Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

Sjuk

Publicerad 2011-12-30 10:15:07 i Allmänt

Japp!:/ kroppen sa ifrån idag! Så blir hemma från jobbet idag ialf! Fast jag behöver pengarna så måste man nog lyssna på kroppen .. Halsen håller på igen och gör ont!! Sen huvudvärk och ont i kroppen:/ hatar dock att ringa och säga att jag är sjuk och tycker jag är elak med men som tur har man bästa chefen som förstår :) men ska jobba i morgon så lika bra att vila upp sig idag! Vill ju kunna fira nyår! Så blir vila nu och sen ska jag orka åka och handla med Jossan inför i morgon! Pusspåer !

Lunch på jobbet!

Publicerad 2011-12-29 14:37:27 i Allmänt

Yes, har min 30 min lunch nu! Börja 11.45 idag så de va sååå skönt! Men slutar 19.20 :/ mår inte så bra heller men ska kämpa på dessa tre dagar sen börja om på nytt nästa år! Visserligen har man jobb och plugg direkt efter men ska försöka ta de lugnt och försöka planera så min kropp orkar!! Väntar dock tills vi får veta tentan! Hoppas jag klara mig! Så kroppen märker nog av att jag är orolig för både tentan och uppsatsen som jag inte alls är klar med :/ lite små panik men hinner jag inte klart med den så får jag ta det denna gång.. Mitt välmående går först!:) nej tillbaka och jobba nu då ! Pusspåer!

Talk that talk

Publicerad 2011-12-28 22:00:04 i Allmänt

Rihannas nya album är ju grymt bra! :)
Alla låtar är bra, men har några favoriter ;)

-You da one
-Where have you been
-We found love
-We all want love
-Talk that talk
-Roc me out
-Farewell
-Drunk on love

Dessa låtar är bästa! Så ni lär lyssna på dom nu! ;)


på tal om något helt annat, jag vill verkligen ha nytt år nu och nyår då så klart! För så trött på denna jävla kurs och uppsatsen vi ska skriva! Ge gärna en uppsats där man fattar nada!!!!!!!! Åh så jobbigt de kan vara.. Sen ska man hinna med jobb och fixa saker inför nyår, och känner verkligen stressen .. usch, så känns som nya tag blir nästa år, ska göra lite på uppgiften nu iår med, men känns som stressen kommer bli värre om jag skulle försöka göra klart den nu så.. Har inte orken till det så.. Men känns skönt att man har vänner i klassen som förstår, eftersom dom går igenom samma sak så :) Guldvärda! :)

Aja, ska nog ge upp för idag och snart gå till sängen.. Fick ingen sömn i natt så ;) haha.. Pusspåer!

Work!

Publicerad 2011-12-28 10:14:30 i Allmänt

Hejsan! Idag blir det jobb då!:) inte speciellt pigg men ska orka med en kort dag!:) först ska jag klippa mig!! Behövs kan jag säga!!:) blekta håret igår och känner att då behöver man klippa bort lite med så de inte är slitet :) sen efter jobbet hoppas jag på plugg! Låter kanske sjukt men måste komma igång med skiten för har inte så många dagar kvar så! Men svårt att börja när man fattar nada vad uppgifter går ut på!!!! Aja, jobb först !:) pusspåer!

Slut på julov!

Publicerad 2011-12-26 18:07:56 i Allmänt

Hej! Japp sista dagen på mitt sk jullov idag!! Usch vill vara ledig ett tag till från skolan! Men måste börja på uppsatsen i morgon för att hinna.. Har ju jobb med så denna vecka! Ledig från jobb i morgon ialf, skönt! Sen jobb 28-31! Japp jobbar nyårsafton.. Hade en rolig kväll igår :) vart ut gång på bmb med cassa med fl.. Sen blev det sleep over hos en. ;) hihi! Idag vart de kika runt på rean men tyckte rean va rätt dålig :( men men.. Nu ligger man i soffan och segar.. Senare ska jag åka till sura för att sova hos Eve för ska upp tidigt och göra en sak i sura så:) shrek 3 står på schemat nu! Pusspåer!

Juldagen!

Publicerad 2011-12-25 09:39:16 i Allmänt

Hejsan,

Nyss vaknat och ska väl få i mig lite fukost, bara lite dock, för ska få plats med mer julmat idag :P haha.. Ska snart fixa mig för att sedan åka iväg till mamma och pappa för att hämta upp några i familjen sen åka till farmor och farfar! :) Sen får man se vad man ska göra ikväll.. festa el inte?! Inte sugen alls igentligen så man får se efter man vart hos farmor och farfar.. :) Ne, nu ska jag diska sen fixa mig! Pusspåer!

Julafton :)

Publicerad 2011-12-24 20:29:30 i Allmänt

Har haft en jätte bra julafton!!:) bara med familj idag :) fått så fina julklappar!:) blev så glad över en tavla som jag fick!:) bild nedan! Nu ska jag bara ha en riktig mops;) längtar efter en hund! Tack till mina syskon och föräldrar för alla julklappar!:) nu blir det tv sen sova! Ska till farmor och farfar i morgon och äta också :) sen blir det träna bort all mat ;) haha! Pusspåer och god jul!

Nyårs klänning ;)

Publicerad 2011-12-22 22:08:18 i Allmänt

Japp, kom på posten idag.. Hade igentligen en annan, men den här kändes mer nyår :)


Den är super snygg på och sitter hur bra som helst.. :) Kan ha bh eller inte under så det är grymt :)

Ne, nu ska jag nog sova, en lång arbetsdag framför sig i morgon.. 9-19 :P Men idag hade jag en grym dag på jobbet, :) Ibland vill jag inte åka och jobba för man inte har orken, men har man dom bästa kollegorna och underbara kunder så går dagarna så fort och man slutar aldrig le :P haha..

jaja, pusspåer :)

Behöver en paus!

Publicerad 2011-12-22 15:51:24 i Allmänt

Känner att kroppen behöver vila! Är nästan helt orkeslös :/ men längtar till i morgon efter jobbet för då blir det Bingolotto med Eve och Linda :) sen hem och umgås med familjen!:) sen julafton!!!!:) underbart! Man blir som ett litet barn igen ju ;) ca 3 timmar kvar på jobbet nu!! Ge mig julrushen så tiden bara springer iväg!:) back to work! Pusspåer!

Shopping :)

Publicerad 2011-12-22 14:35:11 i Allmänt

Inge kläder denna gång dock ;) men kom hem med två prydnads kuddar(kommer en bild nedan), lösögonfransar, body lotion, ny sovkudde, nagelfil, fotfil och ett nytt duschdraperi :) den sista fick jag av min mamma :) nu ligger jag i soffan helt död!!:) ska sova efter filmen på trean, min stora kärlek!:) pusspåer

Äntligen!

Publicerad 2011-12-21 13:15:38 i Allmänt

Nu har man skrivit tentan och håller tummarna på att man fick ialf ett G!! :) Och tack till alla underbara människor som tror på mig, de värmer :) Så tar denna dag ledigt från skola ialf, har dock en uppstats att skriva till den 5 jan :/ Men som tur ska den bara vara på 4 sidor så.. Ska skriva om artros !! :) Hoppas jag hittar intressant fakta bara.. :P Jobb i morgon och fredag då, men ska bli skönt på ett sätt att slippa skola ett tag nu, fast kommer sakna mina tjejer så klart! :) Men får träffa dom den 3 jan ialf!! :)

Ska luncha lite senare med mamma, sen blir det soffhäng hela kvällen! Ska vara så slö som man kan vara!! :)

Pusspåer!

Snart är det över!!

Publicerad 2011-12-20 21:22:48 i Allmänt

Tentan är i morgon och ligger i soffan och läser! Sjukdomar och annat man ska kunna!! Känns som jag kan en hel del, men får väl se i morgon :) ska nog lägga mig snart för börjar bli otroligt trött nu! Har ialf tränat och sola idag! Enda roliga idag :D menmen! Önska mig lycka till i morgon och håll tummarna!!:) pusspåer!

Inte långt kvar!

Publicerad 2011-12-19 21:33:24 i Allmänt

neeej, snart är det julafton! Fyfan vad jag längtar till julmaten ;D haha.. Har inte ätit riktig mat på bra länge nu, jo tacos i lördags :P Men har ingen ork att laga mat! :/ Sen hur kul är det att laga till en person, inte så kul! Och nej, inte så att jag vill ha nån bara för det, utan lusten är väl bara borta just nu.. Hittar nog tillbaka till den snart :) Ska bara hitta roliga och enkla recept när jag har tiden, och nyttiga då! För Beach 2012 gäller ju ;) haha.. Aja, jobbat idag och de var kaos på lagret! Men försökte få bort lite och fylla på :) Men skönt att jag slipper ta emot varor tisdag-onsdag :P Skulle inte se framemot de direkt :P Blir dock jobb torsdag-fredag, kommer nog vara kaos då! :) Men de är rätt kul då :P I morgon är man ledig från skola och jobb så blir plugg fram till 17 typ för då är det träning och sola som gäller, sen hem och plugga lite, men somna i tid, för har tentan kl 8 på morgonen till 12 :/

Aja, blir sängen snart! Pusspåer!

buhu!

Publicerad 2011-12-18 20:44:00 i Allmänt

Hej!

Snart är det den 21 december och börjar bli nervös inför tentan redan :/ Men ska göra allt för att klara den.. Men när man har en tenta på folksjukdomar och sjukdomslära så kan man ju inte mer än att bli nervös:P Så stort ! aja, ska ialf göra den och hoppas på det bästa! I morgon är det jobb som gäller, inte speciellt sugen, men behöver pengarna! :P Helgen har varit bra.. Plugg fredag och lite mys på kvällen :P Sen igår vart det plugg och sen fixa sig för jag och zelina skulle hem till denize och hennes kille på julfest :) Va super trevligt:) Men sen vart de så klart bmb och möte upp eve och linda där! :) Idag vart de lite plugg och sen blev det Ikea med zelina, först käka vi där så klart sen gick runt och kika lite.. Värsta rean var det dock inte :P Menmen :P Har pluggat lite nu med, men ska plugga mer i sängen .. Ska kika på en film och popcorn sen sängen för min del..

Pusspåer!

Fredagsplugg!

Publicerad 2011-12-16 13:47:55 i Allmänt

Känns så kul att man sitter på en fredag och pluggar:/ önskar mig ett g på tentan av tomten!!! Hoppas de slår in!:) haha! Men kanske blir nå annat på kvällen, ;) får väl se vad man orkar sen, redan trött nu! Har hunnit med tvätt och plugg i morse, sen vart det ner på stan och luncha med Eve på spicy:) köpte även nytt nagellack som ska stärka och förlänga naglarna så hoppas det funkar!!! Och blev tre nya trosor med!:) sen är det slut shoppat för min del innan mellandags rean! Fast då blir det nog en ny tv :) hihi pusspåer!

Shoes;)

Publicerad 2011-12-15 19:41:16 i Allmänt

have2have.se en av dom bästa när det kommer till skor, speciellt höga klackar ;)

Några som jag gillar och vill ha :)



Dom här är sjukt höga! 16 cm klack! :O men platån är 5,5 så ;) men fyfan att gå i dom, men hemskt snygga att kolla på, kanske skulle utmana ödet att gå i dom med ;)

Har haft en plugg-dag idag, först satt jag i skolan med christina och saara och sen gick jag hem och plugga lite, men känner att jag behöver en kväll utan plugg så hoppar över det nu :P Tar resten i morgon ..

Pusspåer!

Längtar..

Publicerad 2011-12-13 22:21:16 i Allmänt

Ja till den 21! Vill bara göra tentan nu! Trött på denna kurs! Intressant men jag har ingen ork kvar snart.. Vill också börja med mitt arbete istället.. Ska skriva en uppsats om artros .. Tror jag ialf.. Orkar inte plugga nå mer idag för jag somnar snart.. Börjar 13 i morgon så hinner plugga innan .. Aja köpte en fin ring idag :) bild kommer nedan :) ska hoppa i säng nu! Pusspåer!

Helt slut..

Publicerad 2011-12-09 16:40:53 i Allmänt

Hej! Japp, slut som människa idag, haft en vecka med skola och plugg och träning .. Nu är det helg i typ 2 dagar, ska snart hem till mamma och pappa för att sova där eftersom jag ska jobba i sura i morgon.. Sen runt 16 ska jag vara hemma hos min chef för att ha tema möte med sura&hallsta butiken .. Sen blir det att en ska prata om chardonnay.. Är en druva så ni vet :) Sen efter de blir de väl mat och lite dricka på det, sen får jag se om jag stannar ett tag och umgås, eller om jag åker till stan och tar de lugnt hemma :) Får väl se vad jag orkar med :P haha.. Aja, på söndag blir det plugg :/ Inget jag ser framemot direkt, men tenta den 21 så .. Pusspåer! Kanske blir nå bilder i morgon, =)

Plugg!

Publicerad 2011-12-07 10:29:52 i Allmänt

Hejsan! idag blir det plugg på schemat! Känns som om jag inte kommer klara tentan för den är fan den svåraste jag varit med om! Men Bara att plugga och hoppas på det bästa .. Sen ska jag väl träna, så länge mitt jävla öga inte ser ut som de gör nu! Är svullen och de gör ont med :/ Fan! Men kanske bara just nu får jag hoppas.. sen ska min hyresvärd komma snart för att kolla på mitt jävla lås! Kan han komma någon gång så jag kan börja plugga och, hatar att bli störd när jag väl pluggar så! Aja, pusspåer!

På g!

Publicerad 2011-12-01 17:15:52 i Allmänt

Hej! Kommit igång nu med plugget! Lite sent men inte haft orken men nu känns de som jag kommer orka :) plus så är nästan alla julklappar klara!!:) bara mammas kvar!:) bara en dag kvar i skolan sen blir de hem och umgås med mamma, syster och mormor som är hemma i Sverige :) och idag köpte jag en gel som ska göra håret och naglar tjockare och ska även göra huden bättre och magen ska bli bättre :) får prova den och se om den är bra! Hon i kassan sa att dom som använt denna sa att den var bra så :) snart blir de tvätta och sen kanske städa med :) pusspåer!

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela