Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

Ännu en helg som sluta lite av ett kaos!

Publicerad 2012-07-30 18:33:52 i Allmänt

Hej!
 
Ohja, helgen sluta i kaos.. Men har väl insett att jag inte ska lägga ner massa energi på något som aldrig fanns heller så.. Tråkigt är det väl att de skulle sluta i bråk och så men men.. I fredags var det ialf en grymkväll, kanske blev för mycket av det goda men sånt händer ;) Och i lördags var man ju lite seg men va bara att börja dricka igen för blev qwarn båda dagarna! Men i lördags blev det förfest hos trex mfl.. Kvällen va bra innan qwarn stängde för som sagt så gör man dumma saker på fyllan :P
Aja, shit happens but life goes on.. :)
 
Blir jobb i morgon med fast bara 9-13 så de är skönt, ledig onsdag och torsdag och blir nog en vinkväll på onsdag :) Men blir att tänka efter innan man dricker för mycket ;D
 
Pusspåer!
 

Parken zoo!

Publicerad 2012-07-24 21:54:43 i Allmänt

Hejsan,
 
Idag blev det en tripp till Parken zoo med zelle och eve :) Såg massa söta djur!! :) Och vi hade tur med vädret för förra gången vi åkte dit så regna det så fick skippa det då, men idag så kom solen fram och de va okej varmt med så :D Så nu är man hemma och är helt slut efter man har gått bra länge så fötterna gör ont :D Blir sängen snart för jobb i morgon ! =) Nu längtar jag till helgen och hoppas på fint väder då med annars blir jag fan arg!
 
Pusspåer !

Jobb!

Publicerad 2012-07-23 08:05:54 i

Hej! Sitter på tåget och ska snart åka iväg till sura för jobb igen! Fast idag är det en kort dag 9-13 så jävla skönt! Behöver det.. Vädret verkar inte vara på topp så blir nog parken zoo i morgon med tjejerna om inte vädret ändrar sig! Längtar redan till helgen, qwarnfestivalen hela helgen så blir party party!!:) då ska fan de bli fint väder annars jävlar! Har haft en grym helg nu med, party i lördags som sluta inte riktigt som förväntat men kan inte klaga alls !;) aja ha en bra måndag nu ! Pusspåer!:)

Ledig!

Publicerad 2012-07-21 20:10:48 i

Japp nu är man ledig till måndag!!! Och ikväll blir det b-day party!:) kvällen börjar hos zelle sen vidare till robin som fyllt år!!:) ha en grym kväll nu! Pusspåer!

jippie

Publicerad 2012-07-19 21:17:09 i Allmänt

 
 
 
 
Hejsan,
 
Nu är det bara en heldag kvar och ca 4 timmar på lördag så får jag ledigt igen :D så sjukt taggad att få andas ut lite :) Blir party på lördag istället för bio och lugn helg, men klart man ska gå på födelsedagsparty för sin vän :) hhihi.. Förtjänar en festkväll med efter denna vecka :D haha..
 
Det jag skulle skriva om är Xlash, har nu provat den i ca 4 ½ vecka och JAAAA den funkar! Helt klart värt priset och den gör att ögonfransarna blir längre och fylligare :) Mina har alltid varit korta och inte alls så fina, men nu älskar jag dom! Ska köpa en till för min börjar ta slut snart =) Fundera inte ens, köp den! :) Kan ta tid innan man ser resultat men helt klart värt väntan för dom blir hur fina som helst =) Köpte min på bangerhead.se
 
 
Nej, blir sängen snart nu !
 
Pusspåer!

Mot jobbet idag igen!

Publicerad 2012-07-19 10:12:48 i

Hej! Dags för jobb idag igen, börja som sagt elva idag så de är lite skönt ialf :) sitter på tåget nu som går om ca 4 min! Jobba till 18 typ sen åka hem igen! Men i morgon är det sista långa dagen på ett tag så de ska bli skönt :) :) helgen blir lugn som de verkar nu, bio på lördag :) hihi! Ha en bra torsdag ! Pusspåer!

Tröttmanär!

Publicerad 2012-07-18 23:02:51 i

Japp, bussen på g hem till viksäng nu då:) håller på att somna nu men måste hålla mig vaken tills jag ligger i sängen :D måste även ge min kära kanin mat eftersom jag inte varit hemma alls idag förutom i morse då .. För åkte hem till zelle efter jobbet .. :) ibland kan vi spåra en del för kom på lite roliga ord idag ;D hahaha! Säger bara dra i handbromsen !:D 2 långa dagar kvar på jobbet sen halvdag på lördag! Va jag längtar till lördag efter kl 13!!!! Aja sov gott sen! Pusspåer!

Mot jobbet!

Publicerad 2012-07-18 08:01:21 i

Hej! Sitter på tåget idag igen för att åka till jobbet! Börjar märka av redan nu hur sliten jag är! Men är 4 dagar kvar sen får jag äntligen ta lite helg! Och jag längtar! Som tur får jag lite sovmorgon i morgon börjar inte fören 11 ialf! Sen är det nog dags för mig att tänka på vad jag säger och gör ibland! Inser nog inte att jag stöter bort personer istället för att få dom närmare.. Har nog lite attitydsproblem ..:/ aja i detta fall så orkar jag inte bry mig men tills nästa gång så kanske jag borde tänka efter! Ha en bra dag nu! Pusspåer!

då va de slut då!

Publicerad 2012-07-15 20:20:30 i Allmänt

Hejsan!
 
Jahapp då var denna helg över då :( Fyfan va trist för nu är det sex dagars jobb som väntar ..
Börjar veckan med jobb i hallsta i morgon då.. Bara kämpa på i morgon 8-18,20!
 
Men hade en grym kväll igår, börja med att fira lillebror hemma igen med farmor och farfar, sen körde mamma mig till hallsta för att festa med faster och hennes vänner :) Först va de lite segt men när väl alla börja bli lite fulla så kom festen igång på riktigt :D Prata om allt från himmel och jord alltså :D hahah ett roligt gäng var det! Vid 2 tiden blev det hemgång och sov hos faster .. Fick ialf sovsällskap av en viss person med ;) haha! Och idag blev det hem igen för att möta upp familjen för lite shopping och käk på max :) Vinka av storebror som drar hem igen till sthlm :)
 

Vad vore jag
Utan dina andetag. - Carolina Wallin Perez
 

Pusspåer

Helg!

Publicerad 2012-07-14 08:16:03 i

Godmorgon! Sitter på tåget nu till hallsta för jobb idag :) blir jobb med min kära faster så man kommer inte känna av hur jävla trött man är :D haha! Sen blir det hem för att vila, duscha och troligen iväg på party! Fast först kommer farmor och farfar för att fira lillebror!:) igår vart det jobb med fast på hemmaplan sedan vidare hem mot stan för att byta om för middag på Hongkong med familjen :) efter de möte jag upp zelle för att gå till några killkompisar som festa men vi va nyktra eftersom vi båda är så duktiga och jobbar idag :) men hade det super trevligt och de är alltid kul att bli uppskattad för den man är :) hihi! Aja slita nu i 5 timmar sen får jag ledigt i en dag typ :D pusspåer!

Funkar!!

Publicerad 2012-07-13 13:36:06 i

Åh nu funkar appen i mobilen så kan blogga igen från den :D sitter nu på jobbet och har lunch och har matkoma :D som tur har kg ca 30 min kvar så hinner smälta maten :P dagen i övrigt att gått sjukt fort, skönt för vill bara ha i morgon kl 14 så denna jobba vecka tar sitt slut! Ikväll blir det ut och käka med familjen, och hela familjen dessutom för storebror kommer hem över helgen :) aja ha en bra fredag den 13 nu då;) pusspåer!

2 dagar kvar

Publicerad 2012-07-12 21:26:23 i Allmänt

Hej
 
Japp två ynka dagar kvar inna jag får ledigt i ca 1 och halv dag! Men fyfan va jag längtar :) Sova ut på söndag ska jag fan göra! :P Men va dagarna går fort på jobbet, kanske för man har ett bra jobb sen och att man har dom bästa jobbarkompisarna :D idag sprang bara dagen iväg men blir lätt så när man jobbar på och har trevliga samtal :D hahahah..
 
Sen vill jag kunna blogga från mobilen och lägga upp bilder men appen på mobilen vägrar funka :( Arg på skiten nu!
 
Och ett stort grattis till min lillebror, han fyller 20 år idag !!! Fan va tiden går fort nu.. Nej, sängen snart !
 
Pusspåer!

lagerråtta

Publicerad 2012-07-09 11:22:07 i Allmänt

Hej!
 
Japp, idag är jag bara en lagerråtta :D som min faster säger.. så blir bara jobba 12-15 idag men som tur har jag bil så slipper stressa till jobbet .. Helgen har varit helt okej, blev lite partt i lördags ialf, men va nog roligare i början än  i slutet för började bli seg och trött.. :) Men hade kul ändå men alla :) Så nu går vi in i en jobb vecka igen, lediga dagen är tisdag !
 
Aja, dra iväg och jobba snart då..
 
Pusspåer

Power meet!

Publicerad 2012-07-07 17:41:58 i Allmänt

Hej!
 
 
Jaapppp, är power meet nu! Och sitter nu med en cider i handen och ska väl snart dra till Andrea för lite förfest sen ner och träffa massa folk och bilar :P Så hoppas på en grym jävla kväll :) Ska se till att ta lite bilder men är ju sämst på det så :D Just ja, min älskade lillesyster fyller 18 år idag :O fan va tiden går fort:D men i mina ögon kommer hon alltid vara liten =) Och i veckan blir lillebror 20 år också helt sjukt! Minns själv när man fyllde dessa två åldrar att man kände sig stor då, men nej är 22 nu och känner mig liten än så länge :P
 Så hon fick true blood box av mig och bror med säsong 1-3 :) Hon blev så glad så =) Nu ska man bara komma på en present till lillebror :P
 
Funderar att testa glossy box, bara mest för kul :P Älskar att testa nya produkter så då är det ju de bästa sättet :) Betalar ju bara 139 kr för en box per månad :) Aja, ska fundera först :)
 
Aja, nu drar jag och festar, ha en grym lördag! Pussspåer

onsdag..

Publicerad 2012-07-04 11:18:16 i Allmänt

Hejsan,
 
Igår beställde jag hem lite saker ifrån yves rocher, blev en parfym som lukta jätte gott (fick med ett prov), sen fotlotion och fotbalsam :)
 
Har aldrig beställt ifrån detta märke, men ville prova och se, sen var allt så billigt :P hihi..
 
Idag mår jag ialf bättre, har dock feber och halsont, men känner mig inte lika svag och trött som igår.. Så det blir jobb i morgon för orkar inte vara hemma och förlora massa pengar .. Fick även ett bra samtal från min chef, hon ska höja mitt kontrakt nu över juli och augusti så slipper oroa mig för pengar och allt!! :)
 
Aja, blir väl kika på tv och bara vila upp sig så jag orkar jobba som fan i morgon och resten av dagarna :)
 
Pusspåer
 
 

usch!

Publicerad 2012-07-03 17:37:53 i Allmänt

Hej!
 
vakna 7 i morse av att jag mådde illa, så blev toan och fick besöka den ett antal gånger, spydde alltså =/ Så har legat inne hela dagen och jag som var ledig och skulle göra massa idag men kroppen ville inte .. Mamma kom nyss förbi med lite youghurt och sockerdricka som man ska dricka avslagen för de hjälper magen .. Hoppas för magen börjar bli orolig igen :( Ska ju jobba i morgon!!!!!!! Så kan inte bli sämre..
 
Aja, så kul va/är min dag!
 
 
Pusspåer

YES!

Publicerad 2012-07-03 00:05:47 i Allmänt

Heeej!
 
Är en glad tjej just nu, såg nyss på min studentportal att jag har klarat mina två kurser!!!! :D Hälsofrämjande på individ och gruppnivå och vetenskapliga metoder! Så nu har jag ledigt på riktigt och får njuta enda tills 3 sept då skolan börjar igen :) Har en viss längtan till skolan, mest för att träffa alla igen men behöver en paus från plugg :P City-festivalen är också över nu och hade nog lite för höga förväntingar och dom blev inte alls upplevda heller. Torsdagen va bäst mest bara för takida spela då och fyfan va grymma dom är.. Dom spela en av mina favorit låtar Jaded!
 
Denna vecka ser ut som så att, jobba idag (lager jobb), ledig i morgon men ska ha nån från mimer som ska kolla på lägenheten, jobb onsdag 9-18, jobb torsdag 9-19, jobb fredag 9-18 och sist jobb lördag 9-13 :) Ska även hinna fira syster på morgonen på lördag eftersom hon blir 18 år :O Fortfarande liten flicka i mina ögon!
 
Nej, kika lite på tv sen sova!
 
Pusspåer :)

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela