Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

Vår!

Publicerad 2012-02-29 09:26:59 i Allmänt

Tulpaner = Vår ;)

Födelsedag!

Publicerad 2012-02-28 20:41:30 i Allmänt

Hej! Idag fyller jag 22 år :D och dagen börja med att stressa till skolan men när man väl kom dit så fick vi vänta på läraren som aldrig kom .. Så blev sitta med gruppen och prata lite om hur vi ska lägga upp allt eftersom de är så kort tid kvar .. Sen hem igen för att vänta tills jag skulle käka med familjen , men blev bjuden på fika istället av En killkompis :) super trevligt och jätte snällt :) fick skjuts hem sen och städa lite innan mamma, pappa och syster kom :) öppna två av presenterna då, fick en rosa vas + tulpaner sen en minnes ask av min syster :) åkte sen till Laxmi för att käka med farmor och farfar, super god mat där och fick även efterrätt eftersom dom råka spilla ut pappas cola och han fick lite på sig så :P menmen :) fick även pengar av farmor och farfar som present och de behöva kan jag säga :) efter den underbara middagen åkte jag och familjen hem till mig och jag fick öppna resten av presenterna, fick rosa popcorn skål, popcorn ;), cupcake bok plus rosa cupcake formar och sen pengar till min tatuering!!!!!:D fyfan nu är det dags att kika runt efter en tatuerare!!:D så sjukt taggad! Men nu är jag så trött men ska läsa min intervju och stryka under viktigaste av den.. Och min kära lilla kanin får springa av sig i lägenheten!:D mupp kanin alltså :D haft en grym dag ialf så tack till alla för gratulationerna !!:) pusspåer!

Mat!

Publicerad 2012-02-27 14:03:11 i Allmänt

Lax med citronsås och pasta! Så jävla gott!;) kanske börjar hitta tillbaka till att gilla att laga mat!! Hoppas för måste ju äta bra för att orka!:)

Måndag igen ..

Publicerad 2012-02-27 12:35:52 i Allmänt

Hej!

Har suttit nu och skrivit klart min intervju på datan! Men nu är jag super trött igen ;D Men som tur är man ledig från skolan idag, ska ner på stan sen och skriva ut intervjun sen börja analysera den, så kul.. not :D
Ska även fixa present till jennifer, som fyllde igår 22 år gammal :P Hon och jag ska ha en fest ihop i helgen, kommer bli så jävla kul :) Och i morgon blir jag 22 år:O blir först skola 9-16 :( Men sen käka på Laxmi en indisk resturang med familjen -2 då för sebbe jobbar och sonny bor i piteå :P Men farmor och farfar ska vara med ialf så de är kul :)

ha en bra måndag nu! Pusspåer

Fullfart!

Publicerad 2012-02-27 00:06:25 i Allmänt

Hejsan!

Ännu en helg som bara sprungit förbi, men mycket kul har ju hänt med så =) I fredags vart det snabbis till Erikslund ju för att köpa present till Linda.. Sen hem och sen vidare till friskis för att sola, sen hem och vänta tills mamma och pappa skulle hämta upp mig, vi åkte och käka på Subway.. Åkte med dom hem och sov där.. Letade efter min skinnjacka, men som det verkar har dom snott den med, dom som gjorde inbrott :( Så får ringa polisen i morgon igen och komplettera igen .. Hoppas verkligen jag får nån ersättning för måste köpa en ny skinnjacka, älskade min ju :( Hann knappt använda den heller..
Ialf, jobbade igår och sen gick jag hem till eve för att fixa mig.. Och sen gick jag och eve hem till Linda för att fira henne, för hon har fyllt 25 år! Satt där och drack ett tag och sen åkte vi till stan för att gå ut på bmb :) Hade en bra kväll, men som vanligt skickar jag iväög fyllesms ;D men som tur så uppskattades mina sms ;) hahah..
Vakna upp idag och mådde lite dåligt, men gick över när jag drack lite vatten, gick ner på stan för att möta upp zelina för att käka lite bakismat, pizza blev det.. :) Åkte sen hem till henne och satt i soffan tills vi vart hungriga igen och gick iväg och köpte saker så vi kunde göra varmamackor :) Kikade på tv men sen åkte jag hem.. Somna även ett tag i soffan hos zelina, va så jävla trött så somna :D Trevligt sällskap lix;D Aja, nu sitter man hemma och ska väl kika på tv tills jag måste gå och lägga mig.. Ledig i morgon, men måste göra lite skolarbete ändå.. bara en dag kvar dock tills jag blir 22 år :O Herregud, känns som jag nyss blev 21 ju :/ ;D

Hoppas ni också haft en bra helg, Pusspåer

Tur och otur !

Publicerad 2012-02-24 16:38:31 i Allmänt

Hej!! Måste bara berätta att igår upptäckte jag att någon idiot hade gjort inbrott i mitt källförråd !!:( men har gjort polisanmälan och ringt mitt försäkrings bolag .. Hoppas de löser sig .. Men jag orkar inte tänka el va ledsen för det för kan ändå inte göra något åt det .. Idag blev det erikslund med Zelina för skulle köpa present åt linda :) sen köpte jag även lite saker åt mig själv :) köpte en bok som jag aldrig annars gör :D nu blir det sola sen hem igen :) pusspåer

En dag kvar!!

Publicerad 2012-02-22 17:05:46 i Allmänt

Hej!! Ja bara en dag kvar i skolan! Sen får man ledigt några dagar, fast måste göra en del skolarbete ändå! Men helgen får jag ta en paus från skolan :) skönt! Idag ska jag även iväg och köra indoor walking :) lite glad är jag ändå, för fick VG på en inlämningsuppgift :) idag fick jag hem chic och vecko revyn :) äntligen fick jag vecko revyn, väntat sen i januari på den för fick i julklapp av jobbet att välja antingen böcker, tidning el nå annat och valde då 3 nr av vecko revyn !:) så nu äntligen fick jag hem de!:) nu ska jag fixa skolarbete :) pusspåer!

Nöjd tjej =)

Publicerad 2012-02-19 19:13:52 i Allmänt

Hej!

Otroligt nöjd med den hemtentan, eftersom jag fick 13 av 14 rätt på den :) Känns så skönt! Ett steg i rätt riktning ialf :) Men veckan som kommer blir nog väldigt jobbig och intensiv för ska bli intervjuad, intervjua och sen även hinna med att läsa tre vetenskapliga artiklar :/ .. Sen även gå i skolan 9-16 .. Men bara att planera in allt så löser det sig, ska fan hinna med träningen denna vecka, för förra veckan fick lida bara för jag jobba och plugga och hann då inte med att gå till gymmet ... Som jag hatar för träningen är så viktig för mig så jag orkar med skola och så.. :) Men idag får jag ialf lite ledigt, för nu har jag gjort hemtentan och ska bara ligga i soffan och kolla på tv tills de är dags för sängen.. :)

Idag har jag även firat min pappa som fyller 48 år idag :) Grattis igen min underbara pappa <3.. Så det blev mat och fika hemma hos mamma och pappa :) Så jävla gott med riktig mat för en gång skull typ :P haha.. Men är ju lite slö när man bor själv .. Gav även pappa ett rödvin i present, men var lite coolare rödvin :P


Kizz vin :P Han gillar bandet Kizz så var bara tvungen att köpa det :) Så han blev glad :)

Nej, nu blir det duschen sen soffläge :)

Pusspåer

LR

Publicerad 2012-02-17 23:29:54 i Allmänt

Hämta ut mina saker jag beställt från LR idag!:) nu ska man testa på ett helt nytt märke då, ska bli spännande!:) Heidi Klum parfym som luktar så gott sen lite smink och så :) hihi! Men nu ska jag ialf sova, jobb i morgon och de är sista jobbdagen denna vecka ialf :) pusspåer!

Don't ever let it end - Nickelback

Publicerad 2012-02-17 22:16:54 i Allmänt

Don't let it end
Don't let it end
Don't ever let it end


Well, I've got two tickets to the game
It'd be great if I could take you to it this Sunday
And I'll walk you home when the whole thing's done
If you're there, I don't even care which team won
We can stop at the coffee shop
And make fun of the cops in the parking lot
We can laugh as we both pretend
That we're not in love and that we're just good friends

Well, I'm tired of pretending
But I'm terrified of it ending
I know if not for you there's nothing I could do to ever let it end
And I know you feel the same way
Cause you told me drunk on your birthday
And as you pulled to me
You whispered in my ear, "Don't ever let it end"

Don't let it end
Don't let it end
Don't ever let it end


Saturday, I'm gonna take her out
Cause her favorite band is gonna play downtown
Gonna sing the song we've all heard of
About those two young friends that should've fell in love
Later on, we'll cut through the park
And she can hold my hand, cause she hates the dark
And we can laugh as we both pretend
That we're not in love and that we're just good friends

Well, I'm tired of pretending
But I'm terrified of it ending
I know if not for you there's nothing I could do to ever let it end
And I know you feel the same way
Cause you told me drunk on your birthday
And as you pulled to me
You whispered in my ear, "Don't ever let it end"

Don't let it end
Don't let it end (Please promise me that this won't end)
Don't ever let it end


The greatest times we ever had
It's crazy now just looking back, we can laugh
You never know where life's gonna go
Cause we're the only ones who'll ever know
About Sunday night just her and I
Sitting side by side in the full moonlight
I pulled her close, just to hold her tight
And the both of us could tell it just felt right
She looked at me in the sweetest way
Like she could tell what the hell I was about to say
Must've took a while just to find the words
Cause she cut me off and finally said it first

Well, I'm tired of pretending
But I'm terrified of it ending
I know if not for you there's nothing I could do to ever let it end
And you know I feel the same way
Cause I told you drunk on my birthday
And as you pulled me near
You whispered in my ear, "Don't ever let it end"

Don't let it end
Don't let it end (Please promise me that this won't end)
Don't ever let it end
[x2]

Don't let it end
Don't let it end
Don't ever let it end

Sängdags!

Publicerad 2012-02-16 22:45:42 i Allmänt

Yes får bli sängen nu! Kunde inte hålla ögonen öppna längre när jag kolla på Walk the line :( känns att man inte tränat på ett tag (sen i måndags) för är mycket piggare när jag tränar men hinner inte eftersom slutar 18.30 typ sen ska man hem käka sen träna men passen som är roliga börjar typ 17 el 19 så:/ men nästa vecka ska jag fan ta igen allt :) bara en lång dag kvar på jobbet !! Lördagar går jämt så fort så dom är inte direkt jobbiga :P men ialf, efter jobbet idag åkte jag hem till mamma och pappa för att ta ut skolpapper som jag behöver ha sen fick jag även mat :) och pappa har ju vart i Finland och kom hem igår, så fick en flaska koskenkorva blueberry av honom!! Mums! :P men nu ska jag sova, godnatt och pusspåer!

Trött!!!!

Publicerad 2012-02-16 15:34:07 i Allmänt

Så himla trött nu så får dricka massa kaffe för att hålla igång , och är gillar inte kaffe speciellt mycket :/

Jobb och plugg!:/

Publicerad 2012-02-16 14:03:06 i Allmänt

Hej! Sitter på jobbet nu, har lunch! Har även pluggat lite men känns lite segt för finns mycket att läsa om när det gäller kvalitativ forskning men vet inte vad vi ska läsa till tentan vi ska ha!:/ men man får ha böckerna vid sig och får sitta hemma med den med.. I två timmar ska man hinna göra den på! Så gör min på söndag, tror jag ialf, vill igentligen ha den gjord men får se om jag orkar göra den i morgon el lördag ! Jobbat samtidigt så man blir rätt trött efter jobbet! Ska även hem till mamma och pappa idag för att skriva ut lite skol saker :) glömde helt att blogga på alla hjärtans dag, men eftersom jag är singel så bestämde jag och Zelina att vi gör en middag och har det trevligt istället :) blev potatisgratäng, fläskfilé och bea, sen käka vi lite vindruvor och alkoholfritt skumpa :) hihi! Ne nu ska jag väl fortsätta jobba då! Pusspåer!

Lördag!

Publicerad 2012-02-11 13:31:09 i Allmänt

hejsan,

Vakna runt 10 och var fortfarande skit trött ;D Men gick upp och käka lite yoghurt (activia), godaste! Log kvar i soffan och fundera på om jag skulle gå och lägga mig igen eller gå ut och gå, och blev att jag gick ut istället :) Blev piggare av det så =) Gick i ca 40 min så de var bra, slipper jag gå till gymmet :) När jag kom hem så blev det lite magövningar, ska fan ha så platt mage inför beachen 2012 ;D haha! Sen blev det frulle :) Nu sitter man vid datan som vanligt då, lyssnar på musik och tråkar :P Men ska hoppa in i duschen nu sen vänta till Zelina ringer efter jobbet!

Justja, filmen igår var faktiskt bra, pinsam ibland.. Ni vet när man skäms över det som händer så sitter man där och knappt kan kolla, ;D många såna scener var det men de är ju också roligt :P haha! Eller kanske jag som är känslig ;D Men det var helt klart sevärd! :)

Pusspåer!

Bio ! :)

Publicerad 2012-02-10 18:23:17 i Allmänt

Hejsan,

Idag blir det bio, En dag i Phuket :) Alla säger att de är rolig, såååå hoppas verkligen den är det nu, för vill verkligen skratta sönder;D haha.. Så blir en lugn fredag :) Sitter redan nu och halv sover, men får inte såå mykcet sömn i natt ;) hahaha! Men tidigare idag vart det att åka hem först då, sen äta lite frulle och fixa sig för möte sen eve nere på stan, gick runt och kika lite, men helt ärligt så finns de inget direkt kul att köpa :/ Finns fina kläder men inget jag känner för att köpa.. konstigt nog :P Sen blev det hem igen då och fixa lite mat i magen, men maten fick vänta för först ringde Christina och vi prata lite om att vi båda klara arbetet så skrev på sjukdomslära kursen, hon fick VG och jag fick G, men är glad att jag ens klara den för gav upp på den i slutet .. Och tänkte även då att jag skulle ringa mamma och berätta att jag klarat den, men som vanligt pratar vi ett bra tag om massa annat ;D Så blir det när man träffar sin mamma varannan vecka :P sen prata vi även att jag måste låna en bil så jag kan ta mig fram och tillbaka till jobbet nästa vecka, för jobbar 4 dagar och hatar tåg eftersom de kostar mycket mer och passar inte mina tider ;P Men efter pratat med mamma så käka jag och kolla på nya jersey shore :) Älskar den serien! Ni som inte har kollat på den, GÖR DE ! :) Ska väl kanske göra något annat en sitta vid datan och dunka musik, men bion börjar ju inte fören 21.30 .. men eve slutar 21 så ska försöka vara ner på stan då :)

Pusspåer och ha en grym fredags kväll nu :)

In love!

Publicerad 2012-02-09 15:08:04 i Allmänt

Att jag är i mina nya vita converse!!:) fick hem dom idag och beställde stl 36 och dom satt perfa!:) fick även hem en kjol från h&m men den var för stor :/ plus så finns den inte kvar utan kommer i maj :/ aja kanske beställer en ialf så får jag vänta till maj då! Ska iväg och träna vid 17 typ sen får jag se vad som händer, ledig i morgon så!!:) pusspåer!

en dag kvar!;)

Publicerad 2012-02-08 16:43:14 i Allmänt

Hej!

Jappm bara skola idag och i morgon, så skönt..:) Fast tråkigt för får inte träffa mina tjejer då :( Men idag var jag effektiv ialf, först föreläsning och sen vart de lunch med tjejerna då, sen träffa jag mina grupp för att börja med syfte, frågeställningar och frågor :) Och fan va fort de gick att komma på vad vi ville ha reda på eller undersöka :)
Vi vart färdiga typ 15 sen så gick jag och möte upp christina och saara, dom satt med sitt arbete och "hjälpte" till lite :) Men dom har mycket svårare att skriva om, Tobak .. Så vi i min grupp har tur för fysisk aktivitet är mycket roligare :) Men kom hem för ett tag sen och ska väl ta tag i disken snart sen hoppas jag på att cassa hör av sig så vi kan åka och träna :) Efter träningen blir det hem och sega typ :P haha.. Inte speciellt sugen på att göra något alls ..

Nej, nu ska jag diska då, tråkigt!! pusspåer

Trevlig kväll !

Publicerad 2012-02-07 22:22:16 i Allmänt

Hejsan,

Haft en jätte trevlig kväll.. Jag, eve och zelina åkte hem till Frida och för att få ett märke vid namn LR presenterat för oss. De innehöll både smink, parfym, smycken och massa annat :) Fick även äppelpaj ;) hihi.. Och så klart så köpte jag en hel del, men för den summan så fick jag massa saker :) En ny parfym och smink och så.. Så hade en trevlig kväll, men nu är jag super trött så blir sängen nu, för de är skola i morgon.. Har dock bara skola onsdag-torsdag :P Godnatt på er ! Pusspåer!

Nya skor ;)

Publicerad 2012-02-07 13:03:07 i Allmänt



Påväg hem till mig snart ;) Valde vita för dom är lite snyggare ändå ;)

fördelar med fysisk aktivtet

Publicerad 2012-02-06 13:22:15 i Allmänt

Fysisk träning har följande fördelar:

  • Förbättrar konditionen.
  • Ökar muskelstyrkan (särskilt vid styrketräning).
  • Ger ökad energi och vitalitet, du känner dig piggare.
  • Ökar kroppens energiförbrukning.
  • Förbränner onödigt kroppsfett, minskar övervikten. Fysisk träning ökar halten av de fettförbrännande hormonerna tillväxthormon och testosteron, dessutom ökar insulinkänsligheten, se insulin. Sammantaget så stimulerar därför träning till ökad fettförbränning.
  • Ökar kroppens produktion av måbra-hormonerna dopamin, serotonin och endorfiner.
  • Motverkar depression och ångest. Både noradrenalin och serotonin ökar vid fysisk träning, vilket motverkar depression. Det är faktiskt samma ämnen som ökar om man intar SSRI-preparat.
  • Motverkar stress, du klarar stress bättre och blir stresståligare. Stressrelaterade hormoner som adrenalin och kortisol blir även lägre vid vila.
  • Stärker kroppens inre funktioner: bra för benstommen, förstärker immunförsvaret, förbättrar blodcirkulationen och syresupptagningsförmågan, minskar inflammationer, förebygga cancer, rensar kroppen på toxiner, bra för hud och hår mm.
  • Förbättrar ämnesomsättningen.
  • Fungerar anti-inflammatoriskt.
  • Bra för hjärtat och blodet. Höjer det nyttiga HDL-kolesterolet samt sänker blodtrycket och minskar risken för hjärtinfarkt.
  • Förbättra insulinkänsligheten - bra för diabetiker, eller personer som ligger i riskzonen. Träning ökar insulinkänsligheten och minskar insulinresistensen.
  • Förbättrar de psykiska och mentala funktionerna i kroppen. Ger större lugn och mindre oro, ger dig per automatik en mer positiv livssyn. Du bli piggare, mer alert i tanken! är även bra för produktionen av hjärnceller.

http://www.halsosidorna.se/Fysisktraning.htm

 

Ska göra intervjuer som handlar om fysisk aktivitet på kursen vi går nu, sen ska vi skriva ett arbete på detta, ett grupparbete helt enkelt.. Och vi ska rikta in oss på individ nivå .. :) Blev överlycklig att vi fick fysisk aktivitet, eftersom de är ett stort intresse! :) Bara nu att man ska komma på vad vi vill veta genom intervjuerna :P

Nickelback - Lullaby

Publicerad 2012-02-06 12:11:33 i Allmänt

So just give it one more try to a lullaby
And turn this up on the radio
If you can hear me now
I'm reaching out
To let you know that you're not alone
And if you can't tell, I'm scared as hell
'Cause I can't get you on the telephone
So just close your eyes
Oh, honey here comes a lullaby
Your very own lullaby
- Nickelback

Paus?

Publicerad 2012-02-06 12:06:18 i Allmänt

Hej! Haft en super bra helg igen ;) i fredags blev det hem till mamma och pappa :) käka pizza och sen blev det nästan sängen direkt för jobba i lördags:) hade en jätte bra dag på jobbet med, mycket folk så tiden bara sprang iväg! Sen körde mamma och pappa in mig till stan igen, fixa lite hemma,käka innan Eve kom hem till mig! Började fixa oss för kvällens party!:P åkte sen till killkompis som hade förfest och där var även Zelina :) satt där och drack ett tag sen åkte jag, Eve och Andreas till bmb och där var vi typ tills dom stängde!:) sen vart de buss hem till mig ! Var otroligt trött och hungrig igår på morgonen så vart pizza hut;) haha! På kvällen vart det Bingolotto med Zelina och massa prat om allt !:D sen vart det mys med .... ;) men idag blir det tvätta! Behövs!!! Sen fundera på vad man ska skriva om på grupparbetet sen träning med cassa ikväll, indoor walking! Bild på mig och Eve från i lördags :) pusspåer!

Övernattning i sthlm!:)

Publicerad 2012-02-01 20:59:11 i Allmänt

Hej! Yes igår följde jag med Christina i klassen till Sthlm där hon bor med familjen :) först åkte vi hem till henne och träffa hennes syster som jag träffat några gånger förut sen träffa även hennes mamma :) super gullig :) sen gick vi och käka på tasty och gick vidare till bibblan för att plugga .. Satt där i tre timmar !!! Men sen blev det hem till henne igen och fick träffa hennes pappa som också var trevlig :) fick jätte god grekisk mat, eftersom dom är greker :) sen vart det film kväll med Christina och Eleni :) blev Harry Potter :) men höll på att somna på slutet så vart sova :) blev upp tidigt idag eftersom vi börja 9 ! Men hade en jätte trevlig kväll i Sthlm :) efter skolan gick jag hem och skrev klart uppgiften vi ska ha klart till i morgon och blev klar!:) så ni blir det tv och sova sen!:) pusspåer!

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela