Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

fan..

Publicerad 2011-11-29 20:56:40 i Allmänt

Hej! Jaa, börjar få smått panik över julklapparna! Har bara köpt en, och inte för att de inte finns pengar till att köpa några, utan tid och ork! Har mycket nu, skola, jobb, träning och massa annat! Och den här veckan har redan börjat vara jobbig, sover knappt nå om nätterna och de märks på dagarna! Aja, ska hålla uppe humöret tills all denna stress är över! Kolla på tv ett litet tag till sen sova!! Full fart i morgon med, först vip morgon på H&M, får se om jag ska köpa nå till mig själv eller köpa julklappar .. Sen är det skola som gäller till 16, sen hem och äta nå, börja plugga på riktigt sen tvätta! Usch, vill ha helg nu! Mormor kommer då! :) Aja, pusspåer!

Lång dag!

Publicerad 2011-11-24 23:15:22 i Allmänt

Hej! Ja den här dagen kändes lång, kanske mest för jag hunnit en del:) först vart de skola 9-12 sen ner på stan och köpte med mig spicy hot hem!:) mums! Pappa skulle hämta upp mig runt halv två, för han åkte från arlanda med taxi ! Sen åkte jag med han hem till mamma! Fick en super fin badhandduk från Bahamas!!:) tack pappa! Sen fick man pizza av mamma och pappa!:) hihi! Låna pappas bil till stan igen för att handla lite och även att få med lite mer saker hemifrån som jag behöver i min lägenhet! Alla mina olika "verktyg" till håret så som locktång och så.. Efter jag handlat så åkte jag till Jennifer för att snacka lite med henne:) alltid lika trevligt! Sen ett sista stopp hos en person innan jag åkte hem till min lilla lägenhet!:) så varit lite överallt idag!:D nu ligger jag äntligen i sängen och ska försöka sova! Jobb i morgon 8.30-18.30!!:) sen hem till kära mamma! Ska kanske ge mig på att baka! Får se!:) pusspåer och godnatt!

:)

Publicerad 2011-11-23 20:55:40 i Allmänt

Hemma och har fått mat i magen !!:) men nu börjar jag bli riktigt trött!:/ men när jag sluta så tog jag en tripp till erikslund för ville köpa ett överlack för tycker att bara ha nagellack funkar inte, eftersom de alltid går upp då .. Så fick hjälp av en tjej på kicks:) och har provat de nu och hon tala verkligen sanning om detta överlack -seche vite :) torka fort och sitter där de sitter :) 129 kr kosta de och är 5ml !:) bild kommer! Men nu ska jag kika på tv sen blir de sängen, snart! Pusspåer!

Jobba!

Publicerad 2011-11-23 08:16:08 i Allmänt

Hej! Sitter nu på tåget till Surahammar!:) ska jobba lite på bolaget idag då, va typ två veckor sen så! Vakna och va pigg, kors i taket!:D men för att orka så blev det en redbull på pressbyrån!:) pusspåer!

Nagellack:)

Publicerad 2011-11-22 20:42:24 i Allmänt

Japp kom hem med 3 nya nagellack idag från OPI :) bild kommer här ;)

Träning!

Publicerad 2011-11-22 19:27:21 i Allmänt

Hej! Japp, kom hem för ett tag sen från medelpasset på friskis! :) Har även hunnit duschat! :) Och som sagt idag så försov jag mig, så kom till skolan vid lunchen så luncha med saara och christina! :) Men sen hade vi en föreläsning om cancer.. Sen vart det ner på stan för att möta upp Zelina och käka på tacobar och sen paxa jag en tröja på Lindex :P haha.. Fick inte köpa den idag för att den hängde på dockan så :P Men får hämta den på tis el ons nästa vecka :) sen gick vi till H&M och där köpte zelina en fuskskinn klänning! Grymt snygg! :) Aja, ska väl kika på tv tills jag blir trött! För jobb i morgon i Surahammar då! :) Va ju ett tag sen känns de som! :) Pusspåer!

Jävla skit!

Publicerad 2011-11-22 10:34:51 i Allmänt

Kul att mobilen dog av sig själv i natt! Innan jag somna så var den 100% laddad men när jag väl vakna kl 9 så var den död och jag börja skolan kl 9.15! Kändes ju som jag skulle kunna ha sönder min mobil! Jävla iphone! Men är klar nu så ska väl röra mig till skolan, känns lite ovärt för missat massa, men hoppas föreläsningen efter lunch är värd att gå på ! En bra sak idag är väl att fick mitt csn ialf.. Aja, ska väl klä på mig nu och försöka vara glad .. Pusspåer!

Someone like you ..

Publicerad 2011-11-21 21:04:45 i Allmänt

I heard that you're settled down That you found a girl and you're married now. I heard that your dreams came true. Guess she gave you things I didn't give to you. Old friend, why are you so shy? Ain't like you to hold back or hide from the light. I hate to turn up out of the blue uninvited But I couldn't stay away, I couldn't fight it. I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded That for me it isn't over. Never mind, I'll find someone like you I wish nothing but the best for you too Don't forget me, I beg I remember you said, "Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead, Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead," Yeah. You know how the time flies Only yesterday was the time of our lives We were born and raised In a summer haze Bound by the surprise of our glory days I hate to turn up out of the blue uninvited But I couldn't stay away, I couldn't fight it. I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded That for me it isn't over. Never mind, I'll find someone like you I wish nothing but the best for you too Don't forget me, I beg I remember you said, "Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead." Nothing compares No worries or cares Regrets and mistakes They are memories made. Who would have known how bittersweet this would taste? Never mind, I'll find someone like you I wish nothing but the best for you Don't forget me, I beg I remember you said, "Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead." Never mind, I'll find someone like you I wish nothing but the best for you too Don't forget me, I beg I remember you said, "Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead, Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."

Baka!!

Publicerad 2011-11-21 20:30:39 i Allmänt

Har tränat idag och har nyss duschat!:) och sitter nu och är super sugen på att julbaka!:) älskar att baka!:) men när man bor själv händer ju inte det för ofta direkt, men hitta ett recept i en Ica tidning jag fick idag och ska nog baka saffransbullar med vanilj!:) var inte så många ingredienser så:) hihi! Får dock bli i helgen om jag hinner då.. För veckan blir rätt jobbig, skola i morgon till 16 sen träning, onsdag jobb 9-18, skola på torsdag sen plugg med tjejerna, fredag jobb 8.30 -18 sen jobb lördag med! Så rätt fullt upp!:) men skönt de med!:) träning ska jag också hinna med varje dag!:) blir tv nu sen sova! Pusspåer!

Smink!

Publicerad 2011-11-21 11:08:14 i Allmänt

Hej! Ledig idag! Yeah! men sen blir det skola och jobb denna vecka, puh! menmen, får extra pengar för att jag jobbar så! :) Kanske man kan leva lite bättre än man gjorde förut när man var student! Idag ska jag ialf gå och köpa mat till min kära kanin! Sen ska jag väl ta tag i lite skolarbete! :P Men längtar mest till träningen ikväll! :) Inte rört på mig sen i fredags så! Ne, ska väl orka röra på mig från soffan nu då! Pusspåer!

Fest och annat!

Publicerad 2011-11-20 21:12:28 i Allmänt

Hej! Haft en lugn och skön söndag!:) vakna och va inte bakis!!! Så underbart!:) hade sov sällskap av Eve och Zelina med :D jag och Zelina fick dela på min säng och Eve sov på soffan:D beställde hem pizza till oss och sen vart de film med Zelina lite senare! Har bäddat nytt i sängen och kikar nu på Beck!:) igår blev det fest då, hade det jätte trevligt hos trex och Daniel!:) men så klart blev de utgång på bmb!:) och som vanligt blev de donken efter!:) men fick se nå jätte hemskt på Aftonbladet!:O nå reportage från nån kyckling fabrik och att donken tydligen köper sin kyckling därifrån! Asså va så jävla hemskt! Dom brände bort näbben från dom och massa sjuka saker, blev extremt äcklad av den! Usch! Hoppas donken inte kommer köpa nått från den fabriken igen! En bild från bmb på mig och Eve!:) pusspåer!

Lördag!

Publicerad 2011-11-19 16:09:33 i Allmänt

Kom hem med lite saker från marknaden!:) köpte dock bara godis från marknaden så att säga men dom har ju butiker med typ outlet priser när det gäller tex glas och sånt från olika märken:) så köpte en skål från kosta Boda :) sen en toarulls hållare typ :) och sen fick jag ett par innetofflor av mamma :) sen åkte vi till hälla shopping och där köpte jag även en tröja på lindex:) och nu har jag duschat och ska väl börja sminka mig snart! För senare ska jag, Eve och Zelina till trex och hennes kille och festa och fira honom med!:) ska bli så kul så!!:) pusspåer!

Julmarknad!

Publicerad 2011-11-19 09:24:00 i Allmänt

Hej! Blir att åka på julmarknad om ett litet tag då! Ska till Skultuna och kika runt lite.. Hoppas jag kommer hem med något ialf, har ju inte den där julkänslan än, eftersom vädret är lite mer höstigt just nu och kommer nog vara ett tag till, som dom säger som kan om vädret :P Men blir väl att julpynta snart ialf, är ju lite av ett pyntnörd, älskar att julpynta:P ska bara hitta allt pynt först ;D aja, ska väl sminka mig nu så jag är klar innan mamma ringer! :) pusspåer!

Fredags kväll!

Publicerad 2011-11-18 22:58:43 i Allmänt

Hej! Har haft en lugn och bra kväll!:) först vart de ner på stan för att köpa te åt mamma och ta ut lite skolpapper! Åkte hem med bussen sen och invänta cassa, åkte sen till erikslund och käka sushi!!!:) fyfan va gott de är!:) sen gick vi runt där och så.. Sen åkte vi till mimer hallen för att kolla på hockey, kolla dock bara på en period för vi snacka ändå bara och kolla typ inte :D blev då en tripp till sura och hälsa på hos Linda!:) hon bjöd på bulle som smaka saffran! Va super goda!:) och nu är man hemma igen och snart blir det sängen:) för ska upp tidigt och gå på julmarknad med mamma och syster!:) sen festa på kvällen;) hihi! Pusspåer!!

Daughtry - over you

Publicerad 2011-11-18 11:38:55 i Allmänt

Well, I never saw it coming. I should've started running A long, long time ago. And I never thought I'd doubt you, I'm better off without you More than you, more than you know. I'm slowly getting closure. I guess it's really over. I'm finally getting better. And now I'm picking up the pieces. I'm spending all of these years Putting my heart back together. 'Cause the day I thought I'd never get through, I got over you.

Börja om igen!

Publicerad 2011-11-18 09:24:01 i Allmänt

Jag kan äntligen börja om igen! Fått beslut från CSN nu att jag får studiemedel! Fyfan vilken jävla resa det varit, men kämpar man så kommer de gå som man vill att de ska gå! Men snart är det dags för en tenta igen, den 21! :O Sjukdomslära! Trodde att kursen skulle bli roligare än den är, men ska plugga som bara fan nu! Satt ju som sagt igår med tre vänner från klassen igår och känner att bara jag pluggar nu lite varje dag så kanske ett VG blir av ;) haha.. Ska väl iväg idag och ta ut studiehandledning! Och imorgon ska jag följa med min mamma och syster till skultuna (av alla ställen ;D) och gå på julmarknad! Nu längtar jag äntligen efter julen! Kan ju köpa julklappar åt familjen ;D Just ja, efter jag fick veta att jag klara min tenta och så, så ringde min mamma och sa grattis och sen ville min syster säga grattis med, men sen så sa hon "nu när du får pengar kan du köpa en dyr julklapp till mig, vill du veta min önskelista?" hahaha, bara för söt ju! ;D Aja, ska väl äta frukost nu och sen planera dagen! Ledig från skolan ialf! Ska plugga lite, ut och gå i en timme, sen får jag se om jag ska åka hem och sova där eller om jag tar en lugn hemma kväll här! :) Pusspåer!

Wtf!

Publicerad 2011-11-17 22:36:34 i Allmänt

Fråga Olle denna vecka kommer ge mig mardrömmar! GILF?! Wtf:D

Skola&plugg!

Publicerad 2011-11-17 21:15:26 i Allmänt

Haft skola idag! Va rätt pigg idag med! Kors i taket kan jag säga!:D sen gick jag och tre till och käka lite, sen blev det plugg ett tag! Först va vi super seriösa men efter nån timme så börja nog alla bli rätt trötta och bara skratta och prata istället :D Zelina kom till skolan och sen så gick vi till wayne's och fika!:) sen gick vi runt lite för att jag ville hitta ett par öronmuffar :D hitta ett par på lindex på barn avdelningen !:) sen åkte jag hem och nu blir det lyxfällan och vindruvor!:) köpte även med chic!:P pusspåer

Onsdag!:)

Publicerad 2011-11-16 17:53:40 i Allmänt

Vart i väg med mamma och syster och käka Max sen ville jag till rusta för att köpa skölj medel och sånt! Nu så väntar jag på cassa för vi ska gymma idag!:) känns som äntligen börjar man komma igång med träningen!!:) just ja, fick med mig en söt sak från h&m !:) typ som en korthållare men glittrar och är rosa:) hihi! Pusspåer!

<3

Publicerad 2011-11-15 20:11:27 i Allmänt

Nu när de känns som jag äntligen är på rätt väg, så måste jag tacka dom som funnits vid min sida och verkligen stöttat mig och de är så klart min underbara familj som jag aldrig skulle klara mig utan, framförallt min mamma :) Och sen så klart mina vänner! Ni är för underbara! :) Så tack! :) <3

Idag har jag hunnit med skola, som dock var lite seg, men funka :P Sen vart de hem och vila ett tag för sen blev det ner på stan för att möta upp Eve och Zelina! Vi käka på spicy hot och snacka lite sen blev det kika runt lite på stan sen hem för att byta om till tränings kläder.. Träna medelpass igen som igår, och fyfan va slut jag är just nu.. :P Får se om jag orkar träna skivstång i morgon, beror på vad kroppen säger :P haha.. Ska orka vänta tills värsta pojkväns akademin börjar för tycker de programmet är ju bara för kul ;D Så töntigt, men så roligt ;D

Fick med mig hem lite smink ;) haha.. En sminkpalett! :)


Nu jävlar ska jag orka sminka mig lite mer :P haha..

Ne kolla på top model sen värsta pojkvänen och sen sova!!!! Pusspåer!

Kunde inte bli bättre!

Publicerad 2011-11-15 11:49:02 i Allmänt

YES! Klarade tentan och har nu mina 15 hp för att få studie stöd!! YEAH!

Underbar känsla fick jag när min förra kursansvarig sa att jag hade fått G på tentan! Trodde verkligen inte det, utan trodde jag inte hade klarat den, men nejnej, simone kan! :P

Nu börjar jag äntligen komma på fötter igen, känns så bra! NU är det bara csn som ska fatta ett beslut och sen är de lugnt, men dom kan inte säga nej nu för jag har ju som sagt gjort som dom sa att jag skulle så!

hih, puss!

Versace!

Publicerad 2011-11-14 21:56:24 i Allmänt

Den 17:e november släpps kollektion The very best of Versace for h&m i utvalda butiker och har kollat lite på kollektionen! Älskar Versace, för tycker klänningarna är otroligt vackra! :)



Var tre plagg som föll mig i smaken ialf =)


Helst av allt skulle jag nog vilja ha pälsen :) Men skulle gärna ha klänningarna med för hur snygga är dom inte :)
Men det tråkiga är ju att vi som bor i Västerås kommer dock inte få in kollektionen :/ Så antingen åk till Uppsala och Stockholm om man nu bor i Västerås! Synd, men hade ändå inte haft räd att köpa nått, men när jag väl blir rik så fan ska jag ha ett plagg från Versace! :P

Pusspåer!

usch :/

Publicerad 2011-11-14 14:09:37 i Allmänt

Fick just en sån dålig magkänsla:/ Skrev till min lärare från förra kursen och fick veta att vi får veta hur tentan gick i morgon.. Och vet mycket väl att den kan avgöra om jag får mitt studiestöd eller inte .. Och den dåliga magkänslan säger att jag inte klara den, usch! Nu önskar jag att jag klarar den och får studiestödet! Men känns mörkt för min del :'/

Håller alla tummar jag har och hoppas på det bästa! Annars blir det att försöka med CSN ialf och hoppas dom förstår denna gång !

Ledig idag!

Publicerad 2011-11-14 10:14:32 i Allmänt

Hej!!
Så skönt att vara ledig, men ska ändå snart gå till bibblan och ta ut lite papper och sen gå till skolan och lämna in våran KLOK uppgift! :) Men ska bli skönt att komma ut ialf, igår gick jag bara till affären och sen hem igen till soffan så :P men ska inte klaga för har också bara 3 dagar i skolan denna vecka :P Ledig fredag med, men hoppas att jag får jobba på hälla både fredag och lördag, för behöver pengarna!! :)

Sen blir det träning idag också! 18.15 bär det av till friskis för lite medelpass! Kommer vara död igen efter den men så jävla skönt med träning !

Aja, ska väl fixa mig lite, dock inge smink, skönt att slippa sminket!! hihi, men fixa håret ialf..

Pusspåer!

Massage!

Publicerad 2011-11-13 16:18:21 i Allmänt

Japp, eftersom man får friskvård bidrag när man jobbar på bolaget, om man är anställd då :) Så ska fan utnyttja det nu, så har fixat att jag ska få helkropps massage 60 min! :) Ska boka det i morgon hos team massagterapeuterna i Västerås då! :) Behöver det för har inte tränad rygg så min rygg får jätte ont när jag lyfter saker på jobbet.. Så ska unna mig det innan året tar slut! :) Får ju nytt friskvård bidrag nästa år så ;) hihi..

Såå den 28:e november ska jag på massage 60 min! Underbart! :) haha, dom lär ju tyckt jag var känslig för ville ha en kvinnlig massör :P menmen, bara vissa killar som får röra min kropp ;D hahaha..

Aja, blir nog en hemmakväll idag ändå, orka inte röra på mig alls idag så :P

Pusspåer!


Just ja, grattis på fars-dag mina underbara pappa! Hade gärna grattat honom men han är "tyvärr" i bahamas och jobbar! Men han har fått present av oss så! Lite choklad och kaffe med olika smaker så ! :) Men kan ju säga att jag skulle aldrig klara mig utan mina kära pappa, han kan vara så jobbig ibland, men jag vet att hans kärlek till oss barn är så enormt stor! Han skulle göra allt för oss barn! Älskar dig Pappa, du är bäst! <3

Just ja!

Publicerad 2011-11-08 19:09:00 i Allmänt

Glömt helt att berätta att jag, eve och zelina var på bio i söndags!! Vi kolla på paranormal activity 3! Och kan ju säga att jag nästan ville gå ut från biografen för den var så jävla läskig!! Ingen film för lätt skrämda! Men de sjuka är att jag är lätt skrämd, men ändå måste jag se skräckfilmer !! :P sjukt dum man är att man utsätter sig för något sånt som man vet att man kommer vara rädd för, men så är väl alla :P Men helt klart sevärd om man gillar sånt :) Kanske ska säga till min pappa att han ska se den, får se om han kommer bli lika rädd som vi blev ;D Kul att jag och eve skulle gå hem och kl var runt 23 så, allt som rörde sig i skogen blev man rädd för;D haha.. Aja, som tur så sov eve kvar hos mig och som tur var så drömde man inga mardrömmar alls :P

Se den om ni vågar ;)

Underbar låt!

Publicerad 2011-11-08 19:01:45 i Allmänt

Chris medina - what are words / Ja, jag vet, den är rätt gammal nu, men fyfan va underbar den är! Kan lyssna på den om och om igen för den betyder verkligen något!

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see

How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't

When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't

When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close

gråta ut!

Publicerad 2011-11-07 14:10:16 i Allmänt

Mycket går runt nu i huvudet och känns som snart tappar jag kontrollen helt och vet inte hur jag ska lösa allt.. Men just nu vet jag mitt mål! Fixa skolan! Först och främst är att få csn att sänka mina poöng så jag kan få pengar, för dom måste förstå att jag måste gå i skola! Men utan pengar går de inte att leva! Och vill inte jobba mer för kommer inte hinna med skolan då heller :/ Sen att prata med någon som kanske kan stärka mitt intyg till csn, någon på skolan som man kan prata med, för att bara prata med mamma el vänner hjälper inte.. Men de är ju oftast dom man vill prata med för de är ju dom som förstår en bäst.. men kanske dags att våga öppna sig lite för andra om hur man verkligen mår ibland.. jobbigt, men så är det..:P Sen i morgon börjar nya kursen!!! Sjukdomslära! Är jätte jätte ivrig att läsa den faktiskt, för den låter intressant! :)

aja, problem går alltid att lösa!

Pusspåer!

In love!

Publicerad 2011-11-02 18:21:12 i Allmänt

Klänningar kan göra mig kär alltså ;) Jätte sugen på en eller flera nya så som:



haha bara svarta! :) Men fyfan va jag önska att jag hade alla! :)

Aja, ska läsa två kapitel till i boken sen blir det väl skriva ner lite sen paus sen plugg tills jag sover :P

Pusspåer!

Plugg!

Publicerad 2011-11-01 20:12:01 i Allmänt

Hej!

Har haft fullt upp med plugg inför tentan.. Känns som all tid jag lägger när ska fan löna sig! Men tänkte ta en paus nu och kolla på lite tv och äta popcorn :P haha.. Men sen så ska jag lägga mig i sängen och läsa ! Och i morgon blir det läsa, skriva och anteckna!! Åh vad jag längtar tills i morgon ;) haha.. menmen, tenta ska jag fan klara så jag får min 15 hp och får pengar från csn! Aja, liten uppdatering ialf! Har även lunchat med mina kära vänner Eve och Zelina idag och tog även en promenad men tjejerna, behövs att få lite luft när man sitter inne en heldag med massa böcker :P

Pusspåer!

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela