Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

Tröttsamt..

Publicerad 2011-05-30 18:19:11 i Allmänt

Var till vårdcentralen här i sura idag, gjorde nå hals test på mig.. Men fick som svar att de var negativt och att jag inte har halsfluss utan dom bara är svullna som fan typ.. Har alla symtomen som om jag hade halsfluss, men har inte halsfluss:S Låter konstigt, men så är det.. De enda jag ska göra är att vänta till det försvinner av sig självt.. Men hon sa även att om halsmandlarna inte går ner senast onsdag så ska jag träffa en läkare som troligen gör nått test till och bestämmer om dom ska bort eller stanna.. Såå låt mig bli frisk i morgon så slipper vi detta skit! Hatar det! Aja, blir att vila nu.. Pusspåer

Nytt!

Publicerad 2011-05-30 11:19:45 i Allmänt

Lite annat nytt från i torsdag förra veckan! :)


Depend Nr: 086 och Nr: 247
Nr: 247


Från Cubus 199kr..

Gina tricot 99kr..

=)

Lördag/Söndag!

Publicerad 2011-05-30 10:41:46 i Allmänt

Hejsan,

I lördags vart de jobb först.. Sen hem och försöka vila upp sig för kände att halsen inte alls mådde lika bra som jag gjorde så att säga .. Men kände att jag får fan palla med en utgång ändå.. Så vart hem till eve för att fixa sig, zelina kom förbi lite innan vi skulle gå till linda för att förfesta :) Vi satt där och drack lite.. Fick skjuts in och sen blev det bmb.. Men orkade inte alls länge för min hals började krångla, så jag och zelina gick till donken satt där tills nattbussen gick.. När jag vakna på söndagen så hade jag jätte ont i halsen och i öronen med.. Så hela dagen igår bestod av sömn för min del.. Sov nog 80% av dagen ialf.. Fira ialf min kära mamma på mors-dag.. Hon fick ett päronträd av oss barn ialf :) Älskar dig mami! :) <3 Idag skulle jag ha jobbat med blir ett besök hos läkaren istället.. Skulle även ha fikat med Denize, men får vänta tills på torsdag att träffa henne och dom andra tjejerna.. MEN, har ju glömt att visa vilka snygga skor jag köpte när jag, eve och zelina var till stan och shoppa lite :)



Grymt snygga! 699 kr från Tiamo (Scorett) :) Aja, ska väl ligga i sängen tills de är dax att åka till läkaren.. Hoppas och ber att läkaren ger mig nått för halsen, hatar mest av allt att ligga inne och må dåligt.. Sen måste jag få äta något snart, hungrig som fan!

Pusspåer!

buhu!

Publicerad 2011-05-28 09:06:46 i Allmänt

Hejsan,

Idag är halsen helt försörd.. Och känner att jag knappt orkar ens prata med någon för de gör så ont.. Men ska ändå till jobbet och hoppas man orkar med de ialf, sen får man se om de blir utgång eller inte idag.. Just nu så är det ett stort NEJ för utgång!.. :( Aja, vi får väl se.. Men igår vart de jobb och sen efter de blev det bio med eve, linda, cicci och linus, vi såg Baksmällan 2!! :) Riktigt bra film och skratta gjorde man som en tok :P haha.. Sen måste jag bara skriva att Bradley Cooper som spelar i filmen är så nog en av dom snyggaste i världen! :) Grymt het är han :P

Aja, blir jobbet snart då! Pusspåer!

Bio!

Publicerad 2011-05-25 22:29:31 i Allmänt

Hejsan,

Idag blev det bio med Linda, Eve och Zelina och vi kika på Pirates of the caribbean 4! :) Och Som alla dom andra filmerna är dom så klart grymt bra, men tycker dock att dom andra är lite bättre. Men helt klart sevärd! :)


Och sååå klart är Johnny Depp så jävla het också! Hans ögon är så jävla sexiga om man får "säga" så ;) hihihi.. Fast i den här filmen fanns det en till snygg kille,vet dock inte namnet på honom. :)

Känns just nu som om min kropp ska gå sönder, för mår inte alls som jag ska.. En av mina jävla halsmandlar är helt uppsvullen med.. Buhu så värdelöst! Men ska jobba lite i morgon och sen bär de av till stan :P hihi.. Aja, hoppas jag mår bättre i morgon ialf..

Pusspåer!

Ge mig sommar och sol!

Publicerad 2011-05-25 11:24:11 i Allmänt

Hej,

Jaa, fan, vill ha sommar och sol nu tack!! Trött på att de blåser som bara fan och att molnen dominerar hela jävla tiden! Vill kunna ligga ute och sola, bada och allt man kan göra när de är sommar och sol ! Kunna gå runt i bara shorts och ett linne utan att frysa.. Men verkar ju som vi får vänta på det ett tag till då:( Skit väder! Speciellt när man väl är ledig vill man ju kunna vara ute och så.. menmen, ska hålla tummarna att solen kommer fram snart!


Idag har jag hunnit med att ut och gå med våra kära hund Love :) Sen ätit frukost också! Sen runt ett blir det att åka hem till Eve för att ut och gå med henne med :) Pusspåer!

Helt slut..

Publicerad 2011-05-24 21:58:14 i Allmänt

Hej,

Idag har jag vart så himla trött och inte orkat mycket alls.. Humöret har varit upp och ner hela tiden.. Gårdagen var en otroligt jobbig dag och kroppen märkte av det också.. Men hoppas man orkar och mår bättre i morgon ialf.. Men bilderna finns kvar och när jag tänker på allt så känner jag saknad i hela kroppen..

Men ska tacka min kära mamma som gjorde halva min dag ialf, för vi åkte i väg och kika lite på åsby och fika där och sen beställde vi en mors-dag present till mormor:) (säger vad på söndag) ;).. Sen gjorde Zelina resten utan min dag, vi åkte in till stan och kika runt lite där, hitta en del saker jag vill ha, självklart hittar man kläder när man inte har pengar.. Men på torsdag så får jag :).. Så får tacka dom för dom gjorde min dag idag :) Sen så kom pappa hem idag, han har varit borta ett tag nu, i både Tyskland och Spanien.. Och så klart fick jag en vinare av honom från Tyskland! Bästa landet på att göra vita viner enligt mig då :) Nu har jag bara 3 viner kvar att köpa/få, för att vinhållaren ska bli komplett :) ..

Aja, nu blir det kika lite på datan.. Pusspåer!

Saknad..

Publicerad 2011-05-23 21:48:45 i Allmänt

Hej,

Idag har det vart en jobbig dag, har inte skrivit om detta förut för inge kul att skriva om alls.. Men känner att jag måste få skriva ur mig lite idag ialf..
Idag fick vi lov att avliva våran katt Missan för att hon hade cancer :( Fick dock veta det för ca 2 veckor sedan, men veterinären sa att om hon äter och så, så kunde vi ha henne i max 2 veckor till.. Men tyvärr blev hon bara smalare och smalare för varje dag som gick så vi tog beslutet att ta bort henne idag.. :( Fick jobba idag också och efter jobbet åkte vi till hallsta för att ta bort henne, grät till och med från jobbet för visste ju vad vi var behövde göra, men vi gjorde de för hennes skull.. Inget djur ska behöva lida.. Det som var jobbigast var när min syster höll i henne när hon hade fått sprutan och man hörde hur hennes kurrande bara blev ljusare och ljusare och när de väl sluta helt.. Aldrig gråtit så mycket som då.. Att bara tänka på det nu gör det fan jobbigt att hålla emot tårarna.. Hon kommer bli otroligt saknad här i huset kan jag lova!

Missan, vi kommer att sakna dig<3 Du kommer alltid att finnas bland oss och i våra hjärtan!


Fredag!! :)

Publicerad 2011-05-20 09:18:26 i Allmänt

Hejsan,

Idag är de äntligen fredag och jag börjar inte jobba fören kl 11.45 heller =) Sköönt! Blir en lugn hemmakväll idag igen som förra fredagen.. :) Tråkiga är att jag fick hem min rosa fina klänning igår, men tyvärr var den trasig och får skicka tillbaka den idag :( Så funderar på om jag ska strunta i att beställa en ny eller beställa en helt annan klänning eller strunta i att beställa nån.. :P Vi får väl se helt enkelt.. Sen funderar jag på om jag ska ut och gå nu eller i kväll efter jobbet?! :P Aja, ska nog äta något först sen får man väl se då.. Pusspåer!

when's the right time to let go..

Publicerad 2011-05-19 08:39:10 i Allmänt



If you can see me, then you're probably a little too close
So you think you could love me, well you gotta be stronger than most
Cause my ex didn't like it, didn't like it,
no my friends they don't like it, they don't like it
Somebody remind me
When's the right time, when's the right time to let go..

;)

Publicerad 2011-05-18 12:12:40 i Allmänt

Nu är min black tower rosé kommit :) Hoppas den är god nu då!! :)


Ska hämta den i morgon när jag ändå jobbar :) Sen ska jag även beställa:


Tydligen ska den ha smak av lakrits, men tror inte den kommer smaka så mycket så tänker beställa den med :) Massa nytt och gott till sommaren, de gillas ;) hihi..

Pusspåer!

regn..

Publicerad 2011-05-17 21:35:52 i Allmänt

Hejsan,

Har städat idag för det har ju varit riktigt skit väder, regnat en hel del.. Så man har inte orkar direkt vart ute .. Har även fixat några av mina skor, har gjort "rent" dom så att säga :P Svårt att förklara, men dom skorna som har skinnimitation så har jag mer eller mindre haft på skinn kräm :) Aja, dom blev som nya nästan ialf :) Nu är det bara att man ska klacka om alla också :P men får ta en i taget kanske :P OCH så har jag hitta min dröm klänning nu :)


Hur jävla snygg är inte den här?! Älskar den, mest för den är så rosa !! :) Beställa japp! ;)

Idag har jag även hunnit med en fika och prat hemma hos patrik med zelina :) Han har flytta till en så jävla fin lägenhet att jag är riktigt avis nu! Vill med flytta ! Aja, får vänta ändå ..:P

Nu blir det how i met your mother sen sängen! :)

Pusspåer

Water for elephants!

Publicerad 2011-05-16 20:03:48 i Allmänt

Hej,

Igår vart de ju bio med Zelina och Eve och vi gick på Water for elephants :) Som jag först inte var så sugen på att se, men man måste väl ibland se saker man inte direkt tycker låter så bra... MEN (med ett stort men) ;), så tar jag tillbaka de jag sagt och tycker om filmen för den var så jävla bra och börja nästan grina flera gånger med.. :) Riktigt bra film och Robert Pattinson bevisa mig fel med.. För trodde han inte alls var bra skådespelare, men han bevisa helt klart fel.. :) Så om ni inte sett den, SE DEN! :)

Men en film jag verkligen vill se är Baksmällan 2!!! Om ettan får mig att skratta sönder så lär tvåan få mig att skratta tills jag dör ;D :P Många filmer som jag vill se nu.. pirates of the caribbean 4 vill jag med se, Red riding hood med.. :) Blir några bio besäk till då ;)

Idag har jag jobbat och sen åkte jag hem till zelle ett tag :) Men idag är jag tröttare än tröttast och tror de blir sängen tidigt idag.. Men roliga är att jag försov mig i morse;D Brukar aldrig göra det, men trodde att jag hade ställt klockan, men dum som man är ibland så har jag bara ställt klockan för ringning ons,tors,fre och lör.. Inte alls måndag ;D haha.. Men som tur kom mamma och väckte mig kl 8 ialf, men börja 8.30.. Så fick stressa som aldrig förr, men kom först till jobbet ändå, bra de:P

Aja, kika på scrubs sen sova :P

Pusspåer!

Nykter helg!

Publicerad 2011-05-15 15:24:06 i Allmänt

Hejsan,


Haft en nykter och trevlig helg :) I fredags var det ju en hemma kväll med hemmagjord pizza och film med familjen, dock inte med pappa för han är i tyskland med jobbet.. :) Igår vart de först jobb och sen hem till zelle.. Vi laga lite tacos och gjorde oss i ordning inför kvällen.. Runt 17 åkte vi in till stan för att lämna av jossan och sen hämta upp jennifer för att sen åka till Madde för att fira henne :) Så vart en trevlig kväll hos madde med mat och fika :) Sen vart det ner på stan på bill och bob, men som nykter och sitta och frysa är jobbigt :P Okej, full är inte heller kul, men alkoholen brukar värma mer :P haha.. Men efter ett tag där så insåg vi att vi drar vidare till Linus för lite "efterfest" :) Så träffa på massa trevliga och gulliga människor där :) Vart lite sent igår, kanske somna runt 5 i morse;D Men kul hade jag :P Men nästa helg blir det vin och paj kväll istället :) Längtar! :)

Idag blir de nog bio och kanske ska hälsa på hos patrik, vi får väl se :P

Pusspåer

Lördag! =)

Publicerad 2011-05-14 08:18:56 i Allmänt

Hejsan,

om ca 45 min ska jag åka till jobbet.. Jobbar dock baar 4 timmar idag så de är skönt :) sen blir det hem till Zelle och fixa sig och så inför kvällen.. Ikväll blir det att fira Madde som fyller 21 år idag, Grattis vännen min! :) Sen får vi se om vi hänger på ut på krogen eller vad som händer, de är ju ändå lördag ;) hahah.. Igår jobba jag heldag och sen vart det hem och käka hemmagjord pizza med familjen, MUMS! :) Sen kika vi på en film som heter She's the man, som var riktigt bra och mycket söta killar i den med ;D hahah.. Aja, nu blir det att fixa sig lite inför jobbet, dock inge smink idag ;P Pusspåer!! Hoppas ni får en riktigt rolig lördag! :)

Massage!

Publicerad 2011-05-12 11:38:48 i Allmänt

Hejsan,

Snart ska jag dra ivgä och få en halvkropps massage :) Längtat efter det som fan, för min rygg gör ont !! :)
Så ska bli skönt att få en massage och bara njuta en halvtimme :)
Är dit jag ska, och dom är grymma! Gjort ansiktbehandling där, blivit sminkad där, plocka ögonbrynen och gjort naglar där :) Och sen så är mamma där nu och får en rikitgt grym behandling :) Sen blir det sola solarium för de verkar ju som solen inte vill titta fram idag, utan regnet tittar fram mer idag så.. :P

Hörs! Pusspåer!

Underbar känsla..

Publicerad 2011-05-11 18:09:54 i Allmänt

Hej,

Har en underbar känsla i kroppen att denna sommar kommer bli grym! :) Vill bara börja planera in massa saker!! :) Ser framemot suradagarna, power meet och massa annat! :) Ska försöka få ett gäng att åka till leksand också! :) Sen blir man så jävla glad av vädret just nu, visst de kommer bli dåligt till helgen, men de kan man överleva ;)

Haft en bra början på veckan med :) Idag vart de en soft dag, har dock hunnit med att köpa en ny bh :P Super fin är den.. Sen vart den en ring i går som fick följa med hem från stan :)

I morgon står det massage på schemat, ska till helskön dagspa och få halvkropps massage :) Sen sola också :)

Nu blir det vänta på mamma som kommer hem med mat! :)

Pusspåer

Måndag!

Publicerad 2011-05-09 22:55:29 i Allmänt

Hej,

Kunde aldrig tänka mig att måndagar som annars brukar vara tråkiga och jobbiga, brukar helst vilja att den dagen ska bara försvinna (för det mesta), men just denna måndag har jag nog skratta så mycket att jag kommer vara sur resten av veckan ;D
Börja vinka till en person som man trodde var en person man kände, men så klart var det en helt annat så fick panik och skrek som en dåre för zelle vinka också ;D hahaha.. Dog av skratt då :P Sen massa annat stört man sa eller andra gjorde :P Men ett gott skratt förlänger livet som man brukar säga :) Tror det är sant också! :) Hunnit med och sola lite idag också :) I morgon blir det sola också :) Så skönt att få vara ledig när det är så fint väder ute, man ska ta till vara på det fina vädret :)

Nu blir det sängen för min del! :)

Pusspåer!

Underbar helg!

Publicerad 2011-05-08 20:00:12 i Allmänt

Hejsan,

Haft en grym helg igen :) Man har ju underbara vänner som gör att helgerna blir bäst! :)
Idag vart de lite bakis pizza fast man inte direkt var bakis ;) Sen vart det en tripp ner till slussen i sura med Linda och Eve :) Prata om gårdagen och massa annat skoj :) Vi köpte med oss lite jordgubbar och vindruvor också, myspysigt! :)


Alltid lika trevligt att ha tjejsnack, blir mycket killprat oftast ;) hihihi..

Igår vart de för förfest hos Sazza och sen ner på stan för att först gå in på bill och bob för att bara låna toan ;D Sen gick några av oss till bmb, men insåg efter ca 1 timme att vi ville gå tillbaka till bill och bob för att alla andra satt där och bmb var inte så kul igår heller, konstigt nog :P Så satt ett bra tag på bill och bob :) Hade det super trevligt med alla igår :)


(Fyllebild) GILLAR'T! ;D

Snart blir det mat här hemma, :) Vi ska grilla idag, MUMS! :)

Pusspåer

Party står på schemat idag!!

Publicerad 2011-05-07 13:59:53 i Allmänt

Hej!

Japp, idag blir det fest! Blir förfest hos Sazza och sen utgång! :) I morse var jag inte alls sugen på att dricka, utan ville bara ligga i sängen och sova :P Men som tur så somna jag till och vakna nyss och känner mer för fest nu när jag lyssnar på bra musik som E.T - Katy perry, Bon bon - Pitbull, I'm into you - Jennifer lopez!! :) Och självklart massa annat ;)

Har även kommit på vad jag ska ha på mig idag, tror de blir snyggt :) Snart åka till eve för att grilla lite och sen fixa sig inför kvällen :) Kommer nog bli en grym kväll, festar ju med dom bästa så ;D Ne, många andra saknas med så klart, men får festa med några av dom nästa helg så :) ;)

Ne, nu blir det packa väskan och sen åka :)

Pusspåer! Bilder ska de, lovar ;)

Happy! :)

Publicerad 2011-05-04 14:42:04 i Allmänt

Japp, är så glad :) Fick ett litet paket på posten idag från Kicks! :)



Gick fort att få en det :) Beställde de igår så :) De gillar vi!

Sen blir det in till västerås igen, för att hämta en iphone 4 äntligen!!!!! :) Orkar inte vänta 2 veckor på en vit, så får bli en svart istället! :)

Onsdag ... :P

Publicerad 2011-05-04 09:22:27 i Allmänt

Hej,

Snart blir det en snabb trip till stan med Zelina, sen hem och bara ta de lugnt :P Jobbar i morgon så ;) haha.. Sen hoppas jag även på att jag får min mobil idag, behöver den nu tack!
Igår vart de hem till eve och sen åkte vi in till stan för att möta upp zelle, blev så klart lite käk på Spicy ;D Ovanligt! :P
Jag ser framemot helgen som fan! På fredag efter jobbet blir det stan och åka till Nicole och sen på lördag blir det PARTY! ;) Längtar!

Ska snart fixa till mig lite sen kommer zelle och hämtar upp mig! Pusspåer

;D

Publicerad 2011-05-03 10:36:15 i Allmänt

Jag är nog bäst på att klicka hem lite saker igen ;P Men som tur var det erbjudande att betala i augusti så jag slog till ;) haha..


Blev en primer från Smashbox! :) Fick prova den av Eve och tyckte den var jätte bra så klicka hem den :) haha..


Och klicka även hem en solcreme för ansiktet och kroppen från Clinique! :) Lika bra att vara förberedd inför sommaren så :)

Nu blir det fruskot och sen får man se vad dagaen har att bjuda på :)

Pusspåer

Valborg!

Publicerad 2011-05-02 11:12:53 i Allmänt

Heejsan,

Inte skrivit på några dagar, men de är för att de har varit jobb och annat kul som hänt :) Som valborg tex.. Blev förfest hos Frida och sen utgång på BMB :) Occh som vanligt blir man nekad för sin ålder, men sen valde man en annan ingång så fick man komma in utan problem ;) Som tur har man vänner som tar kort med min kamera så fick lite bilder från förfesten :)






:)

I veckan blir de jobb fast bara torsdag och fredag sen på lördag blir det party igen!! :)

Pusspåer!!

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela