Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

Födelsedag!

Publicerad 2010-09-30 10:58:19 i Allmänt

Yes, de är min mammas födelsedag idag! :) Och såå klart så ska hon få ett grattis från mig på bloggen med:) hihihi..
Älskar dig mamma och du är den bästa mamman som finns! <3

Och så har jag en liten kusin som fyller idag med, så grattis William!:)

Ska fixa mig också för att sen åka till stanoch träffa min mormor som är i sverige på besök för att fira min mamma!:)

Så Pusspåer !

=)

Publicerad 2010-09-29 23:23:48 i Allmänt

Hallllo!

Nyss skickat på ännu ett avsnitt av kungarna av tylösand!:P asså först tyckte jag de var mest patetiskt, men man kan ju inte låta bli att skratta och titta på de:P Mest roliga människor som är med jue:) Kan dock inte jämföra sig med Jersey shore, men kul att kolla på ialf:) Men vad ska man göra nu då, inte ett dugg trött, men finns inge bra på tv heller så.. Kanske kika på något the hills avsnitt som vanligt då.. Har ialf tränat idag, power yoga vart de:) hihi, jag är såå duktig nu med träningen:) Men innan träningen så hade jag fått mina piercingsmycken!!:) Dom var hemma hos zelina för vi beställde samtidigt och så klart ville jag byta mina så jag gjorde de och nu har jag dom nya!!:) Blåa och fina är dom.. :P

Imorgon är det min mammas födelsedag så ska bli kul :) Hoppas hon bara blir glad av våran present :P De tror jag allt:)

Nu blir de kika på the hills tror jag. BYEBYE! Puss;P

Hejsan!

Publicerad 2010-09-29 11:24:53 i Allmänt

Hitta lite bilder på hundarna vi har kollat på som mamma vill köpa:) Super söta är dom ju, lite svårt att inte vilja ha en :)








Är dom inte söta då? :)
En av dom somna i mitt knä när vi var första gången, och jag höll på att dö för hunden var såå söt!:)
Australian shepherd är rasen :)

Nu ska jag göra något som jag inte gjort på ett bra tag, spela The sims2 ;D Faan är man ledig så fan ska man göra något kul också:D hahah..

Pusspåer

Sluut!

Publicerad 2010-09-28 21:26:14 i Allmänt

Jaa, helt slut idag.. Pump är inte att leka med:) hehe.. Alla mina muskler skaka efter passet så:) menmen, vill man vara fin får man fan lida pin:P I morgon är det power yoga för min del!!:)

En bild från i lördags:


På Eve och mig :) hihi.. eve som var fotograf då:)

Snart blir denna piercing min:)
Längtar!!:) hihihi..

Nu blir de att kika på up in the air!! :)

Pusspåer!

Hallo!

Publicerad 2010-09-28 15:40:34 i Allmänt

Idag har jag fan inte gjort mycket alls:D Slöö man är när man är ledig säger jag bara.. Enda jag gjort idag är gjort rent min kaninsbur och dammsugit mitt rum typ.. Och lyssnat på just nu mitt favvoband HINDER!:) Bästa just nu! :) Gör mina dagar ialf.. Men ska om ett tag till träningen igen och köra lite pump idag :) Fyfan de är jobbigt, men efter känns de så skönt, tränar alla muskler man har i kroppen så:) Wonderful!:) Ska även jobba i helgen fast i hallsta :) Ska bli kul att testa på en ny butik igen, vart i västerås city och ute på hälla så:) I veckan verkar de inte hända för mycket heller, mest träning och ta de lugnt, komma bort från all drama ett tag, SKÖNT!

Och snart får jag mina piercings!!:) Blå blev det :) Längtar som fan, nytt och fräscht!:P

I woke up with my heartbeat in my head
I reached for the bottle by the bed
I saw your side was not slept in
Cold sheets again
Remind me of what you said
We need to take a break for a while
It's been so long since I smiled
I don't wanna listen now
Live this day down
With you so drunk and high
So I'll say goodbye


Hinder - Bliss (i don't wanna know)


Pusspåer!

Bring it on then!

Publicerad 2010-09-27 22:59:45 i Allmänt

Nog dags för folk att skita i mitt liv och låta mig gör vad fan jag vill!! Tröttnat på att folk kan snacka så mycket skit och tro dom kommer undan med de, men HALLÅ vi bor i en liten byskitsak så lägg ner.. Ingen är perfekt så.. Dags att inse de kanske.. Jag är ingen ängel, men jag står för de jag gjort ialf.. Kan ta skiten jag gjort, kanske ni andra med ska göra!

Aja, idag har jag ialf vart i västerås med pappa och kollat runt lite och sen köpte presenten till min mamma:) Hon kommer nog bli så glad så:) Sen köpte även jag en liten present till mig själv, haha:P En nya jacka blev de:)

En ny höstjacka:) Enkel med snygg :) hihih.. Sen vart de hem igen för träning då..:) Nu ska jag kika klart på grown ups:)

Men en sak till, saknar den tiden jag hade i sundsvall nu.. Bättre tider då.. Nu känns de som vad man än gör så hatar folk än.. Men ska drömma i natt om tiden i sundsvall och önska jag var där nu .. Där hade man oftast ett leende på läpparna.. Så ni som jag umgicks med där uppe, ni ska veta att ni är saknade! <3

Puss

Byebye

Publicerad 2010-09-27 09:48:12 i Allmänt

when i look into your eyes i don't see the same person that i used to, you are gone for real this time..

Drama!

Publicerad 2010-09-26 20:50:53 i Allmänt

Hejsan,

Ännu en helg med drama då.. Tröttsamt de börjar bli nu.. Börjar mer och mer inse att ska man festa och ha kul så ska man bara göra det med personer man tycker om och bryr sig om.. Aja, ska bli skönt med en vecka utan massa drama och bara ta de lugnt nu.. :) Sköönt ska de bli .. Träna och umgås med roliga personer:) Och hoppas på att nästa helg är drama fri!!

Blev inga bilder från igår, för jag hade ingen kamera.. Men allt jag kan säga är väl tack igår tjejer och killar som gjorde kvällen rolig fram tills de blev bråk och sånt skit.. Pallar inte sånt nå mer, dags att gå vidare och ha ett roligt liv istället..:)

Pusspåer

Thursday!

Publicerad 2010-09-23 22:42:25 i Allmänt

Hejsan :)

Idag åkte jag först till arbetsförmedlingen, men tydligen så var han som jag skulle prata med var sjuk så åkte dit helt i onödan så klart.. Lite segt eftersom jag fick vakna tidigt och stressa och sen så blev det inge.. Aja, så jag gick hem till macke och var med honom tills min träning börja ialf.. :) Idag var det step up som gällde, och klara av den fast min hals är lite dryg idag med så:) Sen åkte jag hem och tog en varm dusch som är nog mest sköönt efter ett träningspass, fast sist tar man en snabb kalldusch, underbart :) heheh..:) Sen kika jag lite på tv och så bara, nu är jag i sängen och ska kika på nått avsnitt the hills sen sova, för i morgon är det jobb som gäller:) Sen jobb lördag med så fast på ett annat systembolag :) Känns kul och spännande:) Så i morgon blir det en lugn hemma kväll, kan behövas, för på lördag blir det party!!!!:) hihih.. MEN mitt stora problem är vad jag nu ska ha på mig:O Blir kolla igenom hela garderoben i morgon och se vad jag kan ah på mig.. Tjejproblem alltså;D

Puss och godnatt ;)

Sovdags!

Publicerad 2010-09-23 01:09:01 i Allmänt

Snaaart ialf.. ska bara kolla klart på kungarna av tylösand;D Sjuuukt vad svenskar inte skäms över hur dom är på fyllan.. Är otroligt glad att man inte var där eller så, pinsamt är de jue.. Aja, kul att se andra göra bort sig i tv..:)

Haft en skit bra dag, :) Kika runt i den nya gallerian i västerås och käka lite Max och så:) Sååå i morgon gäller träning så klart :P hehe.. Tack för en bra dag!!

Pusspåer

goodmorgon!!!!

Publicerad 2010-09-22 09:06:47 i Allmänt

hehe:) Var inte riktigt meningen att jag skulle vakna nu, men telefonen ringde så vakna och svara sen kunde jag inte somna om så:P hehe..

Igår vart det träning så klart, blev pump som de heter:) Fyfan trodde inte att jag hade så mycket muslker i min kropp som jag kände av igår:D haha.. Inte tränat dom på ett bra tag verkar de som :) Sen fick jag prova på nya rumpövningar och fyfan vad de kändes i rumpan;P Nu ska rumpan bli fast och fin;) hihi..

Och idag blir det in till stan också!! Fixa lite saker och sen gå på en vip kväll:) Blir säkert kul de:) Först ska jag väl försöka vakna till liv lite och sen käka frukost :)

Pusspåer

21 sept <3

Publicerad 2010-09-21 13:58:22 i Allmänt

Ett datum som är speciellt för mig ialf, ett minne <3 :)

Idag är de en tråkregn-dag!! Men snart så ska jag ialf umgås lite med zelina sen ska vi iväg och träna!! :) Har vart duktig och diskat idag med så!!:P hehe.. Skriver mer sen om jag orkar!! :P

Pusspåer

Regn :(

Publicerad 2010-09-20 23:46:57 i Allmänt

Ussccchh, hatar regn.. Hör hur det regnar utanför, de är ju helt värdelöst.. tur att man är inomhus:P hehe..

Ialf, fick två nya filmer idag:) Ska väl orka kika på en i morgon ialf:) hihih.. Up in the air och grown ups!:) hehe..
Sen vart det iväg och träna så klart! Duktiga simone ;P I morgon blir de väl med lite träning, men icke onsdag för då ska jag på en vip kväll :) woho!:P hehe.. Sen ska jag även kiak runt lite efter min mammas födelsedags present:) ajaa, kan berätta mer om allt sen när de händer/hänt så att säga:P

21 sept kommer nog vara ett datum jag kommer minnas ett bra tag, avsätt vad som hänt så är de ett minne för mig ialf..:) Kan väl säga att de skulle vart 4 år om de höll ihop, men ibland blir det inte som man tänkt sig och vad mer kan man göra än bara låta tiden utse saker:) Man kan inte deppa ihop, utan jag är glad att vi har en bra relation ändå och att man kan vara vänner, för nu börjar man mer räkna tiden man kännt varandra och de minnen man haft istället:) Allt man kan göra är att le och se tillbaka :)

Aja, nu blir det lite The hills och höra på regnet som slår emot fönster rutan!:)

Pusspåer!

Ännu en söndag då..

Publicerad 2010-09-19 21:21:46 i Allmänt

som snart börjar lida mot sitt slut, så snart är det en ny vecka.. som verkar bli fullspäckad med massa saker!!

Ialf, helg.. I fredags  vart det födelsedags fest hos en tjejkompis kille.. Hade jätte kul och så, men var väl två saker som man kunde hoppat över dock.. En kille drack nog för mycket och skämde ut sig en hel del.. menmen, känner inte den personen så orka bry sig:) Men sen vart det ut på billochbob och satt där och sen hände de en hel del igen som också var mindre bra, men de löste sig sen så:) Skönt de ialf.. jag och jennifer hade såå ont i fötterna rutn halv 4 så vi gick barfota, jag hade strumpor på mig ialf:P haha.. Sen vart det sova av ialf:) Sen lördagen var mest kika på tv och sega tills det var dags att åka tillbaka till sura för att umgås med johanna:) haha, vi gjorde nog ingenting på flera timmar så hon körde hem mig och sen så sov jag!:) haha, de var min helg de..:) Idag har jag segat och sen tränat och röstat också.. Och jag kan säga att jag rösta blankt, för de är ju inte så bigdeal direkt.. Men verkar som att SD kommer in i riksdagen, fyfan NEJ säger jag.. Vill inte ha dom där! Enda dom verkar kunna snacka om är invandrarpolitik, resten då? Hmm... dåligt..

Aja, nu blir det the hills avsnitt igen;D

Pusspåer (Bilder kommer sen)

äntligen!:)

Publicerad 2010-09-19 15:07:51 i Allmänt

Då har jag äntligen beställt ett par rosa converse!:) Alltid velat ha ett par rosa, så nu slog jag till!:) Hade 50% rabatt på en vara från laredoute så va fan :D
Kommer tyvärr i oktober, men mina fötter klarar lite kyla;D


Såå snygga!! :) Lite roligare om man nu tänker gå med bara svarta kläder:P

Pusspåer

jahapp!

Publicerad 2010-09-19 01:22:58 i Allmänt

Hejsan,

Inte hunnit skriva något, så får skriva mer i "dag", fast ska sova först;D heheh.. Men haft en bra helg ialf, så :) Hände lite galna saker dock, men så är det ibland :)

Pusspåer!

Toorsdag!

Publicerad 2010-09-16 11:04:25 i Allmänt

Fan vad veckorna går fort! Hinner inte med något känns de som.. Aja, snart helg och de kan man behöva ialf.. Men de roliga är att min hals är helt sämst, för den klarar fan inte ens av lite kyla utan att mina halsmandlar ska bli super stora och förstöra för mig och min träning!:( Så verkar som jag får hoppa över träningen idag och försöka bli frisk så att jag kan jobba i morgon.. För jag måste jobba, behöver pengarna! Sen ska man orka åka in till stan och fira en kompis kille med så.. jaja, allt löser sig, halsen kanske blir bättre, vi får se:) Idag är man ledig ialf, ska packa lite och sen bär de av till sura.. Åhh längtar mer och mer att få börja plugga alltså! Är bättre på att plugga än jobba tror jag:P haha.. Ne, men känner att jag vill bara plugga och bli klar och sen jobba med det man brinner för..

menmen, ska kika på ett the hills avsnitt sen packa:D

Pusspåer!

åh!

Publicerad 2010-09-14 10:53:35 i Allmänt

Jag kan inte bestämma mig ju!!



Alla färger är super fina, men mest av allt vill jag nog ha blå eller kanske lila:) Meen sen är ju problemet hur lång ska stavan vara då? aja, får lösa de där:P

20.40

Publicerad 2010-09-13 20:46:06 i Allmänt

Hejsan,

vilken dag:) Tränat som vanligt typ:D Så jävla sköönt efteråt är de ialf=) Core idag vart de .. I morgon bär de av till arbetsförmedlingen och fixa klart lite saker, tråk! Menmen, måste man så måste man, men hoppas på jobb i ialf västerås så man kan flytta !!:)  jaja, får nog stanna kvar i byn ett tag till som de verkar ialf..

Bilder från VMA, bilder från jersey shore gänget och the hills gänget:)

Jersey shore!! Äger oavsätt vad alla andra säger:)


Audrina från The hills!


Stephanie och Lo från The hills!:)

hihi, sen blir de film och sova!! Pusspåer

=)

Publicerad 2010-09-12 23:03:43 i Allmänt

Hejsan,

Idag prata jag litegrann med min vän som bor i new york!:) Hoppas verkligen han skickar en I <3 N.Y t-shirt till mig!!:) Har velat haft en sån när jag fick reda på att han skulle flytta dit:) Funderar även på att hälsa på med, kanske även får med zelina då:P skulle vara svin kul ialf:) Sen har jag även vart och träna idag, step up igen :) Fyfan va jobbigt de ska vara, men fyfan va skönt de känns efteråt alltså:) Bästa känslan :P Sen vart de även kolla lite på mamma mia som går på trean, men sen vart de att åka hem och nu sitter man i sängen med datan då:D haha..

"kan bara säga detsamma"

Pusspåer

glömde..

Publicerad 2010-09-12 12:40:34 i Allmänt

Glömde nämna att jag var ju på bio igår!:P


Gick på denna film med zelina och jag har hört att en del tycker inte den är så bra, men jag tycker dom har fel då.. För jag tyckte den var bra, sevärd ialf:) En del skratt och fast de var mycket pinsamma scener med så:P haha.. Så kolla på den om ni vill;P

Pusspåer

Sööndag! :P

Publicerad 2010-09-12 10:37:17 i Allmänt

Fyfan vilken underbar lördag, somna runt 23 på kvällen!! :P Sen vakna man runt halv tio i morse utvilad och pigg, eller?;D Ajaa, i fredags var det också kul, först Bmb och sen pluto och dansa och massa annat ;P hihih.. Men sen finns de ju en viss person som börjar mer och mer försvinna från mitt liv, och vet inte om jag tycker de är tråkigt eller skönt.. Inser dock att de börjar bli skönt att slippa all skit från den personen och dags att inse det man haft är de gamla så.. Time to move on! :)

Nu blir de göra något, för runt 18 ska jag i väg och träna!! :) Pusspåer!

Wonderful!

Publicerad 2010-09-09 21:39:56 i Allmänt

Hallå!:)

Ännu en bra dag då:) Hann med arbetsförmedlingen idag innan jag drog in till stan och möte upp Jennifer :) Vi gick runt lite på stan och kika på kläder och annat kul:) Sen käkade vi även spicy hot, MUMS:) 13C är det som gäller;) haha.. Sen runt 16 så vart de dags för mig att åka hem för så klart hade man träning idag igen så:) Step up blev det :) Var så jävla trött innan träning att jag höll på att somna hos zelina, men efter träning vart man ju pigg som fan:D bra där.. :P Men börjar bli lite seg nu och trött så ska väl kika film och sen sova :)

Pusspåer

Vänner?

Publicerad 2010-09-09 00:42:51 i Allmänt

Nee, verkar som de var ett dumt val av mig.. Ibland önskar jag de vore annorlunda, men så är de inte.. Kasta bort de som vanligt.. Kanske dags att glömma de gamla och ge de nya en chans? Verkar som de är det enda valet jag har.. Låta de gamla förbli de gamla och inse att de nya är nog bäst... Så dags att säga hejdå till de gamla nu.. Och hejsan de nya livet!

Onsdag ! I just came to say goodbye..

Publicerad 2010-09-08 10:38:57 i Allmänt

Hejsan,

Sitter och kollar på tv, så klart är de våra bästa år igen;D hahah. Sen ska jag göra rent min kanins bur, min lilla söta lakrits:) hihihi... Sen bär de väl av till sura för att träna och så! Verkar bli tråkväder med så kul.. :P


Guud vad jag hittar gamla bilder från massa saker som hänt i skolan eller typ annat, minnen underbara minnen!:)
Denna bild är nog ifrån  typ 2008 eller så ;D haha..

hihi Puss

Me like..

Publicerad 2010-09-07 22:14:29 i Allmänt

Hejsan,

jahapp, ännu en dag som är snart slut för min del ialf, ska orka kika klart på en film och sen sova så:) Idag har jag hunnit med att hämta en del bilder från mackes data för jag har en heldel bilder från massa olika saker som hänt under typ 3 års tid i hans data, sen blev de väl kika tv och sen laga även han mat åt mig, snäll jävel den där;D haha.. Hemma nu ialf i min säng, underbart! :) Imorgon blir de att träna lite power yoga, har längtat så och har höga förväntningar med, för jag älskar power yoga. och när jag körde de uppe i sundsvall så var de riktigt bra, och hoppas de är lika bra i sura:P Och på lördag ska vi äntligen få kika på valparna som mamma så gärna vill ha, så ska bli kul och se hur söta dom är:) hihi..

Sov gott ! Pusspåer

:)

Publicerad 2010-09-07 12:47:10 i Allmänt

Vecka 45 blir de att börja en kurs ialf på mälardalens högskola!! :) Vill så gärna plugga så känns bättre att få plugga ialf en kurs som liknande de kurser jag plugga i sundsvall:) hehe.. Kost och fysisk aktivitet inom folkhälsoperspektiv tror jag den hette ialf:) !!:)

Pusspåer!

tisdag !

Publicerad 2010-09-07 11:08:48 i Allmänt

Hejsan,

vad händer idag? INGET! Ledig och är hemma och kommer ha svin tråkigt.. Ska ialf ringa arbetsförmedlingen idag.. De är typ de som kommer hända så.. aja, måste ha tråkdagar ibland med.. på torsdag blir de ialf att dra in till stan och träffa brudarna ialf:) Så nu vet ni vilken rolig dag jag kommer ha;D

Se om de händer nå kul ändå, kan alltid hoppas, men bor ju i surahammar så jag kan inte förvänta mig något!:P

Pusspåer!

Måndag !

Publicerad 2010-09-06 11:55:10 i Allmänt

Idag blir de fullt upp typ:P Ska umgås med johanna idag, om hon vaknar nån gång:P Sen ska jag hinna iväg till um också och sen vid 18 så blir de träning!! :) Core idag blir de.. :) Min mage kommer väl döö, haha:D Men ska man få en fin kropp så fan får man ta de:) Sen fan ska man göra resten av veckan då, är ledig hela veckan jue:( Aja, får hitta på något, ut och röra på sig varje dag ialf! På onsdag är de ialf power yoga så:) Aja, nu ska jag väl göra något annat än sitta vid datan:P

Pusspåer!

Bilder från kryssningen:







Mer bilder finns på fb!:P Dock kan bara vänner se så;)

I could really use a wish right now!

Publicerad 2010-09-05 17:41:11 i Allmänt

Hejsan,

faan då, ännu en helg som är snart slut.. Går för fort, snart känns de som snön kommer :( Kommer ge minnen tillbaka då jag bodde i sundvall förra vintern.. Menmen.. Helgen ialf, blev festa i fredags.. Förfest inne i stan och sen vart det pluto och Bmb :) Dock rätt nykter, men funka de med.. Och igår vart de stan igen fast filmkväll hos jennifer med madde och jennifer då så klart :P Vi kollade på tre olika filmer, och den första var FAN sämst, Bottoms up heter den, skit film!


Så kolla inte på den! skratta åt den för den sög !:P
Sen vart de en gryyym film, med 4 snygga killar i!;)
Denna film blev de sen:

Sista filmen Heath Ledger gjorde innan han dog.. Så otroligt bra film, så den måste ni alla se om ni inte har sett den :)
Sen vart det en svensl film, :)

Den var okcås bra, där fick man ett riktigt skratt ialf:P Så den borde man se med, fast den är svensk så är den bra:) haha:)

Lite bildern från i fredags ska man väl orka lägga ut med :)

Iida och Zelina:)


Eve och jag !:)

Kajsa (som vi var hos och förfesta), eve och zelina;D Vilken posé zelina gör då, inte okej;D

Och ännu en bild på mig:P Lite ego får man vara eller?:P

Snart blir de att dra iväg igen och ska träna, fullt upp denna helg känner jag! Puuhh, tur är man ledig i veckan så man hinner med annat skit som man måste göra då.. En del är ångestfyllda dock, men thats life!

Pusspåer!

trötttt!

Publicerad 2010-09-02 20:47:54 i Allmänt

Shiit vad trött jag är, känns som jag ska typ somna här och nu! Börja till och med elva idag så fattar inte hur jag kan vara så trött.. Tror allt drickande börjar komma i fatt mig nu.. bara i morgon kvar sen fan måste jag ta de lugnt, är inte 18 längre;) Aja, blir väl sova snart och sova ut i morgon så man orkar då!;D

Just want ha hug from you right now.. Saknar!

2 sept!

Publicerad 2010-09-02 09:31:30 i Allmänt

Faan vi är redan inne i sept.. Vart tog sommaren vägen? Denna sommar har vart bra helt klart, men känns som jag kasta bort den på fel saker ibland.. Istället för att ha kul när man var ledig så la man ner energi på fel saker ibland.. Men kryssningen var det sista för denna sommar ialf.. NU är de dax att ta tag i sitt liv och göra något! Idag är de ialf jobb, börjar 11 idag så känns bra :) hehe.. Är rätt seg idag, sliten;D I morgon blir de utgång tydligen;P, men tar de lugnt ialf:)  Ska fixa de sista sen blir de till jobbet!

Pusspåer

Hemma!

Publicerad 2010-09-01 22:33:32 i Allmänt

Hejsan, då är man hemma igen efter en 23H kryssning! :) Sköönt men önska man kunde vara borta ett tag till ändå!:) Ska lägga ut några bilder från kryssningen med så skriver vad som hände då!;) Kan väl säga att en del hände ändå:P I morgon är de ialf dax för jobb igen! Sen helgen verkar blir en dra helg ialf:P

Pusspåer!

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela