Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

Happy b-day !

Publicerad 2011-02-28 11:24:10 i Allmänt

Jaa, hehe.. Men fick presenter i morse och fick de jag önska mig! Presentkort på ur och penn för där finns de en klocka som jag gillar och jag är inte alls en sån person som har klockor på mig, men den här är snygg så! :)


Fick även så jävla rosa sockor av mamma, som mamma har stickat med, bild kommer sen! Och en bok om drinkar, 501 för att vara exakt ;)

Pusspåer

Twenty one..

Publicerad 2011-02-28 08:50:17 i Allmänt



Idag blir man 21 år gammal då! Börjar bli en stor flicka nu.. Usch vad tiden går fort.. Jag vet att jag kommer fortfarande svara att jag är 20 istället för 21 för jag är så van att säga de om någon frågar.. men får komma ihåg 21,21.. ;P Så nu är de väl dax att planera in en USA resa !! :) hihih..

Pusspåer

Denna helg alltså!

Publicerad 2011-02-27 22:56:42 i Allmänt

Hejsan,

Haft en skit bra helg igen! :) I fredags vart de bio med zelle och eve och vi kika på Min låtsas fru! :) Skratta som bara faaan och usch vilken rolig film de är :) Självklart vart de donken innan med så ;) hahah.. Igår vart de jobb först, för en var sjuk på jobbet så hoppa in då, sen hem för att packa för att sedan åka till eve för att börja fixa sig inför kvällen.. För igår så fira jag mig med min tjejkompisar :) Först en middag på tabazco :) Sen bmb!

En tjej fattades som skulle vart med, men träffa henne på bmb sen ialf så de gjorde mig glad :)

Kvällen sluta bra ialf och idag har man sega hos eve hela dagen yup och sen gick jag på bio med syskonen och mamma på åse-nisse filmen :) Rolig, men lite för dålig story.. Men fick jätte fina presenter av min underbara vänner, fick en Ed hardy keps av cassa,zelle,eve,emmy,linda, ella och jossan fick även nagellack och lite smått och gott av dom :) Sen fick jag 300 kr av johanna på gina tricot :) Jag är så himla glad för min presenter och jag är så jävla glad att jag fick fira med alla underbara människor! :) Tack alla ni som gjorde kvällen så jävla bra! <3

Imorgon den 28 fyller jag 21 år! :P så kul så :P

Nu blir de solsidan och sen sova!!

Pusspåer

Ge mig fredag nu

Publicerad 2011-02-23 21:31:16 i Allmänt

Heejsan,

Haft en skön ledig dag :) Har solat, köpt böcker på bokrean 4 st för att vara exakt :) Blev Elsas mode, Elsas värld, skönhetsbibeln och en tränings bok :) Sen blev det en ny bh och två par trosor med :P haha.. Skulle inte handla de, men tyckte bh:n var så fin så :P Måste sluta köpa massa och kanske spara till viktigare saker.. :P


Dax att börja styrketräna nu, så man håller igång! ;P Och dax att börja läsa lite annat än tråkiga skolböcker kanske..

Har även bäddat om med nya lackan! När man beställde av Ellos så fick man sänglackan med på köpet och tyckte de var så fint så jag beställde ju som sagt en jeansjacka så:P

Myyyssigt! :) hihi..

Är otroligt trött nu så kommer nog lägga mig i sängen och kika lite på datan och sova.. För plugga har jag gjort nu så jag snart somnar ! Vill bara ha fredag efter kl 11 så jag får åka hem och ha en super rolig helg istället :P Och när man också är ledig en lördag ska jag fan sova ut också, så man kan festa hela natten istället ;) hahah..

Pusspåer!

Ledig!

Publicerad 2011-02-23 10:16:51 i Allmänt

Hej,

underbart att vara ledig och att man har gjort sin uppgift till i morgon och man börjar inte fören 15.15 i morgon också! :) Underbart! Ska hinna med en del idag ändå, ska sola idag, gå ner på stan och kolla på bokrean, plugga massor! Även funderat på om jag ska ta mig ut till Ikea idag, men de vet jag inte om jag kan eller hinner, för just nu är plugget i första hand.. Ska ialf gå ner på stan och kika på bokrean för kan ju hända att man hittar bra böcker, men kommer väl vara köer som bara fan.. :)


Pusspåer

Plugg och ledighet!

Publicerad 2011-02-22 17:30:55 i Allmänt

Hejsan

haft skola både igår och idag :) Kan ju säga att de vi gör nu är mycket mer intressant är kemin ialf! Känns som man äntligen kom in på näringsläran ialf :) hehe.. Har hållt på med en sak vi ska prata om på ett seminarium och i det stora hela handlar de om kosten idag och så ska man beskriva olika modeller och metoder så de är roligt :) Men nu är jag klar med de, för vissa frågor är utifrån sig själv så dom behöver jag inte leta upp och skriva ner :) Ikväll blir de plugga lite mer fast kemi och fysiologi! Inte lika kul, men gjorde ju inte bra ifrån mig på tentan så får man bara göra om det..

Men ska iväg och tvätta snart med så får bli när man ska sova och så är man ledig imorgon så kan plugga en hel del då! :)

Pusspåer

soooova.

Publicerad 2011-02-20 23:01:29 i Allmänt

Är äntligen i min säng i uppsala nu och ska sova :) I morgon är de skola mellan 8-11 sen lär de bli plugg av och kanske hitta på nå annat kul :P Inte hunnit kolla runt här i staden så..

Aja, godnatt!


Pusspåer

helg igen då

Publicerad 2011-02-20 16:18:49 i Allmänt

Hej.


Har haft en bra helg :) Blev bada lite igår och sen fixa sig inför kvällen, för vi skulle fira Linda :) Förfest där och sen blev det in till stan till bmb. :) Lyckad kväll, men blev dock lite kaos ändå, men sånt hör väl till när man festar verkar de som ialf :P men de löser nog sig ändå :) Idag var man inte ett dugg bakis heller fast man var rätt dragen igår :P skönt de ialf.. Ska åka tillbaka till Uppsala i dag ialf.. :) Ska bli skönt, komma i andra tankar.. För just nu är man mest bara sur på att vissa personer kan snacka så jävla mycket skit att jag seriöst blir så arg.. aja, säga hejdå till dom och leva livet nu..

Pusspåer

ett sista

Publicerad 2011-02-18 23:48:50 i Allmänt

inlägg innan jag säger godnatt för idag!

Haft en skit kul kväll i hallsta på hockey, :) Skratta, kika på matchen, käka korv och återigen skratta som en dåre;D Men har man rolig fantasi,  roliga ideér och sådant så va fan :P Åkte sen till la torre och tog en kebab pizza med zelle, och självklart så blev de ursprårat där med.. ;D Hur kan de vara så kul att sitta på en pizza? Jo för jag och zelle är ju där och drygar;D Har ialf haft en så jävla kul kväll :) Imorgon blir det jobb med chefen :P och bär de av till Cassa för lite bubbelbadis och sen till Linda för födelsedagsfest! :) Kommer bli en grymkväll :) Bilder måste de bli så kameran ska laddas!

Pusspåer och godnatt!

Tjoho.. :)

Publicerad 2011-02-18 16:55:33 i Allmänt

Hejsan,

är hemma i Surahammar över helgen, kommer nog bli en grym helg, i hope! Idag blir de kika på hockey i hallsta och sen för att sova, för i morgon ska man jobba till 13 sen förmodlingen sola ialf.. :) Sen får man se om de blir sega ett tag innan de drar igång att festa eller om man ska bada lite :P hahah..

Ska även hämta ut jeansjackan jag beställt, hoppas den fan är snygg, annars åker den tillbaka :P

Pusspåer

helvete!

Publicerad 2011-02-17 16:13:51 i Allmänt

;D

Ännu en beställning, hoppas bara den sitter bra och den är snygg för annars åker den tillbaka, en skinnjacka :P

Såg på kommentarerna att den inte alls är skrynklig som den ser ut ialf :P

HOPPAS de!

Pusspåer

Uppsala igen då!

Publicerad 2011-02-17 14:45:18 i Allmänt

Hejsan,

ja är tillbaka i uppsala igen för natten bara för i morgon blir de hem igen, för ska jobba lördag och sen blir de utgång för att fira Linda :) Så kommer nog en grym kväll igen ! :) hihi.. Men nu håller jag på med mat, bakad potatis med fetaost och oliver, MUMS!

bilden är tagen från internet,  lägger upp en på min sen ;)

Sen blir de plugga sönder sig för i morgon är de tenta som gäller, sen hem för att sola och bli blondare i håret ;)

Pusspåer

Hemma i sura då!

Publicerad 2011-02-16 20:26:50 i Allmänt

Don't worry about me and who I fire. I get what I desire, it's my empire....

Nu är man hemma i sura över natten då, tillbaka till Uppsala i morgon blir det ialf =) Plugg dag som gäller i morgon!

Snart blir de sängen med boken också, för ska upp bar tidigt ialf..

Pusspåer

yes!

Publicerad 2011-02-15 16:47:44 i Allmänt

Äntlingen hitta en klänning till min födelsedag!




SNYGG?! :P

Love it!

Publicerad 2011-02-15 10:54:55 i Allmänt

Älskar att få sova länge, mest underbart.. för i morgon är jag ändå ledig så blir plugg hela dagen idag efter skolan så då kan jag sitta uppe ett bra tag idag ialf.. Men jag har turen att jag blir hämtad i morgon här i Uppsala ialf så slipper ta jävla bussen ! :) Skönt de ialf.. Nej, ska väl käka nå och sen fixa mig lite innan skolan, men har ju bara två timmar så känns onödigt att fixa sig as mycket, för inte har jag sett nå snygga på min skola ialf;D nixpix!

Pusspåer

om jag fick en önskan idag,

Publicerad 2011-02-14 19:47:48 i Allmänt

så skulle jag önska att en snygg kille stod nu och knacka på dörren och ville bjuda ut mig på en mysig middag på en riktigt fin resturang! Men nej, man får sitta i Uppsala där jag inte känner någon snygg kille ialf än så länge ;) hihi.. får sitta helt själv och plugga istället.. ne får bli ändring på detta :P Men i dag får jag endast drömma om en snygg kille som knackar på dörren och frågar ut mig på en dejt, vet exakt vilken kille som ska vara i drömmen med så ;P

Åter till pluggandet nu då!


Pusspåer

Vilken helg igen! :P

Publicerad 2011-02-13 19:38:55 i Allmänt

Hejsan,

fyfan vilken helg igen. festa och umgås med dom bästa !:) Innan man flyttar till Uppsala då! :) Ska dock bli skönt att bo själv igen och slippa massa onödig drama :) Klarar mig med själv :P

Får berätta mer om helgen i morgon, för snart blir de käka och solsidan! Puss!

Jävla väder!

Publicerad 2011-02-11 09:38:22 i Allmänt

Fick vakna tidigt idag för mamma kom inte iväg med bilen, så fick gå ut i detta jävla skit väder och putta på för att de skulle röra sig, tur att man är stark då;) hahah.. Men som tur så kunde dom åka sen, men fyfan vilken väder man får stå ut med.. men enligt smhi så ska ta avta på eftermiddagen.. Och de är bra för jag ska till västerås och köpa ny mobil och så.. Håller mina tummar att de slutar snart så man kan börja skotta lite så man kommer fram med pappas bil då.. Annars blir de drygt! SÅ SLUTA SNÖA NU!!! Idiotväder! Gillar inte vintern när den är såhär, de kan vara lite snö och sol och nån minus grad i en månad sen räcker de för min del! Men neeej, ska snöa i hundra år istället!

Aja, ska inte bli sur för detta, blir ju utgång idag ändå så!

Pusspåer

10 feb

Publicerad 2011-02-10 09:17:45 i Allmänt

Hejsan,

idag gäller det att plugga, läsa ut kemi kompendiumet och sen börja på fysiologi boken igen då.. Håll alla era tummar nu att jag inte somnar igen när jag läser kemin;D förra gången så somna jag till så:P och fick världens huvudvärk.. ;D

Igår vart de först till skolan för lite kostregistrering och sen till Västerås för lite shopping, eller det vikitgaste var mobiltbredband för måste jag ha när jag flyttar till Uppsala och sen vart de lite smink från make up store, ny top från H&M, Nagellack från depend och pennor till skolan :) Har även bestämt mig att köpa en nya telefon! En sony ericsson X8 blir det.. en enkel mobil men fin, rosa också, viktigt:P

Tröjan:

Lite söt tycker jag:)

Nu blir de väl frukost om ett tag sen börjar plugget till sent i kväll :P

Pusspåer

8 feb

Publicerad 2011-02-08 12:52:57 i Allmänt

Hejsan,

Pluggat som en idiot idag, läste 30 sidor kemi redan och ska snart fortsätta men tänkte bara säga att jag beställde en snygg vår/sommar jacka igår:)


Är ingen jeans jacka tjej, men den här tyckte jag var riktigt snygg och enkel så jag köpte den :) hihih:P


Pusspåer

7 feb

Publicerad 2011-02-07 15:23:00 i Allmänt

Wish that I could have this moment
For life, for life, for life
Cause in this moment I just feel so
Alive, alive, alive..

Helgens bravader !

Publicerad 2011-02-07 11:13:22 i Allmänt

Hejsan,

orka inte skriva om helgen igår så:P Meen i fredags vart de film/pizza kväll mer.. Käka pizza och sen åkte vi till zelle för att kika på filmen Salt!:) Som också var bra, trodde inte det med de var den =) Sen i lördags vart de jobb först då, men sen gick jag hem till zelina för att fixa mig inför kvällen, men fyfan va seg man var då.. sliten som bara fan, skulle behövt sova kanske i flera timmar.. men duscha och fixa mig sen så hjälpte vinet en del att komma igång;) sen kom eve och vi drack lite och åkte in sen .. blev först bill och bob, träffa nå skumma killar där som var lite konstiga .. men sen gick vi till bmb och festa loss och dansa och såå:) Hade en trevlig kväll:) Igår vart de hem till min kusin och fira honom, han fyllde 17 år :) så det blev käk, fika och så:) Så jävla gott var de :) men jag var lite seg och sliten alltså;) hahahah..

Idag är de plugg som gäller, men måste ha ett kemi kompendium så får se hur jag ska lösa de bara!

bilder från i lördags:






Pusspåer

tänk om

Publicerad 2011-02-06 18:15:38 i Allmänt

Tänk om man kunde vrida tillbaka tiden och få vissa saker ogjorda.. Just nu är man i en period där jag saknar mycket av de jag inte har.. Vänskapen med en del personer, kontakten med en del personer.. Önskar jag inte valde den väg jag är på just nu.. men inte mycket att göra åt de, låta tiden läka alla sår...

Vilken morgon trafik!

Publicerad 2011-02-03 19:51:30 i Allmänt

Hej!

Idag när jag åkte till Uppsala så hände en sak som gjorde mig så jävla arg.. En person höll på att köra in i min bil (pappas bil igentligen), men ialf... Varför den personen var så jävla dum vet jag inte.. Men man var ialf tvungen att byta fil för nån anledning så jag byte i god tid, men den andra som log i fel fil tänkte tydligen köra in i min bil, fast jag log där och jag kunde inte köra fram heller utan fick gasa fram och bromsa sen för jag inte skulle krocka med den andra bilen framför.. åh va arg jag vart då.. Tur för den person inte svängde av mot Uppsala alltså! Ful bil hade den med så, hahah! Ne så kul var min morgon, trött som fan var man med så humöret var väl lite sisådär innan med kanske;D
Men efter de så har jag haft en jätte bra dag:) Kolla på ett rum idag i Uppsala med och tyckte de var riktigt fint :) Får se om de blir en flytt i helgen då:)

Nu blir de jersey shore;)

pusspåer

Zumba!!!!!:P

Publicerad 2011-02-02 20:50:34 i Allmänt

Hallå!

Idag har jag vart i skolan och haft fysiologi:P Alltid lika kul, faktiskt!:)
Sen vart de att åka till västerås och gå på stan med eve, köpte ett par byxor:) Dax för lite ljusare tider så köpte ljusa byxor eller jeans är de.. ;) Käka på vivaldi för en gång skull, inge spicy denna gång;D Åkte sen hem till eve och kika lite på jersey shore säsong ett :P Och självklart vart de träning idag, Zumba!!! :) Mest kul alltså och svettas som är dåre gör man med, lyx :) Nu är man hemma och helt död, nyss duscha också.. :P blir heldag i skolan i morgon sen ska man kika på ett rum man kanske får hyra! håll tummarna!

Pusspåer

Plugg dag !

Publicerad 2011-02-01 14:42:03 i Allmänt

Japp, håller på med skola för fullt nu, eller har paus nu när jag skriver dock ;)

Se hur jävla kul de är;)

Nja inte så kul eller hur.. Men detta är roligare än kemin ialf vi har.. Bara att fortsätta för har en tenta den 18 feb!! Plugg plugg för min del...:P

Lite bilder från helgen då vi fira eve.. Dock inte så mycket bilder alls..:P


De vi drack:P Bols blueberry är gott som bara fan ;)

Alla tog en tequila rose också, MUMS;)


Lägger upp denna för jag ser väl mest kul ut;D


Pusspåer!

one more time or not..

Publicerad 2011-02-01 12:56:38 i Allmänt

sista chansen nu... kan inte bara ge och ge, utan måste få tillbaka lite nu.. för detta är sista chansen nu..

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela