Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

Träning!

Publicerad 2012-01-30 16:41:57 i Allmänt

Japp snart iväg och träna med cassa!:) dags att dra igång med denna veckas träning men nu ska jag försöka hålla koll på kosten med! För jag och några vänner ska ha en "tävling" från den 1feb till 1juni där vi ska komma i form och må bättre!:) så den som gjort bäst ifrån sig från ett pris och den som gjort sämre ifrån sig får ett straff!:P är inte värsta allvarliga tävlingen utan mer en kul grej för att verkligen kämpa för att må bättre!!:) så blev ett par nya träningsskor idag!!:) ska nog försöka hålla mig till GI-mat men börjar ju inte fören på onsdag så hinner svulla lite innan :D pusspåer!

denna skolvecka!

Publicerad 2012-01-26 19:55:06 i Allmänt

Hej!

Är helt slut! Gått tre dagar bara denna vecka, men nu är skolan igång på riktigt, och det känns! En uppgift ska vara inlämnad redan nästa torsdag, jag och tre tjejer till i klassen satt kvar idag och börja.. Efter tre timmar så höll jag nästan på att somna :P Så mycket nya ord och ord som jag har läst förut i sundsvall, men hallå de va mer än 1 års sen jag bodde där!! Så visa saker har man ju glömt och visa saker minns man lite ialf! ojoj.. Men ska göra lite varje dag så jag slipper göra den sista dagen :P haha.. Men är "ledig" i morgon, som sagt man är fortfarande 40 timmars arbetsvecka när man studerar! :) Men slipper åka till skolan och lyssna på nån som föreläser :D Men tar en paus i morgon och tänkte tvätta och träffa eve och linda på stan, sen hem till klemets och fira honom! :)

Idag vart det även träning med cassa, indoor walking blev det :) Och som förra gången så svettades vi som fan :P haha.. Men då känns det som man gjort något ialf :)

Nu blir det tv och ska väl äta nå, men orkar inte laga mat!!! :(

Pusspåer!

Grym röst!

Publicerad 2012-01-25 19:17:59 i Allmänt

Nickelback- trying not to love you

"So I sit here divided, just talking to myself
Was it something that I did?
Was there somebody else?
When a voice from behind me, that was fighting back tears
Sat right down beside me, whispered right in my ear
Said, I've been dying to tell you

That trying not to love you, only went so far
Trying not to need you, was tearing me apart
Now I see the silver lining, from what we're fighting for
We just keep on trying, we could be much more
'Cause trying not to love you
Oh, yeah, trying not to love you
Only makes me love you more
Only makes me love you more"


Otrolig röst enligt mig! Denna låt är min favorit på deras senaste album!

Lite nytt blev det idag ;)

Publicerad 2012-01-25 17:10:55 i Allmänt

Hej!

Först blev det skola, vi börjar med vetenskaplig metod.. Helt okej kurs faktiskt, låter tråkigt, men när man väll får göra egen forskning eller så, så är det mycket roligare :) Föreläsning i morgon med och sen ska jag och tjejerna sitta kvar och göra en uppgift vi har tills nästa torsdag, såg nu att den inte var speciellt svår.. Skönt det ialf :)

Efter skolan blev det ner på stan och hämta ut en bok på bibblan och även hämta ut ett paket på kicks, mitt smink hade redan kommit !! :) Äntligen ett nytt puder! :) Blev buss hem sen för att vänta på att mamma skulle komma in till stan så jag kunde låna hennes bil.. när jag fick bilen så åkte jag till chilli och köpte en mysfilt och sen en gardin tofs :) Sån där maria montazami alltid pratar om ;D


Skulle dock ha köpt en till :P

Sen blev det en midori som är alkohol då :P

Men nu ska jag äta, är så hungrig!!

Pusspåer!

Smink på ingång ;)

Publicerad 2012-01-24 13:54:49 i Allmänt

Japp, måste beställa lite nytt från make up store eftersom mitt puder gick sönder på nyår, men har kunnat använt det eftersom de fanns kvar en del men var helt sönder :P Men du var det dags att beställa ett nytt för hade massa rabatter på kicks så lika bra att använda dom =) Sen en ny rouge blev det med, eftersom min är snart slut så :) Berorende av rouge så ;D ..


Bästa "pudret"! Dual foundation och London använder jag! Ett krämpuder som ger en matt och halvtäckande finish. Får ansiktet se slätare, jämnare och fräschare ut. Använder aldrig flytande foundation längre för tycker inte om det alls, utan den här känns som huden får andas och sminket sitter grymt bra :) Klart värt pengarna!


Och rougen jag älskar är också från make up store, jag använder glam rose :)
Sitter en helkväll på krogen med så! :)

Så dessa två produkter är på väg hem till mig eller på väg till kicks så får jag hämta dom där, eftersom då slipper jag betala frakt ;) haha..

Haft skola idag, börjar två nya kurser nu! båda är på halvfart, men fyfan när jag såg schemat och allt vi ska hinna med! :O Lite panik att jag inte kommer orka, men har mina tjejer i klassen som finns där så :) Dock ser jag framemot ena kursen för den heter hälsofrämjande arbete på individ och gruppnivå, och jag vill jobba på individ nivå, så de kommer nog bli intressant, hoppas!! :)

Nu blir det mat! Sen hoppas jag att jag orkar gå och köra ett indoor walkning pass, men är så trött :P Mat i magen kanske hjälper!

Pusspåer!

födelsedagar efter födelsedagar!

Publicerad 2012-01-23 20:51:28 i Allmänt

Ja, i helgen blir det att fira minst 3 personer ialf :O  :) Men ska bli så kul med :) Och sen i både jan och feb är det många som fyller så blir en hel del :) Men eftersom jag och jennifer fyller väldigt nära varandra, hon den 26 och jag den 28 så iår ska vi göra som vi gjorde när vi fyllde 20, att slå ihop våra fester till en istället :) Så nu är jag ute efter en klänning och vill ha en rosa klänning :P Älskar ju rosa och tänkte att nu vill jag hitta en snygg rosa klänning, hitta två snygga på nelly.com ..


kostar 499 kr


Kostar 399 kr, den sista är snyggast enligt mig, men finns bara small kvar så är lite osäker :/

Ska kika vidare och hoppas jag hittar en rosa klänning ;)

Pusspåer!

Ännu en helg snart slut ..

Publicerad 2012-01-22 16:57:16 i Allmänt

Hej!


Ja, och snart börjar även skolan igen efter en veckas ledighet.. Tråkigt men ändå skönt, ska bli kul att träffa alla i klassen igen sen så klart umgås med christina, saara och petra igen :) Men helgen har varit bra , i fredags blev det jobb i sura och sen hem till mina föräldrar och syster, där blev det tacos :) Så jävla gott! Kika lite på tv och fick även smaka på Bailyes med hasselnöt smak!! :) De var super god och lukta gott med :P Så blir att köpa en sån :) Drack även lite skumpa med mamma och pappa :P Va lite sugen på chapel hill sweet sparkling så :) haha.. Men blev sängen tidigt för jobba även igår .. Och efter jobbet vart det hem till stan igen för att fixa mig , åkte sen till zelina och käka pizza sen kom även eve och jossan .. Blev spela spel och dricka lite vin eller blev lite för mycket vin kanske ;D haha.. Och som vanligt blev det taxi ner på stan för att gå på bmb.. Hade en rolig kväll men kanske inte ska dricka så mycket :P Fast de är ytterst sällan jag blir full så :) Idag käka jag och eve på spicy sen nu sitter jag här själv hemma då :) Så trött man är! Tur att jag är ledig i morgon med sen börjar skolan på tisdag :)

Klicka hem två saker från hm.se i fredags med :P




Har aldrig kjol men tänkte måste väl börja nån gång :P Plus så va den här jävligt snygg så hoppas den sitter bra med! :) Sen armbanden va bara snygga så klicka hem dem med =)

Nu blir det tv sen iväg en sväng sen ;)

Pusspåer!

Miami bitch;)

Publicerad 2012-01-20 22:27:33 i Allmänt

Fick en tröja av min pappa från Miami!:) rosa och står Miami på den med så!!:)

Onsdag!

Publicerad 2012-01-18 15:27:10 i Allmänt

Japp, veckan går så fort när man är ledig :/ Men man känner att man börjar bli utvilad ialf, ska snart iväg och träna med eve och cassa! Sen får jag se vad som händer.. igår vart det käka med mamma på Max, sen tvinga jag med henne till nisses och ikea :)  Köpte lite saker :) Sen blev det hem och byta till träningskläder, gick till friskis och träna ca en timme, sen hem och duscha sen åkte jag och hämta upp zelina för att igen åka till ikea :P haha.. Sen blev det även chili och systembolaget och Ica maxi! :P Sen hem till zelina och laga hemma gjord pizza, MUMS! Vart så gott så! :) Satt och snacka ett tag och kika på tv, men sen åkte jag iväg och myste istället ;P haha..

Ne, byta om kanske, sen vänta på eve och cassa så det blir träning!! :) Fan va duktiga jag och cassa varit alltså, kört nu 3 dagar i veckan ialf, det är en bra början!! :)

Pusspåer!

Tisdag !

Publicerad 2012-01-17 10:10:24 i Allmänt

Så skönt att vara ledig! Idag ser dagen ut såhär att först käka lite frulle nu, sen vänta tills mamma är klar på jobbet för att sen käka lite onyttigt, max :P haha.. Men tränar så jag får äta nån gång :P Sen vänta tills cassa slutat för då ska vi träna! Sen hem och duscha sen åka iväg till erikslund för lite ikea och nått annat kanske :P

Så dagen är rätt bokad, känns bra faktiskt! :)

Nu blir det frulle och sen försöka vakna till lite, lite trött än :P haha!

Pusspåer!

Lycka!

Publicerad 2012-01-16 21:05:59 i Allmänt

Japp, klara även den andra tentan !!!! Så jävla glad ! :)

Nu får man ledigt en vecka från skolan då, ska bli så jävla skönt! Sen börjar nästa kurs den 24 jan!! :) Då är det på't igen ..

Nu blir det tv sen sova ut, är slut efter indoor walking passet som jag körde med cassa! :)

Pusspåer!

känns bättre..

Publicerad 2012-01-14 15:07:00 i Allmänt

Ja, börjar må bättre nu, inte lika förkyld nu så de är bra! Va ute och gick i dag och det behövdes, har legat inne nu i två dagar och de va nog jobbigaste på bra länge :P Hatar ligga inne och inte orka med saker, så att gå ut och gå gjorde allt bättre. :) Sen har jag även lagat lite mat så magen är mätt och belåten :P haha.. Hoppas på att kunna träna nästa vecka, för ska prova på ett pass på måndag på friskis som heter indoor walking- är ett pass med cross trainer :):) Kommer nog vara helt slut, men värt de :) Ska försöka köra tre pass i veckan i början ialf, sen kanske öka med fyra beror på skolan och så.. :) Mitt mål med träningen är inte att gå ner i vikt, fast vet dock inte vad jag väger men ska väl kolla upp det ;D haha.. Men målet är att få en mer tajt kropp.. :) Sen få lite muskler :)

Idag får man vi vad som hittas på, eve kommer hit om ett tag ialf, så långt vet jag :P haha..
Och är ledig en hel vecka från skola nu!!! Underbart! Behöver denna vecka för att vila upp sig och att börja planera inför nästa kurs! :)

Lite tv nu sen blir det en dusch! Pusspåer!

Wtf !

Publicerad 2012-01-13 19:19:31 i Allmänt

Ett jävla blåmärke som vägrar försvinna! Vet inte när jag fick det men vet att jag haft det en vecka nu :/ drygt! Läskigt när man vaknar upp med ett blåmärke men vet inte när jag fick det :D haha pusspåer!

Så tråkigt!

Publicerad 2012-01-12 19:58:21 i Allmänt

Hatar ligga inne och må dåligt! Usch! Vill ut och träna, göra saker men orken finns inte där :/ ne bli frisk så inte helgen är helt förstörd ialf! Jersey shore i morgon , nått kul ialf.. :) ne blir väl sängen tidigt och sova ut! Och hoppas på att ingen borrar i morgon kl 8!!! Blev nästan galen i morse när en granne börja borra som fan ett tag!! Aja pusspåer!

blä ;(

Publicerad 2012-01-12 12:17:09 i Allmänt

Ringde till sjukvårdrådgivningen igår och berätta om mina problem, ont i halsen, förkyld och nu även lock för örat och dom sa då att jag skulle börja med nässpray och sova med huvudet högt.. Gjorde de, men känns ingen skillnad direkt nu ialf.. Och idag ringde jag vårdcentralen i surahammar och då sa hon att jag hade ett virus :/ Och att de kan hålla i sig ett tag till ;( Orka! Jag börja nog träna för tidigt och skulle nog ha vilat istället .. men jag är en sån människa som inte kan ligga inne en heldag fast jag mår skit.. Men ångrar nu att jag inte gjorde något åt det direkt istället för då hade jag säkert mått bättre.. Aja, får se hur det blir i morgon, ska ha redovisning, men orken finns inte .. :/ Plus så sa hon från vårdcentralen att jag borde vila och ta de lugnt nu..

Aja, får se då! Pusspåer

Hihi

Publicerad 2012-01-11 18:23:55 i Allmänt

Fick nå roligt på posten idag!!;) lite produkter från clarins! :)

Helgen!

Publicerad 2012-01-09 22:09:34 i Allmänt

Har haft en jätte bra helg!!:) i fredags vart det att följa med Zelina till Ikea för att köpa en hel del till hennes lägenhet!:) blev lite kaos i början :D men sen så löste sig allt! Så blev en tripp till media markt för hon skulle köpa en dammsugare och en vattenkokare, de roliga var att de stod att den var sladdlös och vi såg lite förvirrade ut och fatta inte hur den funka då:D så då kom det fram en försäljare som förklara för oss att själva vattenkokaren var sladdlös men plattan den står på är inte de;D så vi dog av garv för kändes rätt självklart när han sa de, fast skriv inte sladdlös om den inte är det så att säga ;D sen vart det hem till Zelina och bygga ihop två av hennes möbler!!:) i lördags vart de jobb och sen lite plugg.. Men på kvällen blev det middag på tabazco !:) god mat och trevligt sällskap!:) jag och Eve var nyktra också så vi körde på alkoholfria drinkar!:) sen gick vi till Å och satt där ett tag, men gav upp runt tolv för vart trött .. I går blev det plugg från nio till typ sex på kvällen! Men nu är den inskickad ialf! Sen kom min kära mamma och pappa förbi och lämna en byrå och sen käka vi lite glass!:) fick två kuddar av dom med!!!:) blev jätte glad för ville ha dom men köpte dom aldrig så!:) krama om pappa för han är just nu på jobb i Bahamas !! Efter dom åkt så åkte jag iväg och myste istället!;D så vart en bra helg !:) nu blir det tv och sen sängen!! Pusspåer!

Jersey shore season 5 !!

Publicerad 2012-01-05 21:09:52 i Allmänt

JAAA! I morgon (eller ja, idag i Usa så sänds jersey shore), men i morgon någon gång på eftermiddagen kan vi se de i Sverige!!! Helt underbart att dom är tillbaka igen, längtat så faktiskt! :) Kommer nog skratta och fan vet allt till alla avsnitt! :) Bästa seriern som finns! Tråkiga är, som nog alla sett är att Vinny kommer hoppa av :( Så jävla trist! De var okej att angelina drog och att deena kom, men att vinny drar som varit med i 4 säsonger nu slutar :( Hoppas fan den som tar hans plats är lika bra, annars fan!

Ja, jag är en jersey shore nörd, och som tur har jag några vänner som är lika nördiga som jag är ;) hahah..




Snooki är den bästa av dom, enligt mig! ;D

Aja, ni som inte har sett det, SÅ SE DE! Ge de en chans, vet att många som sett de en el två gånger fastnar, jag gjorde de så ;) haha..

Pusspåer!

Roc me out

Publicerad 2012-01-04 22:10:25 i Allmänt

So give it to me like I want it
This is for your eyes only
Roc me out, back and forth
Roc me out, on the floor

Give it to me like I need it
You know how to make me feel it
Roc me out, more and more
Roc me out, on the floor..

Träning!!

Publicerad 2012-01-04 20:35:41 i Allmänt

Äntligen har man kommit igång! Blev träning idag med cassi :) kändes bra!:) sen vart det hem och plugga lite .. Men sen ringde pappa och jag följde med till Coop och köpte ett gummiband som man kan träna med!!:) alltid velat haft sån så:) 99kr bara och då fick man band, bok och dvd:) hihi.. Nu blir de skriva lite igen :/ men känns som man är på g på riktigt igen!!:) pusspåer!

så skönt!

Publicerad 2012-01-03 17:54:03 i Allmänt

Yesyes, satt idag i skolan med tjejerna och skrev lite på mitt pm och känns ändå okej just nu, OCH som tur är fick vi tre dagar längre att skriva på!!!! :) Så de kände skönt, för annars hade jag varit tvungen att skriva och skriva nu i två dagar! Så känns skönt att man har tid på sig :) Sen är man ledig från jobb dessa dagar så de känns bra så man hinner leva och plugga lite :P haha.. Men klart vill jag jobba men måste tänka på skolan först och främst! Men ikväll ska jag inte skriva nå mer utan ska iväg och ha en trevlig kväll istället :)
Och måste självklart säga Grattis till min bästa vän Zelina som äntligen ska flytta in i sin lägenhet!! :)

Men i morgon blir det skriva av, och hoppas jag även ska iväg och träna med cassi! :) Dags att börja igen efter all mat och festande ;) Beach 2012 ;) haha.. nej, men dags att börja träna för att må bra och att träna blir ialf jag mindre stressad .. är som terapi för mig ! :)

aja, Pusspåer!

Nyår!

Publicerad 2012-01-01 16:35:21 i Allmänt

Hade en riktigt bra kväll/natt igår!!:) börja först med jobb då, men sen körde pappa in mig, Eve och Linda till stan .. Vi börja fixa oss och grejer! Sen gick vi hem till Jossan på middag!:) sen blev det dricka och tog en taxi ner på stan för vi skulle på en fest !:) och hade de jätte kul där!:) blev en hel del dansande och drickande :D men avsluta med donken och sen blev det taxi så man fick trevligt sovsällskap ;) men man mådde som man förtjäna i morse :/ usch för att vara bakis alltså:/ nu blir det kika på Kalle och chokladfabriken !:) sen i morgon börjar allvaret med skola igen! Behövde en paus från det för annars hade jag nog gett upp helt på uppsatsen alltså! Bilder kommer från nyår också;) pusspåer

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela