf =) Sen ringde jag piercingstudion för som sagt har jag haft problem med mina piercingar.. Så fick gå dit och visa hur illa de var och då sa han att jag behövde byta stavar.. Och jag blev inte direkt glad att höra det, för de gjorde ont nog att pierca.. Men om man ska vara fin får man lida pin;) Men de gjorde FAN ont, ialf i ena... Så nu har man längre stavar.. Ser lite roligt ut, men de funkar, eller de är skit fint, men ah:D Sen vart de rund tur på stan med sandra :) hehe.. Hon shoppa lite ialf:) Sen följde jag med sandra hem och där snacka vi massa skit som vanligt;D eller?:D Sen gick jag hem, för nu ska jag fan sköta min kropp! Äta ordentligt och försöka somna vid 22.. För då läker mina piercingar bättre.. Så skärp dig nu simone! ;)

Men ska kika lite på supersugen som går på 6:an ikväll kl 21 ;)

Pusspåer

OH AFRICA!

Publicerad 2010-04-07 18:01:47 i Allmänt

Älsklings låten nu är Akon - Oh africa..:)

Sitter med naturkunskap b för fullt nu.. Inge kul alls direkt, men kämpar på:) Måste ju få bra betyd, för jag ska fan in i göteborg eller uppsala!! Ge mig hopp för fan;D Håller på med kemiska reaktioner och sådant.. Har snart skrivit en sida om bara kemiska reaktioner.. hemskt tråkigt, men måste man så fan ska jag göra de;).. Hade även en föreläsning idag, börja dok kl 13 så de var skönt :) Sov morgon är bäst.. Men i morgon början man kl 9 istället, inte lika kul..:(

Inte hänt så mycket idag så;P Puss!

kom hem levande;P

Publicerad 2010-04-06 22:36:02 i Allmänt

Yes det gjorde jag! ;)
Asså jag gick i från nacksta och de är en bit att gå.. haha.. Kika på en film, the hurt locker:


Den var helt okej, först i början av filmen tyckte jag den var dålig, men sen började den bara bli bättre och bättre :)
Imorgon blir det skola igen, men början inte fören kl 13.15, JIPPIE! :) Sova ut är nog det bästa som finns :)


Nu blir det tv och sen sova.. Måste ta tag i att läsa boken "Box 21"
Den ska tydligen vara bra, men jobbig att läsa för den är rätt hemsk.. Så ska ta tag i att läsa den..
Sen mina jävla piercingar krånglar fan hela tiden.. ska jag ta ut dom kanske? funderar fan på de.. Men dom är så fina jue..

aja, Pusspåer

back in sundsvall..

Publicerad 2010-04-06 10:29:03 i Allmänt

Jaha, vakna då upp i sin säng i sundsvall idag.. Dok så drömde jag att jag sov hemma i sura ;D kanske ett önsketänkande!? Vem vet.. Resan i går gick snabbt och bra, kändes så ialf.. Men min älsklings kanin är kvar i surahammar, för jag ska dit igen i slutet av april igen så kände bäst för honom med att stanna kvar där istället att resa med mig fram och tillbaka.. Men det känns lite ensamt ändå:(.. Idag ska jag iväg till skolan om ett litet tag och då ska jag på seminarium, inge kul alls... Men ska hoppa in i duschen och göra mig fin ;)

Bilder från helgen:

Johanna och jag :)


Jag, Jossan och Zelina :)

byebye!

tacksam!

Publicerad 2010-04-04 23:41:51 i Allmänt

Jag är så himla tacksam för den den familj jag har! I jobbiga tider så finns dom där, oavsätt vad! Hade nyss ett bra prat med mor min och är så tacksam att hon är så förstående och finns där.. För just nu är jag sjukt besviken på en viss person, men life goes on :)

Nu blir det plugga lite naturkunskap då, sen sova.. Imorgon bär det av till sundsvall igen. Känns lite skönt, men ändå tråkigt.. Lämnar en del bakom mig när jag åker tåget tillbaka.. men där uppe lever jag mitt liv!! Glöm inte de! ;)



Glöm aldrig det ;)

Pusspåer

Love

Publicerad 2010-04-04 15:27:21 i Allmänt


http://www.youtube.com/watch?v=oSPFDscgX0A

;)

Söndag och

Publicerad 2010-04-04 12:46:46 i Allmänt

näst sista dagen hemma:( För i morgon kl 14 åker jag hem till sundsvall.. Jag har märkt att jag kallar både surahammar för hem och sundsvall för hem, de är nog för båda är fortfarande mina hem så att säga :) Ialf,
Igår blev det lite påskmiddag hemma och sen fick man påskgodis och lite annat, sen blev det att åka in till västerås, till denize och träffa alla tjejer :) Drack lite och prata och skratta :) Sen blev det taxi ner på stan för att gå på pluto :) Först avr det riktigt segt och inte så mycket folk, men sen kommer de mer folk och sen får man göra det bästa av situationen så man får dryga lite och bara skratta så blir allt kul ;) Och så klart blev det subway efter ;) Nattbuss hem med jossan och sen blev det sängen hos mamma och pappa :) HAr bilder, men lägger inte upp dom fören jag kommit hem till min dator så att säga :P

Idag får vi besök av mammas kompis och hennes familj, sen får jag se om jag kan hinna träffa en viss person.. :)

Pusspåer

Påskafton! ;)

Publicerad 2010-04-03 18:06:50 i Allmänt

Hejsan,
Igår blev det lite påskmiddag hos farmor och farfar:) Så himla gott så jag nästan dog! :) Sen blev det hem till sura igen för att träffa johanna :) Vi funderade på vad vi skulle göra, men vi åkte och hälsa på en kompis, men sen bestämde vi oss att dra in till stan och gå på en förfest typ:) Johanna och jag skulle vara nyktra med, men som vanligt när vi ska umgås så blir det aldrig nyktert!;D Utan båda drack groggar och sen blev det blue moon bar ! :) Dansa som fan och drack lite där också :) Sen fick man sova på landet i västerås då;D hahahah,:) Vakna runt 9 för en kompis ringde och väckte mig och sen har man fan varit vaken sedan dess, tänk då att jag somna kanske runt 5-6 också.. Fast idag blir det ju att köra på't igen! Lite vin blir det idag hos en underbar människa vid namn Denize och sen kommer alla andra underbara människor dit ;) Har lite bilder från igår, men får jag lägga upp när jag är hemma i sundsvall igen :) Och idag ska jag ta massa bilder fan! ;)

långfredag!

Publicerad 2010-04-02 11:58:43 i Allmänt

Goddag! Och glad påsk! :) Ätit lite fulle och bara tat de lungt.. men snart ska jag göra mig i ordning för vi ska till farmor och farfar idag för lite påsklunch :) MUMS!

Nu ska jag göra rent piercingen !! ;)

Byebye!

Puss

torsdag och hemfärd!

Publicerad 2010-04-01 09:00:54 i Allmänt

yees, äntligen får jag åka hem! :) Det behöver jag verkligen! :) Och min piercing börjar bli bättre :)



Blir denna outfit på tåget, för man vill vara snygg och mjukis samtidigt ;)

Och på lördag blir det utgång!! :) Och igår bad jag min mamma att jag ville ha tacos när jag kommer hem och så klart får jag det ;) hehe.. Så sköönt :) Home sweet home!

Nu måste jag fixa en del, ta in cykeln i förrådet, häma kaninens resebur, städa hans bur.. Usch, inge roligt alls, men har ju tid på mig, ska inte åka fören 12 så:)

Puss och kram!

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela