Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

Sängen!

Publicerad 2012-09-30 22:12:04 i

Hejsan!! Ligger redan i sängen men är helt slut efter denna helg!:) läst arbetet också så blir småfix i morgon i skolan!:) tog en PW med Jennifer ikväll också.. Va och fira min kusin och mamma idag hos min faster, massa fika och trevligt sällskap :) så glad att jag har så många underbara människor runt mig :) haft en bra söndag, dock två skit saker som hänt men de är småsaker bara:) nu ska jag sova ialf! Pusspåer!

30 sept!

Publicerad 2012-09-30 10:08:14 i

Godmorgon! Hade en trevlig kväll igår , blev tabban först för att möta om Cassandra och några till, sen gick vi till Å och efter en drink så drog jag och cassa till bmb och dansa!:) träffa på massa man inte sett på bra länge så de va kul :) hihi! Idag ska jag iväg och fira min kusin som fyller 15 år idag så blir ta tåget till Kolbäck :) men idag fyller även min underbara mamma år,:) och ska även plugga senare idag, eller läsa igenom arbetet! :) ha en bra söndag nu! Pusspåer!

Iväg!!

Publicerad 2012-09-29 20:54:10 i

Mot tabban för att möta upp några :)

29 sept!

Publicerad 2012-09-29 17:40:29 i

Hejsan! Precis kommer ut ut duschen och sitter nu och kikar på tv :) igår blev det att umgås med familjen, käka tacos och myste framför tv:n :) fira mamma och hon fick presentkort på 500 kr på en smyckes affär och 500 kr på en väskaffär :) hon blev jätte glad :) presenterna va från mig, lillasyster, lillebror och pappa :) storebror gav henne konsert biljett :) fika lite också :) idag blev det jobb för min del, saknat att jobba, sakna alla kunder :) hihi! Sen blev det in till stan igen, köpte ny jacka idag :) behövde en ny vinterjacka :) och den är i barnstorlek :D den satt bäst så fick bli en jacka från barnavdelningen :D blev ett skydd för knäet för högra gör ont så får börja med de när jag jobbar och tränar ! Plus så köpte jag en A-crème :) ska vara bra för ansiktet :) blir att testa och se då :) ikväll har jag inte bestämt mig än vad jag vill göra, är as trött men fan är ju lördag ändå! Ska tänka lite:) pusspåer!

28 sept

Publicerad 2012-09-28 15:31:32 i

Hejsan! Snart kommer mamma och pappa till stan för att hämta upp mig och min bror! Ska fira mamma redan idag eftersom bror är här bara idag till i morgon sen åker han hem typ 3-4 i morgon så! Ledig idag men gick upp halv åtta ändå för jag och Jennifer va iväg på vip shopping på h&m sen åkte vi till erikslund för lite shopping :) kom hem med en cardigan, två vanliga linnen, ett armband, en topp :) hihi :) blir jobb i morgon ialf och fira yngsta kusinen på söndag!!:) så långt har jag planera min helg! Kanske blir lite dricka i morgon beror på hur man känner i morgon :) aja ha en bra fredag nu! Pusspåer!

27 sept

Publicerad 2012-09-27 21:24:33 i Allmänt

Heeejsan,
 
Kollar på Pan Am nu och typ halv sover :D Helt slut efter dagens pass på friskis..
 
Idag blev det skolan från 9-10.30 typ, vi i gruppen jobbar så sjukt bra ihop så allt bara flyter på ! =) Gick hem sen för att fixa lite här hemma, städa, fixa lakrits bur och laga mat =) Runt 18 så cykla jag iväg och möte upp jennifer för sen cykla vidare till friskis för ett medelpass 18.30 =) Fyfan va svettigt och va vi tog i idag! Plus så hade vi druckit no-xplode :D Bra grejer alltså! Cykla hem och hoppa in i duschen dirr! :D Upp tidigt i morgon fast jag är ledig ifrån skolan för ska på vip-shopping på h&m med jennifer sen blir de lite mer shopping :) Ska även köpa mammas present :)
Sen blir det hem till familjen :) och sova kvar där öven en natt =)
 
Pusspåer!

26 sept!

Publicerad 2012-09-26 21:42:49 i Allmänt

Heej!
 
Sitter och kollar på efterlyst nu och sen blir det sängen för att läsa lite i folkhälsa som tvärvetenskap, åh så roligt :P
Idag hade jag och min grupp först handledning och sen satt vi och skrev på arbetet som flöt på as bra idag med så i morgon är nog sista dagen denna vecka, hoppas jag :) Sen hem igen för att skriva på arbetet lite mer fast skrev klart min artiklar .. Efter det tog jag och jennifer en pw i regnet och fyfan va kall och blöt man va när man kom hem :/ :P Fick kort besök av zelle med innan jag hoppa in i duschen =)
 
Aja, kika klart nu sen sängen för läsning! Pusspåer

låång dag..

Publicerad 2012-09-25 23:37:09 i Allmänt

Hejsan,
 
Ska snart gå och lägga mig för är as trött nu och vet att jag ska upp halv åtta i morgon.. Idag har jag hunnit med skolarbete med gruppen då, sen hem till jennifer för lite lunch sen iväg till erikslund för att köpa en topp från vero moda och en shaker eftersom jag även köpt no-xplode eller kom idag ialf =) sen hem igen för att byta om till träningskläder och iväg till friskis för 75 min boxpass med jennifer =) fyfan va svettigt!!!! :) ont har jag i kroppen nu efter träningen :D Efter de åkte vi hem till jennifer för lite mat och sen iväg och handla mat :D fan inte ofta jag handlar mycket mat men idag va jag lite duktig :D dags att laga mat också =P
Denna köpte jag, även jennifer med =)
 
Sen blev det hem och hoppa in i duschen och fyfan va underbart de va :)
 
Aja, längtar till helgen för är helt slut redan och de är bara tisdag men när detta grupparbete är klart ska jag vila ut om de bara är en dag!
 
Pusspåer

25 sept!

Publicerad 2012-09-25 12:45:47 i

Hej! Ska snart iväg till skolan för lite grupparbete! Sugen? Nej vill bara att den här kursen ska vara över ! Sen ikväll blir det box ialf ska bli skönt att träna så man svettas sönder :D kanske blir en tripp förbi erikslund med får se! So morgonen jag fick behövdes verkligen men när jag vakna vid tio så ville jag bara sova vidare! Tröttheten verkar tagit över :/ aja ska till skolan nu! Pusspåer!

sushii =)

Publicerad 2012-09-24 22:49:16 i Allmänt

Hejsan,
 
Sitter man hemma igen efter ett träningspass på friskis och kvällsmat hos jennifer =) Vi gjorde sushi =) Vi inte alls lika svårt som jag trott :D och fyfan va gott de va med, så duktiga vi va :P Fick med resterna hem så blir sushi i morgon med :) Plus så fick jag lite mer mat med hem :D
 
 
Kolla hur duktiga vi va =) hihi!
 
nej ska hoppa i sängen nu, så jävla trött så .. men får sova ut i morgon ;)
 
Pusspåer

(stiftelsen - vart jag än går)

24 sept

Publicerad 2012-09-24 16:58:57 i

Hej! Fyfan idag är jag helt slut i kroppen och vill sova hela tiden :/ tror kroppen behöver få vila på riktigt men först ska jag iväg och träna ! Behöver det med men som tur får jag sova ut i morgon , har sovmorgon !!:) men kommer nog bli en jobbig vecka , grupparbetet måste bli klart så! Aja vila lite nu innan jag ska iväg! Pusspåer!

23 sept!

Publicerad 2012-09-23 18:18:54 i

Hejsan! Varit på medarbetardagar med mitt jobb plus andra butiker som tillhör området ! Igår va de trerätters middag och sen va det live musik och lite party :) idag jobba vi med det goda kundmötet och kom hem för ca 2 timmar sen !:) har självklart varit kul men tog på mina krafter och vill bara sova nu men ska upp till skolan i morgon så får hålla mig vaken ett tag till ! Sov på Stadshotellet här i Västerås :) hihi lite skönt att bli bortskämd då man slipper bry sig om något :) hunnit med att fixa lite på artiklarna med men är enklare att veta vad man ska ha med i arbetet när vi börjat skriva det så :) så tack för denna helg kollegor och på återseende !!:) pusspåer!

22 sept!

Publicerad 2012-09-22 16:55:05 i

Hejsan! Sitter hemma och precis blivit klar med sminket .. Snart fixa håret sen ner på stan till Stadshotellet :) ska bo där en natt för har medarbetardagar med jobbet :) igår hade jag tenta och de gick ju inte som förväntat:/ aja hoppas på det bästa ändå! Sen blev det part hos Andrea och Alexander :) hade en as rolig kväll med trevligt sällskap, jag och Andrea va dock enda tjejerna men va as kul ändå :) och idag åkte jag och Andrea till erikslund för lite shopping :) kom en med en topp från Gina tricot och en bh från cubus :) hoppas på en rolig kväll idag med med massa kollegor !!:) ha en bra kväll nu! Pusspåer!

Mat!!!!

Publicerad 2012-09-20 14:02:51 i

Eftersom det blev kvar mat från igår så käka jag samma idag, väldigt ovanligt för mig eftersom jag inte tycker så mycket om att värma mat från dagen innan men börjar lära mig :D så lax, fetapesto med svamp och pasta med paprika :) gott som fan! :) och gick ner och köpte byxorna från hm men prova dom hemma och dom va stora på mig:( så vill gå ner och prova en storlek mindre men ska jag orka?! Pusspåer!

20 sept..

Publicerad 2012-09-20 10:32:45 i Allmänt

Hejsan !!
 
Läste idag på chic.se att tidningen ska läggas ner :( Så jävla tråkigt eftersom jag älskar den tidningen och läst den sedan den kom ut ju .. Inte hitta nån som jag gillar lika mycket men aja tråkigt som fan.. :/
 
Idag är jag "ledig", har en tenta i morgon så blir plugga lite till den fast jag har ingen ork till de bara för vi ska kunna as mycket på så kort tid plus så förväntar sig lärarna att vi ska fatta allt redan fast vi aldrig ens prata om policy och styrning .. Men ska till skolan i morgon och göra tentan och försöka! =)
Ska iväg till h&m köpa ett par byxor sen senare iväg och träna :)
 
Pusspåer!

onsdag 19 sept.

Publicerad 2012-09-20 01:20:45 i Allmänt

Hejsan,
 
Idag fick jag sova ut lite ialf, börja inte för en 13 så :P skönt som bara faaan.. Va i skolan och hade en föreläsning om SWOT-analys och kan säga att är lite mer taggad att göra grupparbetet för äntligen fattar jag va fan vi ska göra :D efter skolan gick jag ner på stan och köpte bakelse till mig, syrran och mamma för dom kom förbi och jag ville fira att min syster klara körkortet i fredags :) Hann dock bli lite arg på västerås kommun el vem man nu ska vara arg på för där jag bor finns 2 gäst parkeringar nu och området är ju stort! Så hitta en parkeringsplats åt mamma va ett helvete! Sjukt dåligt ! Arg va jag! Så ska kolla upp om jag kan få en parkering vid min byggnad så dom som besöker mig får stå nån stans!
Hållt på med tvätt idag också, tråkigt men måste göras så..
Jennifer och Zelina kom förbi och jennifer laga mat laxfile med fetapesto och pasta :) MUMS.. sen tog jag och jennifer en pw runt cityringen :) Sen hem till henne och drack smoothie och kika på tv :) Nu är man hemma då och ska väl sova snart.. nybäddat är det ;) hihi! Längtar lite till träningen i morgon :D ska bli kul med ett medelpass!
 
Satt och kolla min bilddagbok eller den heter ju inte de längre men kallar den så, kolla ialf i den för att hitta bilden på min kanin när jag köpte honom.. 22 juli 2007 köpte jag min sötis :)
 
 
Så haft honom i 5 år nu och hoppas de blir fler år till :) Han är en dvärgvädur och sötaste kaninen :) 
 
Pusspåer och godnatt!
 

Vill ha!!!

Publicerad 2012-09-19 11:00:06 i

Jag vill verkligen ha ett par Nike air max!

18 sept!

Publicerad 2012-09-18 16:39:43 i

Hej! Sitter hemma och ska väl snart ut på en PW , skulle kört box idag men Jennifer kunde inte så får bli en PW :) har vart i skolan idag, suttit och leta efter vetenskapliga artiklar och fyfan va jag hatar det men hitta fyra som skulle kunna passa in i arbetet! Efter de åkte jag och Christina och käka :) gick sen ner på stan och hämta ut mitt paket från kicks plus köpte nya nagel filar :) för mina har jag slitit ut :D plus så har jag beställt ett siden örngott från sidenselma.se :) ska vara bättre för hy och hår så får prova då :) ne byta om nu då och ut och röra på sig :) pusspåer! ( de jag beställt från kicks på bilden)

Nya ringar!

Publicerad 2012-09-17 14:39:58 i

Bild på ringarna jag köpte i Oslo :)

17 sept...

Publicerad 2012-09-17 10:26:16 i Allmänt

Hej,
 
Fyfan att vakna upp i lägenheten idag:( PLUS så har man ingen frulle hemma heller, lite bortskämd har man blivit i helgen när jag va hos mormor! Så nu sitter man här hungrig och ser ut och vädret är värdelöst.. Men måste iväg och lämna skolböcker, till apoteket och handla mat..... Usch, vill inte ens gå ut ju!
 
Helgen då, haft en as bra helg hos mormor i Oslo. =) I torsdags gjorde vi inte speciellt mycket eftersom jag kom dit typ 21 .. Så blev kika på tv och bara prata =) I fredags blev det en tur på stan, och fyfan va jag älskar shopping i oslo massa butiker överallt :D Men kom hem med två ringar från bianco ialf =) Sen hem och köpte massa onyttigt och bara kolla på tv och prata =) I lördags vart det iväg till holmenkollen och kika lite där, va ju en tävling där så va as mycket folk :D Tog en fika där och kikade lite på affären som fanns där, hitta mina älskade tofflor där som jag la ut bild på igår :) Har på mig dom nu och fyfan va sköna dom är :) Bästa köpet på bra länge ;) haha! Sen efter vi vart där så åkte vi hem och fixa i ordning oss för en kväll på stan :P Vi satt på ett ställe och prata och en av mormors jobbarkompisar va med Vallmire som va super trevlig =) sen drog jag och mormor ner på karl johan men fyfan va mycket folk de va :D Fanns inget ställe som inte hade fullt typ, så blev taxi hem vid 1 och ner i sängen sen :P Och i söndags vart det bara käka frulle, och kika på tv och sen lunch och efter det iväg till tåget till sarpsborg där andrea och alexander hämta mig för att åka till västerås igen :) Haft sån otroligt lugn och bra helg i Oslo och vill inte vara här just nu, men back to reality:/
 
Beställde lite från kicks.se idag, nytt schampoo, balsam och inpackning, och en ny borste, för läst att man ska ha svinborste istället för det är bättre för håret, sliter inte lika mycket =)
 
Aja, ska väl orka ta mig iväg då så jag får allt gjort då .. Pusspåer!

16 sept

Publicerad 2012-09-16 19:54:50 i

Hej! Nu är man i bilen på väg till Västerås då! Känns tråkigt som fan men tillbaka till verkligheten nu då :( har dock inte skola för en på tisdag så liten sovmorgon i morgon men måste läsa lite och så bara i morgon! Om Norge resan får ni veta i morgon för skriva mycket på mobilen är jobbigt :) men en bild på mina tofflor får ni nu ;) hihi! Pusspåer!

13 sept

Publicerad 2012-09-13 15:11:25 i

Hej! Är i bilen på väg till Norge, Oslo! :) skönt med sällskap nu ialf för tråkigaste är att åka själv!! :) så om ca 4 timmar får jag träffa min söta mormor!!:) ska bli så underbart att komma iväg över helgen:) ladda batterierna :) och så läste jag på Expressen om nickelback och dom såga dom totalt! Idiot Expressen ! Dom vet inget om musik tydligen! Aja jag älska nickelback ialf och de är ett minne för livet !:) skulle vilja se dom igen snart, så kom tillbaka snart;) hihi! Uppdatering senare! Pusspåer!

Underbart!

Publicerad 2012-09-13 01:00:23 i

Hemma nu efter en kväll i Globen! Förbandet daughtry va as grymma! Dom spela en del av mina favvo låtar så sjöng med hihi;) och så huvud numret, nickelback !!! Fyfan va jag älskar dom och att få se dom live va bästa !! Fick höra far away och börja nästan gråta för den låten är speciell för mig! Sen fick jag höra massa andra grymma låtar, bästa kvällen på bra länge!:) ska hoppa i säng snart, fortfarande as sprallig ! Mamma och pappa va as snälla och köpte en nickelback t-shirt åt mig<3 hihi! Pusspåer nu!

12 sept!!

Publicerad 2012-09-12 13:25:27 i

Yeah, om ett litet tag kommer mamma och hämtar upp mig, sen syster och sen pappa och SEN på g mot Sthlm, Globen !:) för äntligen ska jag få se nickelback!:) hoppas jag kan ta nån bild med mobilen .. Får inte ha kamera med in så :( är as trött nu men mest för gick upp tidigt för ca 40 min i skolan kändes inte speciellt värt menmen ! Vill åka nu!!!!!! :D pusspåer!

11 sept!

Publicerad 2012-09-11 23:09:34 i

Hej! Helt slut idag igen!:D dagen börja med skola och va heldag, första föreläsningen va okej men andra delen va helt värdelös, bra kanske till grupparbetet och tentan men sjukt tråkig! Efter skolan blev det hem hann sitta typ en halv timme sen iväg och köra box i 75 min med Jennifer och fyfan va slut jag va efter!:D efter träningen blev det en promenad till solstudion :) sen följde jag med hem till Jennifer för kvällsmat igen :) sen gick jag hem för att duscha och kika på svenska Hollywood fruar!:) har även packat till för min lilla tripp till Oslo eftersom i morgon har jag skola sen iväg till Sthlm för att se två av mina favvo band:) sen hem och sova direkt för skola torsdag sen direkt till Norge!:) aja så ser mina dagar ut :D haha! Pusspåer och sov gott!

:D

Publicerad 2012-09-10 21:44:20 i Allmänt

 Heejsan,
 

Helt slut efter gympasset idag, skulle som jag skrev i tidigare inlägg gå på ett medelpass men det var inställt så fick köra gym idag istället =) Men vi pressa på som bara fan, mage, rumpa, armar och rygg ! Efter gymmet åkte jag med hem jennifer och robin och fick kvällsmat =) Så snälla så!  =) Sen hem och duschen dirr.. :D Nu sitter man vid tv igen men blir nog sängen snart och kolla igen vad som behövs läsas till i morgon och se om jag orkar läsa nå men alltid bra att veta vad för föreläsning man ska på :D Heldag i morgon på skolan, puh! Efter skolan blir det hem och bara byta om nästan för ska iväg på 75 min box i morgon och sen blir de solning efter =) Aja så ser min dag ut i morgon ialf! Pusspåer! =)

10 sept

Publicerad 2012-09-10 15:58:29 i

Hej! Har tvättat idag, blev en hel del tvätt!:D boka ny tvättid så jag slipper all denna tvätt :) Christina ringde nyss och berätta att vi är i samma grupp till arbetet vi ska göra, sen är vi tre till då och de är en bra grupp så :) om ett tag blir det träning igen då Medelpass på Friskis med Jennifer :) men fyfan va jag längtar till onsdag, ska äntligen få se nickelback och daughtry live!!!! Sen i helgen åka iväg till Oslo och bara umgås med min söta mormor :) så händer en del denna vecka :) älskar när de händer saker!!:) hihi! Pusspåer!

Usch!

Publicerad 2012-09-10 14:08:24 i

Ohja! Sluta dricka cola då!!! Läste nyss en artikeln om just cola och hur farligt det är farligt för en! Visst det handlar om hur mycket man dricker och jag dricker inte speciellt mycket men ändå :O fick lite panik av att läsa det!

9 sept!

Publicerad 2012-09-09 22:05:14 i Allmänt

Heej!
 
Idag blev det en lugn förmiddag, låg och kika på tv och tog en tupplur :P Sen kom mamma och pappa in till stan och vi åkte till Coop för jag behövde handla lite =) Fick då även hem alla mina kläder som vart hemma hos dom ett tag, plus min underbara kudde till sängen :D Efter det gick jag hem till Jennifer och Robin för att käka lite kvällsmat sen gick jag och jennifer runt stan ca 5 km =) Efter pw blev det solning :) Nu är man hemma igen och blir kika på tv sen hoppa i säng =) Ska tvätta kl 10-13 i morgon så! Pusspåer
 
 

Lugn helg! :)

Publicerad 2012-09-09 00:13:26 i

Underbart med en lugn helg! Sömn och att ta de lugnt va något jag behövde !:) blev filmkväll hos Jennifer och Robin ikväll, först blev de kyckling wraps , as gott! Sen kolla vi på hunger games som jag tyckte va bra och helt klart sevärd :) till filmen blev det melon, vindruvor och blåbär/banan smoothie :) hade en jätte trevlig kväll :) nu är man hemma och ska nog gå och lägga mig, :) idag blev det även kyckling sallad till lunch;) nyttig lördag!!:) hihi pusspåer!

8 sept!

Publicerad 2012-09-08 12:40:16 i Allmänt

Heejsan!
 
Har hunnit städa lite i lägenheten, gjort rent i lakrits bur så nu är han nöjd :) Nu är de väl bara att ta de lugnt ett tag sen iväg och köpa lite till ikväll .. Blir filmkväll hos jennifer =)
 
Igår hade jag föreläsning och nog en av den segaste också.. men tog mig igenom den och sen iväg för att ta ut lappen till helskön dagspa för använder mig av mitt friskvård jag får genom jobbet :P Hem igen för att fixa lite.. Fick snabbbesök av zelina också :) Följde med henne till ica i mina foppatofflor :O :D haha, aldrig att jag går i dom ute igen :D haha.. Sen hem och byta skor och iväg mot helskön för massage :) 25 min massgae och fyfan va skönt de va men lite aj också, för mina axlar tar stryk på jobbet :/ men nu gör de inte lika ont :) Boka en ny tid i okt =) Sen hem och prata med pappa i telefonen, han hade precis kommit hem från england :) Efter det gick jag hem till jennifer och umgicks med henne =) Kolla på film och snacka skit haha :D
 
Åh på onsdag ska jag äntligen få se Nickelback !!!!! Längtar så jävla mycket!
 
Aja pusspåer! =)

6 sept

Publicerad 2012-09-06 23:47:57 i

Hej! Snart är denna dag över då! Fan va denna vecka gått fort! Idag hade jag heldag i skolan men på lunchen drog jag, Saara och Christina iväg till ikea och käka sen till chili för Xtina skulle köpa en lampa där, super fin btv!:) efter lunchen hade vi en lång och inte så rolig föreläsning men men! Efter skolan blev det stress hem och byta om för ett Medelpass på Friskis med Jennifer!:) och fyfan va svettig jag blev:D men då tog man ju i under träningspasset ialf :) fick skjuts hem och hoppa direkt in i duschen.. Blev sallad igen till kvällsmat och sen fick jag lov att plugga:/ skicka in uppgiften men vet inte om den blev nå bra alls men orkar inte bry mig heller just nu.. Vill bara börja med arbetet .. Nu ligger man i sängen och ska försöka sova då:) skola i morgon men kl 17 i morgon får jag massage! Underbart ska de bli :) pusspåer och godnatt!

Hallå! Fyfan trött tjej är jag nu! Va hos Johanna och blev fin i håret så tack igen gumman :) umgicks och prata massa skit med ;D sen hem igen för att byta om och ta en lång promenad med Jennifer på rocklunda spåret! Hem igen för att få mat i magen och sallad blev det idag :) nu är det soffläge men kommer nog ta mig till sängen snart för vill bara sova!!:) fick även hem GI boken jag beställt :) så blir att kika i den och börja äta nyttigt :) hihi! Pusspåer!

Publicerad 2012-09-05 20:56:31 i

5 sept

Publicerad 2012-09-05 12:55:13 i

Hejsan! Snart iväg mot tillberga el nästan då ska ut till tränhammar till Johanna för har umgås och även få håret klippt :) troligen blir det träning ikväll med! Suttit med inlämningsuppgiften vi ska lämna in på fredag, meen vet inte om jag gjort rätt el så utan gör de jag tror sen får dom väl klaga! Vill bara komma igång med arbetet på riktigt, denna först uppgift får man inget betyg på så! Aja!!:) min syster klara uppkörningen idag, bara teorin kvar nu!! Stolt stora syster är jag!:) pusspåer!

4 sept

Publicerad 2012-09-04 20:58:15 i

Heeej! Sitter nu i soffan är helt död, tränat :D men dagen börja med skola , va en otroligt intressant föreläsning! Så fler såna föreläsare tack!!! :) sen iväg och åka till mamma för att hämta bilen för lova att rasta love så åkte först till hallsta och hälsa på min söta faster på jobbet, köpte även två viner ;D sen hem då till mamma och pappa för att rasta love och käka lite :) iväg igen för att åka tillbaka till stan för handla lite mat och sen lämna tillbaka bilen! Tog bussen hem sen och vänta på att jag och Jennifer skulle iväg och träna :) blev ett gympass idag, körde mycket mage och de känns :D nu blir det svenska Hollywood fruar! (bild på hår accessoarer) ! Pusspåer!

3 sept

Publicerad 2012-09-03 23:12:33 i

Hejsan! Ligger i sängen nu för dags att sova! Skola i morgon 9-12!:P första dagen i skolan va både kul och lite stressande! Kommer bli kämpigt med denna kurs som de känns nu för vet inget om policy och styrning inom folkhälsa!:O men ska väl lära mig fe under kursens gång så! Hämta två av böckerna vi ska ha och dom ser inte så kul ut, ska ha fler men bara fått tag på dessa två nu ialf ! Efter skolan blev det ner på stan för att köpa nytt skydd till mobilen eftersom jag tappa mitt andra i lördags :D köpte även två håraccessoarer :) bild på dom får ni sen :) runt en halv sex så tog jag och Jennifer en promenad till rocklundaspåret och gick där sen tillbaka hem igen! I morgon blir det gym! Ni ska få ta del av min fina orkidé som jag fick av mamma och pappa igår!!:) hihi! Sov gott och pusspåer!

Lite nytt igen ;)

Publicerad 2012-09-02 19:58:11 i Allmänt

Hej!
 
Yes kom hem med lite nytt igen.. =) Va ju på ikea med mamma, pappa och syster.. Träffa på min faster och hennes vän Sari och som vanligt så pussar faster sönder en och är bara för underbar :P Och kom hem med fårskinns matt, orkidé+kruka, bestikställ och ett glas där jag har min tandborste + tandkräm i! :) Och mami och papi va snäll och betala :P Lämna även tillbaka en topp och kom hem med en ny tröja :D
Jätte fin är den =)
Sen blev det förbi Willys för inhandla mat till ikväll, tänkte unna mig potatisgratäng och fläskkotlett :)

Beställt hem ny olja för håret från Loreal, torrschampoo från REF och lip plumper från NYX =) Unna mig lite nu när man ändå har råd =) Hoppas på att få komma iväg också till norge, oslo till min mormor nästnästa helg =) Hoppas bara jag kan få ledigt från mitt jobb =) Behöver komma bort och bara få ladda batterierna helt och få umgås med min underbara mormor och så älskar jag Oslo för de är så mysig stad =) Så håller tummarna!
 
Ska laga klart maten nu sen ska jag bara ta de lugnt och ta en låååång dusch. I morgon är de dags för skola igen och kommer kännas konstigt men skönt =)
 
Pusspåer

2sept

Publicerad 2012-09-02 13:36:37 i

Hej! Mat i magen och ska snart iväg till Ikea med mamma och pappa! Blir en lugn dag för skolan börjar i morgon! Ska bli kul att träffa Christina, Saara och Petra :) saknat dom så! Igår va jag ute på landet hos Madde och fira hennes mamma och kräftskiva :) hade as kul ! Johanna, Jennifer, robin och Erica va också där :) men blev för mycket av det goda så blev tidig hemgång :D hatar att vara onykter bland massa folk så:) men hade kul hela kvällen plus så lekte jag med barnen som va med :D haha! Lekte massa gamla lekar som jag lekte när jag va liten :) tack verkligen till alla inblandade :) äntligen fått mitt förråd nu så nu har jag fixat lite i lägenheten men har lite kvar men tar de ikväll el i morgon efter skolan :) måste bara säga att jag är otroligt glad för jag har så många underbara människor i mitt liv, vänner, familj och släkt! :) iväg nu då!! Pusspåer!

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela