Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

Hurtful!

Publicerad 2010-07-31 15:38:56 i Allmänt

You don't know what you got till you're missing it a lot!

What I'm going through is hurtful!

Lördag och

Publicerad 2010-07-31 13:12:06 i Allmänt

PARTY står på schemat! :) Westerqvarn i kväll blir det ialf!! :) Glömma det som hände igår och ta nya tag, de är så livet funkar ialf just nu för min del... Sad but true! Menmen, är tacksam för all stöd och förståelse ialf..:) Nu vill jag bara komma in på en skola och börja plugga igen, vill ha tillbaka mitt liv nu! Flytta och börja om igen, kanske det bästa för en annan persons del..

Hoppas det blir en bra och rolig kväll i kväll då:P hihih.. Ska väl fixa mig lite och sen se om jag får i mig någon mat då:) Pusspåer!


so what?

Publicerad 2010-07-31 11:01:48 i Allmänt


Now that you're out of my life
I'm so much better
You thought that I'd be weak without you
But I'm stronger
You thought that I'd be broke without you
But I'm richer
You thought that I'd be sad without you
I laugh harder
You thought I wouldn't grow without you
Now I'm wiser
Though that I'd be helpless without you
But I'm smarter
You thought that I'd be stressed without you
But I'm chillin'
You thought I wouldn't sell without you
Sold 9 million


seg och trött!

Publicerad 2010-07-29 21:36:42 i Allmänt

Hejsan, idag har jag vart så jävla glad och jag mådde så bra idag!! :) Många såg att jag var glad på jobbet med idag så skönt att höra :) Kanska börjar ordna upp sig :) Nu ska jag ialf plugga teori sen sova!! :) Puss!

28 juli!

Publicerad 2010-07-28 21:32:38 i Allmänt

Hejsan,

en till vecka med drama.. men mest av allt känner jag hur jobbigt de är att förlora en vän som funnits där i flera år bara för ett liten bråk, men vill man gå olika vägar så kan jag inte göra något åt det.. Livet går väl vidare ändå.. Hatar bara de att man måste vara osams.. Mår skit för att man ska gå åt olika håll och vara osams och inte kunna prata.. men vad ska man göra, berättar hur man känner och tycker, men får inget tillbaka.. What to do..?!

Aja, jobbat idag ialf.. Kändes skönt att komma på andra tankar.. Och igår var de också kul att kunna sitta med underbara tjejer och bara skratta, prata massa skit och ta de lugnt, med en cider i handen ;) hihih.. Älskar tjejsnack, kan spåra ur som fan.. ;D I morgon är det också jobb som gäller och fredag med, men sen är man ledig två dagar:D haha..

Nu blir det teoriplugg! Skulle verkligen behöva din hjälp nu..

Puss!

Bra jobbat!

Publicerad 2010-07-27 10:53:30 i Allmänt

Fyfan, bra jobbat! Tänker aldrig mer lita på din ord... Nu är du borta ur mitt liv föralltid! Byebye idiot!

natti!

Publicerad 2010-07-27 00:36:41 i Allmänt

Hallå!

Sent inlägg och så, men kom nyligen hem från Zelina... Idag har jag vart duktig och hjälpt till lite hemma:) bra jobbat där simone ;D hihih.. Sen vart de att åka till zelina för att göra henne lite sällskap när hon jobbar..:) Sen vart det kika på tvo och snacka massa skit och både skratta och bara få rensa sina tankar, de är vi väldigt bra på:) Sen cykla jag hem i mörkret, läskigt som fan:P Men skönt att jag äntligen ligger i sängen och ska snart sova.. Vi får väl se hur morgon dagen blir, hmmmm...

Since now, I'm gonna make it alone
Don't try, I wanna be on my own!


Pusspåer!

Lite bilder från P!nk!

Publicerad 2010-07-26 10:04:04 i Allmänt



Jag fick lov att ta kort mycket på skärmarna som fanns för jag satt lite långt ifrån..





Hon var riktigt grym och fan vilken show hon ställde till med! :)

Nu ska jag äta frukost och sen fixa oxh sånt här hemma, men sen bär det av till min lilla zlyna (Zelina) :P

Pusspåer!

25 juli!

Publicerad 2010-07-25 22:08:17 i Allmänt

Hejsan, då var man tillbaka igen då, hemma alltså.. Inte lika kul att komma hem denna gång ialf, fan vem vill åka hem från göteborg ?! Inte jag ialf... verkligen min typ av stad att bo i, sen hallå killarna kan man inte klaga på;P hihih.. Och P!nk var GRYM!, skiter i vad tidningarna säger, för jag gillar henne och allt hon gjorde då:) Grymt! Sen takida var as bra och alla andra förband:) Sen lördagen vart det köpa göteborgs passet och vi gick på museum och massa annat kul, universeum och sen gick vi in till liseberg fast vi åkte inget för ingen hade den orken eller lusten alls.. :) Sen idag vart det shopping i regnet.. MEN fan jag klagar inte att det regna, älskar götet ändå:)



I bilen på väg till götet, syrrans hand är med i bilden;D



HAHA, syrran tog ett kort när jag sov i bilen, lyssna på musik gjorde jag med;D Fyfan för dig syster ;P

Massa bilder finns det, men de lägger jag nog ut på FB eller bdb!

Sen hann jag även träffa en killkompis från sundsvall i göteborg och träffa även hans tjej såklart :) Trevligttrevligt :)

Nu blir det sängen om ett tag !!

Pusspåer!

23 juli!

Publicerad 2010-07-23 10:42:29 i Allmänt

Och vi är snart påväg mot göteborg! :) packat klart och allt har jag gjort:) känns bra som fan :) Komma iväg, ÄNTLIGEN! hihih.. Så kommer inte skriva på hela helgen, men ni blir uppdaterade sen om allt:) Pusspuss och hejdå!

godkväll! :)

Publicerad 2010-07-22 22:52:20 i Allmänt

Hejsan!

Packar och fixar inför götet i morgon då! :) Ska bli så skönt att komma iväg och göra något annat för en stund (helg) :P Idag har jag jobbat och umgåts med zelina lite med:) Och sen en sak, en del människor förstår inte visa saker så man nästan skrattar sönder ibland:D Det finns regler som man måste följa och de måste även jag så..

jaja, orka snacka mer om det, men så är det ialf :)

Ska packa lite sen blir det tv och sova sen :) Hörs kanske i morgon annars så skriver jag mer på söndag kväll kanske :)

Pusspåer !

Godmorgon..

Publicerad 2010-07-22 10:04:13 i Allmänt

Hejsan,

Snart ska man till jobbet för att jobba sista dagen denna  vecka ialf:) För i morgon blir det GÖTEBORG! Blir inte bara Pink konserten utan blir massa annat, kanske till och med träffa en killkompis som jag lärde känna i sundsvall :) Får la se :) Borta är bäst för min del..I Surahammar, de är där alla problem finns..

Nu ska jag göra i ordning mig och sen bär det av till jobbet!

Pusspåer!

I'm already gone..

Happyday!

Publicerad 2010-07-21 22:54:35 i Allmänt

Sitter nu och kikar på the aftershow av the hills.. Detta kanske är patetiskt, men fan blir lite ledsen att de är slut nu:( Men hoppas på the city nu då.. för om allt slutar och man inte ser något mer av någon så kommer jag deppa ihop fan..hihih..:P Sen har dagen vart lite galen, mycket på jobbet och så.. men sen vart dagen bättre igen :) Bösökte en underbar vän och sen vart det hem och grilla :) Snart sova, för de blir jobb i morgon igen :)

Hörs i morgon!

Pusspåer!

16:57!

Publicerad 2010-07-20 16:58:25 i Allmänt

Sitter på zelinas jobb och gör henne sällskap idag med :) Är lika trött som vanligt, hur kan det komma sig att jag är tröttare när jag är ledig och piggare när jag jobbar?!:D haha.. Inte långt kvar innan det blir göteborg och PINK heller så längtar otroligt mycket ! :) Nästa vcka blir det massa jobb, ledig onsdag och söndag bara :D PENGAR sger jag bara! :) hihiihi.

Pusspåer!

20 juli!

Publicerad 2010-07-20 11:13:30 i Allmänt

Hejsan,

Idag blir det att fixa min jävla cykel som fick punka igår:D fan vad arg jag blir på sånt, 2 gången nu:D Sen blir det väl att hjälpa till lite här hemma och sen drar jag nog till zelina för att göra henne lite sällskap när hon jobbar :) Imorgon blir det ju jobb för mig och på torsdag med, sen blir det ju götet för min del:) LÄNGTAR! :) Borta är nog bäst ändå!

Ne, kanske ta atg i dagen nu! :)

Pusspåer!

Hallå!

Publicerad 2010-07-20 00:10:10 i Allmänt

Vilken dag :)

Mer än så orkar jag inte säga ;P hihihi..

Lite bilder från suradagarna och från sundsvall:











Lite bilder ialf, de andra lägger jag ut på Fb.. :)

En sak, nu klipper jag bandet för alltid, byebye my dear! HAHA!

Pusspåer och godnatt!

19 juli en måndag!

Publicerad 2010-07-19 10:10:55 i Allmänt

Fan vad tiden bara springer iväg, usch! Men på ett sätt vill jag nog att tiden går fort så jag får flytta från skitbyn jag bor i just nu.. Men vad tjänar det till att vara sur, arg , besviken och allt sånt för? Varför lägga ner sån energi på ingen och ingenting?! Nej, tänker glömma det gamla och bara leva mitt liv nu.. För jag orkar inte bry mig om vad folk tycker och tänker om mig här där jag bor, för jag är den jag är.. Gillar man det inte så hejdå:) Så enkelt är det..

jaja, ny tag :) haha..

Berättar mer om min dag sen:)

Pusspåer!

söndag 18juli!

Publicerad 2010-07-18 18:10:14 i Allmänt

Hejsan

DRAMA säger jag bara.. Skrattar hur jävla patetiskt de är.. Som en kniv i ryggen fick man ialf, tack så mycket.. Detta ska jag komma ihåg!

Nya tag i veckan och ska inte låta folk tro att man kan göra vad som helst mot mig, för jag ger tillbaka bara, glöm inte det. hahaha ..

Skriver mer sen!

Pusspåer

17 juli!

Publicerad 2010-07-17 09:11:15 i Allmänt

Hejsan alla!

Snart ska jag åka till jobbet.. Får skjuts av mina kära föräldrar! :) Sköönt de, slipper man cykla;D haha.. Sen blir det festa ikväll:) Hoppas det blir en lyckad kväll då, orkar inte med drama och patetiska människor..För det finns det gott om! Aja, mina personliga åsikter och det står jag fast vid.. Så är det! Längtar till nästa helg då ska jag dra till götet med familjen och se PINK! :) Försvinna från skiten man bor i! Underbart! Som ni säkert läste inlägget från igår kväll så kanske ni fattar hur mycket jag hatar den skitbyfittsak jag bor i just nu.. Älskar mina vänner och familj, men resten av skiten bryr jag så lite om att jag vill bara dra.. Men som sagt, finns fan folk till allt, en del vill nog inte växa upp och göra något med sitt liv, och en del vill! Som jag!

Aja, jag är ialf skit glad idag för vakna med ett leende! :)

Det gillar vi!

Pusspåer!

Ta mig som jag är eller se hur jag bara går förbi dig!

?!

Publicerad 2010-07-17 00:06:32 i Allmänt

Ta mig långt härifrån nu! Känner att man vuxit ifrån detta och att man har gått vidare... Jobba klart här och sen drar jag fan vidare.. Mot nya äventyr och ett nytt liv, där man kan känna sig som hemma.. För där jag är nu, de är inte mitt hem längre.. Kanske för jag har min underbara familj och mina underbara vänner här, detta kanske är mitt hem just för de.. men känner att livet runt om inte är mitt liv.. Utan vill se nytt, vill uppleva något annat.. För man om man inte tar chansen nu, när väl ska man ta den? Jag är sån och jag gillar det.. Som sagt, de är mitt liv och de är det jag älskar! It's my life and i like it:) Man är ju fri som en fågel, jag får göra som jag vill och när jag vill!:)

Så är det!

Pusspåer nu!

14 juli!

Publicerad 2010-07-14 22:23:47 i Allmänt

Hejsan !

Inge trött man är idag då.. Jobbat heldag så man känner sig lite sliten ändå.. I morgon blir det samma sak men börjar em halvtimme senare ialf.. :P Sen ska jag äntligen bli klippt! Av då min söta vän johanna :) För mitt hår är så blä! :P Inte mycket mer att säga utan att jag är super trött och ska sova snart! Pusspåer!

Konstigt..

Publicerad 2010-07-13 21:53:24 i Allmänt

Att ena sekunden kan man vara så sur arg eller liknande, men sen får man ett sms och så får man ett leende på läpparna! :) Tänk att ett sms kan göra så mycket:) jaja, :) Är i sängen nu och fast det regna i typ en halvtimme bara så är det fortfarande skit varmt att man nästan dör! Men när vintern kommer, då klagar man lika mycket.. Hemskt att man aldrig blir nöjd.. Men var vore världen utan att man får klaga lite då och då;) hiihihi.. Ska sova snart, jobb i morgon från 8.30 - 18.20 typ..

Hoppas! ;)

Pusspåer!

Back home !

Publicerad 2010-07-13 18:38:07 i Allmänt

Hejsan !

Haft en skit bra helg i sundsvall:) Festa, mys och annat kul:) Bilder kommer sen, :)

Idag vart de jobb, inget gick som de skulle alls.. men tur att man har en förstående chef ialf:)

Sen blev det bad med mamma och pappa, men jag somna i solen;D bra där!

Nu blir det väl att ta det lugnt ett tag sen blir det tacos på kvällen! :)

Pussspåer!

8 juli!

Publicerad 2010-07-08 09:46:12 i Allmänt

Hejsan alla:)

Vakna upp idag med värsta dåliga humöret, vet inte varför.. men somna om igen och då var jag så glad så=) hehe.. Igår vart det jobb, heldag.. Sen hade familjen bokat bord på en china resturang för att fira min lillesyster som fyllde 16 år igår, GRATTIS igen =) Sen vart det glass och sen dags att åka hem, för jag skulle packa.. Har troligen packat klart, men som vanligt glömmer jag alltid något.. men som tur ska jag umgås med tjej i helgen så om jag glömmer något så finns det alltid en som har det ialf:) hehe.. Som ni alla vet nu, ska jag till sundsvall idag:) Åker runt 14 idag och är framme runt 19.30.. Kommer inte ha min dator med mig, så kommer inte blogga något när jag är där, kommer hålla mig uppdaterad på FB och msn typ:D Sen ringa alla mina puckon här i sura;) hihihih..

Ska åka in lite tidigare till stan för att hitta en jävla liggunderlag, eller vad det nu heter.. Har ju ingen säng eller nått i lägenheten min så får sova så oskönt som fan, men får låtsas att jag lever festival livet ;) haha.. Fast i natt ska jag ialf få sova hos sandra så då får jag sova bekvämt :)

Nu blir det fixa klart allt!

Pusspåer..

7 juli ;P

Publicerad 2010-07-07 00:33:19 i Allmänt

haha, klockan är ju efter 24 så:P Menmen.. Haft en skit bra dag ialf.. Först vart det hem till macke och satt där ett tag med några sen blev det bad fast inte vädret var det bästa, men när man väl var i vattnet så var det rätt skönt ändå:) Sen vart det hem till macke igen och jag var duktig och gjorde en sallad till oss och sedan kika vi på en film, kommer inte ihåg namnet dock, menmen:P Han somna och jag fick kolla själv, TACK macke:D haha.. Sen körde vi lite buzz med några andra och till slut insåg jag att jag var trött och ville hem =) Sitter nu vid datan och ska snart sova :) Underbar dag ialf:)

Sängen !!

Pusspåer
P.S Syrran blir 16 idag, den 7 juli! GRATTIS!!!! :) <3

!

Publicerad 2010-07-06 13:20:40 i Allmänt

En sak: Kommer aldrg mer be om ursäkt för mina handlingar! För jag gör dom för jag vill det, inget annat! Mitt liv och de är jag som bestämmer vad fan jag vill göra!

6 juli!

Publicerad 2010-07-06 11:22:04 i Allmänt

Hejsan!

Vakna nyss och insåg att fan snart är det bara en dag kvar sen blir det sundsvall i 5 dagar! Sköönt att komma i väg lite och träffa nya människor;D.. Bott hemma i snart en månad och är redan trött på sura, inte bra alltså:D neej, men inte trött på mina underbara vänner inte, nejnej..:) Igår vart det att umgås med min kära vän zelina och vi gjorde nog inte så mycket alls igår:P skönt det med.. fast vi ville fiska ett tag, men ingen jävel har ju fiskespö:P haha... så blev inge.. Idag får jag se vad som händer, kanske picknik och bad.. vi får väl se vad vädret visar lite senare..:) Eller så ska jag tvinga en viss person att spela minigolf med mig ;) hihihi...

Måste bara få en sak sagt, kan inte må bättre just nu känner jag. :)

Pusspåer !

5 juli!

Publicerad 2010-07-05 12:06:33 i Allmänt

Hej,

skrev nyss värsta långa inlägget! sen försvann det! Så tänker skriva sen när jag kommer hem, för jag ska umgås med zelina idag igen ;)

Pusspåer!

Söndag!!

Publicerad 2010-07-04 22:00:06 i Allmänt

Hejsan alla!

Då har ännu en helg gått förbi! och snart har det gått en månad sedan jag flyttade hem också! Fan va tiden går fort, är det för jag haft kul kanske? :P Kan vara därför! Och roligare ska det bli med för på torsdag åker jag upp till sundsvall och ska äntligen få träffa min gumma sandra! :) i 5 dagar är jag i sundsvall och det ska bli så jävla kul! :) Längtar som en galning ;P

I helgen var det suradagarna och jobba både fredag och lördag också:P Men var på fest och dylikt på fredagen med, men så klart nykter men hade super trevligt ändå:) Sen på lördagen vart det beach party! :P Skit kul och full blev jag med, som planerat ;D hahah.. Haft en skit bra helg och tack till alla som gjorde den underbar! :) <3

Idag vart det marknaden och sen köpte jag, johanna och zelina massa jordgubbar 5 LITER!:D haha.. Sen vart det hem till johanna och käka lite pizza :P Och sen fick vi för oss att bada så blev en sväng till lisjö och tog ett dopp:P Och käka jordgubbar:P Nu blir det stan och käka max;D haha.. Onyttiga helgen känns det som.. men i veckan blir att käka bra mat och ut och röra på mig! =)

Pusspåer!

Torsdag..

Publicerad 2010-07-01 11:15:57 i Allmänt

Hejsan,

Jaha, då är det suradagarna snart då.. Kommer bli kul hoppas jag ialf:P Kaos kommer det säkert bli och nått mer :D Idag ska jag ialf umgås med zelina och vi ska nog in till rix fm festivalen i västerås.. Kika om de händer något kul..:) Ska snart även fixa mat till familjen, tidigt kanske... men de andra har vart vakna ett bra tag :D Vakna själv för en timme sen så:P hehe.. Inte ens ätit frukost än:D Igår kollade jag på filmen farsan med macke och micke och den var inte så bra alls, lite kul kanske.. men inte värd så:) Och äntligen funkar min dator och internet.. förut så dog den bara :S.. Sen ska man jobba lördag också, känns sisådär.. men FAN får jag pengar så gör jag det så gärna :D behöver alla tider jag kan få, för pengar behöver jag :D Ladda min ipod också så jag kan cykla till zelina sen.. Massa ny musik på den också! :)

Nu ska jag fixa mat!! Pusspåer!

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela