Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

Solen skiner...

Publicerad 2011-06-28 14:57:03 i Allmänt

Hej,

Underbart väder de är nu, så hoppas de håller i sig i helgen med nu! Skulle vara grymt om de var sol denna vecka ialf :P både måndag och tisdag har vart två trevliga och roliga dagar.. Igår vart de upp tidigt för att åka in till Ikea med eve och linda för lite shopping av "flytta hemifrån" saker, dock köpte inte jag nå utan de var Eve som skulle stor shoppa sånt, blev en full vagn med massa saker och en vagn med två stora saker.. Sen blev det mat på wok and go och sen stress hem igen för att jobba för allas del :) Idag blev det också upp tidigt för en shopping tur i stan istället, hitta dock inte de jag ville ha, men kom hem med ett par vita leggings, ny ögonfransböjare och sen två nya handdukar :) Som lunch blev det en god sallad på vivaldi! MUMSigt.. ;) så haft 2 sköna lediga dagar i solen, men i morgon blir de jobb, även på torsdag och fredag, sen är man ledig igen! Ska ju parta som fan i helgen så lär behöva lite ledigt ;) hahahaha..



Nu ska jag vara tråkig och ligga inne och kika på vänner ett tag :) Pusspåer!

Midsommar!

Publicerad 2011-06-26 20:02:09 i Allmänt

Hej,

dålig uppdatering ser jag :P Men haft en grym helg med underbara människor.. I fredags vart det hem till Madde för att fira midsommar, det blev grilla, sjunga lite snapsvisor och en del dricka, men kvällen avslutades tidigt så jag och zelina åkte hem till hennes pappa och sov.. Igår så blev de stressa en hel del, för skulle hinna med att fixa mig, äta och sen dra iväg för att kika på när syster spela teater.. Teatern heter en midsommarnatts dröm .. Hon var som vanligt otroligt duktig :) Sen stressa sig hem till trex för att förfesta innan Qvarn.. Vi tog taxi ner och spendera kvällen med drinkar och umgås med underbara människor :) Så tack alla inblandade för en underbar helg&midsommar.. Bara att ta nya tag inför nästa helg då! Lär blir en del festa av då med ;) Gillar'T!

Två bilder från midsommar, :P



Midsommar stången, hahah ;D Söt eller hur?

Idag åkte jag och familjen till skultuna för att kika lite på deras utbud av lite outlet saker, hitta jätte coola skumpa glas :)



Nu blir det lite mat i magen så får man se vad man ska göra sen då!

Pusspåer

Längtar till helgen !

Publicerad 2011-06-20 20:29:40 i Allmänt

Hejsan!

Ja, jag vet, nyss varit helg.. Men igår kommer midsommar bli grymt tror jag.. ör på midsommarafton så bär det av till Tillberga för att festa med Jennifer, Madde, Johanna och många andra så klart :) Sen på midsommardagen blir de ligga bakis ett så förmodlingen sen åka och kika på min lillasysters teater och sen förfesta i kolbäck och sen bär det av till westerqvarn för att festa vidare :) Då hinner jag fira med alla mina underbara vänner, gillar't :P Så kan dessa jobb dagar gå jätte fort så de kan bli fredag :) Helgen efter de är det "sura-dagarna" som de kallas ;P Och sen blir det power meet helgen efter det :) 3 roliga helger att se framemot :)

Beställde idag en otroligt söt klänning med från Nelly.com


Super söt klänning, :) Hoppas den är lika fin på mig också!

Idag är jag otroligt seg och trött.. Var ingen direkt rush på jobbet idag heller, så hoppas på de i morgon .. Vet att de kommer bli galet ons och tors på jobbet ialf, alla är alltid ute i sista minuten.. :P

Pusspåer!

Regn regn...

Publicerad 2011-06-17 15:19:58 i Allmänt

Boooring! Bara regnar ute.. Inge kul alls.. Skulle vara trevligare om de var sol så man kunde sitta ute och ta en cider :P Och grilla skulle inte heller vara fel :) Men har ialf hunnit med att klippa mig, sola och handla lite gott till i kväll :) hihi.. Blir en kväll med vänner tema för min del ialf.. Ingen direkt lust att göra nå idag ändåså... I morgon blir de nog lite dricka och sen får man se vad som händer :) Pusspåer

=)

Publicerad 2011-06-16 18:44:29 i Allmänt

Hej,

Idag har jag umgåts med Jennifer :) Först vart de en lunch på stan på spicy hot, sen åkte vi hem till henne och snacka massa skit :P hihih.. Nu är jag hemma och ska kika på lite vänner avsnitt.. Vill ut och springa, men mår sisådär just nu.. Kanske lite senare .. :) Igår beställde jag även lite saker ifrån Hm.se och de vart ett par nya skor och en ny klänning :P hihi.. Älskar rea :P Och när jag var nere på stan idag så vart de en ny kofta också från gina tricot också rea :) hihi..

I morgon blir det klippa sig och sen sola lite. Måste ju ha en fin bränna på midsommar :)

Pusspåer!

Älskar ledighet!

Publicerad 2011-06-15 10:02:52 i Allmänt

Hejsan,

Hela denna vecka är jag ledig, som de verkar nu ialf :P Så i måndags så vart de att umgås med Zelina :) vi åkte till ikea för att kika in det nya som dom har byggt i Västerås :) Och precis när vi har gått upp för trapperna så ringer chefen från erikslunds systembolag till zelina och säger att hon har fått jobb där :) Grattis igen stumpan!!! :) Så vi fick fira det med en fika på stan :) Men efter fikat så vart de mat på Max också ;D hahaha.

Igår åkte jag och zelina till parken zoo i Eskilstuna :) Lite bilder blev det så klart :)




Och herr nilsson var där med ;P

Man blir som ett litet barn igen när man går på Zoo, :) Och var perfekt väder för de med, inte för varmt och inte för kallt heller .. Men dom hade sagt att de skulle regna men vi hade turen att slippa de fören vi åkte hem :P Duktigt!

Idag blir det först Massage på helskön dagspa sen hem igen och fixa till sig lite för sen bär de av till Hallstahammar för vinprovning hos min chef :) Trevligt!

Ha en underbar dag ni med nu! Pusspåer!

Grym lördag!

Publicerad 2011-06-12 22:46:20 i Allmänt

Hej!

Igår var en riktigt grym lördag, :) Först vart de jobb som vanligt :P sen hem till eve och käka tacos, innan vi drog till Linda för att fixa oss inför kvällen, även zelina och emmy fxa sig hos Linda :) Sen fick vi skjuts till överraskningfesten för Daniel som har fyllt 25 år :) Inge överraskad han blev av att mer och mer folk kom för att fira honom.. Han var redan där på plats när alla började komma dit.. :) De bjöds på mat och dryck, men som vanligt när jag har druckit kanske två cider bara så kan jag inte äta alls, utan måste vänta ett bra tag innan jag blir hungrig ! Men vi drack, satt och prata med allt och alla och hade en riktigt grym kväll.. Men när de väl var dags att gå hem (runt 3 typ), så börja de regna som fan och åska och blixtra .. Så vi fick vänta till runt 6 att gå hem! :P Inge kul, men ändå lite :P haha.. Och presenten han fick av mig, linda, sazza, eve, zelina och emmy, fick honom nog han bli lite generad ;D haha.. Men han fick ju även en magnum Moet av oss med så :) De är champagne ;) Aja, fick sova ett tag ialf idag vakna runt halv ett, men gick ju och la sig runt halv 8 typ :P Längsta festen jag varit på, på ett bra tag :P

Idag åkte storebror hem till sthlm.. Vi fika och så för han har tagit examen och han fick även liten present med av oss :) Blir nu att kika på L.A gigolo och sen sängen!

Pusspåer!

Studenten!

Publicerad 2011-06-10 23:11:27 i Allmänt

Hej!

Idag har de vart en jätte bra dag :) Hade otroligt kul och trevligt med släkten :) God mat också! :) Bilder kommer senare för vart en lång dag och så..

Men ibland kan inte alla dagar bli perfekta, alltid nån jävel som ska förstöra.. Som tur är den personen borta ur mitt liv, tack för de ialf!

Jobb i morgon så nu blir de sängen! Pusspåer

Snabbt!

Publicerad 2011-06-09 22:16:34 i Allmänt

Hej,

Fan va veckan har gått fort!! När jag vakna i morse så trodde inte jag att jag skulle orka jobba idag, för jobba lite längre än vanligt idag, men hade en jätte bra jobb dag.. Men jobba ju med min kära faster också, då kan inte en jobb dag bli tråkig! :) Sen har jag vart ute och sprungit idag med, känns så skönt att äntligen få ut och röra på sig igen :) Mormor är här nu och de känns toppen och snart kommer bror hem med från sthlm :) För i morgon är det lillebrors student som gäller, kommer bli en heldag fylld med roligheter om man nu kan skriva så ;D hihi.. Minns så väl när jag tog studenten, saknar så!



Vilka minnen :)<3

Släkt och brors vänner kommer sen hem till oss när vi sett honom springa ut och åka runt i stan med hans klass på flaket :) Kommer nog bli en rolig dag för oss alla, speciellt för lillebror dock! :) Ska supa honom så full så innan han drar iväg till förfesten och Bmb ;D hahahah..

Ne, snart blir det pizza och sen sova! Pusspåer!

Helg snart!!!!

Publicerad 2011-06-08 20:46:29 i Allmänt

Hej!

Längtar till helgen som FAN! :) Kommer nog bli en riktigt rolig helg! Men först ska jag ta mig igenom en jobb-torsdag i Hallstahammar med min kära faster :) hihi.. Sen på fredag är det min lillebrors student :) Skulle gärna ta studenten igen, fyfan vilken grymt rolig dag! :) Så blir att kika när han springer ut och åker runt i Västerås på deras pimpade studentflak :) Sen hem med släkt och hans vänner för lite mat och fika :) Sen ska väl någon köra honom till förfesten, får se om jag bestämmer mig för att köra om jag inte ska dricka lite så klart ;) haha.. Sen lördag får lov att vara hemlig just nu, men de kommer bli så jävla kul kan jag säga ialf :) hihi.. Blir all in på lördag! :) Söndagen lär bli en bakis/sol dag tror jag :) Hoppas på jätte fint väder i helgen ialf :) Har hunnit med att springa idag ialf, tog en springrunda direkt efter jobbet :) Otroligt seg dag på jobbet idag.. Aldrig vart med om en sån seg onsdag .. Aja, hoppas på mycket folk i morgon ialf! :) Så tiden går fort.. Mormor och storebror kommer ju i morgon så :)

Aja, nu blir de duschen sen käka lite glass! Pusspåer!

hihi..

Publicerad 2011-06-07 10:05:20 i Allmänt

Hejsan,

Igår var de ju som dom flesta vet Sveriges nationaldag, och jag, eve och zelle skulle skicka vad surahammar hade för roligt att komma med, men som vanligt är det helt värdelöst och dom personen vi skulle kolla på va inte ens med och sjöng eller spela heller så kul.. Så vi bestämde oss att åka in till Västerås istället och sätta oss på Löga .. Köpte glass och satt där ett tag :) Sen åkte vi hem och käka lite och sen åkte jag och zelina hem till linda och käka lite cheesecake, mumsigt! :) Vi satt där och prata om alla helger som är uppbokade och det sjuka är att varje helg är planerad med alkohol inblandad känns de som ;D hahaha.. Men som jag alltid säger till min vänner är: Man lever bara en gång ;D .. Nej, men alla helger kommer bli grymma och den här sommaren kommer bli bäst! :)
Igår när jag kom hem så satt jag och kolla på vilka som hade gått på röda mattan på Mtv movie awards, men tyckte ingen var speciellt fin eller att någon hade nån fin klänning heller.. Men tyckte Nicki Minaj var lite "cool" ialf:P



Hennes outfit är inte alls snygg, men hon sjunger jätte bra tycker jag :) Dock är nog skorna rätt snygga ändå :)

Aja, idag blir de nog en tripp till stan med eve ialf.. Sen ska jag äntligen ut och röra på mig igen, har inte gjort de för mina jävla halsmandlar är vart svullna, men nu så mår jag bättre och ska fan ut och springa lite :)

Pusspåer

Sjukt..

Publicerad 2011-06-05 23:52:41 i Allmänt

Hej!

Måste först berätta lite snabbt om gårdagen :) Blev jobb som vanligt sen hem till eve för att fixa sig och förbereda inför att jag, eve, linda, zelle och emmy skulle grilla, men planerna gick inte som vi hade tänkt alls. Utan jag och eve var super sega med att ens börja fixa oss, sen när vi väl skulle sätta igång grillen så funka den inte längre (de är en el-grill) .. Så då fick vi lov att göra allt i ugnen, men vi alla fick mat i oss ialf ;D Sen börja vi dricka och så, åkte in till stan och skulle gå ut på krogen, men Eves knä ville inte att eve skulle festa så de gick ur led :( .. fick hjälpa henne med att få tillbaka knäet där de ska sitta, läskigaste jag gjort!! Och stackars eve hade ju svin ont så blev att hon åkte hem istället.. Jag och Linda gick då till bill och bob, träffa på jossan och några till.. Satt där ett tag, men sen så bestämde vi oss att gå till pluto istället.. Zelle kom dit sen efter hon hade kört hem eve.. Jag köpte en jävla cider som jag måste helt glömt bort att jag köpte så den var borta när jag väl kom på att jag glömt den ;D hahaha.. P2 gör att man blir glömsk tydligen ;D Sen hände massa annat som jag inte behöver ta upp här :P Men idag blev de så att jag, eve och zelle åkte in till sjukan för att kolla eves knä för de var svullet som fan.. Kan ju bara säga att jag aldrig haft så kul på ett sjukhus som jag hade idag, ;D När väl eve fick hjälp med sin knä så dryga jag och zelle en hel del och skämta nog om allt och ingenting ;D Att tex en glass kan göra så att man skrattar som en galning är ju inte okej alltså;D hahahah.. Aja, haft en grym och trevlig helg igen, dock är de ju inte alls kul att eves knä gör ont och att hon måste gå med kryckor :(

Nej, men om man ska sova lite nu, nya vecka i morgon och nya galenskaper som ska ske ;D

Pusspåer

2 juni!

Publicerad 2011-06-02 23:16:58 i Allmänt

Hejsan,

Lite seg på att uppdatera bloggen, men så kan de vara :P Idag har jag ialf vart ledig och mest tagit de lugnt till runt 17 då jag skulle åka till Västerås för att träffa Denize, Erica, Madde Och Jennifer :) Blev så att vi gick till Bill och Bob för att käka lite.. Tog en Fläskfile toast med pommes och fyfan va god den va :P hihi.. Satt där ett tag och prata och hade de super trevligt :) Kändes som vi behövde ta igen en hel del för vi träffas inte så ofta.. Men de ska de bli ändring på ialf :P Nu ska jag fixa min naglar och sen blir det sängen, jobb i morgon! Pusspåer!

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela