Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

30 aug

Publicerad 2012-08-30 17:21:13 i

Hej! Sitter och väntar på tvätten och sen iväg och träna med Jennifer :) Medelpass idag igen!:) men har hunnit med att luncha med Eve och shoppa lite men prova en topp hemma och fyfan va den va ful på så blir att lämna tillbaka den:D tog en fika med Christina också, har inte träffat henne på hela sommaren så va kul att se henne:) men hon har det jobbigt nu pga en personlig sak men fick prata om det och kommer finnas där för henne! Ska bli skönt att skolan börjar så man får träffa alla igen :) va på chili i veckan och såg något jag verkligen vill ha!! Kanske köpa;) hihi! Pusspåer.. Bilden på de jag vill ha:)

Blev lite nytt;)

Publicerad 2012-08-29 21:06:36 i

Hej! Orkade ta mig ner på stan och in på MUS och köpte två saker bara, ögonskugga och ögonpenna :) ögonskuggan heter white och pennan illusion :) pennan är från kollektionen spellbound :) köpte även ett svart linne från Gina tricot :) sen tog jag och Zelina
en tripp till erikslund för hon skulle köpa saker till sin hamster:) åkte tillbaka och då hämta mamma upp mig för jag ville handla sen gick jag ner till solstudion för att få lite färg :) nu när hösten kommer vill jag ha lite färg :) sitter nu i soffan och ska kolla på efterlyst :) pusspåer!

29 aug

Publicerad 2012-08-29 10:35:39 i Allmänt

Hej!
 
Varit vaken ett litet tag och funderar på om jag ska orka ta mig ner på stan för att kika in på make up store för dom har 20% för oss medlemmar och vill se den nya smink kollektionen Spellbound .. sen kanske iväg och sola lite :) Hoppas bara jag kan få mitt förråd idag för är trött på att bo i ett kaos! Skulle vara skönt att få fixa i ordning lite här så man känner sig mer hemma =)
 
Igår var jag och jennifer iväg till friskis för att köra ett medelpass och fyfan va jag saknat att träna och svettas lite :) Sååå nu är träningen igång igen och ska fan köra lite hårt som förut :)
 
Ha en bra onsdag=) Pusspåer

Nytt från helgen!

Publicerad 2012-08-27 14:55:55 i

Är kär i den här nya baseball jackan!:)

27 aug

Publicerad 2012-08-27 12:41:05 i Allmänt

Hej!
 
Nu är allt klart med gamla lägenheten och nycklarna har jag lämnat! Enda jag ska göra är att hämta min cykel för den står kvar på viksäng.. Ska ta en promenad dit snart så =) Senare blir det att handla kanin mat för annars kommer lakrits inte vara nå glad på mig alls :D Ska även flytta ner en del till förrådet för orkar inte bo i ett kaos!
Har även beställt en bok :P
 
 
Eftersom jag inte direkt älskar att laga mat till mig själv bara så kanske något som går fort är bättre för min del plus så vill jag testa att gå på en diet och GI känns mer som mig så =) Ska prova och se ialf =)
 
Iväg och hämta cykeln nu då! Pusspåer

26 aug

Publicerad 2012-08-26 23:32:18 i

Hej! Då va snart denna helg över! Lägenheten är fortfarande kaos och i morgon ska dom kolla att jag städat min gamla bra och lämna nycklarna! Så blir jag av med den bördan ialf! Fick städ hjälp av Zelina idag så gick mycket fortare :) tack igen gumman! Så hoppas dom kan öppna mitt förråd i morgon så jag kan fixa klart lägenheten så man kan gå utan att gå på något :D i går vart de att fira Pia och säga hejdå för hon flyttar till Örebro för att plugga!:) måste åka dit och hälsa på och se utelivet i Örebro!!:) sen blev det stan och party!:) hade en rolig kväll och sluta bra med :) nej sova nu och håll tummarna att lägenheten blir godkänd:) pusspåer!

Kaos :D

Publicerad 2012-08-25 01:12:56 i

Hej! Ja min lägenhet är kaos verkligen! Måste fixa så att dom öppnar förrådet så jag kan lägga in mina saker där!:D för nu är de massa kartonger och annat som tar plats .. Men måste städa gamla i morgon och sen iväg och fira än vän på kvällen och på söndag blir de väl städa eller bara checka av så allt är fint för på måndag ska dom kolla den:) blir också en tripp till rocklunda marknaden i helgen med mamma och syster, dag vet jag inte beror på vädret! Ska hålla mig vaken ett tag till för min bror kommer hem från Tunisien och farfar ska hämta honom men flyget var försenat så farfar är på Arlanda nu och vet inget så är lite orolig över vart fan lillebror är!! Hoppas bara allt är okej! Ska prova ringa igen! Pusspåer!

Äntligen !!!

Publicerad 2012-08-23 23:54:39 i Allmänt

Hej!
 
Fyfan vilken underbar dag, för jag har äntligen flyttat och sitter nu i nya lägenheten och fan trivs redan! Känns mer som ett hem och min underbara kanin känner sig också hemma! Och ett stort tack till min kära mor, syster, kusin, farfar och jennifer för all hjälp idag! =) Snart blir det sängen för jobbar i morgon och kommer nog sova gott för är såååå trött :P Inte så konstigt kanske! Har hunnit packa upp lite men har en hel del kvar men de får bli en annan dag för i morgon efter jobbet blir det förbi trex som flyttar till sthlm med killen på lördag så får säga hejdå eller blir väl mer hejdå nu och syns snart igen men ah ni fattar :D

Ne sängen nu då, Pusspåer =)

Nytt!

Publicerad 2012-08-22 20:23:31 i

Hitta en bikini på rean idag :) 98 kr för båda delarna! De är inte dåligt! Hoppas bara man får användning för den snart, utomlands eller nått:D

22 aug

Publicerad 2012-08-22 19:39:07 i Allmänt

Hejsan,
 
 
Idag hämta jag mina nycklar till lägenheten :) Och fick hjälp av Zelle och Eve med att flytta lite, så nu har jag lite mindre att flytta i morgon men känns som har lika mycket kvar :D kanske för att de ser kaos ut fortfarande, men har packat lite till nu och i morgon kan jag packa allt för använder ju en del än =) Men fyfan va jag är nöjd med min lägenhet alltså och tjejerna tyckte de va fin med så :) Längtar tills i morgon när jag äntligen få bo i den nya och packa upp allt och göra den fin :) Men kommer vara mycket att fixa med eftersom lägenheterna är inte lika varandra alls.. menmen de gör jag gärna :)
 
Underbart väder ute dååå, regnar som bara fan! Blir väl att packa lite till och sen kika på tv ..
 
Pusspåer!

flyttkaos!

Publicerad 2012-08-21 22:00:00 i Allmänt

Heeej!
 
Packar och håller på men fan va jobbigt de är när de inte är nån ordning i lägenheten, flyttkartonger, påsar saker lite överallt! Och då är inte allt ner packat än :D Därför ska de bli skönt att flytta lite i morgon, kläder, skor, hårvertyg får flytta i morgon.. Kanske lite annat med, som all alkohol :D Blommorna får nog följa med också! Aja, så är det ialf! Jobba idag så man är lite trött och har inte värsta lusten att packa massa idag, så får ge sig på det i morgon och även på torsdag för flyttar inte fören vid fyra typ för då kunde alla som kan hjälpa mig :)

Ska kasta en del med, har en del onödiga saker som inte behöver följa med till den nya lägenheten heller..
 
Ne kika på tv nu sen blir de nog sängen! Pusspåer

21 aug!

Publicerad 2012-08-21 10:47:28 i Allmänt

Hej!
 
Yes, nu har han som har min blivande lägenhet lämnat in nycklar och fått godkänt på städningen sååå på torsdag smäller det! Har hunnit med att packa tre flyttkartonger ialf, men fyfan va saker man har och då bor jag bara i en etta! Hade dock haft mycket mer om inte en del hade blivit stulet ! Aja, ska fixa mig nu för ska jobba, inte ett dugg sugen på det för vill hellre vara hemma och packa och fixa allt, men får göra det efter jobbet!
 
Pusspåer!

Skin care!

Publicerad 2012-08-20 18:41:03 i

Hej! Gick och hämta mitt paket från http://kicks.se">kicks.se, där i låg mina saker från make up store och smashbox :) pusspåer!

Hold on and believe..

Publicerad 2012-08-20 13:34:24 i Allmänt

I know the road is long we’ll still hold on
We carry on we’ll still stay strong
Today is long but tomorrow will come
Hold on, hold on now now..
 
Hold on to the dream
Hold on, hold on now now
Hold on and believe
Though we already won
We’ll a still hold on
Hold on, hold on now now
We’ll still hold on
Hold on, hold on now now
Hold on to the dream..

19 aug

Publicerad 2012-08-19 22:57:28 i Allmänt

Hej!!
 
Börjar närma sig skolstart och har lite blandade känslor, ska självklart bli kul att träffa alla igen och få in rutiner i sitt liv igen men kommer bli jobbigt att plugga igen för vet själv hur mycket tid och energi de tar.. Men som tur har man bra vänner i klassen :) Men först ska jag flytta till min nya lägenhet och ska gör jag redan på torsdag :) I morgon blir det att packa lite de jag inte använder :) Tvätta lite med!

Sängen nu! Pusspåer

17aug

Publicerad 2012-08-17 12:52:12 i

Fan! Skulle gå iväg och köpa mat på min lunch, de börja små regna bara men tänkte eh jag går ändå! Skulle aldrig gjort det!!! Spöregna i ca 20 min och då fick jag stå under nått tak för att inte bli blött eftersom jag har jobb kläder på mig! Men blev as blött ändå ! Sen ringer man hem till föräldrarna och lillasyster svarar och säger att där skiner solen och de är ca 7 km ifrån mitt jobb! Sjukt! Aja har ca 10 min kvar att smälta maten ialf! Pusspåer!

16 aug!

Publicerad 2012-08-16 20:38:25 i Allmänt

Heeejsan!
 
Idag har jag varit i e-tuna mer eller mindre hela dagen :) Hälsa på hos Saara och vi hann med en hel del .. Först fick jag se hur hon bodde och hon bodde jätte fint, massa rosa :D Sen åkte vi ut till hennes häst, Kasanova.. Och han är så himla fin och lugn häst.. :) Efter det åkte vi hem till hennes mamma och pappa och hälsa på hennes kaniner, och så söta va dom :) Ena var samma ras som min lilla lakrits fast hennes var långhårig :) Efter det blev det en tripp till sundbyholm, (där som spelar in bonde söker fru), hade jag ingen aning om för en hon sa de:D Va super fint där! Så blev en middag där, kyckling med potatissallad och de var as gott :) Sen gick vi runt där och bara prata om allt, tog igen förlorad tid eftersom vi inte hunnit setts sen vi sluta skolan i våras! Åkte sen tillbaka till hennes föräldrar och hon bytte bil och sen åkte vi hem till henne, sa hejdå och jag åkte hem till västerås igen! :) Hade en jätte trevlig dag =) Nu är jag super trött och kollar på lyxfällan.. sen blir det duschen och sängen! Jobb i morgon och lördag!
 
Pusspåer!

15 aug

Publicerad 2012-08-15 11:32:35 i Allmänt

Hej!
 
Fått svar från CSN idag och japp jag får studiemedel :) eller hade jag räknat med men man vet ju aldrig med csn eftersom jag inte gjort en redovisning så har jag inte alla mina 60 poäng utan bara 55 än så länge :) Men har ändå klarat allt från förra året för fick g på arbetet jag inte redovisat så gör jag bara redovisningen så är allt helt klart :)
Ska bara komma ihåg att lämna studieförsäkran den 27 aug så är allt som vanligt igen :P Idag blir det en tripp till Ikea då men de är lite senare så innan de ska jag laga mat och diska och kanske fixa lite annat :)
 
När skolan börjar är det dags att börja med träningen igen på allvar och funderar även att äta mer en diet eller vad man nu ska kalla det, ska nog försöka mig på GI-metoden för hitta en bok igår om att gå på GI i en månad, 30 dagars period där dom har recept för varje dag så man slipper fundera vad man ska äta och de är ju nyttigt med så :) Ska kolla efter den boken och se om den är nå bra, om den är så fan ska jag vara duktig och följa det i alf en månad och se hur de funkar :) Kommer bli kul med träningen med för så många vill sätta igång igen :):)
 
Nej diska nu och tänka ut nå mat :D
 
Pusspåer!

14 aug!

Publicerad 2012-08-14 20:39:59 i Allmänt

Hejsan,
 
Idag har det varit en bra dag =) Vakna med ett leende på läpparna för sovit så jävla skönt :) Blev lite frulle , yoghurt :D börja fixa mig och platta håret lite för annars hade folk fått en chock :D Ner på stan för att möta upp jennifer och madde men träffa även på jonna och hennes så söta unge på 1 år, molly =) Prata lite sen gick jag, madde och jennifer och käka, sen blev det en liten tur på stan.. Handla neutrogenas pink grapefruit dock bara krämen till ansiktet och ansiktstvätten (eller vad man nu kallar det:D)
 
Och blev även ett torr schampo =)
 
Dom gick vidare på stan medans jag gick hem till Andrea för att hjälpa henne med lite skolarbete och det märks att man inte haft skola på ett tag :D Men är glad att jag har ca 3 veckor kvar av mitt lov, många börjar ju nästa vecka men då slutade jag senare så :) Och nu är man hemma och precis ätit lite mat :) Fan hemlagat var bra länge sen :D I morgon blir det en tripp till ikea för att köpa skolådor för skönare att ha dom i såna än att dom står framme och blir damiga och nu när jag ska flytta så är de lättare att packa :) Ska kanske hinna sola i morgon med beror på om jag hinner bara :)
 
Ne nu blir det tv tittande! Pusspåer

Lite nytt!

Publicerad 2012-08-13 17:20:58 i Allmänt

Hej!
 
Idag beställde jag lite "nytt", hade 15% på kicks.se så klicka hem Dual foundation från Make up store, Mud mask från make up store och en primer från smashbox =) hihih! Ska även prova på Neutrogenas serie med grapefruit :) Ska ner på stan i morgon igen och skaffa den eftersom mitt är slut och har använt mig av cliniques serie för problemhy men vill testa på något annat nu :) Så ska bli spännande och se om den är lika bra för ett billigare pris :)
 
Just ja, fick ju L'Oréal Paris Nude Magique BB Cream av min mormor förra veckan och kan säga ohja den funkar!! Jämnar ut hyn och ett bra alternativ om man inte vill sminka sig men ändå får fin hy =) Så den är en ny favorit =)
 
Snart måste jag tvätta :( inge kul men måste göra de så!
 
Pusspåer!

..

Publicerad 2012-08-12 20:46:29 i Allmänt

Hej,
 
Igår vart det party, eller födelsedagsparty för zelina, förfest hos henne sen drog vi till bmb! :) Hade kul kväll och tack alla inblandade =) Och idag har jag bara legat och sovit och kika på tv :D Är sjukt seg och trött :P Och som det ser ut nu är jag ledig enda fram till fredag, för jobbar endast fredag och lördag.. men man vet ju aldrig om dom ringer och behöver ha hjälp på jobbet =) Ska hinna med mycket denna vecka, i morgon ska jag städa och tvätta för det behövs verkligen och tisdag blir det troligen träffa jennifer, onsdag eller torsdag ska jag åka till e-tuna för att träffa saara :) Ska nog hinna med att sola i morgon med, börjar ju bli blek :P haha!
 
Down on my knees, I thought I was stronger!
 
 

Bädda sängen nu och sen blir det tv tittande =)
 
Pusspåer

Saknad!

Publicerad 2012-08-10 22:44:55 i

Va otroligt jobbigt att komma hem idag, saknaden är sjukt stor och grät en hel del när jag prata med mamma när jag kom hem från jobbet ! Vet att de var det bästa för våran lilla vän men ändå känns de tungt att säga hejdå! Alltid lika jobbigt att säga hejdå till en familjemedlem som funnits så länge bland oss. Men vet att Putte mådde bra här hos oss! Han får det bra i hund himlen med lita och indian, som är våra hundar sen förut som vi fått säga hejdå till! Bara jag tänker på dom så blir jag ledsen! Önskar man fick ha dom kvar här bland oss! Älskar er och tänker på er!

:(

Publicerad 2012-08-10 10:34:35 i

Kommer bli jobbigt att jobba idag för idag kommer en av våran familjemedlem att lämna oss.. Men vet att han kommer få det bättre i hund himlen! Kommer aldrig glömma våran hund Putte för han har funnits bland oss i så många år och gett oss så mycket glädje! Älskar dig och vila i frid nu min vän! Hunden är verkligen människans bästa vän!

Vilken dag :)

Publicerad 2012-08-09 19:44:11 i

Hej! Underbar dag! Blev en heldag med mormor och familjen på stan idag! Först var det bara jag och mormor för vi skulle fixa en del med att registrera henne på mimer med flera :) hann även med lunch och en del shopping innan familjen kom :) fick dock inte köpa nått själv utan mormor betala .. Fast jag sa nej ett antal gånger!:D bild kommer med allt jag kom hem med men köpte även två cd skivor :) sen när familjen k så blev det fika och massa annat :) så tack för en underbar och trevlig dag :) längtar som fan till mormor flyttar hit så man kan få umgås med henne mer :) saknar henne när hon är i Norge! Snart dra iväg och möta upp zelle! Kommer sova gott i natt :) pusspåer!

:)

Publicerad 2012-08-08 15:42:33 i

Hej! Sitter på jobbet och har just nu min fikarast :) dricker lite kaffe för att vara pigg i ca 2 timmar till :D och sen har man sån tur att pappa kör mig in till stan efter jobbet :) hem och fixa lite blir det sen iväg till Jennifer för lite filmkvällsmys :) åh sen är jag ledig i morgon, underbart är det! Och som de ser ut så blir det att träffa mormor i morgon :) hihi! Nej tillbaka och jobba klart nu då!:) pusspåer!

Ny vecka!

Publicerad 2012-08-06 23:27:51 i Allmänt

Hejsan,
 
Då var första dagen snart över denna vecka.. :) Jobbat idag men sluta ett så de va skönt, hem sen för att tvätta lite och sedan dra iväg till zelle för hon blekte min utväxt idag så nu är man blondin igen, eller ja är väl blond hela tiden men hatar att ha utväxt :D Sen efter de blev de masssssa prat om allt igen =) hih! Nu är man hemma igen och äntligen tvättat av sig sminket underbart att vara utan smink eftersom man sminkar sig varje dag eftersom jag jobbar! Och i morgon får jag sovmorgon för börjar inte för en kl 13 :D Underbart det med ;) Hoppas resten av veckan blir bra, ska ialf träffa min söta mormor på torsdag =) Man får ta till vara på den tid man kan när hon här hemma i sverige för blir ju inte allt för ofta, men nästa år hoppas jag hon bor här i västerås =)
 
Finally, closure! :)
 

Pusspåerochsovgott!

Lugn helg =)

Publicerad 2012-08-05 21:05:36 i Allmänt

Hejsan!
 
Haft en lugn och trevlig helg med familjen+ mormor :) Och även vänner såklart! I fredags var de först jobb och efter jobbet hämta mamma mig för att sedan åka hem till dom och käka hemmagjord pizza , MUMS! =) Körde sen ner lillebror för han skulle till stan och hem igen för att sitta i soffan och kika på tv med mamma och pappa.. Lördagen bestod även av jobb först, sen åka in till stan för att ge min lilla kanin mat och vatten, hämta upp mormor och hem igen till mamma och pappa för att grilla och bara umgås :) Hade jätte trevligt för inte ofta man umgås med familjen framför allt mormor som bor i norge :) Kom inte hem till stan för en halv tio och då cykla jag hem till Jennifer för lite filmkväll :) Idag fick jag sova ut och så jävla skönt de va!!! :) Drog hem till zelle och gjorde tacos och sen bara satt och prata om allt :D Sen gick jag och sola lite =) Nu blir det kika på The ugly truth! Pusspåer! :)

Två jobb-dagar

Publicerad 2012-08-03 12:41:50 i

Hej! Har två jobb dagar kvar denna vecka:) skönt som tusan eftersom man känner att kroppen är lite sliten ändå! Helgen blir lugn eftersom jag jobbar i morgon så blir en till föräldrarna och sova där sen i morgon ska jag hämta mormor så ska vi grilla hos mamma och pappa :) så på kvällen blir de väl hem till stan igen men blir nog sängen direkt då :) lunch nu ialf på jobbet och deppigt väder gör att man känner sig lite seg och nere men bara 5 timmar kvar och de kommer gå fort, gör det jämt:) aja ha en bra helg nu för blir nog off denna helg ! Pusspåer!

Ledig onsdag, wonderful!

Publicerad 2012-08-01 14:04:16 i Allmänt

Hejsan,
 
Japp är ledig och de är fan underbart! :) Så dagen börja med en promenad på björnön med mamma och love (hund), sen åkte vi och handla lite på öb eftersom jag behövde lite saker som jag hatar att lägga pengar på men är billigare på öb så :) Sen blev det mat på Max för såg att dom hade mumin glas så va bara tvungen att köpa en maxbox för att få ett så ;D Nu är man hemma och ska väl snart hoppa in i duschen för idag blir det lite vin med vänner :) Ledig i morgon med så ;) Och sen Grattis till min bästa vän Zelina på sin 22 årsdag!!! :)
 
Ha en bra onsdag nu, pusspåer!

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela