Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

Snart helg igen då!

Publicerad 2011-04-28 23:15:31 i Allmänt

Haft en trevlig dag i Uppsala, fast blev stressigt i slutet dock.. Men hann packa allt ..( Fanns ändå lite söta pojkar i Uppsala, tror dom har gömt sig fram tills nu ;) hahah..) Fast var inte lika kul att komma hem och inse att nu har man flyttat hem igen för andra gången och att man är tillbaka på ruta ett igen.. menmen, tur att man är ung och har hela livet framför sig ialf :) Nu vill jag bara ha lördag och party! :P Ne, sängen blir det nu, för ska jobba i morgon mellan 9-18! På lördag med fast mellan 9-13 :)

Och just ja!! Min iphone kommer inte fören nästa vecka, för tydligen så hade dom på tre inte skickat iväg nån för man får inte ha mer än två abonnemang när man är under 21!! Så nu har ett av mina två borta så får en iphone nästa vecka! Blir dock en vit istället, för dom övertala mig! :P Aja, hoppas på bättre lycka denna gång, annars tänker jag behålla den jag har!

Sov gott, Pusspåer!

Uppsala idag!

Publicerad 2011-04-28 10:37:32 i Allmänt

Heej,

Idag ska jag, eve, linda och zelina ta en tripp till Uppsala för att hämta min saker, mest kläder och skor dock :P :) Fast först blir det lunch i Uppsala sen kanske kika i lite butiker eller så, får väl se :P Ska ialf bli skönt att hämta allt därifrån så man kan börja på ruta ett igen, för sista gången hoppas jag! :)

I morgon blir det jobb och en lugn fredag, för på lördag är det ju valborg och då blir de fest så klart!! :)

En grym låt är Jessie J - price tag!!! :)

Aja, blir att sminak sig lite nu sen ta bilen och hämta upp alla :P

Pusspåer!

Shopping, fan då;D

Publicerad 2011-04-27 22:14:56 i Allmänt

Heej,

Vart en tripp till stan med Eve idag, skulle mest bara följa med, men så klart kliar det i mina fingrar så fick med mig hem en underbart fin klänning ;)



Så nöjd med köpet alltså! :) Kom hem med en mascara med och ett skal till iphonen som jag inte dock fått än, men hoppas på att den kommer i morgon ialf!! Annars får tre ett argt samtal av mig ;)

Blev även en fika med Danne och fick man snål skjuts hem av Cassa, Linda och Emmy :P haha..

Nu blir det snart sängen så jag orkar köra i morgon till Uppsala då!

Pusspåer!

Påväg mot bättre tider..

Publicerad 2011-04-26 22:34:01 i Allmänt

Hejsan,

Känns som äntligen börjar jag må lite bättre efter allt, men har en sak kvar att göra innan jag kan lägga allt bakom mig.. Men på torsdag är det gjort och då äntligen kan jag gå vidare och se framemot det som komma skall.. :) Idag kom inte mobilen så hoppas den kommer i morgon då!! :) Men har ialf hunnit med en lååång promenad med zelle och käka smörgåstårta och tagit de lugnt idag :) Men ändå känns det som dagen bara sprang iväg .. :P Men har ont i fötterna för gick i mina converse skor i en timme typ :P haha.. Inte de bästa kanske.. :P

Aja, nu blir de lite desperate housewives och sen sova, i morgon blir det en heldag på stan !! :)

Pusspåer

Gladare..

Publicerad 2011-04-26 09:17:42 i Allmänt

Hej,

Inser nu att de var nog det bästa beslutet på länge, kommer dock bli jobbigt med en del saker endå, men kommer nog klara av det :) Känns som allt jag vill ha nu är sommar och allt som den hör till! :) Och är glad över andra planer inför hösten och så med :) Haft en underbar helg med, med massa mat och andra roligare saker :) Kul dock att ryggen fick sig en smäll, men som tur så börjar den bli bra nu :P hahah.. Ledig denna vecka, men jobb lördag bara.. Blir all in med brudarna på lördag med!! :) Kommer nog bli en grym valborg detta år :)

Igår blev man blondare igen, Zelina hjälpte mig ta bort min utväxt, så nu är man blond igen! :) Sen käka vi även fläskfile, bea och klyftpotatis!! :) Så jävla gott! Träffa även Eve igår som vart i Finland, saknat henne hela helgen! :)
Idag hoppas jag telefonen kommer så jag kan lära mig den och skicka ut att man har bytt nummer, hatar att byta nummer, men vill inte betala för att ha kvar samma så :P

En bild från helgen! ;P


Nu blir det snart frukost så man kan starta denna tisdag då! :)

Pusspåer

Blandade känslor..

Publicerad 2011-04-20 22:18:22 i Allmänt

Hej,
den här dagen har varit upp och ner fram tills nu känns de som.. Tog ett beslut idag som inte alls var lätt och fick gråta en del tårar innan jag insåg att de kanske var bäst för min egen del.. Jag är också tacksam över att min familj och vänner förstår och stöttar de beslut med, för inte lätt att stå på egna ben jämt.. Så tack min underbara familj och vänner! <3 Sen så har det vart en bra dag för bestämde mig även att köpa ny mobil och självklart vart de en iphone 4, som nästan alla andra har, men många säger att den är super bra så :)


Hoppas även jag blir lika nöjd med den :) Occh självklart har jag kika på en del skal till den, för svart ska den inte va ;D Hitta några fins skal som jag kan tänka mig :

Självklart rosa ska skalet vara! :) hihih.. Är mest sugen på Ed hardy skalet, men kostar runt 400 kr också.. :P

Aja, ska sova nu, för de är jobb i morgon för min del! :)

Pusspåer

uppsala

Publicerad 2011-04-19 19:50:09 i Allmänt

Hej,

Är i Uppsala nu, men åker hem igen i morgon.. Så blir bara att sova här sen till skolan sen hem igen.. För är ju påsk så man ska ju vara hemma och äta god mat :P Har plugga sedan jag kom hit till Uppsala idag och somna till nyss och vakna till att jag somna med boken brevid mig istället för att jag läste den;D Inte okej.. Så ska läsa klart om proteiner lite senare för just nu skulle jag kunna somna igen, så måste vakna till liv igen! Aja, käka något nu, sen tillbaka till boken igen! Pusspåer!

Happy b-day =)

Publicerad 2011-04-19 09:16:41 i Allmänt

Ett stort grattis till gumman min som fyller 20 år idag!! :)


(Johanna är tjejen som gör en pussmun :P)

Puss&kram till min gumma! <3 Du är en vän för livet, du betyder mycket min underbara vän!


Sol =)

Publicerad 2011-04-18 17:50:44 i Allmänt

Hej!

Underbart väder! :) Haft sol i några dagar nu, och hur underbart är inte de =) Men inte riktigt än att jag tar på mig bikinin och solar ute, men snart så! :) Så blev att sola solarium idag med eve och så åkte vi till tatu för att jag ville köpa en ny skinnjacka :) Hitta en snygg så nu är man fattig igen ;D needåå ;P Bild på den får komma upp senare under dagen för måste plugga ett tag nu! Men tänkte lägga upp nån bild från i lördags ialf, bilder man ser ialf lite nykter ut på ;D hahah..





Aja, plugga nu ! Pusspåer

Who you are!

Publicerad 2011-04-17 20:11:40 i Allmänt

Don't lose who you are in the blur of the stars!
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay...
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are! - Jessie J

Byebye!

Publicerad 2011-04-17 14:53:02 i Allmänt

Vet inte om man ska skratta eller gråta hur vissa människor ytrar sig om människor när dom själva är helt jävla störda;D Och tyvärr råka jag träffa en som inte alls hade "alla hästar hemma".. Aja, men kunde inte bry mig mindre direkt.. :P Finns personer i mitt liv som gör mitt liv helt underbart att leva ändå! :) hihi..

Haft en grym helg igen! :) Förutom vissa saker, men eftersom de inte betyder nå så skitsamma :P Förfest igår hos jennifer och sen vart de pluto, och lite senare även bill och bob :) Idag var man bakis också, usch.. Men fick mat i magen så mådde bättre efter :) Snart ska jag och familjen till min lillasysters teater uppvisning :)


Pusspåer

Fuckin' perfect

Publicerad 2011-04-16 00:31:37 i Allmänt

Pretty, pretty please, don't you ever, ever feel
Like you're less than fucking perfect
Pretty, pretty please, if you ever, ever feel
Like you're nothing, you're fucking perfect to me
You're so mean when you talk
About yourself. You were wrong.
Change the voices in your head
Make them like you instead.


- P!nk

Fredag ..

Publicerad 2011-04-15 08:41:01 i Allmänt

Hejsan,

Vakna tidigt idag fast jag somna sent, men är pigg ändå :) Har hunnit läsa om järn idag med, så känner mig duktig :) Ska väl snart även ta mit ur sängen kanske och käka lite frukost.. Ska åka in till stan med Eve idag, kika lite på ny vår kläder och kanske komma hem med nå fint :P Måste bara skriva att min sötnos till kanin gillar också tinie tempah, han springer runt i buren och diggar;D

Shoppa ju lite i veckan, de jag kom hem med var:


Inte bästa bilden, men mobilkameran är ju inte den bästa kanske :P

I morgon blir det jobb först, sen på kvällen blir de utgång!! :) Lite vin och jordgubbar med kanske;D Vart jätte sugen på det i går, men vill helst ha svenska jordgubbar .. Så lär får vänta ett tag på de :P

Ne, upp och hoppa nu då!

Pusspåer

"Honey I won't even miss you when I'm done with you"

Publicerad 2011-04-12 15:24:32 i Allmänt

Hej!

Blivit mer eller mindre helt såld på Tinie Tempah! :) Nya favoriten är "Frisky" :) Den går mest på ipoden nu ialf.. Är otroligt trött idag, åkte till Uppsala i morse med bussen.. Fick lov att gå upp kl 6 för att hinna med allt på morgonen..
Vart i skolan idag med.. Sen bara vart i lägenheten och segat.. Ska nog ta tag i skolarbete, men inte direkt sugen.. Har ju inte hitta min motivation än och vet inte ens om jag kommer hitta den heller... menmen..

Helgen har varit bra, dock några saker som hände, men inget man inte kommer över :P Lördagen vart de stan och hoffmaestro med eve, men var sååååå mycket folk att vi var där ca en timme och sen gick vi till Bmb istället.. Dansa inte ett skit på bmb;D Ovanligt.. :P Satt mest och drack och snacka skit med folk istället :P Men de är ju alltid trevligt.. Sen att timmarna efter bmb vart lite galet, kan man ju inte göra så mycket åt nu, men galna saker ska väl hända på fyllan eller? ;D hahahah.. I söndags vart de söndagsångest när man vakna.. :P Men som tur så vart de bakismat och film tittande med Iida, eve och krille.. Vi kika på paranormal activity 2, inte så läskig som jag trodde, fast skrek väl till några gånger ialf.. :)

Igår vart de en dag hemma, hade jag tänkt, men åkte och sola med tjejerna.. :) Men sen vart de en heldag hemma..

Ne, ska nog duscha nu och sen plugga då.. Ledig i morgon så kan sova ut och ha en heldag av plugg, men ska ut  och röra på mig en vända med.. :)

Pusspåer!

Hoffmaestro =)

Publicerad 2011-04-09 11:33:53 i Allmänt

Heeejsan,

Ikväll blir det pluto för att se Hoffmaestro! :) Jag och eve kommer skaka rumpan av oss ;D Och köra all in så klart! :)
Igår vart de jobb och kika film hos zelle, men så klart kan vi inte låta bli att gå ut, nyktra denna gång;D Var helt okej ialf, men bmb på en fredag är väl ingen hit direkt, men kul att kolla på alla fulla människor ialf:P Sen blev det donken på vägen hem.. Skulle ha önskat att jag sov lite längre idag, men solen väckte mig.. :P

Ska ta mycket bilder idag, så får fan inte glömma kameran!!! :P

Pusspåer!

Home sweet home :)

Publicerad 2011-04-07 23:35:11 i Allmänt

Heejsan,

Vakna idag och var super pigg.. Hann packa allt jag skulle ha med hem, kika på ett avsnitt av desperate housewife och så klart käka frukost :) Sen vart de att åka till skolan för att ha en föreläsning om vitamin C och antioxidanter och mineralämnen :) Intressant var de ialf =) Sen åka ner till centralstationen för att ta bussen till Västerås.. Och fyfan va bussen svaja hela tiden för det blåste så jävla mycket .. :P Tog sen tåget till surahammar för att umgås med Zelle och Eve :) Fast hann nästan bara lyssna på ett samtal mellan mig och zelle som hon hade spelet in;D Jag kan äntligen erkänna att jag låter sur/bitchig och 14 år när jag pratar;D hahaha.. Kul var de ialf.. :P Fööör vi insåg att alla tre var hungriga, så vi åkte in till stan och käka på vivaldi :) Mumsigt.. :P Sen blev det så att jag hälsa på en person i stan ett tag med.. Men åkte hem sen till Eve.. Sen kom Zelle och körde hem mig :) Såå nu sitter jag i sängen med datan som vanligt typ.. :P Ska nog sova eller om jag ska orka se ett avsnitt till av desperate housewifes :P

Sova bort en liten del av denna dag och hoppas på att vakna upp med ett leende i morgon.. Behöver det.. Som tur har man underbara vänner man kan prata med :)

Pusspåer och godnatt!

=)

Publicerad 2011-04-06 16:05:08 i Allmänt

Heejsan,

Haft en rolig dag i skolan idag :) Laga mat gjorde vi.. Inte en vanlig skoldag direkt.. Men rolig ialf =) Är dock trött fast man inte gjorde något svårt direkt.. men gick upp 7 idag så.. Blir plugg lite senare, efter man ätit något..
Och i morgon blir det att åka hem, skönt :) Inte för att jag inte trivs här i Uppsala så, men mår bättre när jag är hemma =) Jobb på fredag också.. MEEEN vill ha lördag nu tack, vill bara gå ut och se Hoffmaestro! :) Kommer bli så sjukt kul.. Att gå ut och inte bara dansa och dricka, utan lyssna på en grymt band =) Aja, snart blri de väl att laga lite mat igen då och sen plugga ! :)

Pusspåer

En måndag i uppsala

Publicerad 2011-04-04 18:45:10 i Allmänt

Hejsan,

Sitter nu i sängen med datan och kikar på jersey shore säsong 1 :P Är otroligt trött och seg idag för i morse åkte jag till uppsala och fick gå upp typ 6 på morgonen för att hinna med min buss som gick ifrån stan vid 8 typ.. Men vart de att åka till lägenheten vila lite sen åka till skolan för att möta upp min grupp.. Satt där i ca tre timmar och gjorde nästan klart våran uppgift, den blir helt klar på onsdag då vi ska laga mat :P Sen vart de hem och käka själv för hade inte ätit sen runt halv 7 på morgon så.. Håller på och tvättar nu också, kändes som de behövdes för tvättkorgen var full med kläder :P Blir sängen efter jag tvättat ialf, börjar 8:15 i morgon så.. och vill vara utvilad för blir plugg i morgon och resten av veckan så..

Ha en trevlig måndag kväll nu! Pusspåer

Älskar denna låt!

Publicerad 2011-04-03 22:00:04 i Allmänt

Akon- Keep you much longer

Wish I could keep you much longer
I know you gotta go cuz you got things to do
Wish I could keep you much longer
Now you to busy for me girl like I was to you

Wish I could stop by
And maybe say hi
Wish I could jus stop by
And lay by your side

The tables have turned
And I've finally learned
That this is makin up for every day I was gone
And that's why I'm concerned
But now it's confirmed
That you spread your wings and learned to fly all alone

Darkness in the night
I'll find that light for you
As long as I got eyes
I'll have a sight for you
Long as I am alive baby I'd die for you
I wanna be with you

Wish I could keep you much longer
I know you gotta go cuz you got things to do
Wish I could keep you much longer
Now you to busy for me girl like I was to you

Wish I could stop by
And maybe say hi
Wish I could jus stop by
And lay by your side

You're always on my mind
While I'm racin
While I'm paper chasin
You were there when I said one day I'd get up out that basement
Playin as my agent
For you, there's no replacement
You will always be my girl
And you can hold me on that statement

Darkness in the night
I'll find that light for you
As long as I got eyes
I'll have a sight for you
Long as I am alive baby I'd die for you
Wanna be with you

Wish I could keep you much longer
I know you gotta go cuz you got things to do
Wish I could keep you much longer
Now you to busy for me girl like I was to you

Wish I could stop by
And maybe say hi
Wish I could jus stop by
And lay by your side

Baby I know you
And how we do
Doin exactly what I taught you
Gotta get that money first
Before you come spend that precious time with your boo
And I know I gotta just take it
Even though it's drivin me crazy
Always wanted to see my girl make it

Wish I could keep you much longer
I know you gotta go cuz you got things to do
Wish I could keep you much longer
Now you to busy for me girl like I was to you

Wish I could keep you so much longer

Wish I could stop by
And maybe say "hi"
Wish I could jus stop by
And lay by your side

Wish I could keep you much longer
I know you gotta go cuz you got things to do
Wish I could keep you much longer
Now you to busy for me girl like I was to you

Wish I could keep you baby
I just wanna keep you longer

Lördag & Söndag!

Publicerad 2011-04-03 21:04:13 i Allmänt

Heejsan,

Igår gjorde jag högskoleprovet! Lär nog inte få så bra, men gjorde de mest för att jag betala för det :P Behöver inte göra de igen igentligen.. Sen vart de stressa hem för att hinna med att fixa sig innan vi skulle dra in till stan för att förfesta hos Pia. :) Hade super trevligt med alla :) Sen vart de ner på stan för att gå in på Bmb.. Självklart blev man nekad först, eftersom vi var för många 90:or i sällskapet.. Men sen har man bra vänner som fixar in en hur enkelt som helst :) Fick gå förbi köerna så ;) Kvällen var grym ialf, dansa, drack och träffa en del folk som man inte träffar så ofta :) Så tack alla min vänner som gjorde kvällen så sjukt kul! :) Sen att man har en del ångest idag får man leva med ett tag, men kommer väl över det.. Lär sig av sina misstag ialf! Självklart så vart de pizza idag med eve och linda :) Massa snack om lördagen :P Sen gick jag och eve hem till henne för att dega.. Hahaha, aldrig skratta så mycket idag åt bilder;D Bara eve och zelle som vet vad jag menar så ;D

Nu är man hemma och segar, snart in i duschen :) I morgon åker jag tillbaka till Uppsala.. Men som tur ska jag åka hem igen på torsdag!!! :) Fyfan längtar helt seriöst tills när jag flyttar hem igen! Vill bara ha sommar för kommer bli en grym sommar tror jag.. :) OCH på lördag blir det HOFFMAESTRO på pluto!!! :) Längtar som fan!

Hoppas ni alla haft en grym helg med! :)

Pusspåer

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela