Simone andersson

Anything that's worth having. Is sure enough worth fighting for. If it's worth having It's worth fighting for.

Onsdag!

Publicerad 2010-06-30 12:38:13 i Allmänt

Hejsan,

Snart ska jag dra till banken för att fixa min lön:P Fick en check istället, så måste fixa det.. Sen bär det av till johanna för att se hur hon mår gumman. Umgås lite med henne och sen får jag se om hon orkar med mig en heldag bara :D haha..

Inte mycket mer att skriva nu, men sen kanske!:P

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie


Kan inte vara arg, för är sån själv...

Pusspåer!

Tisdag..

Publicerad 2010-06-30 01:04:27 i Allmänt

Hej, Jobb idag först :) Sen vart det hem och ta de lungt bara :) Sen kom nyss hem från stan, käka donken med mamma, pappa och lillebror =) MUMS:D Inte hänt så mycket idag för min del ialf.. Ska snart i säng.. ledig tills på lördag! Suradagarna i helgen med, kommer bli galet! ;P Sen är gumman min hemma från sjukan nu, :) Sköönt att veta att hon mär bra ialf.. Hoppas de blir bättre nu ialf! :) Krya på dig!

Tre låtar ni måste lyssna på är:

K'naan - take a minute
K'naan - wavin' flag
Eminem feat rihanna - Love the way you lie

Underbara låtar!

Pusspåer!

Måndag igen då!

Publicerad 2010-06-28 21:11:37 i Allmänt

Jahapp.. Ännu en måndag som snart börjar lida mot sitt slut.. Jobbat idag i några timmar sen blev det stan och shopping med macke.. Eller han shoppa :P Jag var bara som hjälp :) Sen vart det hem till mamma och pappa och sitta vid datan då:D haha.. Jobbigt liv jag har då.. I morgon blir det jobba och sen kanske till hallsta.. Får se om de blir imorgon eller onsdag!

Ialf, Du ska veta att jag tänker på dig gumman! <3

Pusspåer

Äntligen söndag!

Publicerad 2010-06-27 16:06:38 i Allmänt

Jaha, vilken midsommar det blev.. I fredags banga jag helt på att fira midsommar, mådde inge bra pga en del saker.. Fast torsdagen, dagen innan alltså, var jag hos johanna och drack lite vin och sncka massa skit, underbart! :) hehe.. Så i fredags var jag med johanna ett tag sen drog jag till Macke ett tag och gjorde han sällskap..:) Sen vart det hem och bara kika fotboll och sen film typ:P Lugn dag alltså.. Igår så var jag lite mer fest sugen, men ändå inte :P Så blev hem till wicke och var några där och drack.. men sen hände en sak.. men jag fanns där och hjälpte till, sen blev det ner på stan igen för att möta upp alla andra på Å.. Sen vart det hem och sova! Sköönt !

Nu sitter man hemma och är sliten:P Men är så sugen på ett glas vin ?!:D

Glad att helgen är snart över, nya tag i morgon! Blit jobb och sen shopping ;P

Pusspåer

Onsdag! :)

Publicerad 2010-06-23 22:52:52 i Allmänt

Hejsan, jahaja.. Igår kom man hem sent för man var hos underbara johanna och var även där med underbara zelina :P Käka donken och snacka skit :P heheh.. Idag vart det upp ur sängen och åka till skanzö med lillesyrran och låg där och sola sönder sig till typ halv 5 :D Sen vart de av till lillesyrrans teater, madicken! :) Syrran var bara statist, men lika bra var hon för det! :) Käka nyss kebabtallrik för allt blev så sent så ingen orka laga nån mat ;D hahaha.. Nu ska jag fixa lite med en del saker, packa och sånt.. =) Hörs i morgon kanske! Jobb i morgon för min del! :P Kommer bli kaos, jobba dagen innan midsommar på bolaget, kaching! ;D

Pusspåer!

tisdag!

Publicerad 2010-06-22 14:06:11 i Allmänt

Hejsan, Vakna rätt tidigt och första jag såg var sol, så vart ut i solen och sola :P hehe.. Sen in och laga mat till familjen, för jag måste ju hjälpa till nu när jag bor hemma :P hehe.. Sen nu sitter man vid datan igen fast man kan avar ute i det fina vädret, men har folk på besök så vill inte springa runt i bikini framför främande folk;D Nej, men är så varmt med ute och ska snart hoppa i duscha för ska cykla till zelina lite senare ..
I morgon blir det ialf åka till skanzö med lillsyrran och sola sönder mig :P Är man ledig så fan ska jag sola:P Jobb på torsdag så, kommer bli massa att göra då.. dagen innan midsommar och så jobbar man på bolaget, kaching:D haha..

Nej, nu ska jag väl sitta vid datan lite mer sen så ut i solen! Pusspåer

trivs!

Publicerad 2010-06-21 20:00:17 i Allmänt

Ja, de gör jag.. Trivs i det liv jag lever... Inte att jag bor i sura, för det hatar jag mest av allt.. men att jag får vara runt människor jag älskar och så.. Sen att få leva mitt liv som jag vill.. Så jag älskar det jag har nu!

Måndag igen då..

Publicerad 2010-06-21 11:15:08 i Allmänt

Hejsan, då var det måndag igen och jobb dag :) Men börjar inte fören kl ett ändå:P Sitter vid datan lite och kikar på tv, fast de är super fint väder, men orkar inte gå ut just nu.. blir sola tisdag och onsdag, så man blir lite brun :) I helgen är det midsommarf och helgen efter är det sura dagarna och sen efter det blir det sundsvalls gatufest! Shiiiit vad de händer saker då!:P Älskar att ha något att se framemot:P Partyn och träffa massa nya folk, me like ;P Längtar mest till sundsvall, träffa Sandra ska bli så jävla kul! :) Nu ska jag väl sminka mig lite inför jobbet! :)

Bilder från i lördags kommer upp snart! :P

Pusspåer! En sak bara, att man aldrig lär sig.. Ibland undrar jag om man söker efter problemen än att problemen söker än..?!

jahaja, helg

Publicerad 2010-06-20 22:54:20 i Allmänt

Yes, ännu en helg då.. Fredagen var lugn, men dock inte lördagen! :P Först blev det stan med Zelina för att kika på lite kläder och köpa en present.. Sen drog hem till zelina för att fixa sig inför kvällen, för vi var bjudna på 20-årsfest! :) Sen var det dax för festen, han som hade festen bjöd på smörgårstårta och den var mumsig;D Sen massa skratt och dricka blev det :P Najsnajs:P Idag har jag bara segat hos zelina och skratta och snacka massa skit med:P Det som vi är bäst på:D

Nu blir det sängen för jag ska jobba i morgon!
Pusspåer!

Alla gör misstag, bara att ta nya tag och gå vidare!

Kläder :)

Publicerad 2010-06-16 14:59:49 i Allmänt

Hejsan,
Hade lite tröst shopping idag.. Kom hem med två tröjor kan man säga:)

Köpte denna i just detta mönster :) Super fin nu till sommaren, kan bara ha bikini under eller till fest :)
Sen köpte jag även en s.k. baseball tröja i rosa då:) Så jävla fin :)
hehe..

Men två klänningar som är super fina från nelly.com som jag skulle vilja ha med..


Super fina! :) Men måste tänka på att pengarna behövs till annat viktigare saker!!:)

Pusspåer

Tamar - new day <3

Publicerad 2010-06-15 22:53:27 i Allmänt

say goodbye say goodbye to the way i was before
say hello say hello to a new way
i was lost but i found what i was looking for
wakin' up wakin' up to a new day
to a new day, to a new day
i was lost but i found what i was looking for
wakin' up wakin' up to a new day

15 Juni!

Publicerad 2010-06-15 18:32:35 i Allmänt

Hejsan, ett litet kort inlägg blir det nu ;)

Idag blev det först min lillesyrras avslutning, hon sluta nian! :) Det var kör och massa sånt, jätte trevligt :) Gav syrran blommor och tog en del kort med:) Hon var så fin så, är stolt storesyrra :) Sen vart det in till stan för jag skulle träffa Denize.. Men när vi väl satt på wayne's så gick jennifer, jonna och madde förbi så de gjorde oss sällskap:) Käkade en mozzarella och skink sallad, saknat den som fan :) För i sundsvall har dom inte den :) Skit god är den, blev cous cous till det :) Sen satt vi där och snacka och hade det trevligt :) Gick även runt på stan och hitta en tröja jag ska köpa när jag får lön, en mer baskettröja som är rosa! Ett måste! :) Sen åkte alla tjejer hem/jobbet och jag gick till banken för att fixa lite med pengar och sen vänta jag på min kära mor, övningskörde hem sen har nyss käkat god mat av pappa:) NU är jag så jävla trött så nu blir det vila för min del och så hörs vi sen! ;)

Pusspåer!

<3

Publicerad 2010-06-14 23:39:55 i Allmänt



You couldn't have loved me better! <3

14 juni!

Publicerad 2010-06-14 21:39:59 i Allmänt

Idag vart det stan en snabbis och sen åka till sura igen och gick till zelina som jobbade :) Snacka lite skit och allvar som vanligt typ:P hehe... Sen vart det hem och käka tacos, som är så jävla gott! :) Storebror kom hem idag också, så han har visat lite roliga youtube klipp och sånt :P Och nu sitter jag helt själv i köket och ska snart duscha.. I morgon ska jag till lillesyrrans skolavslutning, hon slutar nian! :) Så gymnasiet nästa för hennes del:) Hon har blivit så stor:) hehe.. Sen bär det av till stan igen, fast denna gång ska jag träffa brudarna :) fika och snacka massa skit:)

Sen börjar jag längta mer och mer till den sundsvalls gatufest, ska då äntligen få träffa min Sandra :) hihihi.. Saknar dig stumpan! :)

Nu blir det tv och sen DUSCHEN:)

Pusspåer!

Already gone...

Publicerad 2010-06-13 21:17:26 i Allmänt

Kelly Clarkson - Already gone

Remember all the things we wanted
Now all our memories, they're haunted
We were always meant to say goodbye
Even with our fists held high
It never would have work out right, yeah
We were never meant for do or die
I didn't want us to burn out
I didn't come here to hurt you now I can't stop

[Chorus]
I want you to know
That it doesn't matter
Where we take this road
But someone's gotta go
And I want you to know
You couldn't have loved me better
But I want you to move on
So I'm already gone

Looking at you makes it harder
But I know that you'll find another
That doesn't always make you wanna cry
It started with the perfect kiss then
We could feel the poison set in
"Perfect" couldn't keep this love alive
You know that I love you so
I love you enough to let you go

[Chorus]

You can't make it feel right
When you know that it's wrong
I'm already gone, already gone
There's no moving on
So I'm already gone
Ahhh already gone, already gone, already gone
Ahhh already gone, already gone, already gone

Remember all the tings we wanted
Now all our memories, they're haunted
We were always meant to say goodbye

[Chorus]

You can't make it feel right
When you know that it's wrong
I'm already gone, already gone
There's no moving on
So I'm already gone

13 juni..

Publicerad 2010-06-13 16:28:45 i Allmänt

Sliiiten som tusan! Och tröttast i världen tror jag.. Ligger just nu i soffan och halv sover, och klockan är halv 5 ;D haha.. Ialf, gårdagen var helt ok, var jätte roligt att umgås med zelina och så:) Vi drack lite vin och drog in till stan till bill och bob:) Träffa några vi kände, men vi var så sega att vi gick till donken istället och käka :P hehehe.. MUMS:D Sen vart det åka med nattbussen hem och sen blev det sängen :) Och blev väckt av min mamma, för jag skulle hem tidigt och plugga teori, men somna i min säng istället;D Men nu har jag pluggat ett tag så ska vila ett tag igen sen blir det på't igen ;)

Att berätta sanningen direkt är alltid bäst och ärlighet varar längst, glöm inte det!

Pusspåer

12 juni.

Publicerad 2010-06-12 22:19:42 i Allmänt

Hejsan,

Idag vakna man upp och mådde bra, fast man festa som fan igår:P Lite frukost och sen vart det hem och duscha och fixa sig för jag,mamma och syrran skulle på en studentskiva:) Så var där ett tag och fick god mat och god efterrätt ;P hehe.. Sen vart det hem igen, fast till zelina :) Så sitter nu med ett glas vin hos zelina:) Och igår var dte först jobb och sen gick jag hem till Johanna som har tagit studenten, var en del folk där och sen vart det att sätta igång att dricka lite rosevin :P Blev dok lite för mycket men allt löste sig :P sen vart det in till stan och festa på bill och bob.. Men var bara där nån timme, men sen åkte jag och nägra till hem för att sova :)

Snart blir det stan igen, bill och bob denna gång med tror jag! Syns i dimman ;)

Pusspåer

10 juni!

Publicerad 2010-06-10 20:00:49 i Allmänt

Hallå,
Då var ännu en jobb dag över.. :) Och man fick beröm idag med;) hihih... I morgon blir det jobb med och en heldag som idag med, sen blir det att stressa till johanna för hon tar ju studenten i morgon!! :) Så himla glad för hennes skull, slippa carlforska är underbart! :) Snart ska jag övningsköra med, inte så långt kvar innan allt blir på riktigt, asså köra upp och allt de där.. :) FAN, måste verkligen klara körkortet, annars kommer jag nog hata allt:)
Ska övningsköra och hämta min lillesyrra.. Sen handla lite saker tills i morgon med..:)

Luncha med världens bästa zelina med:P Man kan aldrig ha tråkigt med henne, ;P

Men nu blir det tv sen köra lite bil :P

Pusspåer

Fler bilder från MTV movie awars!

Publicerad 2010-06-09 20:20:58 i Allmänt


Christina aguilera


Snooki! Från jersey shore. Hennes klänning är jätte fin tycker jag.


Killarna från Jersey shore! Vinny, ronnie, mike och pauly'D


Whitney Port från the city :) Hennes klänning är super fin den med..

hihih, ;P

Puss

Onsdag!

Publicerad 2010-06-09 19:49:59 i Allmänt

Hejsan igen..

Idag bestämde jag mig att det blir sundsvalls gatufest ialf! :) NAJS:) Blir sandra och några andra som ska dit med så, träffa upp dom och fest sönder :) Me like... Sen hoppas man får träffa några andra där uppe med :) Sen förhoppningsvis är göteborg bokat nu! Känns som jag måste boka upp dagar då jag kan göra saker, för vill jobba så mycket som jag kan. Behöver pengarna! :) Men har fått mycket tider ändå så:) Blir kika lite på tv nu och sen till sängen för lite teori och sova, jobb i morgon så:) Me like ;)

Pusspåer

9 juni..

Publicerad 2010-06-09 11:29:32 i Allmänt

Tiden bara springer iväg.. redan onsdag, flytta som sagt ifrån sundsvall i lördags.. Shiit vad tiden går.. Tror tiden går fort när man jobbar.. Idag är jag ledig och ska snart sätta igågn och rå plugga teori.. Men skulle nog helst köra lite mer också, får göra det i helgen.. :)

Sen ska jag försöka städa och fixa att alla mina kläder är i en garderob och inte i en svart sopsäck:P hehe..

men skriver mer sen.. Puss

8 juni!

Publicerad 2010-06-08 23:04:15 i Allmänt

Hejsan

just nu känner jag mig rätt tom inombords, vet inte varför, men känner att något är fel.. Aldrig mått så här konstigt på länge? det är ungefär som en orolig känsla.. ?! Vad det än är, hoppas jag den försvinner snart.. För känns som något är fel.. Aja..

I övrigt har dagen varit super, jobbat och lunchat och så:) Najs;) Fortfarande inte riktigt bestämt mig om jag ska till sundsvall eller inte ?! Vill träffa sandra och andra människor.. men känns ändå som jag inte ska åka dit..:S aja, får ringa sandra i morgon så får hon övertyga mig :)

Ska snart sova ialf:)

Pusshejs!

Bilder från mtv movie awards 2010.

Publicerad 2010-06-08 09:57:52 i Allmänt


Audrina Patridge från The hills.


Lauren Bosworth från The hills.


Stephanie Pratt från The hills.


Tjejerna från jersey shore gänget! :)

7 juni!

Publicerad 2010-06-07 20:57:22 i Allmänt

Hejsan,

Idag vakna jag och fick ett underbart samtal från min hyrsvärd i sundsvall att han hade lite anmärkningar på lägenheten, då att jag inte städat så bra.. Men det var så petiga skit saker, så jag blir lite sur ändå.. men ska nog till sundsvall under gatufesten så får fixa det då tror jag.. Men vet inte riktigt än om jag ska upp dit då?!?!
Gaaah, men måste bestämma mig inom denna vecka.. så power meet eller sundsvalls gatufest?

Svårt val.. Men om jag åker upp till sundsvall får jag träffa sandra ju! :)

Aja, Jobba idag också, första dagen.. Gick super bra! :)

Nu blir det tv och sen teori!

Pusspåer

nationaldagen 6 juni!

Publicerad 2010-06-06 11:01:55 i Allmänt

Hejsan, nu är jag inte längre en sundsvalls bo, utan nu är jag en surahammars bo;D Lika hemskt typ:D menmen, jobb i morgon så man slipper tänka på hur skit sura är igentligen :) Och blev super glad att komma hem till min älsklings kanin, lakrits:) hihih.. Orkade inte kartongerna och sådant igår natt så ska snart ut och fixa det.. men har ögoninflamation och ont i halsen och skit.. hatar det som FAN.. Men ska hoppas det fixar sig tills i morgon för då är det jobb för min del..

See no matter what happens at least we can say "we came, we saw, we tried"


Nu blir fixa massa :)

Saknar!

Pusspåer!

4 juni då..

Publicerad 2010-06-04 21:50:20 i Allmänt

Nu är det inte långt kvar tills mamma och pappa kommer hit och hjälper mig att flytta:) Gladast i världen är jag för det.. Vill bara hem och börja jobba! Kommer nog bli rätt jobbigt att bo hemma igen, för de underbaraste att bo själv är att man bestämmer över allt helt själv.. Sen att bara kunna försvinna i sin lägenhet utan att någon stör eller så är så skönt.. Men bästa med att bo hemma är att ha alla man älskar runt sig hela tiden :) Sen mat och sånt ät ju baar ett plus ;) hehe.. Så en sommar ska jag nog klara, för till hösten ska jag ha egen lägenhet igen, spelar ingen roll vart, själv ska jag ialf bo:) eller kanske blir med en vän, vem vet:) heheh..

Städat hela dagen och lägenheten ser ut som en kartong typ;D massa kartonger överallt:P städat toan och köket, eller ialf börjar en del.. Imorgon blir upp tidigt och fixa klart det jag kan göra klart sen kommer mamma och pappa så jag kan städa resten av lägenheten :) Nu blir det tv och sova :) Pusspåer, snart blir det inge mer om sundsvall utan mer surahammar skvaller ;) hihih

3 juni!

Publicerad 2010-06-03 23:07:11 i Allmänt

Fan snart är det lördag, panik jag får.. Lägenheten är en röra, packar för fullt.. Fan att jag ska ha massa saker alltså;P Men jag är ju tjej:P En stor jävla resväska full med skor, sen har jag skor i kartonger med:P hahaha.. Bara fredag kvar sen blir det byebye SUNDSVALL och hej Surahammar :) Glad? Jaa, ska bli skönt att komma hem till alla där hemma, leva ett normalt liv ett tag, sen försvinner jag igen! :) Men kommer sakna massa folk som jag lärt känna här i sundsvall.. Så är ju livet:) Sandra kommer alltid vara en skit bra vän och ska träffa henne så mycket jag kan :) För när jag bara tänker tillbaka på hur jävla kul vi haft här och vad vi har varit med om så vill jag bara skratta och gråta för de är minnen för livet! :) Riktigt vänner finns där för alltid!

Nu blir det nog sängen för min del, ska packa och hämta min betyg i morgon så:) Kanske byta piercing om jag hinner.. :)

Pusspåer!

Sista dagen..

Publicerad 2010-06-01 10:43:07 i Allmänt

Yes, idag är det sista dagen i skolan för min del ialf:) Ska kl 13 på mitt sista seminarium här i sundsvall, ska opponera på ett arbete som en i klassen gjort, sen ska en annan göra det på mitt. Förväntar mig inte att dom ska säga något bra om mitt, för själv tycker jag att jag kunde gjort mycket bättre än vad jag gjorde.. Men jag kan ta kritik, för de är de jag vill ha:) Lära mig :)

Sen så drar det flesta vänner här uppe under veckan, själv blir jag kvar tills söndag, för mina föräldrar har jobb och massa annat i veckan:) Men hinner jag ändå säga hejdå till alla:) Känns så jobbigt att veta att många man lärt känna här uppe, som man festat med och mycket annat kommer man kanske aldrig träffa igen.. Men så är ju livet, vänner kommer och går, men äkta vänskap består:) Som TUR finns facebook, så där får man hålla kontakten.. I morgon blir det nog en heldag med aktiviteter och fan vet allt ;) heheh..

Börja jobba nästa vecka med, känns otroligt skönt det med:) Få tankar på annat än att man lämnar mycket bakom sig:)

Som sagt, life goes on.. Kommer nog inse allt när jag väl åker i bilen på väg hem till allt.. Men skulle aldrig ångra det jag gjort här eller att jag flytta till sundsvall.. För lärt mig mycket och det har fått mig att inse massa saker..:)

Nu blir det att fixa sig och läsa lite till på uppsatsen :)

Pusspåer!

Om

Min profilbild

Simone Andersson

Hej, Pluggar folkhälsoprogrammet på Mälardalens högskola i Västerås och jobbar även på systembolaget.. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela