Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

Jag har äntligen gått vidare!

Publicerad 2009-10-29 11:00:42 i Allmänt

Det kändes jätte skönt att få prata ut med dig igår.. Att vi äntligen förstår varandra och att de du gjort var fel..Men vi kommer föralltid vara vänner.. För jag har äntligen gått vidare i livet, kan inte stanna vid en plats, måste fortsätta framåt i livet. Därför ringde jag igår till dig, för jag vill glömma det som hänt och gå vidare! För jag saknar att ha en sån vän som du har varit för mig såå länge! Men nu har vi äntligen lämnat sakerna bakom oss och nu ser vi framåt vännen min! :)

Vänner är värdefulla, glöm aldrig det! <3


Nu ska jag fixa lite för en tripp ner på stan!

Puss&Kram, Äntligen går jag vidare!

Nu är man ensam igen :(

Publicerad 2009-10-28 21:01:03 i Allmänt

Hej..

Nu är man ensam igen, extra sängen är borta ..:(
Familjen har varit här och de var här halva tisdag och nästan hela onsdag! :) Lille syrran sov hos mig medans de andra sov på hotell :) Visade sundsvalls shopping utbud både i stan och i birsta :) Jag kanske shoppade mest dok;D

Igår: Kom de runt 7, då lämnade de av lite grejer hos mig för jag har glömt lite kläder,skor m.m hemma. Sen åkte vi ner på stan för att käka lite pizza :) Jag och syrran åkte hem till mig så kikade hon på en film medans jag kolla på tv, somnade så snabbt för jag och min grupp satt i ca 6 timmar och gjorde vårat arbete igår :)

Idag: Vaknade runt halv tio, duscha sminka oss och sedan gick vi ner på stan för mamma,pappa och mina bröder var nere på stan redan :) Gick runt där ett tag sen gick vi till ett fik (Barista) och fika lite :) Sen åkte vi ut till birsta, shoppa lite, käka på max MUMS! :) som student får man käka nudlar typ:D.. nedå, men nästan.. Sen gick blev det ica maxi sen åkte vi till min lilla lägenhet.. :) De drack lite te och sen var det dax för dem att åka hem:( Såå tråkigt, hatar att sitta ensam i en liten lägenhet.. Skulle vara kul att vara hemma hos min familj :) Men jag är stor nu och ska bo i en liten lägenhet i sundsvall och plugga :P haha:D I morgon kommer min killa ialf, saknar att sova med honom och att vakna upp brevid honom.. Distans förhållande är jobbigt, men visste det skulle bli jobbigt.. Men vi kämpar på :)

NU har jag bestämt mig! jag ska vara en älva! Har köpt älvsaker :) Nu ska jag bara bestämma mig hur jag ska sminka mig:P Det blev lila vingar :) Syrran hjälpte mig betsämma vilken färg :) Och hon gillar lila så:P


Fast jag kommer vara en sötare älva;D

Puss&kram <3

kämpar på, men är det värt det?

Publicerad 2009-10-26 18:46:49 i Allmänt

Att vara 19 år och flytta hemifrån, till en helt ny stad, med helt nya männsikor, är inte så enkelt som jag trodde.. Att jag får kämpa mig igenom varje dag som går, tar otroligt mycket på mig.. Men tack för att det finns personer som förstår och kämpar med mig.. tack för att ni finns:)
Jag har skit svårt att ta motgångar, jag ger upp för lätt.. men när allt går åt helvete, vad ska man göra då?
Jo klart ska man fortsätta, men är det värt det? De är värt det om folk finns vid ens sida..

Alla är inte perfekta, tänk på det. Alla gör misstag.. Man lär sig av dom, och går vidare.. Men döm inte folk för de dom gjort!

Jag vet, djupt inlägg. men känns som det behövdes idag..

Tack för min underbara familj, som alltid funnits där för mig, oavsätt mina dumma misstag i livet.. De är tack vare dom som jag kämpar på!

Puss<3

back on track i morgon då..

Publicerad 2009-10-25 18:15:44 i Allmänt

I morgon är det back to school, för kl 8 ska vi ha en gruppträff.. Och så slutar hela dagen med en föreläsning till kl 17.00 .. Vilken dag, puhh..:P Sen blir det städa klart och fixa lakrits bur, så han får det rent och fint (det får han varje vecka eller oftare, så ni vet), men hans hem måste också vara fint när vi får besök från Surahammar & Falun (Bror bor i falun) .. :)

Nu blir det Top model 12


Puss&Kram

Hula hula blir det !

Publicerad 2009-10-25 12:42:04 i Allmänt

Nu har jag äntligen bestämt mig, blir att jag är hula hula tjej på halloween! Kallt kommer det bli, men det kan man lösa ialf så:)

Gårdagen då, Förfest hos Mimie med några folk :) Sen blev det åka ner på stan för att gå ut någonstans, men jag och mimie fick nej på oscars och stadshuset, men efter ungefär 30 min fick vi gå in på stadshuset:S Meen, det var jätte kul där inne, dansa och återigen dansa :) Var kvar där tills det stängdes :)

Idag har jag ont i axeln också?!:S Jag vaknar alltid dagen efter och har ont, fattar inte varför. för jag gör inget :S

Gårdagens outfit då:


Mina nya älsklings skor! Ser kanske jobbiga att gå i, men dom är sköna! :) Fick dom av min Älskling också;)

Idag ska jag fan städa så jävla fint i lägenheten så att mamma inte klagar;D Handla måste jag göra, för har fan inget:D Sen blir det återigen plugga till tentan, har anmält mig ialf:)


Min underbara söta lilla kanin :)

Ha det bra nu!
Puss&Kram!


Tidsfördriv, lite kläder igen :)

Publicerad 2009-10-24 16:48:32 i Allmänt

Igår la jag upp lite kläder från Gina tricot som jag tyckte om, visst det var mycket svart, men de är stilrent och snyggt :) Så klart gillar jag färg på kläder med, helt klart :) Men svart går bra till allt :P

Idag blir det PÄLS :) Inte äkta päls, för det är jag emot. Djuren ska inte få lida!!
Fusk päls är mycket bättre och finare ! :)


Dessa 2 är från Lindex..
Mössan är från H&M ..
Också från H&M..
Puss&Kram igen :P

Lördag, blir lite party ialf:P

Publicerad 2009-10-24 15:59:28 i Allmänt

Hejsan!

Runt 7 blir det att åka till Mimie :) Dricka lite cider och umgås med folk :)

Idag annars har jag tränat och fixat lite resor på mitt busskort också:P

Om ca 2 dagar kommer mina kära familj :) Ska bli så kul att se alla igen :)

Puss&Kram <3

Körlektion nästa..

Publicerad 2009-10-22 13:40:46 i Allmänt

Måste börja plugga mer teori känner jag, köra är inte det jobbiga nu, men att plugga både till en tenta och plugga teori för körkortet är bara för mycket.. fast visst tentan är viktigare just nu för den är ju ändå den 6 nov.. Men lite av varje blir det denna helg.. Så denna helg blir det massor av plugg inför tentan för veckan därpå ska mina kära familj kommer och på torsdagen kommer min älskling.. :) Ska bli riktigt skönt när jag har pluggat till tentan och gjort den, visst om jag inte klarar den, men kan göra omtenta så.. Det är inte som på gymnasiet direkt:D Menmen..

Kollade nyss på det nya avsnittet av The Hills, visst är det bra, men fan inte lika bra när lauren conrad var med!!:)



Puss&Kram! Körlektion nästa!!

Onsdag, träning och lite tv sen plugg!

Publicerad 2009-10-21 17:49:27 i Allmänt

Hejsan,

Inte så mycket har hänt.. Vart gruppträffar, plugg och massa saker.. Nu ska jag träna ialf och sen ska jag kika på tv och massa.. Plugg plugg.... Nu vill jag ha vecka 44 när mamma, pappa och syskon kommer och Älsklingen kommer senare på veckan.. Längtar så jävla mycket..



Puss&Kram alla där ute!

Måndag, men lite bilder från i lördags!

Publicerad 2009-10-19 17:53:16 i Allmänt

Hejsan
Idag var jag ledig men vi skulle både fixa klart en gruppuppgift och börja på den nya gruppuppgiften.. Så är helt slut nu:P Är ledig i morgon med, men ska till skolan ialf för att fortsätta på uppgiften.. Fullt upp alltså.. Så mitt humör är inte på topp direkt.. ont i ryggen och ont i huvudet..

Men lite bilder från i lördags ialf:)

Banan med choklad! MUMS var det! :)

En bild på mig när jag har lite sprutgrädde på chokladen, :)

Titta va fint vi gjorde :)

Jag, sandra åkte hem till mimie och prata och käkade banan med choklad och drack varm choklad! Sen sov vi kvar hos mimie för bussarna går helt konstigt och så tar bussarna natttaxa!

Puss&Kram!

Idag händer detta..:)

Publicerad 2009-10-17 16:42:27 i Allmänt

Hejsan igen!

Idag blir det att åka hem till mimie igen och dom har föreslagit att vi ska göra banan med choklad i ugn:) MUMS!
Så jävla MUMS!

Sen får vi se vad som händer mer men ialf ska vi äta detta :P
Nu ska jag sminka mig och fixa håret ialf..

Ge mig vecka 44 nu TACK!

Puss&Kram!

Gårdagen (Fredag)

Publicerad 2009-10-17 12:48:00 i Allmänt

Hejsan alla! :)

Igår som sagt blev det att jag och sandra åkte till mimie för att umgås lite :) Fast först var vi på vårdcentralen och fick vänta i 2 timmar!! Dom hade bara en läkare som kunde hjälpa alla som var där, bra system!! Men som tur så fick sandra gå in efter 2 timmar.. Så sen åkte vi till mimie.. när vi kom fram så hade mimie lagat mat , de var jätte gott, Tack igen :) Sen så satt vi och prata om allt verkligen, hade super trevligt!:) Mimie fixade även varm choklad till oss,
Så himla gott!!:)


Idag så får jag se vad som händer, kanske till mimie, får la se :P

Puss&Kram!

Torsdag & Fredag!

Publicerad 2009-10-16 14:16:14 i Allmänt

Hej!
Igår, hade jag grupparebete/föreläsning från 9 - 16.. Var helt slut efter det, men gick ner på stan för att fixa en sak på apoteket, sen gick ajg hem för jag hade så ont i huvudet, men sandra ville gymma, så jag följde med:) Men sen kollade vi på "Mammas pojkar" och "inlåst", asså man kan inte låta bli att skratta åt mammas pojkar;D.. Sen gick jag hem och sov.. helt trött så..

Idag.. Fick äntligen sova uuuuttt:) Vakna halv 12.. kändes såå sköönt.. Vad händer idag? Får allt se.. Ska nog till mimie med sandra.. :)

Kollade nyss på det nya the hills avsnittet!

Jag skulle bara få en bild?! men blev nått fel;D

Puss&Kram!

onsdag.. helt slut idag av allt pluggande!

Publicerad 2009-10-14 22:10:12 i Allmänt



Idag blev det bara massa plugg .. Så nu är jag helt slut vill bara sova, ska vakna 8 för att sedan gå till skolan för att fixa ett grupparbete..
Så min dag har varit inte så rolig direkt. nu blir det att duscha och sedan sova..

Puss&Kram och grattis till Josefine igen :)

En bild från i lördags!

Tisdag..

Publicerad 2009-10-13 19:39:46 i Allmänt

Hej!

Just nu kollar jag på 2½ men ;P ska diska också:(.. Sen blir det väl ugly betty och desperate housewives.. Sen förmodligen sova:( För i morgon blir det en lååång föreläsning igen.. från 9:15 - 12:00 .. Sen blir det att plugga och plugga, för jag ska ha läst en artikel och ungefär ett kapitel i en bok och sen ska jag göra klar min egna uppgift.. Usch, låter jobbigt.. men de är det inte ;D För de är inte som på gymnasiet, där man hade uppgifter som man inte var intresserad av, men går ju detta program för detta intresserar mig.. :)

Jossan fyller 19 år i morgon! GARTTIS I FÖRSKOTT GUMMAN! <3

Puss&Kram - Längtar till vecka 44!

Måndag..

Publicerad 2009-10-12 22:05:43 i Allmänt

Idag blev det att gå till UM för att fixa nytt recept.. sen var det att åka ut till birsta med sandra för att söka lite extra jobb plus att käka där och sånt:) Sen var det att åka hem för jag var helt slut efetr en heldag ute i birsta..:) I morgon börjar man kl 8.30.. Fyfan va jobbigt, för vi går till 12 ..:( Plus så ska jag träffa min grupp för att fixa vårat arbete.. Men har ju varit ledig så mycket nu så :)

Längtar till vecka 44 för då kommer min mamma, syrran och macke. Får se om mina bröder kommer och hälsar på.. Pappa kommer nog jobba då så han kommer inte:( Men åker hem den 18 november! :) Så då får jag träffa mina familj och vännerna och killen :)

Nu blir det att kolla på tv, och somna till den;D

Puss&Kram!

TV beroende ;D

Publicerad 2009-10-11 21:14:45 i Allmänt

Tjoho igen:)

Sitter just nu och kollar på Osbournes reloaded :) Så sjukt program, men skit kul program med:) Efter det ska jag kika på two and half men, som jag älskar! Så jävla bra serie.  Har pluggat en hel del idag så förtjänar att kolla på tv nu:)

Ska söka extra jobb i morgon igen :)

 

Älskart! :P

 

 

På onsdag får jag se de 3 programmet av The Hills, Längtar!

 

Puss&Kram!

Söndag!

Publicerad 2009-10-11 12:38:42 i Allmänt

Lördagen: gick jag och sandra på hoffmaestro, som var jätte bra :) Det som störde mig var att folk hoppar som idioter, så en hoppa på min tå 3 ggr och de gjorde så ont för hon var ju inte liten.. Ialf, jag hade jätte kul ialf.. En nykter helg;)

Idag blir det atta käka frulle nu och sen gå till gymmet för att bli värsta stark;) Sen blir det att plugga som fan och sen blir det att fixa om mitt cv också, för i morgon blir det att söka jobb igen :)

Puss&Kram!

Lördag!

Publicerad 2009-10-10 12:50:35 i Allmänt

Hoffmaestro & Chraa

Idag blir det Hoffmaestro! LÄNGTAR! Fram till att dom ska spela så blir det att ta de lungt:)

Fredag!

Publicerad 2009-10-10 12:29:34 i Allmänt

Ja, igår, vilken dag:D Först vakna och sminka sig för att söka jobb:) Gick rätt bra ändå:) Ett företag sökte ialf extra jobb, så önska mig lycka till!=) Sen var det hem igen för att byta om till träningskläder, för att senare gå till gymmet med sandra :) Träna stenhårt så man en dag kanske blir lite stark och kanske kan få magmuskler;D Återigen gå hem för att duscha, sminka och fixa håret, sen kom becca för jag, becca och sandra skulle äta sushi, första gången för mig var det ialf.. Sandra hade provat en gång och becca med.. :) Det kanske inte ser så himla gott ut, men det var jätte gott:) Sen gick vi till ett cafe som heter Barista, där prata vi lite. Efter det gick vi hem till sandra för att vi skulle sedan ut till Momento, där vi hade vip;P Dansa och hade kul! Tack tjejer för en jätte rolig fredag!:)

Okej, nu har jag också en blogg:P Men alltid nått att fördriva tiden med och berätta om sina roliga dagar här i Sundsvall :)

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela