Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

Finns bara en sak att säga!

Publicerad 2009-12-31 11:20:30 i Allmänt

GOTT NYTT ÅR! :)



Hoppas alla läsare får ett underbart nyår! För det hoppas jag att jag får ialf :)

Puss, ses 2010 ;)

Hallo :)

Publicerad 2009-12-30 00:11:15 i Allmänt

Fullt upp idag!
Hemma hjälpte jag lillesyrran med att bleka håret och sen blev det stan med macke, blev att kolla på den här filmen på bio:


Visst var den bra, men ettan är helt klart bäst! :)
Nu ska jag väl kika på en film till fast på datan, sen sova ut.. för i morgon ska familjen käka ute för bror har fyllt :)

gaah, lite panik inför nyår har jag ialf...:S

Puss

me like :)

Publicerad 2009-12-28 23:12:54 i Allmänt

Idag köpte jag mina skor jag ska ha på min 20 års fest!!

De är rosa, inte röda som de ser ut på bilden.. :) Så jävla snygga!

Klänningen jag ska ha har jag inte hittat än dok.. letar för fullt. måste vara ute i bra tid jue;)

Shoppa lite mer idag, 2 st badlackan, sportväska, linne och en guldig väska till nyår:)

Är inte fattig än så, de är skönt :)

Nu ska jag kika lite på tv och sen kanske det blir en film, sen sova. för i morgon blir det fixa lite ute och sen BIO, "luftslottet som sprängdes" blir det, med älsklingen :) Myssspyssigt!

Puss på er

trött som tusan nu... ialf efter denna helg..

Publicerad 2009-12-28 00:02:08 i Allmänt

Nu är man sliten efter en helg i party världen, visst så drack jag bara 3 cider igår (lördag), men ändå blev det sent och man hade ju bara fulla människor runt mig:D Och idag vakna jag vid 12 och var helt trött i kroppen.. Blev inputtad av misstag dok, i ett par spel maskiner i fredags.. Några bråkade och jag skulle gå förbi så blev det större bråk så jag blev puttad av misstag.. men det gjorde så jävla ont och nu har jag blåmärken och vänstra sidan av kroppen gör ont.. Och de gör fortfarande ont..

Imorgon, ska man orka åka in till mellandagsrean? :) Vill shoppa lite ;)

Och på tisdag ska jag och älsklingen på bio!! :) Var ett bra tag sen man var på bio...:) Myspysigt ska det ialf bli :) Sen är det nyår snart. Ska ni ge några nyårs löften ? :)

Puss

så ja:)

Publicerad 2009-12-27 18:31:59 i Allmänt

Fick mat i mig, älsklingen åkte upp med mig och två kompisar upp till "rondellen", blev kyckling, klyftpotatis och bea-sås :) MUMS! Sen blev det att åka hem och nu har jag äntligen installerat min webcam som jag fick av macke i julklapp :) Fick även en stavmixer :)
den här web cameran fick jag :)
den här fick vi med :)



Nu ska jag duscha!
Puss

Maaatttt

Publicerad 2009-12-27 14:44:18 i Allmänt

NU VILL JAG HA MAT! trött och hungrig..

FYFAN;D

Publicerad 2009-12-26 16:13:36 i Allmänt

Helt jävla galet, festa här i surahammar är ju galet, ialf när det gäller att festa med hela surahammar typ:D Kul dok att träffa folk man inte träffat på ca ett halv år:) Grymt kul var det =) Men dum som man är glömmer man kamera batteriet hemma ;D Inte i sundsvall då, utan hemma hos mamma och pappa så blev tyvärr inga bilder igår:( Men minnet har jag ialf :)

Nu vet jag inte vad jag ska göra alls. Åka hem eller stanna kvar?

Puss

god jul

Publicerad 2009-12-24 21:28:23 i Allmänt

Blir lite bilder ändå :)



Detta fick jag i julklapp :) Och sen en bild på mig hur jag såg ut på julen :)

I morgon blir det farmor och sen party!!! :)

Puss

;)

Publicerad 2009-12-24 18:15:41 i Allmänt

GOD JUL PÅ ER ALLA FRÅN MIG! visar lite bilder i morgon istället;)

Puss<3

äntligen

Publicerad 2009-12-22 23:08:30 i Allmänt

Svårt att prata om, men äntligen känns som de är sagt.. Men lyssna du eller förstår du? Förhoppningsvis lyssna och förstår du mig äntligen.. ?

Nu ska jag äntligen få sova min första natt hemma:) I morgon bli det att åka till stan och fixa lite :) Sen hem och fixa inför julafton, FAN va tiden går fort.. Känns som jag precis har flyttat till sundsvall:D

Nu blir det kolla klart på Flickan som lekte med elden och förmodligen somna till den :D haha..

(blev jätte fin i håret, tack johanna! )

Puss

HEJSAN

Publicerad 2009-12-22 11:01:02 i Allmänt

Nu sitter jag hemma hos min älskling och ska om ca 1 timme gå till johanna för att bli fin i håret! :) Min privatfrisörska;D haha.. Sen blir det väl att åka hem och fixa och hålla på hemma.. måste nog packa upp lite mer och sånt.. ska ju vara hemma i 3 veckor nu, :)
Macke i sina finaste brillor;D
Och jag står i bakgrunden med min kusin :)

Och jag i mina finaste brillor;D hahah..

Nej, nu ska jag väl kolla till killen vad han nu håller på med:D Sen gå till johanna:D

Pusshejs

Snö och ljus

Publicerad 2009-12-20 16:36:17 i Allmänt








Underbart om snön stannar tills julafton och juldagen ialf.. :)

ögoncreme?

Publicerad 2009-12-20 16:16:59 i Allmänt

Är det någon som vet en bra ögoncreme?

(Tog bara någon bild)

me like

Publicerad 2009-12-20 11:57:28 i Allmänt



Chicy.se är det från!

i morgon smäller det!

Publicerad 2009-12-20 11:09:44 i Allmänt

JUST DET! I morgon är det hemfärd som gäller mig min del!! :) Packar och håller på just nu! Har redan fyllt en väska med kläder, håller på med den andra nu, där är det inte så mycket kläder, utan mer julklapparna, hårfönen, plattången och sånt typ:D Kommer bli jonnigt att bära, men som tur rullar väskorna:D Ända jag måste bära är min lilla kanin! :) Först måste jag ta en buss ner på stan, sen måste byta till en annan som nästan stannar vid tågstationen, sen måste jag gååå en bit.. meen sen sitter jag äntligen på ett tåg hem till sura, eller jag hoppar av i fagersta och där hämtar pappa/mamma eller båda:D UNDERBART att äntligen få åka hem och bara ta de lungt att tag ialf;P

De är fjärde advent idag!


Myspysigt!

runt ett blir det gymmet och träna lite innan man åker hem..:D
Sen blir det packa lite till, städa lakrits bur, tvätta och städa lägenheten så det ser bra ut när man kommer tillbaka till den 2010 ;D

Syns sen..
Puss

kläder ...

Publicerad 2009-12-19 17:12:01 i Allmänt


Jag gillar! :)

Jag gillar! :) Allt är från H&M också :)

Jag vill ha allt!

Puss<3 ;D

2 jävla dagar kvar, sen blir det tåget hem!

Publicerad 2009-12-19 13:04:29 i Allmänt

Åhh, underbart..:) Längtan har så otroligt stor nu, att få träffa mina underbara familj, träffa mina underbara vänner och Markus!! :) Och att få vara hemma i ca 3 veckor ska bli så skönt.. :) åker hem på en av det bästa tiderna på håret, julen och nyår är ju så jävla underbart:) Borta är bra, men hemma är som sagt alltid bäst oavsätt vart hemma är i för stad;) Nej, men jag gillar sundsvall och vill inte flytta härifrån.. men hemma att man har ett hem där man kan åka till och känna lugn, är inte fel=)


Ska tvätta klart, sen blir det att gå ner på stan. Låna en bok förhoppningsvis och sen blir det kolla de där med bussarna, om de går någon förbi tågstationen så jag slipper gå med kaninen och all packning..

Puss<3

snart är fredagen slut, då är det bara......

Publicerad 2009-12-18 21:18:46 i Allmänt

LÖRDAG, SÖNDAG SEN ÅKER JAG HEM!!!! :D kl 14.08 sitter jag på tåget hem, problemet är hur fan jag ska komma till centralstationen i sundsvall utan att behöva gå hela vägen.. De är en jävla bit att gå med två resväskor och en kanin i bur.. Blir väl buss ner på stan, men sen går det fan ingen buss förbi centralstationen, så jävla konstigt!:S Fan i västerås och tillochmed surahammar går ju bussen förbi tåget.. Så blir ett mysterium hur jag ska ta mig dit.. Men få springa ner på stan i morgon för att kolla hur fan jag ska ta mig till tåget, ska lix tvätta från 11-14, och buss saken stänger vid 16.. jobbigt värre.....

Kan man ha den här klänningen på nyår?

Köpt nya chic, ni som inte läst den än, köp den och gör de! :) Bästa tidningen!
nyaste!

Nu blir det sängen, jätte trött!
Pusshejs <3

skit

Publicerad 2009-12-18 18:40:16 i Allmänt

jaha, dags att leta nyårsklänning igen...

Helt slut i kroppen idag med, var nyss på bodypump:D

Idag blir det hemma kväll tror jag.. är så trött och ska tvätta kl 11 i morgon så:)

Nu blir det mat, hörs sen..
Puss

godmorgon..

Publicerad 2009-12-18 09:55:55 i Allmänt

Nu ligger jag fortfarande i sängen, på bättre humör idag ialf.. Men känner att idag är det sista skolsaker jag gör, förutom, då på måndag då jag har seminarium.. Men då pratar man bara i grupper och en viss uppgift så inte så svårt ..
Har ätit frukost nu och ska väl vänta på att alla tycker uppgift 4:1 är bra så jag kan skicka iväg den innan kl 13, för då ska jag ner på stan och fika, hämta ut H&M kläder och köpa p-piller.. Sen blir det träning 16.30 =) Bodypump igen.. hade sån otrolig träningvärk förra gången, men förhoppningsvis så får jag inte det den här gången! :P


Nu ska jag fixa lite, sen bli de stan!
Puss

Arg för man är för trött..

Publicerad 2009-12-17 21:18:33 i Allmänt

Mitt humör är som sämst just nu, önskar juts nu mest av allt att jag är hemma i surahammar hos mamma & pappa istället för i sundsvall... Man kämpar på som fan i skolan och på alla gruppträffar, men känns som vad man än gör så orkar jag inget mer nu.. Idag är det sista dagen jag anstränger mig på skoluppgifter.. Ska sitta lite till idag, sen skiter jag i det här.. För jag och min kropp ger upp i morgon.. Jag behöver en paus, blir seminarium på måndag och sen blir det hemfärd.. UNDERBART. skiter i att jag måste ta mig till centralstationen i sundsvall, bara jag kommer hem.. Nu blir det paradise hotel, sen springa och köpa mjölk.. Måste ha frukost i morgon..

Kram

jobbig dag..

Publicerad 2009-12-16 19:17:22 i Allmänt

Är nog halva min dag på skolan.. Och den här dagen var extra ansträngande för vi hade grupp arbete efter alla föreläsningar.. visst vi kom långt, men märkte hur mitt humör och tröttheten kom fram, hade inte ätit på hela dagen, så kände att jag blev tröttare och tappa humöret på slutet.. De är otroligt dumt att inte äta, men känner ingen hunger.. Men nu ska jag äntligen få äta och sen blir det läsa en engelsk artikel igen och sen tv:en, för just nu orkar jag inget mer..



Åhh, får klänningen den här veckan, hoppas jag kan ha den nu..:)

5 dagar kvar, usch va underbart det ska bli att åka hem.. sen vara hemma i 3 veckor ska vara otroligt underbart! Köra massa bil och umgås med nära och kära <3

Pusshejs

Snö + 6 dagar kvar

Publicerad 2009-12-15 18:29:19 i Allmänt

De har snöat hela dagen idag och det har inte snöat lite ialf, snöat as mycket jue :) Mysigt, men är ingen vinterperson för det :P


Lite dålig bild, jag vet.. men vill inte öppna fönstret :P

Sen har jag målat naglarna lite roligare den här gången:


Svart manikyr ;) Tog ett bra tag att få det fint, men de var det värt :)

Nu ska jag kika lite till på tv, men sen back to school så att säga, ska läsa en engelsk artikel igen.. Förmodligen efter det blir det sova, börjar 9 i morgon och håller väl på till 16 ialf igen som idag, blä:( Meeen om 6 jävla dagar av skola blir det åka hem!! :) åhhhh.. Och den 22 blir jag klippt och blekt av mina underbara vän Johanna :) Sen den 23 blir det in till stan (västerås) och handla julklappen till macke "älsklingen=)", sen blir det väl hem och fixa inför julafton!!! :) För nu är det bara 9 dagar kvar ! :) Längtar så jag spricker snart!

Skriver mer i morgon:) Kanske hänt mer då, NOT:D

Puss&kram

7 dagar kvar :)

Publicerad 2009-12-14 16:11:27 i Allmänt

Nu är det bara en vecka kvar, sen åker jag heeemmm.. Jag tjatar om det jag vet, men längtar så mycket hem just nu att jag skulle vilja åka nu.. :) Om ca 1 ½ blir det gymmet, blir som vanligt bodystep.. Kommer vara helt färdig idag och hela den här veckan.. Skola från 8 på morgonen till 16 på kvällen, sen kanske grupparbete till typ 18 eller så.. Den här veckan kommer nog bli den jobbigaste som finns..

Ska vila lite nu, sen träna :)

Puss&Kram

NU börjar two and a half men..:)

Publicerad 2009-12-13 21:05:47 i Allmänt

Satt nyss och skrev alla frågor som vi ska svara på i gruppen.. tänkte det var lika bra att skriva dom så sparar man tid;D och så hade jag inget att göra också :D Nu ska jag kika på tv och sen läsa den där "roliga" artikeln..



Puss;D

tredje advent =)

Publicerad 2009-12-13 18:44:57 i Allmänt

Har städat och diskat och ätit mat idag:) Nu är jag super trött och sitter och kollar på one tree hill, sen blir det gossip girl / projekt runway :) Blir att kolla på 3:an och 5:an fram och tillbaka :P Sen blir det väl two and a half men gånger 2 sen blir det paradise hotel.. Men ska sen läsa en engelsk artikel, sen sova .. För i morgon ska jag träffa min "nya" grupp och börja med en uppgift ..

Tredje Advent :)


Nu är det bara 8 dagar kvar innan jag sitter på tåget :)

Pusshejsan

Det snöar!

Publicerad 2009-12-13 14:03:20 i Allmänt

Åhh, jag ser det snöar i sundsvall :)


Så mysig bild jag tog ;D

Tog inga bilder igår, men det var kul men det blev lite mycket vin men drack vatten så mådde jag bättre sen :)

Puss&Kram

Partyyyy ;)

Publicerad 2009-12-12 16:49:51 i Allmänt



Sminket och håret är klart nu:) Nu ska jag väl spraya håret och sätta på mig kläder:D
Sen bär det av till Sandra och dricka lite vin :)

<3

12 december = 9 dagar kvar

Publicerad 2009-12-12 13:05:07 i Allmänt

Åh, nu är det bara 9 dagar kvar innan jag sitter på ett tåg hem :) Längtar tills att få åka hem till en stort hus, visst kommer de bli jobbigt att inte få bestämma över något längre :P Thats life kanske:P

Nu ska jag väl hitta på nån mat och sen blir det duschen.. För det blir party idag, lite vin och sen kåren:) För det är pubtömning idag :) Ska bli kul det :)

Hoppas på att jag tar med kameran, så jag kan lägga upp lite bilder :)

Pusshejs<3

träning ..

Publicerad 2009-12-11 14:49:20 i Allmänt

16.30 blir det bodypump :)


Kommer vara död efter det:D



Sötisar <3

Pusshejs<3

Tvättning igen..

Publicerad 2009-12-11 12:14:38 i Allmänt

Idag tvättar jag igen, tvätta förra fredagen med, men när man bor ensam har man inte så mycket tvätt. det är mer att man har lite tvätt men olika färger. Jag kan inte mixa olika färger.. Jag måste tvätta rosa för rosa och blå för blå.. :P Lite överdrivet kanske, men så är det :P

Sen idag blir det bodypump :)

Nu ska jag tvätta vidare :)

Pusshejs

;)

Publicerad 2009-12-10 19:37:24 i Allmänt

Yes , det blev träning ändå :) Och så sola jag lite grann, vill vara lite brun till jul & nyår :)
Cykla och körde lite mage och sen blev det sola, såå sköönt efter man tränat, nu känner jag mig duktig ;P

Mina nagellack jag köpte idag:


Lite andra bilder som jag hitta på kameran ;)

Köpte ett jätte fint armband på julmarknaden i sundsvall :)

Min underbara kanin :) Så jävla söt, ingen kan säga något annat :)


Tog ett kort den 2:a advent, men glömde lägga ut den, bättre sent än aldrig ;)
Det nya nagellacken, Miami.. :)

Nu blir det tv, Puss&Kram <3

Nu är det två veckor kvar till julafton! :)

Publicerad 2009-12-10 16:58:03 i Allmänt

Idag så gick jag ner på stan för att käka med nårga i klassen :) Blev kina mat och det var super gott:) Sen gick jag och köpte nagellack :) Sen gick jag ,sandra och elina till skolan. jag och sandra skulle ta ut en engelska artikel, som de är dags att börja läsa nu =( .. Nu sitter jag hemma kollar på projekt runway och funderar på om jag ska åka och träna ialf eller om jag ska bara träna i morgon.. hm.. ?

Nu är det bara två veckor kvar tills de är julafton ! :) Och bara 11 dagar kvar innan jag åker hem!:) Åhh, vad jag längtar nu! :)

Ne, fan ska jag göra? träna eller inte? vill träna och när man väl är där så är de så skönt men inte innan :P

Funderar?!

Puss<3

Nu är moment 3 klart då..

Publicerad 2009-12-09 19:59:35 i Allmänt

Sköönt att seminariumet idag är över, var inte så svårt som jag trodde, men nu är moment 3 slut.. så underbart:) Men nu börjar moment 4 och de kommer vara 2 uppgifter som man ska göra på två dagar :S Känns lite konstigt att de inte tänkt bättre när de gäller moment 4 men vill bara ha den 21 så bästa är ju att göra något varje dag så tiden går:)
Plus så har jag letat efter en artikel i 1 timme nu och äntligen hitta jag den..:) Ska gå till skolan och ta ut den i morgon, för den är på englska så lika bra att börja läsa:D

Idag blir det dok kolla på tv och bara somna till tv:n :)

Nu är det inte långt kvar innan jag åker HEM! Fyfan va jag längtar till julen!

Puss&Kram!

Då har man varit och kört bodystep :)

Publicerad 2009-12-07 20:32:02 i Allmänt

Så jävla skönt att träna! :) Så jobbigt i början och under hela passet, men sen när man är klar och man är så himla svettig så känns det bra :) Nu blir det lite pasta med tomatsås:) Sen kolla på siata avsnittet av grannfejden:P Så himla kul att kolla på, att man kan vara så osams med sin granne över små saker i flera år:D Så sjukt kul:D

Snart klar med inlämninguppgiften med, bara nästan 1 sida kvar! :) skriva det sista i morgon, vad jag nu ska skriva?:S Men löser sig..:P

Nu blir det mat! :)

Pusshejs<3

Önskelistan :)

Publicerad 2009-12-05 16:10:56 i Allmänt

En stav mixer, :) Kan man göra massa goda drinkar, smoothis och massa mer:)
En termosmugg:)
En träningsväska, för min andra försvann:D

Och en Webcam önskar jag mig! :)

Hoppas jag varit snäll i år;D

Pusshejs!

16 jävla dagar kvar!!

Publicerad 2009-12-05 14:12:51 i Allmänt

Nu börjar det närma sig hemgång! :) Varje dag längtar jag bara mer och mer.. Jag är nog väldig hemma kär:) Men det är för jag älskar min familj! :) surahammar är väl inte mycket att komma hem till.. Liten jävla skit håla med massa jävla inavel! skiter i om ni tycker detsamma, för sanningen är så.. Killarna tänder på småflickor och tjejer försöker vara äldre än vad dom egentligen är, visst finns här i sundsvall med, men det syns inte så tydligt här som i sura! Så är det och kommer förmodligen alltid vara så.. Därför flytta jag därifrån, nån måste ju komma ifrån skiten.. MEN säger dok inte att alla är så, tänk på de.. För dom jag känner är smartare än så ialf!! :) Så längtar hem till familj, vänner och killen!

Ni betyder tjejer <3

Ni betyder tjejer <3

Du betyder gumman <3

Josefine, Zelina, Ella och många fler betyder allt för mig! Glöm aldrig det! <3


Iyaz - Replay , sån skööönt låt!

Känner mig så kärleksfull! :)
Pussar!

Klarar mig själv!

Publicerad 2009-12-05 13:14:11 i Allmänt

Först kändes det helt jävla ensamt att vara helt själv denna helg i sundsvall, men som tur blev det liten party hos min granne så gick dit och drack lite vin och gick sedan till stads :) Så jag kan klara mig själv för fan;D

Fan händer i dag då? får fundera om det ska bli hemma kväll eller ute kväll igen;D

Puss&Kramis <3

Debatten..

Publicerad 2009-12-03 18:16:43 i Allmänt

Idag fixade jag mammas och pappas julklapp! :) Har även haft debatt idag, jag och min grupp var FÖR gratis sprutor till narkomaner, vilket jag inte riktigt är kanske, men lärarna valde in oss i olika gruppen där man inte fick välja varken ämna eller för & emot sidan!:) Men gick bra och våran sida vann så :P.. Sen blev det grupp träff igen med gruppen som man har i klassen, vi kollade igenom vårat arbete och så..:) Sen blir det att skicka in det så att vi kan göra vårat inviduella arbete ... Usch, men är väl illa tvungen så..

Nu funderar jag på att gå att köpa mat, eller om jag ska orka göra det i morgon, men då ska jag tvätta med.. Äntligen får jag tvätta, har så jävla mycket tvätt nu så jag hat knappt kläder som är rena:D

Nu ska jag väl städa undan lite och sen vet jag inte vad jag ska göra..

Puss&Kram

Versace & Jessica Stam

Publicerad 2009-12-02 22:07:12 i Allmänt

Jessica Stam är den bästa modellen, :)


Älskar även Märket Versace, ska visa lite kläder från versace från catwalken! :)
Dessa plagg är från spring 2010 :)




Gjorde en dum beställning, men

Publicerad 2009-12-01 22:04:06 i Allmänt

sen när den kommer så kommer jag bli glad, för jag älskar kläder :)

Detta blev det den här gången :)
Hoppas allt passar och förmodligen blir dessa plagg till julafton och juldagen, för då blir det utgång :)

Puss&Kram och sov gott!! :)

Vill ha! :)

Publicerad 2009-12-01 19:55:46 i Allmänt



Den vita är från Bikbok och den svarta är från Ginatricot :)

1 december och 21 dagar kvar :)

Publicerad 2009-12-01 09:39:56 i Allmänt

Godmorgon, :)
Om ca 40 min ska jag kila till skolan.. Funderar på vad jag ska ha på mig idag, har knappt kläder att ha på mig.. Allt ligger fan i tvätten och jag ska inte tvätta fören på fredag.. Så får ta det man har och se glad ut:D Och måste bara säga att idag är det ju 1 december så jag har öppnat lucka 1 i min chokladkalender ;) Som mamma hade köpt åt mig och syskonen :) heheh.. Sen att det är idag 21 dagar kvar innan jag åker hem igen :) happy..

Idag blir det seminarium 10.30 - 12.00 och sen blir det plugga pch skriva på ett arbete som ska vara inne den 9 december.. Lika bra att börja i tid så man slipper göra allt i sista sekund..

Nu ska jag fixa mig lite..

Puss&kram

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela